Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- navigator11
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Εγώ αυτό που εκτιμώ είναι ότι, ανεξαρτήτως "ιδεολογιών" και κολλεγιών, δεν έχει κανένα "κόμμα", είτε τον γουστάρει, είτε του είναι αδιάφορος, είτε μισητός, τα κότσια να του κόψει τη φόρα του Σαββίδη. Θα το αποδεχτούν σιγά σιγά κι εκείνοι που για τα μάτια του κοζμου σκούζουν τώρα, διότι υπάρχουν και πρόβατα στη στάνη, που πρέπει να ταϊστούν! Κι όλως ξαφνικά θα επέλθει η "εξομάλυνση" σε λιγο καιρό. Δεν τους έχει ανάγκη ο Σαββίδης. Μπορεί να είναι προτιμότερο να μην έχει κάποιους απέναντί του αλλά ανάγκη και κόψιμο δεν τους έχει! Ε, δεν είναι συνηθισμένα τα γρανάζια της γάγγραινας να μην μπορούν να ελέγχουν καθόλου κάποιον! Και, εύλογα, τους ενοχλεί αυτό. Όλα θέμα διαχείρισης είναι!
- revolution1976
o K.Ιβάν Σαββίδης είναι πολυτέλεια όχι μόνο για εμάς ώς φιλάθλους-οπαδούς του ΠΑΟΚ,όχι μόνο για την οικονομία της Θεσσαλονίκης και της Β.Ελλάδος ευρύτερα αλλά για ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλάδα οικονομικά και το κυριότερο γεωπολιτικά.Τα καλύτερα έρχονται είμαι σίγουρος
Εγώ αφήνω στην άκρη την οπαδική μου ταυτότητα και θεωρώ ας πούμε ότι εκ του προοιμίου ο γιος του Τέρρυ έχει δίκιο.
Αλλά αναρωτιέμαι, αν αντί για τον Σαββίδη, ήταν ο γνωστός παχύσαρκος πρεζέμπορας θα έπραττε ομοίως;
Ούτε καν. Άρα παίζει πολιτικά παιχνίδια και βάζει μπροστά τα συμφέροντα εκείνα που ο ίδιος στηρίζει και στηρίζεται από αυτά.
Και δεν υπάρχει ΠΑΟΚτσής που το ''ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα'' το χει ''τατουάζ'' στην καρδιά του και θα ψηφίσει αυτό τον χλεχλέ.
Αλλά αναρωτιέμαι, αν αντί για τον Σαββίδη, ήταν ο γνωστός παχύσαρκος πρεζέμπορας θα έπραττε ομοίως;
Ούτε καν. Άρα παίζει πολιτικά παιχνίδια και βάζει μπροστά τα συμφέροντα εκείνα που ο ίδιος στηρίζει και στηρίζεται από αυτά.
Και δεν υπάρχει ΠΑΟΚτσής που το ''ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα'' το χει ''τατουάζ'' στην καρδιά του και θα ψηφίσει αυτό τον χλεχλέ.
Και ποιος ορίζει σαν ό,τι ναι αυτά που λέει; Εσύ;goran 64 έγραψε:Ό,τι θέλει ας λέει...Ότι να ναι να μην λέει...![]()
![]()
Χωροφύλακες υπάρχουν μονάχα στην φαντασία σου θαρρώ, κόψε τα εμπρηστικά λοιπόν...
Δεν είπε κανείς να μην κρίνει. Το υφάκι "και συ ρε μάγκα επέλεξες το 6ο σου ποστ να γράψεις για το Σαββίδη" δεν είναι κριτική επί της ουσίας στα γραφόμενα του άλλου. Δηλαδή πρέπει κάποιος να συμπληρώσει κάποιον προκαθορισμένο αριθμό ποστ για να έχει μια "αιρετική" άποψη; Αλλιώς είναι ύποπτος;sic-4 έγραψε:και οπως θελουμε θα τα κρινουμε αυτα που λεει δημοσια... αντε με τον καθε ...αντε
Οπως τα λλει ο Bane. Σε 1,5 χρονο, μπηκε στον κοπο μολις 6 φορες να γραψει κατι και η μια απο αυτες ηταν για να γραψει οτι θεωρει τον προεδρο του ΠΑΟΚ μη σοβαρο επιχειρηματια τη στιγμη που αυτος βαλλεται απο παντου (με θεματα του ΠΑΟΚ στην πρωτη γραμμη).
