Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
-
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
-
Dimg4
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
V-olakiotis έγραψε:Για να το κάνουμε πιο λιανά, με όρους "επιχειρηματικούς". Αν σήμερα που όλοι πολεμούν τον Ιβάν ανοικτά, δε στέκεσαι πλάι του, είσαι απέναντι του.
Τόσο απλά Αναστάσιε...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Δεν δεχομαστε μαθηματα.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ έγραψε:Καλα...αντε τωρα πηγαινε ψηφισε Αλεξη μεγαλε ντεντεκτιβ
Οτι γουσταρουμε θα ψηφισουμε δεν θα σε ρωτησουμε και στην τελικη δεν ψηφίζουμε αμα λάχει.
Τις βλακειες σου και την αφ υψηλού κριτική σου αλλού.
Τσιμπησανε και κανα δυο "οχι αφηστε τον να μιλήσει" και μπαρμπουτσαλα.
Να πει τι;
Οτι ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ κάνει λάθος και δεν πρέπει να τα βάζει με το σύστημα;
Ησαστε με τα καλά σας ρε;
ΟΥΤΕ πασοκ, ουτε νδουλα ουτε τσιριζα, ουτε φυσικα χρυσαγουληδες.
Να πανε να γ@μηθουν ολοι.
ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.-
++++georgedoulk2008 έγραψε: ΟΥΤΕ πασοκ, ουτε νδουλα ουτε τσιριζα, ουτε φυσικα χρυσαγουληδες.
Να πανε να γ@μηθουν ολοι.
ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.-
Να συμπληρωσω πως απο ολους αυτους τους γλιτσες, ο ΠΑΟΚ το μονο που ζηταει ειναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, οχι χάρες.
Και αν μας δωσει δικαιοσυνη ο συριζα ή η νδ θα πουμε ενα μπραβο στο συριζα ή μπραβο στη νδ.
Αν μας κανει επιθεση ο συριζα ή η νδ, θα πουμε μαυρο φιδι που σας εφαγε κουφαλες.
Απίστευτες ύβρεις του Λοβέρδου για τον Ιβάν Σαββίδη
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1238 ... an-savvidi
οριστε με ποιους εχουμε να κανουμε
ηρθε το αρχιλαμογιο να μας μιλησει για διαπλοκη
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1238 ... an-savvidi
οριστε με ποιους εχουμε να κανουμε
ηρθε το αρχιλαμογιο να μας μιλησει για διαπλοκη
Λαμογιοβερδος έγραψε:«Η διαπλοκή στην αποθέωσή της! Τέτοια ξετσιπωσιά δεν έχει προηγούμενο! Ο Αλ. Τσίπρας ήρθε προχθές στη Βουλή για να υπερασπιστεί την (ν)τροπολογία υπέρ του Σαββίδη και ο επιχειρηματίας τον χειροκροτεί σήμερα δημόσια και με τα δυο τα χέρια.
(γιατι ως γνωστον υπαρχει και το χειροκροτημα με ενα χερι)
Η συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη στο Πρώτο Θέμα και η απροκάλυπτη υποστήριξή του στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού δεν αφήνει περιθώρια για καμία αμφιβολία: Οι άνθρωποι τα 'χουν κάνει πλακάκια και μας το λένε χωρίς ίχνος ντροπής. Τέτοια πράγματα δεν ξανάγιναν στην πολιτική ζωή του τόπου.
Εδω εχει δικιο. Δεν ξαναγινε στην πολιτικη ζωη του τοπου να υπαρχουν φανερες-υγιεις διαδρομες μεταξυ ενος επιχειρηματια και της κυβερνησης. Ο δικος τους, ο αθηναϊκος τροπος επιτασσει τετοιες συναλλαγες να γινονται υπογειως, στα μουλωχτα, γιατι δεν διαννοουνται οτι μπορει καποιος να μην θελει να κλεψει.
Το μόνο που απομένει είναι να έρχονται στη Βουλή με φανέλες "Σαββίδης", να του φτιάξουν και ένα θεωρείο-σουίτα για να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις και να κάθεται πλάι του και ο κ. Τσακαλώτος με κασκόλ».
