Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
elvetos giatros

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από elvetos giatros »

eorptol1 έγραψε:Δεν κατάλαβα γιατί είναι παράνομο η μη ηθικό να θέλει να πάρει κανάλι..... Δουλευόμαστε και μεταξύ μας; δεν μας έγινε μάθημα ο επικοινωνιακος πόλεμος που δεχόμαστε ειδικά τώρα;
Καλά εσύ επιθυμείς ανεξάρτητη η εξαρτημένη δημοσιογραφια;
Και μη μου απαντήσεις κοίτα τι κάνουν οι αλλοι ...
Τους Πρετεντερηδες τους ξέρουμε
Καινουργιους δε θελουμε
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ελβετέ φίλε μια παρατήρηση: στον καπιταλισμό γίνεται αγορά εταιρίας χωρίς υποχρεώσεις, φυσικά το πακέτο που αγοράζεις είναι διαφορετικό άρα κ το τίμημα. Πολλές φορές μετά την ολοκλήρωση συμφωνίας τυχαινει να βγαίνουν διαφορά στην επιφάνεια γι αυτό κ οι δικηγόροι που ασχολούνται μ'αυτα δεν θα πεινάσουν ποτέ. Στην περίπτωση της σεκαπ ο Σαββιδης έχει πολύ πιο δικιο απ'οτι με τον ΠΑΟΚ που οι υποχρεώσεις ήταν γνωστές κ ξεκάθαρες. Κ φυσιολογικά κάθε αγοραστής θα προσπαθήσει να μειώσει υποχρεώσεις που κληρονόμησε π.χ. Επαναδιαπραγμάτευση συμβολαίων. Όταν βέβαια μπλέκεις με κράτη κ κυβερνήσεις όλα είναι πιο περίπλοκα κ αργόσυρτο παντού όχι μόνο στην Ελλάδα. Τεσπα μεγάλη κουβέντα ...

Ο Ιβαν πάντως ζήτησε να τον βλέπουν σαν ξένο επενδυτή κ η ερμηνεία μου είναι με την έννοια του foreign direct investment αφού φέρνει λεφτά από άλλου κ τέτοιες επενδύσεις είναι λίαν απαραίτητες. Δυστυχώς όπως είπε κ ο ίδιος η χώρα είναι ελκυστική για έχει πιάσει πάτο όποτε το εν δυνάμει κέρδος αντισταθμίζει το μεγάλο country risk. Αυτά για να μην έχουμε αυταπάτες για πατρίδα, ορθοδοξία κλπ εξάλλου όλοι οι οικονομική παράγοντες στην Ελλάδα έχουν άριστες σχέσεις με την Εκκλησία.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ανεξάρτητη; που την είδες; εγώ θέλω να έχουμε φωνή, τώρα δεν έχουμε πουθενά μέχρι και κάτι γέλιοι τύποι σαν τον Αδωνι μας κάνουν πλάκα.... Ναι θέλω κανάλι με το βλέμμα του στον βορρά
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

elvetos giatros έγραψε:Χαλαρώστε λίγο μερικοί
Επειδή ταιριαζουν οι πολιτικες σας πεποιθήσεις με την κατεύθυνση των πολιτικών βελων του Σαββιδη έχετε ξεσαλωσει
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ευτυχώς Πουτιν

Κι ο Σαββίδης εντός 1-2 χρονών, λαου θελοντος, θα γλύφει εκεί που εφτυνε...όπως κάνει σχεδόν ο κάθε επιχειρηματιας

Τώρα στην ουσία

Λανθασμένη η γενικεύση της κατατεθεισας τροπολογίας για τα χρέη από πρόστιμα για λαθρεμπόριο
Και μαλιστα κατατεθημενη από βορειοελλαδιτη βουλευτή, ο οποίος δίνει την εντυπωση να δρα εν είδει αχυρανθρωπου
Αν θέλεις να το περάσεις, το λες ανοιχτά και εξηγείς τους λόγους.

Αν και μεταξύ μας σε κάθε νομιμοφρονα καπιταλιστικη χώρα όταν αγοράζεις μια εταιρεία, αγοράζεις και τις υποχρεώσεις
Η βγαίνεις και λες εξω απο τα δόντια ότι τα προστιμά ξεπερνούν τη αξία της ΣΕΚΑΠ και ότι αυτό που μου ζητάτε ξεπερνάει κάθε καπιταλιστικη λογική
Δεν το κάνεις στα μουλωχτά
Η είμαστε ευθείς σε ολα η χάνουμε το ηθικό πλεονέκτημα. ;)

Οι δηλώσεις Σαββιδη περί Πουτιν μόνο κακό κάνουν
Και στον Τσιπρα, και στον Σαββιδη και κυρίως στον ΠΑΟΚ

Του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα
Και χρειαζόμαστε όλη την επαρχία στο μέρος μας για να ρίξουμε το αθλητικό αθηναϊκό παρακράτος

Όσο για τον κουλή οι δηλώσεις του περί ξένου επενδυτη μου γύρισαν τα μυαλά
Αλλα στα υπόλοιπα δυστυχώς έχει δίκιο.