Ουτε απο τον λαιμο τον επιασε ο Bane, ουτε χειροπεδες τον περασε, ουτε φυλακη τον εβαλε. Αντε με τις π@παριες για χωροφυλακες. Ειπε ο ενας, ειπε και ο αλλος.
- ΑποστόληςΑ
Αποστόλη, ειδικά τις τελευταίες μέρες έχει λυσσάξει.
Μία τρομερή επιθυμία να "αναδείξει" ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Πούτιν. Εδώ και καιρό αυτό. Σήμερα διαφημίζει αυριανή του παρουσία στην εκπομπή του μπογδάνου στον σκαι (surprise surprise) όπου θα αναφερθεί στις "επενδύσεις" (ναι, σε εισαγωγικά) του Σαββίδη.
Απίθανοι τύποι.
Μία τρομερή επιθυμία να "αναδείξει" ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Πούτιν. Εδώ και καιρό αυτό. Σήμερα διαφημίζει αυριανή του παρουσία στην εκπομπή του μπογδάνου στον σκαι (surprise surprise) όπου θα αναφερθεί στις "επενδύσεις" (ναι, σε εισαγωγικά) του Σαββίδη.
Απίθανοι τύποι.
Τα 2 πρωτα επιχειρηματα ειναι ακριβως τα ιδια που επικαλεστηκε ο Κουλης.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ έγραψε:Η σημερινή συνέντευξη του Σαββίδη ήταν κατά την άποψή μου δείγμα μη σοβαρού επιχειρηματία. 1) Αν είχε θέμα με την αγορά της ΣΕΚΑΠ, γιατί δεν το ανέφερε τότε που την αγόρασε και υποτιμά τον Σαμαρά τώρα; Δε νομίζω να τον εξανάγκασε κανείς. Αυτά είναι αστεία πράγματα. Αν έκανε κακή επιλογή, είναι δικό του θέμα, όχι του Σαμαρά. 2) Το αν θα γίνει ο Μητσοτάκης επόμενος πρωθυπουργός είναι θέμα του ελληνικού λαού και όχι δικό του προσωπικό. Με τέτοιες δηλώσεις εκτίθειται προσωπικά. 3) Κουμπάρος του είναι ο Παπαμιμίκος και στήριξε το Ζαγοράκη. Πρόσωπα που είναι συνδεδεμένα με τη ΝΔ. Και όλα αυτά έγιναν επι Σαμαρά. Άρα στηρίζει όποιον είναι στην εξουσία. Δεν έχω θέμα με αυτό. Ας μην το δηλώνει όμως. Εκπροσωπεί και τον ΠΑΟΚ, όχι τη Δόξα Ραχούλας.

Εσύ πάλι τι φάση αδερφέ???Yupis έγραψε:Και ποιος ορίζει σαν ό,τι ναι αυτά που λέει; Εσύ;goran 64 έγραψε:Ό,τι θέλει ας λέει...Ότι να ναι να μην λέει...![]()
![]()
Χωροφύλακες υπάρχουν μονάχα στην φαντασία σου θαρρώ, κόψε τα εμπρηστικά λοιπόν...

Δικηγόρος του είσαι μήπως η moderator και δεν το μάθαμε???

Διάλεξε τι θέλεις να μας πεις λοιπόν για να καταλάβουμε...

Γιατί απ την μια μιλάς για ορισμούς-επιχειρηματολογία κι απ την άλλη δεν προσκαλείς καν τον "προστατευόμενο" σου να απαντήσει σε επιχειρήματα που έκατσα να γράψω κάνα μισάωρο για να του παραθέσω και "δεν είδες"...