ψοφο σκατογαυρε
-
Dimg4
Δεν ειναι γκρουπ μαστορα, ΟΠΑΔΙΚΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ φορουμ ειναι. Αν θες γκρουπ, τραβα στο fb. Εδω εξυπναδες και υποννοιες για Σαββιδη δεν παιζουνΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ έγραψε:Έχω διαφορετικές απόψεις από εσάς. Σχολιάστε αυτές και όχι το πόσα σχόλια έχω γράψει, πόσο μεγάλες βλακείες λέω και το πόσο φραπέ πίνω. Για διάλογο είναι το γκρουπ, όχι για να συμφωνούμε όλοι το πόσο γα... είναι ο Ιβάν.
Μπορει να φτιαξει ένα γραφειο στη Τουμπα,με 1-2 ατομα,και ένα ποσο 1/2-1 χαρτι από το μπατζετ της ομαδας να μπορει να πηγαινει στον κοσμο της ομαδας(στα διαρκειας,στη 4, η σε οποιον παει γηπεδο σε ταχτικη βαση)για ανανγκες υγειας,η άλλες,ανοιγμα επιχείρησης κοκ,σε ποσα 5-10-15 χιλιαρικα,χωρις τοκο,και με ενγγυηση την εισοδο στο γηπεδο.Ας χαθει και ένα ποσο(πχ το 20-30%) κάθε χρονο.Δεν πειραζει.Εκει να μπορει και καποιος να καταθεσει και μια ποιο μεγαλη/σοβαρη προταση.Φαντασμα έγραψε:Δεν ξερω ποιος μπορει να διαβαζει το φορουμ κι αν μπορει να του μεταφερει δυο λογια.
Εαν καποιος μπορει παρακαλω να το κανει. Εγω θα το πω κι ο Θεος να βαλει το χερι του.
Παρακολουθωντας τις κινησεις του Ιβαν καθως και αυτη την τελευταια συνεντευξη του και δεδομενου οτι το μεγεθος Σαββιδη και οι επενδυτικες του δραστηριοτητες θα αναστησουν κυριολεκτικα την Β Ελλαδα, ειναι σημαντικο καποιος που ειναι κοντα του να του πει το εξης: πρεπει να βρεθει ενας τροπος να τον πλησιαζουν ανθρωποι με πραγματικο επιχειρηματικο ενδιαφερον (οχι τα αρπακτικα της πολης μας), απλα παιδια με επχειρηματικες ιδεες και ευκαιριες για επενδυσεις που ομως δεν εχουν τις διασυνδεσεις και τον τροπο να τον βρουν και να του μιλησουν και αυτοι οι 2-3 ανθρωποι που φαινεται να ειναι κοντα του ειναι εξισου αδυνατον να τους πλησιασεις. Ειναι πολυ ευκολο να γινει ειτε σε ατυπη ειτε σε τυπικη μορφη, αρκει να οριστει ενα πρωτοκολο επαφης ή ενα σταθερο προγραμμα οπου ο ιδιος ή καποιος αμεσος συνεργατης του θα ερχεται σε επαφη με ενδιαφερομενους. Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο, γνωριζω ποσοι ανθρωποι τον αναζητουν για βοηθεια, αλλα κρινοντας απο οσα τον βλεπω να κανει απο τοτε που πατησε το ποδι του εδω και συμφωνα με οσα λεει και διακηρυσσει τοτε πρεπει να βρει εναν τροπο να ανοιξει μια διοδο επικοινωνιας με φιλοδοξους επιχειρηματιες που δεν εχουν προσβαση προς αυτον.
Ειναι κριμα ο τοπος που ποναει απο την κριση και την ανεργια να εχει απο την μια μερια νεους επιχειρηματιες που εχουν ολη την δυναμη και την φιλοδοξια αλλα στερουνται πορων και εμπειριας και απο την αλλη να εχουμε τεραστια κεφαλαια και επιχειρηματικη εμπειρια και να μην μπορουμε να ταιριαξουμε αυτα τα δυο. Ειμαι σιγουρος οτι αν ο Ιβαν ειναι αυτος ο ευθυς συναισθηματικος ανθρωπος που βλεπουμε τοσο καιρο σιγουρα θα θελησει να βοηθησει και με αυτον τον τροπο. Υπαρχουν πολλες μπιζνες που μπορει να γινουν με την βοηθεια ενος τετοιου μεγεθους, ισως οχι τεραστιες επενδυσεις αλλα σιγουρα επιχειρησεις που θα ταισουν οικογενειες, θα δωσουν δουλειες, θα τονωσουν την αυτοπεποιθηση και την ελπιδα του κοσμου και θα προσδωσουν περισσοτερη αιγλη σ' αυτον τον ανθρωπο που φαινεται να ειναι δωρο απο τον Θεο ειδικα για την Β Ελλαδα.