Ασχέτως αν δε πιστευω οτι το κόμμα του κι αυτος έχει τη θέληση και το σθένος να σταθεί απέναντι στους ολιγαρχες της πατρίδας μας

Πάντως να διαβάζω 《δηθεν》 αριστερούς στο paokmania να αναμένουν τη σωτηρία της πατρίδας η έστω της Βόρειας Ελλάδας από έναν επιχειρηματία, αυτό με ξεπερνάει...να μην πω ότι μου γυρίζει τα μυαλά

Έχω κι άλλα να σας σουρω αλλά το κόβω εδώ γιατί θα γίνουμε μαλλιά κουβαρια

Κι ένα τελευταίο
Το Σαββιδη τον εκτιμώ όσο βάζει λεφτά στην ΠΑΟΚΑΡΑ, όσο φτιάχνει δουλειες στην πονεμένη πατριδα κι όσο χρησιμοποιεί ΜΕ ΜΕΤΡΟ τη δύναμη του στο παρασκήνιο για να εξυπηρετήσει τις επιχειρηματικες του πρωτοβουλίες και την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Παν μέτρο άριστο

Όσο για τις σαχλαμάρες που γραφουν στα ΜΜΕ, στα αχαμνά μου
Αυτά είναι για τα πρόβατα κι από αυτά εχεί πλέον πολλά η πατρίδα
Γιατρέ γιατί φοβάσαι να μας τα σούρεις και να γίνουμε μαλλιά κουβάρια? Σιγά τον πολυέλαιο, πρώτη φορά θα ναι?
Πάνε απλά στο "κοινωνία ώρα 0" και χώστα μας...Εδώ είμαστε εμείς για πολιτισμένες συζητήσεις, μην ανησυχείς!!!!
Ξέρεις εσύ, έχουν δοθεί πολλές "μάχες πολιτισμού" σε κείνο το topic κι ελπίζω να θυμάσαι την κατάληξη τους...

Πολύ θα ήθελα λοιπόν να επιχειρηματολογήσεις για όσα έγραψες και μεγένθυνα και μπολντάρισα παραπάνω, γιατί αν δεν το κάνεις, τότε τα θεωρώ απλά αναπόδεικτες ανακρίβειες λόγω άγνοιας ή ακόμα χειρότερα ημιμάθειας σου, προσωπικές σου εικασίες και μομφές προς τον πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ., προσωπικά με θίγουν που απευθύνονται μέσω του Προέδρου της ομάδας μου και σ αυτήν, σε βαθμό κακουργήματος μάλιστα να τα διαβάζω από συνοπαδό και διαμαρτύρομαι εντόνως όπως βλέπεις...

Για πάμε λοιπόν να τα κουβεντιάσουμε όλα τα παραπάνω...Ένα ένα και επακριβώς γιατί είναι πολλά και βαριά!!!!

ΓΙΑΤΡΕ, εκτιμώ ότι θα χει μεγάλο ενδιαφέρον να σου δώσω με επιχειρήματα να καταλάβεις ότι ΑΠ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ που (όπως ισχυρίζεσαι) έχεις αφήσει στην πατρίδα να βελάζουν ενώ τα αρμέγουν (φεύγοντας μακριά της για προσωπικό-οικογενειακό σου πιθανά συμφέρον), ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ, δυστυχώς ή ευτυχώς για σένα, θα φανεί μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης, ΠΟΥ (ΘΑ) ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, (ΘΑ) ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΥΚΟΙ, (ΘΑ) ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ (ΘΑ) ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΡΚΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΑΠΙΕΣ ΚΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ...