Έχεις μήπως κάτι να συμπληρώσεις???goran 64 έγραψε:Ο Ιβάν Σαββίδης μέσω της συνέντευξης του αποτελεί "δείγμα μη σοβαρού επιχειρηματία"???ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ έγραψε:Η σημερινή συνέντευξη του Σαββίδη ήταν κατά την άποψή μου δείγμα μη σοβαρού επιχειρηματία. 1) Αν είχε θέμα με την αγορά της ΣΕΚΑΠ, γιατί δεν το ανέφερε τότε που την αγόρασε και υποτιμά τον Σαμαρά τώρα; Δε νομίζω να τον εξανάγκασε κανείς. Αυτά είναι αστεία πράγματα. Αν έκανε κακή επιλογή, είναι δικό του θέμα, όχι του Σαμαρά. 2) Το αν θα γίνει ο Μητσοτάκης επόμενος πρωθυπουργός είναι θέμα του ελληνικού λαού και όχι δικό του προσωπικό. Με τέτοιες δηλώσεις εκτίθειται προσωπικά. 3) Κουμπάρος του είναι ο Παπαμιμίκος και στήριξε το Ζαγοράκη. Πρόσωπα που είναι συνδεδεμένα με τη ΝΔ. Και όλα αυτά έγιναν επι Σαμαρά. Άρα στηρίζει όποιον είναι στην εξουσία. Δεν έχω θέμα με αυτό. Ας μην το δηλώνει όμως. Εκπροσωπεί και τον ΠΑΟΚ, όχι τη Δόξα Ραχούλας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επειδή φαίνεται να μην ξέρεις πολλά αδερφέ κι επειδή περισσότερα ακόμα δεν καταλαβαίνεις, διάβασε παρακάτω:
1...Οι σοβαροί επιχειρηματίες, οι οποίοι πείθονται από (ντεμέκ) "σοβαρούς" πρωθυπουργούς να εξαγοράσουν μια εντελώς σάπια εταιρία με καμιά οικονομική προοπτική, επειδή εκείνοι πόνταραν (κανονική ζαριά λαίμαι) στα φιλοεθνικά τους αισθήματα, παραμυθιάζοντας τους για "εθνικά" συμφέροντα που θα θιγούν αν την εξαγοράσουν (ντεμέκ) Τούρκοι, δικαιούνται να καταγγείλουν προσωπικά την κοροϊδία που φάγανε απ τους ντεμέκ ταγούς της χώρας μας που το μόνο που κοιτούσαν ήταν το προσωπικό τους συμφέρον, ξεπουλώντας-ρημάζοντας την Ελλάδα!!!!
Όταν του ζητάνε να πληρώσει χρέη απ τα λεθρεμπόρια που κάνανε οι τότε ημέτεροι διορισμένοι διοικητές της (από τους τότε ντεμέκ "σοβαρούς" πρωθυπουργούς, μένοντας ατιμώρητοι για την κλοπή μιας καραβιάς απ την ΣΕΚΑΠ!!!!
2...Πολύ καλά το λες...Είναι αποκλειστικά στο χέρι του ελληνικού λαού να βγάλει ακόμα ένα μέλος της "ιερής οικογένειας" πρωθυπουργό αλλά είναι στο χέρι του Σαββίδη να του θυμίσει με ποιον ακριβώς έχει να κάνει...Γιατί ο ελληνικός λαός (μάλλον δεν το ξέρεις) φημίζεται για την μνήμη χρυσόψαρου που διαθέτει...
3...Κανένας κουμπάρος του ο Π@π@μιμίκος, την ανιψιά του παντρεύτηκε, η οποία "από έρωτα εξέπεσε"!! Όπως είδες δεν μπήκε καν εμπόδιο σ αυτόν τον γάμο, πιστεύοντας στην προσωπική άποψη του καθένα, όσο και της δικής της!!!!
![]()
Υ.Γ. Σε καμιά Ν.Δ. δεν έκανε επίθεση παρά μόνο σε μεμονωμένα άτομα, μάλλον κάτι δεν κατανόησες σωστά...
Υ.Γ. 2...Τον Ζ@γοράκη ποιος τον έβγαλε ευρωβολευτή υπό την ανοχή και την στήριξη του λαού του Π.Α.Ο.Κ., ξέρεις?
