ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από navigator11 »

Spiros_S έγραψε:Μετά τον αγώνα με τη ζέλα, την έπεσαν στο παιδί που είχε έρθει από Κύπρο κάτι γριές.
Για να γλιτώσει δεν πρόσεξε και τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Ήταν στην εντατική του Παπανικολάου.
Τι να πει κανείς! Η ηλιθιότητα και η απύθμενη καφρίλα δεν έχει πάτο σε αυτό το μπουρδέλο. Τώρα να κάθεσαι να γράφεις τι παραπάνω! ΖΩΑ, Γ@ΜΗΜΕΝΑ ΜΠ@ΣΤ@ΡΔΙΑ ...

Όχι επειδή ήταν συνοπαδός! Και γαύρος, βάζελος ή ο,τι τέλος πάντων να ήταν και να του επιτίθεντο δικοί μας! Είναι δυνατόν ρε πστ μου;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πόσο κρίμα...
Καλό παράδεισο στο παλικάρι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 03 Μάιος 2017, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Αλανια μου.. το παλικαρακι ακομα ζει.. οσο χτυπαει η καρδουλα του θα προσευχομαστε..
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Αλήθεια; Μακάρι να γίνει καλά το παλικάρι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

slidar έγραψε:Αλανια μου.. το παλικαρακι ακομα ζει.. οσο χτυπαει η καρδουλα του θα προσευχομαστε..
Μακάρι ρε Χρήστο...Προσευχόμαστε και του στέλνουμε όση θετική ενέργεια έχουμε όλοι μας για να γίνει καλά!!!!
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Παιδιά το παλικάρι ζει. Νάσο κράτα γερά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος flash4 την Τετ 03 Μάιος 2017, 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εγκεφαλικά νεκρός θεωρείται ο 24χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αποφύγει επίθεση αγνώστων, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος, την περασμένη Πέμπτη.

Αυτό επιβεβαίωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης, διοικητής του νοσοκομείου "Παπανικολάου", νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου διακομίστηκε ο 24χρονος μετά την παράσυρσή του.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, η παράσυρση σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης επί της οδό Αγίου Δημητρίου, στο ύψος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Άγνωστοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, πιθανότατα λόγω των οπαδικών προτιμήσεων του νεαρού, και στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τον οδικό άξονα παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο με τα γνωστά αποτελέσματα.

Λίγο νωρίτερα, κοντά στο ίδιο σημείο, τέσσερις οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά, που κινούνταν σε ζεύγη, είχαν καταγγείλει ότι δέχθηκαν ξυλοδαρμό από άγνωστους, με διαφορά λίγων λεπτών. Οι ίδιοι στις καταθέσεις τους στην Αστυνομία έκαναν λόγο για τέσσερις δράστες που τους ξυλοκόπησαν απρόκλητα και στη συνέχεια αφαίρεσαν διάφορα διακριτικά του ΠΑΟΚ που έφεραν πάνω τους. Δύο εξ αυτών, 21 ετών ο καθένας, αλλά κι ένας 35χρονος τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο "Άγιος Δημήτριος".

Βέβαια, γίνονται και θαύματα --->> https://www.google.gr/search?q=%CE%B5%C ... E%B1%CE%BD ...., τι να πω, ΜΑΚΑΡΙ να επανέλθει το παλικάρι!
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Δεν ξέρω τι ισχύει...

:cry:

«Εφυγε» ο Κύπριος φίλαθλος του ΠΑΟΚ

Εδωσε για έξι μέρες μάχη με τη ζωή, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε. Ο Κύπριος Νάσος Κωνσταντίνου υπέκυψε τελικά στα τραύματά του, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό την περασμένη Πέμπτη.

Ο 24χρονος Νάσος Κωνσταντίνου από την Πάφο νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στην Τούμπα, χτυπήθηκε σοβαρά από αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αποφύγει αγνώστους που επιτέθηκαν στον ίδιο και σε άλλους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε χώρο κοντά στο γήπεδο της Τούμπας σε οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός στην προσπάθειά του να αποφύγει τους χούλιγκαν (άλλης ομάδας της Θεσσαλονίκης) δέχθηκε βίαιο χτύπημα από διερχόμενο αυτοκίνητο με συνέπεια τον πολύ σοβαρό του τραυματισμό.

Όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

http://www.gazzetta.gr/football/article ... s-toy-paok
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

:( :cry:
Κουράγιο στους γονείς του παλικαριού και ελπίζω η αστυνομία να βρει τα 2ποδα ζωάδια (συγνώμη από τα ζώα) που προκάλεσαν τον θάνατο του παιδιού! Εύχομαι να έχουν τύψεις και να βλέπουν εφιάλτες μέχρι να ψοφήσουν από τον καημό τους και τις ενοχές.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Απίστευτο αυτά τα δίποδα ζώα πρέπει να βρεθούν ότι ομάδα και αν είναι..... Νέο παιδί.....
:(:(
Το κύπελο για τον Νασο.....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν ξέρω τι να πω! Μάλλον αυτό που θέλω να γράψω παραείναι βαρύ. Μπ@στ@ρδοπαίδια! Υπάνθρωποι ...
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Κουραγιο στην οικογενεια του παιδιου.Καλό παραδεισο αδερφε μου

Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αυτη η ασυλία της συμμορίας των θρασυδειλων ντεμεκ αναρχικών οπαδών μικρής ομάδας της πόλης ποτε θα τελειώσει;
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Ποια ασυλία ρε Εορπτολ και τα δικά μας τα φυντάνια τα κάνουν αυτά και γενικά όλων τον ομάδων.Μια , δύο , τρεις θα γινόταν το κακό και χάθηκε τσάμπα μια ζωή γιατί μερικοί εγκεφαλικά καθυστερημένοι εξισώνουν μια γαμώ ομάδα με την ανθρώπινη ζωή. Θεωρούμε μαγκιά τα ντου και τα πεσίματα κτλ ...........ορίστε τα αποτελέσματα κύριοι.Ντροπή σε όλους αυτούς που συμμετέχουν σε βιαιοπραγίες. :redcard:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Notorious4 την Τετ 03 Μάιος 2017, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”