Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από teod1980 »

Ευτυχώς που υπάρχει και ο elvetos giatros και σας βάζει στη θέση σας.
Δήθεν αριστεροί κ άμυαλοι
Θέλετε κ σωτηρία κιόλας.
Μπράβο γιατρέ, καλά τα λες συνέχισε να βάζεις μυαλό στα μέλη του ΠΑΟΚμανια
Ακούστε τις γνώσεις του περί αγοράς εταιρειας
Εξαίρετο μέλος, μπράβο

Ρε μπαγασα σε φαντάζομαι ν γελάς με την Ελλάδα κ ότι έπαθε μια ακόμη φορά με ένα κόμμα κ ψέματα.
Είσαι απαιχτος. Τα λεγες κ θα φουσκώνεις τώρα σαν μποντιμπιλντερας πίτα στα αναβολικα
Να μαλώσεις κ τον ριζλα που έβαλε κείμενο Καρτερου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 04 Μάιος 2017, 00:04, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ουτε πολιτικη αποψη θελω να εκφερω ουτε τιποτα.

Πραγματικα δεν μπορω να κατσω να ασχοληθω σοβαρα με εναν ανθρωπο που δηλωσε ευθεια ξεκαθαρα και ωμα "Ειμαι αντιθετος με ξενο επενδυτη που παιρνει μια ποδοσφαιρικη ομαδα".

Ο τυπος ή ειναι ηλιθιος ή απλα επικινδυνος. Το πρωτο δυσκολα.

Εχει ξεστομισει δημοσια δυο χοντραδες σε μια προταση.

Ειναι ο ιδιος ανθρωπος που κατηγορει τον "ξενο" Σαββιδη για την δημοσια τοποθετηση στηριξης σε μια κυβερνηση που τον βοηθησε και τον βοηθαει στις δουλειες του. Το εγκλημα στην προκειμενη περιπτωση που ακριβως ειναι;

Αυτο που εκανε ο Σαββιδης ανοιχτα και δημοσια το κανουνε επι τοσα χρονια απο πισω και υπουλα κατι λερες σαν τον Βαρδινογιαννη, σαν τον χοντρο, σαν τον αλαφουζο, σαν τον ψυχαρη, σαν τον μπομπολα. Και πιστεψτε με αν καποια στιγμη (ελπιζω να μην) γινει ο Σαββιδης σαν κι αυτους, τα ιδια θα λεω και για αυτον.

Ουτε συριζα ειμαι, ουτε νδ ουτε τιποτα.

Θελω να βλεπω τα πραγματα αντικειμενικα με οσα μπορουμε να (νομιζουμε οτι) ξερουμε.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Ελβετε,περα απτο φαουλ με "ξενο" επενδυτη,αλλα ακομα και αν θεωρησουμε πως ειναι οντως ξενος ο Σαββιδης,σε ποια δυτικη ευρωπαικη χωρα που ταχα μου εχουμε ως προτυπο,απαγορευεται να παρει ομαδα ξενος επενδυτης? Στην Αγγλια τις ομαδες τις εχουν κινεζοι,αραβες,ρωσοι.Ο μαρινακης αγορασε την Νοτιγχαμ Φορεστ στην Αγγλια.Μαλλον γεννημα θρεμα Αγγλος θα ναι.

Δυστυχως ο Μητσοτακης ξεφυγε περα απτο σημειο που θα επρεπε να τα χωσει σε ολη την υποθεση.Προφανως πονταρει να παρει περισσοτερους ψηφους απο Αθηνα μερια,παρα απο Θεσ/νικη αλλιως δεν μπορω να το εξηγησω αυτο(η ειναι διαπλεκομμενος).Επισης μιλαει για το προστιμο που διαγραφεται απτην ΣΕΚΑΠ,χωρις να γινεται ουδεμια αναφορα στο πως και απο ποιους δημιουργηθηκε και φυσικα ουτε ενας δημοσιογραφος δεν τον ρωτησε.Δεν ξερουμε πραγματικα τι συνεβη,αλλα αν οντως οταν του πουλησε την ΣΕΚΑΠ ο Σαμαρας ειχε πει στον Σαββιδη οτι η φαση με τα προστιμα ειναι μια τυπικη αντιδικια και ξαφνικα μετα απο 2 χρονια πρεπει να πληρωσει 38 εκ. ευρω απτο πουθενα και εγω τα ιδια θα ελεγα/εκανα γιατι θα μου χαν παιξει πουστια.