Υ.Γ. 3...Το ότι είναι Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος στον Π.Α.Ο.Κ., όχι μόνο δεν τον δικαιολογεί να σιωπά αλλά τον υποχρεώνει να μιλάει δημόσια, αρκεί να είναι καθαρά και ξάστερα, όταν κρίνει με δικό του κριτήριο ότι χρειάζεται...
Υ.Γ. 4...Την Δόξα Ραχούλας κάλια άσ την στην άκρη, δεν έχει καμιά δουλειά το συμπαθές σωματείο στην κουβέντα...

Οκ, κάτσε να το πάρω αλλιώς τότε μια και βγήκαν οι δικηγόροι.Yupis έγραψε:Δεν είπε κανείς να μην κρίνει. Το υφάκι "και συ ρε μάγκα επέλεξες το 6ο σου ποστ να γράψεις για το Σαββίδη" δεν είναι κριτική επί της ουσίας στα γραφόμενα του άλλου. Δηλαδή πρέπει κάποιος να συμπληρώσει κάποιον προκαθορισμένο αριθμό ποστ για να έχει μια "αιρετική" άποψη; Αλλιώς είναι ύποπτος;sic-4 έγραψε:και οπως θελουμε θα τα κρινουμε αυτα που λεει δημοσια... αντε με τον καθε ...αντε
Οπως τα λλει ο Bane. Σε 1,5 χρονο, μπηκε στον κοπο μολις 6 φορες να γραψει κατι και η μια απο αυτες ηταν για να γραψει οτι θεωρει τον προεδρο του ΠΑΟΚ μη σοβαρο επιχειρηματια τη στιγμη που αυτος βαλλεται απο παντου (με θεματα του ΠΑΟΚ στην πρωτη γραμμη).
Ουτε απο τον λαιμο τον επιασε ο Bane, ουτε χειροπεδες τον περασε, ουτε φυλακη τον εβαλε. Αντε με τις π@παριες για χωροφυλακες. Ειπε ο ενας, ειπε και ο αλλος.
Κριτική επί της ουσίας είναι. Αμφισβητώ την πρόθεση του ποστ. Αμφισβητώ τη χρονική ταύτιση του ποστ με τη λαίλαπα λάσπης που πετιέται στο Σαββίδη. Αμφισβητώ την προστιθέμενη αξία του ποστ σε ένα ΟΠΑΔΙΚΟ φόρουμ (από όσο κοίταξα τελευταία φορά δεν είμαστε σε φόρουμ θεωρητικής ανάλυσης ιντερνετικών και μη δικαιωμάτων) δύο ημέρες πριν τον τελικό ΤΙΤΛΟΥ στο βόλλευ και 4 ημέρες πριν από τελικό ΤΙΤΛΟΥ στο κύπελλο και ενώ η τιμωρία του γαύρου παίζει δυνατά με μπροστάρη τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, ο οποίος βάλλεται από παντού.
Οπότε ναι φίλτατε, όπως έχει δικαίωμα να λέει οτι θέλει (το οποίο δεν αμφισβήτησα), έτσι και εγώ έχω δικαίωμα να θεωρώ το ποστ του από ύποπτο, έως άκαιρο, και από άτοπο έως ζημιογόνο επικοινωνιακά.
Είναι ημέρες συσπείρωσης οπαδικής. Και ο οπαδισμός δεν ενέχει πάντα και υποχρεωτικά αντικειμενικότητα.
Εσύ υπερασπίσου το δικαίωμα του συνοπαδού και συμφορουμίτη να ψέγει τον επικεφαλής του οργανισμού του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή και περίοδο και βάσει συγκεκριμένων πάντα δημοσιευμάτων και εξαγωγών συμπερασμάτων.
Εγώ θα υπερασπίστώ αυτόν που τα βάζει με το θεριό και παλεύει να το νικήσει όταν βγαίνουν διαρκώς κι άλλα κεφάλια από παντού.
ΥΓ. Όσο για το χαρακτηρισμό "χωροφύλακα", επειδή δεν κατάλαβα, είναι μειωτικός; να προσβληθώ κι έτσι δηλαδή;
ΥΓ2. Ο Αναστάσιος μπορεί να έχει όσα ποστ θέλει και να γράφει για ό,τι θέλει όσο συχνά θέλει. Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Όπως προείπα, ακούστηκε. Και αυτός και εμείς και όλοι μας.
