Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από K_geo »

παντως το οτι βγαινει ο γιος της κουμπαρας του πρεζεμπορα και καταγγελει..διαπλεκομενες ολιγαρχιες, πραγματικα με ξεπερναει σαν νοημων ον. στα ισα τωρα.

καλα για το αλλο το λαμογιο που ξεσκισε το εσυ, δε θελω να μιλησω.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

[youtube]nFhCRm1bjtY[/youtube]
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Οι μπλε βρυκόλακες είναι απέναντι με το πλέον επίσημο τρόπο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εεε, σε προκαλούν ρε σιμπα! Ειλικρινά ...
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Ο Ιβάν δεν έκανε επίθεση στην νδ αλλά στον ίδιο τον κούλη, γιατί τον αποκάλεσε ολιγάρχη, για την σεκαπ, γιατί είναι σκατόγαυρος και γιατί είναι σαν γαμώ τα μούτρα του πατέρα του, του τέρυ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ναι προσωπική επίθεση στον απόφοιτο του Χάρβαρντ έκανε, γιατί εδώ και καιρό του επιτίθεται ο Κουλιις

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Θα το δώσει λέει ο τίγρης στον Ιβάν, γιατί ... πρέπει και ο Ιβάν Σαββίδης να πάρει κάτι!
Διαβάζεις ρε πστ μου κάτι π@παριές και θες να πάρεις τηλέφωνο τον Κιμ να πατήσει το κουμπί.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Δημοσίευση από ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ »

Η σημερινή συνέντευξη του Σαββίδη ήταν κατά την άποψή μου δείγμα μη σοβαρού επιχειρηματία. 1) Αν είχε θέμα με την αγορά της ΣΕΚΑΠ, γιατί δεν το ανέφερε τότε που την αγόρασε και υποτιμά τον Σαμαρά τώρα; Δε νομίζω να τον εξανάγκασε κανείς. Αυτά είναι αστεία πράγματα. Αν έκανε κακή επιλογή, είναι δικό του θέμα, όχι του Σαμαρά. 2) Το αν θα γίνει ο Μητσοτάκης επόμενος πρωθυπουργός είναι θέμα του ελληνικού λαού και όχι δικό του προσωπικό. Με τέτοιες δηλώσεις εκτίθειται προσωπικά. 3) Κουμπάρος του είναι ο Παπαμιμίκος και στήριξε το Ζαγοράκη. Πρόσωπα που είναι συνδεδεμένα με τη ΝΔ. Και όλα αυτά έγιναν επι Σαμαρά. Άρα στηρίζει όποιον είναι στην εξουσία. Δεν έχω θέμα με αυτό. Ας μην το δηλώνει όμως. Εκπροσωπεί και τον ΠΑΟΚ, όχι τη Δόξα Ραχούλας.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Ο τρόπος που αντιμετωπίζει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τον ΠΑΟΚ και τον μεγαλομέτοχο του δείχνουν ακριβώς ότι την υπόλοιποι ελλάδα την έχουν γραμμένη στα αρχίδια τους και ότι μονο για ψηφαλάκια τρέχουν.
Η αθηνα και η κρήτη να είναι καλά.

Ειδικά ο mitsot@k@σ e όχι ρε file δεν μπορώ να κάνω πρωθυπουργό έναν με όνομα μητσοτάκη.
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Διάβασα την συνέντευξη του κ. Σαββίδη http://www.paokmania.gr/podosfairo/syne ... ton-poytin