Τελος παντων,το αν θα ριξει καποιος μαυρο η οχι στη ΝΔ δεν σημαινει αυτοματως οτι θα παει με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ουτε πρεπει να γινει κατι τετοιο.Διοτι το συμφερον του Σαββιδη σαν επιχειρηματια δεν σημαινει οτι συμπεφτει με το συμφερον σας σαν πολιτη προσωπικα.Οποτε μην το παμε ζητω ο Τσιπρας,κατω ο Μητσοτακης.Γιατι πρωτα πρεπει να μαστε εμεις και η οικογενεια μας καλα σαν πολιτες και μετα ο Ιβαν Σαββιδης και ο ΠΑΟΚ.Και η αληθεια ειναι πως βρηκαν ευκαιρια τωρα πολλοι που στηριζουν την τωρινη κυβερνηση να πουνε "να ο εχθρος,να ποιος ειναι μαζι μας" για να κερδισουν τις εντυπωσεις υπερ μιας κατα τα αλλα κακιστης κυβερνησης.
paokovios1974 έγραψε:Σαν πολυ ευαισθητοι μου ειστε ορισμενοι για την πορεια του Ιβαν.
Ενδεικτικο ειναι και το γεγονος οτι δεν τον πιστευατε καν οτι εχει μεγαλη οικονομικη επιφανεια.
Τωρα που τα σαρωνει ολα τι εχετε να πειτε δεν μου ειπατε.
Κανονιστε την στιγμη που δεχομαστε πολεμο εσεις να στεκεσται απεναντι.
Ακομα δεν εχει σαρωσει τιποτα φιλε μου.Φαινεται πως ειμαστε σε καλο δρομο,αλλα σας παρακαλω μην ειστε πρωιμοι πανηγυρτζιδες.Αν δεν δουμε τον ΠΑΟΚ να σηκωνει κουπα,αν δεν δουμε τον γαυρο να πεφτει β με τα ματια μας(η εστω να χανει το πρωταθλημα) για το ξυλοκοπημα στους παικτες του Πλατανια,δεν εχει σαρωσει τιποτα.

Ειναι στο DNA μας να ειμαστε πανηγυρτζιδες και παντα προσγειωνομαστε ανωμαλα δυστυχως.Οπως ανεφερα και σε αλλο ποστ,ολες οι εκδικασεις θα γινουν στον πειραια,στο αντρο της εγκληματικης οργανωσης.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ο ορισμος της πληρους αποχαυνωσης ειναι να μιλαει ο υιος μητσοτακης για διαπλοκη και εσυ να ακους. δεν υπαρχει πλεον πατος.

ο ορισμος του τρικυμια εν κρανιω και του γκεμπελισμου ειναι να δηλωνεις ευθαρσως (για μενα) και με τιμη (για καποιους) οτι εισαι νεοφιλελευθερος και την ιδια ωρα να εξενιστασαι για ξενους επενδυτες. γελανε και τα εδρανα της οξφορδης και τα καρεκλακια του yale.

ο ορισμος του οτι δηλωσω ειμαι ειναι να ηγεισαι του λεγομενου συντηρητικου και κατ ευφημισμον πατριωτικου κομματος και να αποκαλεις ποντιο της διασπορας ξενο.

τελικα το να εισαι πολιτικος ειναι ιδιωνυμο της ανεντιμοτητας και της πληρους ασυμβατοτητας λογων-εργων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Πέμ 04 Μάιος 2017, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

elvetos giatros έγραψε:Χαλαρώστε λίγο μερικοί
(...)
Αν και μεταξύ μας σε κάθε νομιμοφρονα καπιταλιστικη χώρα όταν αγοράζεις μια εταιρεία, αγοράζεις και τις υποχρεώσεις
Η βγαίνεις και λες εξω απο τα δόντια ότι τα προστιμά ξεπερνούν τη αξία της ΣΕΚΑΠ και ότι αυτό που μου ζητάτε ξεπερνάει κάθε καπιταλιστικη λογική
Δεν το κάνεις στα μουλωχτά
Η είμαστε ευθείς σε ολα η χάνουμε το ηθικό πλεονέκτημα ;)
(....)
Δλδ. θέλεις να μας πεις ότι κατ αναλογία ο Ιβαν έπρεπε να πληρώσει εκτός απ τα χρέη του ΠΑΟΚ και τα 40-50 μύρια πρόστιμα που είχαν βάλει τα λαμογια και μας κρατούσαν αιχμάλωτους των ορέξεων τους??? Αυτη είναι η καπιταλιστικη λογική που επικαλείσαι?
Κακώς ο Ιβαν πλήρωσε τα 11 μύρια χρέη του ΠΑΟΚ στη δημόσιο?