-
- ΑποστόληςΑ
Αν πάρει το MEGA θα βρεθούν όλοι σε πού άσχημη θέση, λόγω αυξημένου ανταγωνισμού.
bane1980 έγραψε:Οκ, κάτσε να το πάρω αλλιώς τότε μια και βγήκαν οι δικηγόροι.Yupis έγραψε:Δεν είπε κανείς να μην κρίνει. Το υφάκι "και συ ρε μάγκα επέλεξες το 6ο σου ποστ να γράψεις για το Σαββίδη" δεν είναι κριτική επί της ουσίας στα γραφόμενα του άλλου. Δηλαδή πρέπει κάποιος να συμπληρώσει κάποιον προκαθορισμένο αριθμό ποστ για να έχει μια "αιρετική" άποψη; Αλλιώς είναι ύποπτος;sic-4 έγραψε:και οπως θελουμε θα τα κρινουμε αυτα που λεει δημοσια... αντε με τον καθε ...αντε
Κριτική επί της ουσίας είναι. Αμφισβητώ την πρόθεση του ποστ. Αμφισβητώ τη χρονική ταύτιση του ποστ με τη λαίλαπα λάσπης που πετιέται στο Σαββίδη. Αμφισβητώ την προστιθέμενη αξία του ποστ σε ένα ΟΠΑΔΙΚΟ φόρουμ (από όσο κοίταξα τελευταία φορά δεν είμαστε σε φόρουμ θεωρητικής ανάλυσης ιντερνετικών και μη δικαιωμάτων) δύο ημέρες πριν τον τελικό ΤΙΤΛΟΥ στο βόλλευ και 4 ημέρες πριν από τελικό ΤΙΤΛΟΥ στο κύπελλο και ενώ η τιμωρία του γαύρου παίζει δυνατά με μπροστάρη τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, ο οποίος βάλλεται από παντού.
Οπότε ναι φίλτατε, όπως έχει δικαίωμα να λέει οτι θέλει (το οποίο δεν αμφισβήτησα), έτσι και εγώ έχω δικαίωμα να θεωρώ το ποστ του από ύποπτο, έως άκαιρο, και από άτοπο έως ζημιογόνο επικοινωνιακά.
Είναι ημέρες συσπείρωσης οπαδικής. Και ο οπαδισμός δεν ενέχει πάντα και υποχρεωτικά αντικειμενικότητα.
Εσύ υπερασπίσου το δικαίωμα του συνοπαδού και συμφορουμίτη να ψέγει τον επικεφαλής του οργανισμού του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή και περίοδο και βάσει συγκεκριμένων πάντα δημοσιευμάτων και εξαγωγών συμπερασμάτων.
Εγώ θα υπερασπίστώ αυτόν που τα βάζει με το θεριό και παλεύει να το νικήσει όταν βγαίνουν διαρκώς κι άλλα κεφάλια από παντού.
ΥΓ. Όσο για το χαρακτηρισμό "χωροφύλακα", επειδή δεν κατάλαβα, είναι μειωτικός; να προσβληθώ κι έτσι δηλαδή;
ΥΓ2. Ο Αναστάσιος μπορεί να έχει όσα ποστ θέλει και να γράφει για ό,τι θέλει όσο συχνά θέλει. Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Όπως προείπα, ακούστηκε. Και αυτός και εμείς και όλοι μας.
Αν δεν ήταν υβριστικό δεν βλέπω τον λόγο να μην πέρασε...ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ έγραψε:Goran64 απάντησα αλλά το σχόλιο μου δεν πέρασε δυστυχώς. 2 φορές.
Εκτός αν δεν ήταν μέσα moderator για να το εγκρίνει, όπως χρειάζεται για τα πρώτα 150 του καθένα μας...
Υ.Γ. Αν θέλεις, δίχως διάθεση για αντιπαράθεση φυσικά και μακριά από ύβρεις, μπες στο chat να απαντήσεις...