Ισως και να πρεπει να σκεφτει ο Ιβαν μια επενδυση στο ονομα του ΠΑΟΚ,(πχ ένα ξενοδοχειο) ώστε να καλυπτει ένα μερος του μπατζετ της ομαδας.
Πολλή φόρα έχεις πάρει ρε παλικαράκι, δεν νομίζεις? Προσωπικά δε εκφραζόμενος ελεύθερα, βλέπω σαν να εκμεταλλεύεσαι την δημοκρατία ενός Π.Α.Ο.Κ.τσίδικου forum για να τα χώσεις στον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ.!!!!ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ έγραψε:Καλα...αντε τωρα πηγαινε ψηφισε Αλεξη μεγαλε ντεντεκτιβ
Αν τυχόν έχεις την εντύπωση ότι εδώ μέσα θα μπαίνεις για να "κατηγορείς υποκειμενικά" τον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ. και να ειρωνεύεσαι συμφορουμίτες, του ήθους μάλιστα του φορουμικού χαρακτήρα του Othin, λέγοντας του στα ίσα κιόλας με περισσό θράσος τι να πάει να ψηφίσει (και έμμεσα να καθοδηγείς όλους τους υπόλοιπους στο επιθυμητό για σενα "βόλι"), εύχομαι οι modes να στην κόψουν άμεσα και δια παντός αυτήν την φόρα για να τελειώνουμε μαζί σου και να ησυχάσουμε, μιας και ούτε πρόβατα που τρώμε κουτόχορτο είμαστε, αλλά ούτε τσομπάνη θέλουμε...
Προς moderators του PAOKmania forum: Παρακαλώ πολύ όπως επιληφθείτε του θέματος αναίδειας του κυρίου, μιας και προσπαθώντας να κάνω αναφορά του εν λόγω post, "ενημερώθηκα" ότι αυτό "έχει ήδη αναφερθεί"...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 03 Μάιος 2017, 02:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν σε είδα να κάνεις κανέναν διάλογο μαζί μου όμως απαντώντας στα επιχειρήματα μου έναντι των δικών σου...ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ έγραψε:Έχω διαφορετικές απόψεις από εσάς. Σχολιάστε αυτές και όχι το πόσα σχόλια έχω γράψει, πόσο μεγάλες βλακείες λέω και το πόσο φραπέ πίνω. Για διάλογο είναι το γκρουπ, όχι για να συμφωνούμε όλοι το πόσο γα... είναι ο Ιβάν.
Δεν τα είδες μήπως πιο πίσω ή "δεν πέρασαν" τα posts-απαντήσεις σου οι moderators του forum???
Με την political correct απορία σου θα μείνεις μάλλον...Γιατί το πιθανότερο είναι να μην κατέχεις γρι από πολιτική...Patron έγραψε:Μια κυβερνηση πιαστηκε να περναει νυχτα ευνοικη νομολογια για επιχειρηματια, η οποιαδηποτε αξιωματικη αντιπολιτευση θα το ανεβαζε το θεμα business as usual ειναι αυτα. Τωρα επι του προκειμενου προσωπικα εκπλησομαι με τις συγκεκριμενες δηλωσεις Ιβαν αφου περιγραφει νταραβερια κ με τους δυο πολους εξουσιας, δειχνει ξεκαθαρη προτιμηση σε εναν απο αυτους κ καταληγει πως θα παρει κ ενα καναλι για leverage. Τι να πω; Απορω ...
Πέρα απ το ότι γράφεις σαν δεδομένα ορισμένες μεγάλες ανακρίβειες, τις οποίες θα μπορούσα να χαρακτηρίσω άνετα σαν προπαγανδιστικές υπέρ του "πόλου εξουσίας" που εσύ προτιμάς, δεν "βλέπεις" καν ότι το αποτέλεσμα όσων σε κάνουν να απορείς είναι το ότι ο Π.Α.Ο.Κ., με τον Ιβάν Σαββίδη Πρόεδρο του, πλέον γιγαντώνεται και κανένα πολιτικό ή επιχειρηματικό λαμόγιο δεν (θα) μπορεί πλέον να τον αγγίξει δίχως να πληρώσει το μάρμαρο!!!!
Ελπίζω τουλάχιστον αυτό να μην σε στεναχωρεί-ενοχλεί ιδιαίτερα σαν οπαδό του Π.Α.Ο.Κ., συμφωνείς???