Καταλαβαίνω την αμηχανία σου όταν διαπιστώνεις ότι υποστηρίζεις τα αρχιλαμογια της χώρας αλλά σε καμία περίπτωση όλοι αυτοί δεν έχουν "ηθικό πλεονέκτημα" όταν στέκονται απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Μην μας λες για "αριστερούς" κτλ. Είμαστε ΠΑΟΚ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ελβετε ωραίος.

Ακούς εκεί να πάρει ο Σαββίδης το μέρος του Τσίπρα , να τον παρομοιάσει με Πούτιν και μετά να το μάθει η επαρχία
και να χάσουμε την υποστήριξη από την επαρχία και μετά να χάσουμε και το πρωτάθλημα επειδή δε θα μας υποστηρίζει η επαρχία.

Δε το χωράει ο νους μου ότι διατρέχουμε τέτοιο κίνδυνο ρε φίλε.

Αν συνυπολογίσεις ότι χάσαμε και το ηθικό πλεονέκτημα....Τη κάτσαμε τη βάρκα.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Οι διαχειριστές να βοηθήσουν να μην μπερδευτούμε εδώ μέσα με τα πολιτικά, μάλλον κομματικά καλύτερα και αθλητικά. Αν ο Ιβάν το έκανε έχει τους λόγους του, θα κριθεί, ο καθένας έχει την άποψή του. Αποπροσανατολιζόμαστε με το να ασχολούμαστε κυρίως με αυτό. Άλλα απασχολούν τον ΠΑΟΚ μας καταρχήν. Ξέρω ότι συνδέονται αλλά οι γραμμές είναι πολύ λεπτές . Αποφύγετε χαρακτηρισμούς σε άλλα μέλη. Τα δυο αυτά μικρόβια άμα τα μπερδέψουμε θα γινουμε κ@λος... Ο Ιβάν είπε όσα είπε. Ο καιρος γαρ εγγυς..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ζουμε τον εξης παραλογισμο.οταν το συντηρητικο κουραδι εστελνε κεδικογλου κ σια να ακολουθουν τον ιβαν κ στην τουαλετα ταζοντας του λαγους με πετραχειλια για να παρει την εταιρια που χρεωσαν οι ιδιοι , ειχε απεναντι το αδιαφθορο δηθεν προοδευτικο κουραδι να μιλαει για διαπλοκη και χαρες σε λεφταδες κ ρωσσους.
ο ιβαν που για καποιο λογο εχει μια καουρα να συνδιαλεγεται μαζι τους γιατι κ αυτος μεσω της πολιτικης εγινε μεγιστανας, πιστεψε στις υποσχεσεις και φορτωθηκε το κουφαρι.προφανως μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται.αναμενομενα τον εγραψαν στα παπαρια τους.
ερχεται μετα το πανω κατω και γινεται ο θιασος του συριζα κυβερνηση.και ερχεται και κανει αυτο ακριβως που εταζε το συντηρητικο κουραδι και το ιδιο εκραζε με τη φωνη της ηθικης και της τιμιοτητας.
σε αυτο το τσιρκο λοιπον οι κλοουν ειναι τρεις.ειναι ο συριζα,η νδ και ο ιβαν.οι μεν εψαχναν καποιον για να αποσεισει απο πανω τους μερικα κιλα σκατα που θα τους βαρυναν κ ο ιβαν ηθελε να τα παρει.τα πατριωτικα καθηκοντα εγω τα ακουω βερεσε.οι τουρκοι επιχειρηματιες καθημερινα αγοραζουν διαφορα νευραλγικα μερη κ μαγαζια απο ιδιωτες.δεν ειδα κανεναν ιβαν να σπευδει απο πατριωτικο καθηκον εκει.κ καλα κανει.βλακεια ειναι να αγοραζεις τις αμαρτιες του αλλου σε μη συμφερουσα τιμη.εσπευσε μονο οταν πηγαν οι τουρκοι να αγορασουν κρατικες αμαρτιες.
αν δεν πληρωνε λοιπον ο ιβαν τη σεκαπ αυτη θα κατεληγε ας πουμε σε τουρκους.κ υπευθυνοι θα ηταν οι πολιτικοι.κ θα αρχιζαν ξαναμανα εξεταστικες κ ευθυνες.ουσιαστικα δηλαδη αυτους εσωσε.κ το ηξερε.χαζος δεν ειναι.πληρωσε για να αγορασει ραμματα για τις γουνες τους.χωρις αλληλοεξαρτησεις μπροστα δεν πας σε αυτο το μπουρδελο που λεγεται γιουνανισταν.
απο την πρωτη στιγμη ξερει τι πρεπει να κανει για να αποκτησει δυναμη σε αυτην τη διαλυμενη χωρα.
ειναι ενα μικρο παραδειγμα του πως λειτουργει το πολιτικο συστημα στη χωρα εδω κ πολλες πολλες δεκαετιες.
απυθμενα ανηθικοι πολιτικοι νανοι κ επιχειρηματιες παντα προθυμοι να τους νοικιασουν.
το μονο που διαφερει στην προκειμενη ειναι οτι ο ιβαν μιλαει.κ αυτο ειναι διδακτικο για τον κοσμο.πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι κ επιζημιο για τον ΠΑΟΚ συντομα.κ γι αυτο θα τα βαλω κ με τον ιβαν.δε δικαιουται να ανακατεψει τον ΠΑΟΚ σε τετοια πραγματα.ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ μεγαλυτερος απο οτι ονειρευτηκε ποτε και αυτος κ οποιοσδηποτε αλλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 04 Μάιος 2017, 00:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

