elvetos giatros έγραψε:Χαλαρώστε λίγο μερικοί
Επειδή ταιριαζουν οι πολιτικες σας πεποιθήσεις με την κατεύθυνση των πολιτικών βελων του Σαββιδη έχετε ξεσαλωσει
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ευτυχώς Πουτιν
Κι ο Σαββίδης εντός 1-2 χρονών, λαου θελοντος, θα γλύφει εκεί που εφτυνε...όπως κάνει σχεδόν ο κάθε επιχειρηματιας
Τώρα στην ουσία
Λανθασμένη η γενικεύση της κατατεθεισας τροπολογίας για τα χρέη από πρόστιμα για λαθρεμπόριο
Και μαλιστα κατατεθημενη από βορειοελλαδιτη βουλευτή, ο οποίος δίνει την εντυπωση να δρα εν είδει αχυρανθρωπου
Αν θέλεις να το περάσεις, το λες ανοιχτά και εξηγείς τους λόγους.
Αν και μεταξύ μας σε κάθε νομιμοφρονα καπιταλιστικη χώρα όταν αγοράζεις μια εταιρεία, αγοράζεις και τις υποχρεώσεις
Η βγαίνεις και λες εξω απο τα δόντια ότι τα προστιμά ξεπερνούν τη αξία της ΣΕΚΑΠ και ότι αυτό που μου ζητάτε ξεπερνάει κάθε καπιταλιστικη λογική
Δεν το κάνεις στα μουλωχτά
Η είμαστε ευθείς σε ολα η χάνουμε το ηθικό πλεονέκτημα.
Οι δηλώσεις Σαββιδη περί Πουτιν μόνο κακό κάνουν
Και στον Τσιπρα, και στον Σαββιδη και κυρίως στον ΠΑΟΚ
Του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα
Και χρειαζόμαστε όλη την επαρχία στο μέρος μας για
να ρίξουμε το αθλητικό αθηναϊκό παρακράτος
Όσο για τον κουλή οι δηλώσεις του περί ξένου επενδυτη μου γύρισαν τα μυαλά
Αλλα στα υπόλοιπα δυστυχώς έχει δίκιο.
Ασχέτως αν δε πιστευω οτι το κόμμα του κι αυτος έχει τη θέληση και το σθένος να σταθεί απέναντι στους ολιγαρχες της πατρίδας μας
Πάντως να διαβάζω 《δηθεν》 αριστερούς στο paokmania να αναμένουν τη σωτηρία της πατρίδας η έστω της Βόρειας Ελλάδας από έναν επιχειρηματία, αυτό με ξεπερνάει...να μην πω ότι μου γυρίζει τα μυαλά
Έχω κι άλλα να σας σουρω αλλά το κόβω εδώ γιατί θα γίνουμε μαλλιά κουβαρια
Κι ένα τελευταίο
Το Σαββιδη τον εκτιμώ όσο βάζει λεφτά στην ΠΑΟΚΑΡΑ, όσο φτιάχνει δουλειες στην πονεμένη πατριδα κι όσο χρησιμοποιεί ΜΕ ΜΕΤΡΟ τη δύναμη του στο παρασκήνιο για να εξυπηρετήσει τις επιχειρηματικες του πρωτοβουλίες και την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Παν μέτρο άριστο
Όσο για τις σαχλαμάρες που γραφουν στα ΜΜΕ, στα αχαμνά μου
Αυτά είναι για τα πρόβατα κι από αυτά εχεί πλέον πολλά η πατρίδα
Γιατρέ γιατί φοβάσαι να μας τα σούρεις και να γίνουμε μαλλιά κουβάρια? Σιγά τον πολυέλαιο, πρώτη φορά θα ναι?
Πάνε απλά στο "κοινωνία ώρα 0" και χώστα μας...Εδώ είμαστε εμείς για πολιτισμένες συζητήσεις, μην ανησυχείς!!!!
Ξέρεις εσύ, έχουν δοθεί πολλές "μάχες πολιτισμού" σε κείνο το topic κι ελπίζω να θυμάσαι την κατάληξη τους...
Πολύ θα ήθελα λοιπόν να επιχειρηματολογήσεις για όσα έγραψες και μεγένθυνα και μπολντάρισα παραπάνω, γιατί αν δεν το κάνεις, τότε τα θεωρώ απλά αναπόδεικτες ανακρίβειες λόγω άγνοιας ή ακόμα χειρότερα ημιμάθειας σου, προσωπικές σου εικασίες και μομφές προς τον πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ., προσωπικά με θίγουν που απευθύνονται μέσω του Προέδρου της ομάδας μου και σ αυτήν, σε βαθμό κακουργήματος μάλιστα να τα διαβάζω από συνοπαδό και διαμαρτύρομαι εντόνως όπως βλέπεις...
Για πάμε λοιπόν να τα κουβεντιάσουμε όλα τα παραπάνω...Ένα ένα και επακριβώς γιατί είναι πολλά και βαριά!!!!
ΓΙΑΤΡΕ, εκτιμώ ότι θα χει μεγάλο ενδιαφέρον να σου δώσω με επιχειρήματα να καταλάβεις ότι ΑΠ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ που (όπως ισχυρίζεσαι) έχεις αφήσει στην πατρίδα να βελάζουν ενώ τα αρμέγουν (φεύγοντας μακριά της για προσωπικό-οικογενειακό σου πιθανά συμφέρον), ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ, δυστυχώς ή ευτυχώς για σένα, θα φανεί μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης, ΠΟΥ (ΘΑ) ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, (ΘΑ) ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΥΚΟΙ, (ΘΑ) ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ (ΘΑ) ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΡΚΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΑΠΙΕΣ ΚΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ...
Υ.Γ. Να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ πολύ και με ποιον τρόπο διαχωρίζεις το αθλητικό αθηναϊκό παρακράτος, που σαν Π.Α.Ο.Κ.τσής θέλεις-ζητάς-επιδιώκεις-προσμένεις άμεσα να ρίξουμε, απ το πολιτικό παρακράτος που φαίνεται απ το κείμενο σου πως δείχνεις έναν φόβο να μην το αγγίξει κανείς, μην τυχόν και καταρρεύσει με πάταγο και σκόνη...
Μήπως οι ίδιες κι οι ίδιες οικογένειες δεν βρίσκονται σφιχταγκαλιασμένες και στα δύο αθηνοκεντρικά παρακράτη???
Μήπως δεν το χεις ακουστά ή μήπως κάνω λάθος του λόγου μου γιατρέ μου κι είναι κάπως αλλιώς τα γράμματα???