Υ.Γ. Να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ πολύ και με ποιον τρόπο διαχωρίζεις το αθλητικό αθηναϊκό παρακράτος, που σαν Π.Α.Ο.Κ.τσής θέλεις-ζητάς-επιδιώκεις-προσμένεις άμεσα να ρίξουμε, απ το πολιτικό παρακράτος που φαίνεται απ το κείμενο σου πως δείχνεις έναν φόβο να μην το αγγίξει κανείς, μην τυχόν και καταρρεύσει με πάταγο και σκόνη...
Μήπως οι ίδιες κι οι ίδιες οικογένειες δεν βρίσκονται σφιχταγκαλιασμένες και στα δύο αθηνοκεντρικά παρακράτη???
Μήπως δεν το χεις ακουστά ή μήπως κάνω λάθος του λόγου μου γιατρέ μου κι είναι κάπως αλλιώς τα γράμματα???
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Το μόνο δικό του θέμα που θέλει να προβάλλει μέσα από το κανάλι, είπε ο Ιβάν, είναι αυτό των Ποντίων από τη Ρωσία που ζούνε τον ρατσισμό εδώ και τριαντα χρονια στην Ελλάδα και δεν έχουν ούτε μια σύνταξη της πείνας...
Το να προβλέπει ο μητσοτακουλας ολιγαρχία είναι γιατί κρίνει εξ ιδίων.
Θα κριθεί κι ο Ιβάν, όχι όμως από τα λαμόγια, αλλά από μας...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Φυσικά θα κριθεί από τις πράξεις του και όχι από αυτά που πιστεύουν κάποιοι ότι θα κάνει.... Τώρα έχει πόλεμο με τον γαβρο και είμαστε σώμα και ψυχή μαζί του

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
elvetos giatros

Patron έγραψε:Ελβετέ φίλε μια παρατήρηση: στον καπιταλισμό γίνεται αγορά εταιρίας χωρίς υποχρεώσεις, φυσικά το πακέτο που αγοράζεις είναι διαφορετικό άρα κ το τίμημα. Πολλές φορές μετά την ολοκλήρωση συμφωνίας τυχαινει να βγαίνουν διαφορά στην επιφάνεια γι αυτό κ οι δικηγόροι που ασχολούνται μ'αυτα δεν θα πεινάσουν ποτέ. Στην περίπτωση της σεκαπ ο Σαββιδης έχει πολύ πιο δικιο απ'οτι με τον ΠΑΟΚ που οι υποχρεώσεις ήταν γνωστές κ ξεκάθαρες. Κ φυσιολογικά κάθε αγοραστής θα προσπαθήσει να μειώσει υποχρεώσεις που κληρονόμησε π.χ. Επαναδιαπραγμάτευση συμβολαίων. Όταν βέβαια μπλέκεις με κράτη κ κυβερνήσεις όλα είναι πιο περίπλοκα κ αργόσυρτο παντού όχι μόνο στην Ελλάδα. Τεσπα μεγάλη κουβέντα ...

Ο Ιβαν πάντως ζήτησε να τον βλέπουν σαν ξένο επενδυτή κ η ερμηνεία μου είναι με την έννοια του foreign direct investment αφού φέρνει λεφτά από άλλου κ τέτοιες επενδύσεις είναι λίαν απαραίτητες. Δυστυχώς όπως είπε κ ο ίδιος η χώρα είναι ελκυστική για έχει πιάσει πάτο όποτε το εν δυνάμει κέρδος αντισταθμίζει το μεγάλο country risk. Αυτά για να μην έχουμε αυταπάτες για πατρίδα, ορθοδοξία κλπ εξάλλου όλοι οι οικονομική παράγοντες στην Ελλάδα έχουν άριστες σχέσεις με την Εκκλησία.
Μα δεν αντιλέγω
Γράφω κατα λέξη
Φέρε στη βουλή τροπολογία που να αναφέρεται ρήτα στο Σαββίδη
Κι εξήγησε τους λόγους
Όταν όμως φέρνεις γενικευμένη τροπολογία, και μάλιστα από άσχετο με τα οικονομικά βουλευτή, φωνάζεις ότι είσαι μπανανια
Που εισαι δηλαδή αλλα θέλεις και 320 δις από τους δανειστές. ..

Όσο για τη σχέση με την εκκλησία δεν το πιασα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Πάντως Την ρύθμιση για τα χρέη του ΠΑΟΚ αφού φάγαμε χοντρό δούλεμα από τον σαμαρά την έφερε η βαλαβανη και αφορούσε 400000 επιχηρησεις....
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