elvetos giatros έγραψε:Χαλαρώστε λίγο μερικοί
Επειδή ταιριαζουν οι πολιτικες σας πεποιθήσεις με την κατεύθυνση των πολιτικών βελων του Σαββιδη έχετε ξεσαλωσει
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ευτυχώς Πουτιν
Κι ο Σαββίδης εντός 1-2 χρονών, λαου θελοντος, θα γλύφει εκεί που εφτυνε...όπως κάνει σχεδόν ο κάθε επιχειρηματιας

Τώρα στην ουσία

Λανθασμένη η γενικεύση της κατατεθεισας τροπολογίας για τα χρέη από πρόστιμα για λαθρεμπόριο
Και μαλιστα κατατεθημενη από βορειοελλαδιτη βουλευτή, ο οποίος δίνει την εντυπωση να δρα εν είδει αχυρανθρωπου
Αν θέλεις να το περάσεις, το λες ανοιχτά και εξηγείς τους λόγους

Αν και μεταξύ μας σε κάθε νομιμοφρονα καπιταλιστικη χώρα όταν αγοράζεις μια εταιρεία, αγοράζεις και τις υποχρεώσεις
Η βγαίνεις και λες εξω απο τα δόντια ότι τα προστιμά ξεπερνούν τη αξία της ΣΕΚΑΠ και ότι αυτό που μου ζητάτε ξεπερνάει κάθε καπιταλιστικη λογική
Δεν το κάνεις στα μουλωχτά
Η είμαστε ευθείς σε ολα η χάνουμε το ηθικό πλεονέκτημα ;)

Οι δηλώσεις Σαββιδη περί Πουτιν μόνο κακό κάνουν
Και στον Τσιπρα, και στον Σαββιδη και κυρίως στον ΠΑΟΚ
Του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα
Και χρειαζόμαστε όλη την επαρχία στο μέρος μας για να ρίξουμε το αθλητικό αθηναϊκό παρακράτος

Όσο για τον κουλή οι δηλώσεις του περί ξένου επενδυτη μου γύρισαν τα μυαλά
Αλλα στα υπόλοιπα δυστυχώς έχει δίκιο
Ασχέτως αν δε πιστευω οτι το κόμμα του κι αυτος έχει τη θέληση και το σθένος να σταθεί απέναντι στους ολιγαρχες της πατρίδας μας

Πάντως να διαβάζω 《δηθεν》 αριστερούς στο paokmania να αναμένουν τη σωτηρία της πατρίδας η έστω της Βόρειας Ελλάδας από έναν επιχειρηματία, αυτό με ξεπερνάει...να μην πω ότι μου γυρίζει τα μυαλά