Υ.Γ. Χρωστάς & κάτι απαντήσεις για τις προηγούμενες γιάπικες αναλύσεις που μας φλόμωσες πιο πίσω αδερφέ...
Σημερα παντως δεν εχει κοπει ΟΥΤΕ ΕΝΑ μηνυμα υπο εγκριση....
Και οποιος θελει να του βαλω και τα logs να το δει
Και οποιος θελει να του βαλω και τα logs να το δει
Απορώ τότε Πέτρο που ακόμα τον "κοιτάτε" τον κύριο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ...
Σου θυμίζω την περίπτωση του Δημήτρης17 και του εννιάμηνου μπαν που έφαγε για μικρότερη αφορμή...
Τούτος εδώ ο κύριος λοιπόν και έβαλε κατά του Προέδρου του Π.Α.Ο.Κ. Ιβάν Σαββίδη και ψεύδεται γράφοντας ότι απάντησε στα επιχειρήματα μου με posts που δεν περάσατε και μάλιστα τρεις φορές και ειρωνεύτηκε τον Othin παραπάνω, κάνοντας μάλιστα πεντακάθαρα κομματική καθοδήγηση δια της χείριστης του είδους ειρωνείας του...
Δεν νομίζεις ότι πολλά-διάφορα δεινά μαζεύονται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ώστε να μην τον ξαναδούμε πια?
Σου θυμίζω την περίπτωση του Δημήτρης17 και του εννιάμηνου μπαν που έφαγε για μικρότερη αφορμή...
Τούτος εδώ ο κύριος λοιπόν και έβαλε κατά του Προέδρου του Π.Α.Ο.Κ. Ιβάν Σαββίδη και ψεύδεται γράφοντας ότι απάντησε στα επιχειρήματα μου με posts που δεν περάσατε και μάλιστα τρεις φορές και ειρωνεύτηκε τον Othin παραπάνω, κάνοντας μάλιστα πεντακάθαρα κομματική καθοδήγηση δια της χείριστης του είδους ειρωνείας του...
Δεν νομίζεις ότι πολλά-διάφορα δεινά μαζεύονται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ώστε να μην τον ξαναδούμε πια?
-
Dimg4
Πετρο ας περιμενουμε να δουμε την συνεχεια της συμπεριφορας του. Δεν εχει πει κατι που να σηκωνει μπαν, εκνευριστικα ναι αλλα δεν παυει να ειναι γνωμη
Το να μας λεει οτι ακολουθουμε κομματικη γραμμη και κανουμε προπαγανδα κατα ενος κομματος και οτι τα παιρνουμε απο "ανωθεν" για να το κανουμε κιολας αυτο, δεν ειναι μικροτερη αφορμη κατ'εμε Γρηγορη
Απο κει και περα για να κλεισω το off topic εδω, η υπολοιπη ομαδα αυτη τη στιγμη κοιμαται. Αυριο να ξυπνησουν με το καλο και θα παρθουν οι οποιες αποφασεις αφου διαβαστουν και τα μηνυματα του απο ολους... Εχω καταθεσει την αποψη μου αλλα προτιμω να μην δρω αυτονομα σε τετοια θεματα. Προσωπικα ειμαι της αποψης οτι δε βλεπω κατι για μπαν, για την ωρα. Αν ειναι φανατικος "δεξιος" τοτε δικαιολογειται η αντιδραση του και ας διαφωνω τελειως
Απο κει και περα, οριστε ολες οι ενεργειες σημερα στο θεμα του Σαββιδη: http://i.imgur.com/tZTNxy2.png
Βλεπετε καποια απορριψη που δε βλεπω εγω;
Απο κει και περα για να κλεισω το off topic εδω, η υπολοιπη ομαδα αυτη τη στιγμη κοιμαται. Αυριο να ξυπνησουν με το καλο και θα παρθουν οι οποιες αποφασεις αφου διαβαστουν και τα μηνυματα του απο ολους... Εχω καταθεσει την αποψη μου αλλα προτιμω να μην δρω αυτονομα σε τετοια θεματα. Προσωπικα ειμαι της αποψης οτι δε βλεπω κατι για μπαν, για την ωρα. Αν ειναι φανατικος "δεξιος" τοτε δικαιολογειται η αντιδραση του και ας διαφωνω τελειως
Απο κει και περα, οριστε ολες οι ενεργειες σημερα στο θεμα του Σαββιδη: http://i.imgur.com/tZTNxy2.png
Βλεπετε καποια απορριψη που δε βλεπω εγω;