elvetos giatros έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Δεν κατάλαβα γιατί είναι παράνομο η μη ηθικό να θέλει να πάρει κανάλι..... Δουλευόμαστε και μεταξύ μας; δεν μας έγινε μάθημα ο επικοινωνιακος πόλεμος που δεχόμαστε ειδικά τώρα;
Καλά εσύ επιθυμείς ανεξάρτητη η εξαρτημένη δημοσιογραφια;
Και μη μου απαντήσεις κοίτα τι κάνουν οι αλλοι ...
Τους Πρετεντερηδες τους ξέρουμε
Καινουργιους δε θελουμε
Προσωπικα θελω να κανω μια παρατηρηση.Αν ειναι να υπαρχει εξαρτημενη δημοσιογραφια υπερ μιας γνωμης,καλο ειναι να υπαρχει εξαρτημενη δημοσιογραφια και υπερ μιας αλλης γνωμης.Αν υπαρχει ενα καναλι για γαυρο,για βαζελο και για αεκ,καλο ειναι να υπαρχει και για ΠΑΟΚ και ας ειναι εξαρτημενο και μη αντικειμενικο.Διοτι ετσι λειτουργει μια ισοροπια και δεν μπορει καποιος να καταπιει καποιον.Η αντικειμενικη και πληρως ανεξαρτητη δημοσιογραφια δυστυχως ειναι ενα παραμυθι,ακομα και στις προηγμενες χωρες,ποσο μαλλον στην Ελλαδα.

Οπως και στην παγκοσμια πολιτικη σκηνη,συμφερει πολυ περισσοτερο να υπαρχουν 2-3 δυνατες υπερδυναμεις που θελουν να κανουν κουμαντο,διοτι αν υπερισχυσει στο τελος μια υπερδυναμη μπορει να κανει ελευθερα οτι γουσταρει.Σε αυτο το θεμα πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες,διοτι εμεις θα μεινουμε με την αξιοπρεπεια στο τελος και οι αλλοι παλι θα μας κανουν οτι θελουν(σαν οργανισμο ΠΑΟΚ εννοοω)

Και πειτε μου και κατι,υπαρχει μεγαλυτερη υποκρισια οταν σε κατηγορουνε οτι πας να γινεις ολιγαρχης,οι ολιγαρχες?Οποτε καλο ειναι πριν παμε να το παιξουμε ιδεολογοι και ηθικολογοι ολοι μας,να δουμε λιγο και τι ποιοτητας ανθρωποι ειναι αυτοι που εχουμε απεναντι
elvetos giatros

eorptol1 έγραψε:Ανεξάρτητη; που την είδες; εγώ θέλω να έχουμε φωνή, τώρα δεν έχουμε πουθενά μέχρι και κάτι γέλιοι τύποι σαν τον Αδωνι μας κάνουν πλάκα.... Ναι θέλω κανάλι με το βλέμμα του στον βορρά
Πανελλήνιο κανάλι με το βλέμμα στο βορρά είναι ανήθικο
Με το βλέμμα στην επαρχία ναι
Άλλως θα έχεις τους τζιτζιφιογκους της ΕΤ3
Καλά τα έργα που βάζει στις 22:00 αλλά από κει και πέρα λιγα πράγματα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Πανελλήνιο με το βλέμμα στον βορρά ναι ακριβώς αυτό είμαι ανήθικος σε αυτό το θέμα και γουστάρω..... Τα άλλα τα πανελλήνια κανάλια τα ηθικά το βλέμμα τους είναι στο κολονάκι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 04 Μάιος 2017, 00:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Η τροπολογία μπορεί ν αφορούσε ως μεγαλο πόσο κ να βόλεψε το Σαββίδη αλλά έκανε καλό κ σε πολλές άλλες επιχειρήσεις που τα λαμόγια πρώην διοικούντες χρέωναν τις ΑΕ κ τη σκαπουλαραν γαμιωντας τις επιχειρήσεις.

Πόσο δύσκολο ν το καταλάβετε;
Ομοίως με τα χρέη του ΠΑΟΚ, μας βόλεψε αλλά δεν αφορούσε μόνο εμάς. Θα βγούμε κ ευνοημένοι τελικα.

Αλλά αν δε το πιάνουν νεοφιλελεύθερα μυαλά, τότε σηκώνω τα χέρια.

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ρεεεε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 04 Μάιος 2017, 00:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
elvetos giatros

eorptol1 έγραψε:Πάντως Την ρύθμιση για τα χρέη του ΠΑΟΚ αφού φάγαμε χοντρό δούλεμα από τον σαμαρά την έφερε η βαλαβανη και αφορούσε 400000 επιχηρησεις....
Ε μπράβο τη Βαλαβανη
Όταν σήκωνε η μάνα της εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ λίγο πριν τα capital control σκατα στη Βαλαβανη
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

γιατρε με το να ριξεις λασπη στην οποια βαλαβανη ποιον ξελασπωνεις?
αντιφασκεις.
η μπαλα στην εξεδρα.
elvetos giatros

Καλά ρε γκοραν πιστεύεις οτι θα πεσει το αθηναικοκεντρικο κράτος μέσω του ΠΑΟΚ;
Το θέμα είναι να βγούμε στο CL και να μην εξαρτιομαστε από τα αχαμνά του μαριΔάκη του κουλη και του τσιπρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”