Έχω κι άλλα να σας σουρω αλλά το κόβω εδώ γιατί θα γίνουμε μαλλιά κουβαρια

Κι ένα τελευταίο
Το Σαββιδη τον εκτιμώ όσο βάζει λεφτά στην ΠΑΟΚΑΡΑ, όσο φτιάχνει δουλειες στην πονεμένη πατριδα κι όσο χρησιμοποιεί ΜΕ ΜΕΤΡΟ τη δύναμη του στο παρασκήνιο για να εξυπηρετήσει τις επιχειρηματικες του πρωτοβουλίες και την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Παν μέτρο άριστο

Όσο για τις σαχλαμάρες που γραφουν στα ΜΜΕ, στα αχαμνά μου
Αυτά είναι για τα πρόβατα κι από αυτά εχεί πλέον πολλά η πατρίδα
Ο κουλης είναι επικίνδυνα ηλιθιος και διαπλεκομενος, πουθενά δεν έχει δίκαιο
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Κάποιοι συνεχιζετε να γραφετε για ξένους επενδυτές
Ο Σαββίδης είναι τόσο ξένος όσο κι εγώ
Πόντιος
Αλλά οι νόμοι είναι νόμοι
Και η δημόσια ζωή δεν είναι γηπεδο
Μα θα που πείτε οι άλλοι μας εχουν πηδήξει στη 《νομιμότητα》
Ε ταραξε τους κι εσύ στη νομιμότητα...όπως κάνεις στην περίπτωση του Πλατανια
Όταν όμως κανείς τέτοιο μπάσιμο στα επιχειρηματικα δρώμενα και θες να αγοράσεις και κανάλι για να παίζει τα δικά σου, ε τότε πας βουρ για ολιγαρχια...και το φωνάζεις αυτό όταν δηλώνεις εραστής του Πουτιν

Ρε σοβαρευτείτε
Ο ΠΑΟΚ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΕΝΑΟΣ ΑΓΏΝΑΣ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟ
Όχι να βροντοφωναζουμε εμείς ότι θα γίνουμε κατεστημένο
Που δε θα γίνουμε γιατί Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

elvetos giatros έγραψε: Ρε σοβαρευτείτε
Ο ΠΑΟΚ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΕΝΑΟΣ ΑΓΏΝΑΣ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟ
Όχι να βροντοφωναζουμε εμείς ότι θα γίνουμε κατεστημένο
Που δε θα γίνουμε γιατί Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα
Ειπε κανεις οτι θελουμε να γινουμε κατεστημενο; Σου ειπε κανεις οτι θελουμε ο Ιβαν να διαταζει και ο ΠΑΟΚ να παιρνει καλπικα νικες και τιτλους;

Λεγε λεγε η τηλεοραση, τα ραδια, τα σαιτς κανουν δουλιτσα παντως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Πέμ 04 Μάιος 2017, 00:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

οι νομοι γιατρε δεν ειναι θεοσταλτοι.αλλαζουν οποτε θελεις.το λεει πχ κ ο μπουμπουκος που βγαζει νυχακια αλλα ριχνει προσεκτικα κ τους τονους.απογοητευτηκα λεει απο τις δηλωσεις, αλλα εμεις δεν ειμαστε αρνητικοι στο να περνουσε ενας τετοιος νομος.με τη διαδικασια που ακολουθησε κοινοβουλευτικα ο συριζα διαφωνουμε.αν γινοταν με τον τροπο που λεμε εμεις γιατι να μην το ψηφιζαμε?
τα περι νομιμοτητας ειναι φερετζες του θιγμενου σε αυτην τη χωρα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Δεν κατάλαβα γιατί είναι παράνομο η μη ηθικό να θέλει να πάρει κανάλι..... Δουλευόμαστε και μεταξύ μας; δεν μας έγινε μάθημα ο επικοινωνιακος πόλεμος που δεχόμαστε ειδικά τώρα;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ποιος μιλησε για το καναλι
εγω παντως οχι
ακυρο.σορυ.για το γιατρο λες.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

το να εχεις καναλι που θα προπαγανδιζει τα συμφεροντα σου δεν ξερω αν ειναι παρανομο αλλα ειναι σιγουρα μη ηθικο.

παρε για παραδειγμα το ανηθικο σκαι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”