Δυο κουβέντες σχετικά με το ζήτημα της ΣΕΚΑΠ:
κ.Σαββίδη μη τους αφήσετε να πάρουν ανάσα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ έγραψε:Η σημερινή συνέντευξη του Σαββίδη ήταν κατά την άποψή μου δείγμα μη σοβαρού επιχειρηματία. 1) Αν είχε θέμα με την αγορά της ΣΕΚΑΠ, γιατί δεν το ανέφερε τότε που την αγόρασε και υποτιμά τον Σαμαρά τώρα; Δε νομίζω να τον εξανάγκασε κανείς. Αυτά είναι αστεία πράγματα. Αν έκανε κακή επιλογή, είναι δικό του θέμα, όχι του Σαμαρά. 2) Το αν θα γίνει ο Μητσοτάκης επόμενος πρωθυπουργός είναι θέμα του ελληνικού λαού και όχι δικό του προσωπικό. Με τέτοιες δηλώσεις εκτίθειται προσωπικά. 3) Κουμπάρος του είναι ο Παπαμιμίκος και στήριξε το Ζαγοράκη. Πρόσωπα που είναι συνδεδεμένα με τη ΝΔ. Και όλα αυτά έγιναν επι Σαμαρά. Άρα στηρίζει όποιον είναι στην εξουσία. Δεν έχω θέμα με αυτό. Ας μην το δηλώνει όμως. Εκπροσωπεί και τον ΠΑΟΚ, όχι τη Δόξα Ραχούλας.
Για την ΣΕΚΑΠ τον παρακαλούσε ο Σαμαράς μέχρι και 2μερες πριν την λήξη των προσφορών για να μην την πάρουν οι Τούρκοι..... Μόλις την πήρε πληρωσε 35 εκατομμύρια χρέη και του εμφανίζουν πρόστιμα από το 2007 από διοίκηση που έβαλε η ΝΔ...... Τώρα θέλουν να πληρώσει 39 εκατομμύρια..... Είπε ότι έκανε για εθνικούς λόγους την αγορά και εσύ τον λες μη σοβαρό επιχειρηματία ναι δεν είναι γιατί σκέφτηκε να σώσει την επιχηρηση από τα τουρκικά χέρια και να έχουν δουλειά 400 άνθρωποι..... Αλλά είπε αν επιμένουν θα την οδήγησει σε πτώχευση..... Μεγάλη υποκρισία ειδικά από τον σαμαρά......Μακάρι να είχαμε τέτοιους μη σοβαρούς επιχειρηματίες σαν τον Ιβάν αλλά ξέχασα εμείς εδώ έχουμε πολλούς σοβαρούς επιχειρηματίες λαυρεντιαδη ρέστη Μαρινακη Κοσκωτά μπατατουδη κλπ. Κλπ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ έγραψε:Η σημερινή συνέντευξη του Σαββίδη ήταν κατά την άποψή μου δείγμα μη σοβαρού επιχειρηματία. 1) Αν είχε θέμα με την αγορά της ΣΕΚΑΠ, γιατί δεν το ανέφερε τότε που την αγόρασε και υποτιμά τον Σαμαρά τώρα; Δε νομίζω να τον εξανάγκασε κανείς. Αυτά είναι αστεία πράγματα. Αν έκανε κακή επιλογή, είναι δικό του θέμα, όχι του Σαμαρά. 2) Το αν θα γίνει ο Μητσοτάκης επόμενος πρωθυπουργός είναι θέμα του ελληνικού λαού και όχι δικό του προσωπικό. Με τέτοιες δηλώσεις εκτίθειται προσωπικά. 3) Κουμπάρος του είναι ο Παπαμιμίκος και στήριξε το Ζαγοράκη. Πρόσωπα που είναι συνδεδεμένα με τη ΝΔ. Και όλα αυτά έγιναν επι Σαμαρά. Άρα στηρίζει όποιον είναι στην εξουσία. Δεν έχω θέμα με αυτό. Ας μην το δηλώνει όμως. Εκπροσωπεί και τον ΠΑΟΚ, όχι τη Δόξα Ραχούλας.
Ο Ιβάν Σαββίδης μέσω της συνέντευξης του αποτελεί "δείγμα μη σοβαρού επιχειρηματία"??? :? :roll: :oops: :( :cry:

Επειδή φαίνεται να μην ξέρεις πολλά αδερφέ κι επειδή περισσότερα ακόμα δεν καταλαβαίνεις, διάβασε παρακάτω:

1...Οι σοβαροί επιχειρηματίες, οι οποίοι πείθονται από (ντεμέκ) "σοβαρούς" πρωθυπουργούς να εξαγοράσουν μια εντελώς σάπια εταιρία με καμιά οικονομική προοπτική, επειδή εκείνοι πόνταραν (κανονική ζαριά λαίμαι) στα φιλοεθνικά τους αισθήματα, παραμυθιάζοντας τους για "εθνικά" συμφέροντα που θα θιγούν αν την εξαγοράσουν (ντεμέκ) Τούρκοι, δικαιούνται να καταγγείλουν προσωπικά την κοροϊδία που φάγανε απ τους ντεμέκ ταγούς της χώρας μας που το μόνο που κοιτούσαν ήταν το προσωπικό τους συμφέρον, ξεπουλώντας-ρημάζοντας την Ελλάδα!!!!
Όταν του ζητάνε να πληρώσει χρέη απ τα λεθρεμπόρια που κάνανε οι τότε ημέτεροι διορισμένοι διοικητές της (από τους τότε ντεμέκ "σοβαρούς" πρωθυπουργούς, μένοντας ατιμώρητοι για την κλοπή μιας καραβιάς απ την ΣΕΚΑΠ!!!!

2...Πολύ καλά το λες...Είναι αποκλειστικά στο χέρι του ελληνικού λαού να βγάλει ακόμα ένα μέλος της "ιερής οικογένειας" πρωθυπουργό αλλά είναι στο χέρι του Σαββίδη να του θυμίσει με ποιον ακριβώς έχει να κάνει...Γιατί ο ελληνικός λαός (μάλλον δεν το ξέρεις) φημίζεται για την μνήμη χρυσόψαρου που διαθέτει...

3...Κανένας κουμπάρος του ο Π@π@μιμίκος, την ανιψιά του παντρεύτηκε, η οποία "από έρωτα εξέπεσε"!! Όπως είδες δεν μπήκε καν εμπόδιο σ αυτόν τον γάμο, πιστεύοντας στην προσωπική άποψη του καθένα, όσο και της δικής της!!!!

:nairepaok:

Υ.Γ. Σε καμιά Ν.Δ. δεν έκανε επίθεση παρά μόνο σε μεμονωμένα άτομα, μάλλον κάτι δεν κατανόησες σωστά...

Υ.Γ. 2...Τον Ζ@γοράκη ποιος τον έβγαλε ευρωβολευτή υπό την ανοχή και την στήριξη του λαού του Π.Α.Ο.Κ., ξέρεις?

Υ.Γ. 3...Το ότι είναι Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος στον Π.Α.Ο.Κ., όχι μόνο δεν τον δικαιολογεί να σιωπά αλλά τον υποχρεώνει να μιλάει δημόσια, αρκεί να είναι καθαρά και ξάστερα, όταν κρίνει με δικό του κριτήριο ότι χρειάζεται...

Υ.Γ. 4...Την Δόξα Ραχούλας κάλια άσ την στην άκρη, δεν έχει καμιά δουλειά το συμπαθές σωματείο στην κουβέντα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 02 Μάιος 2017, 16:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εσύ δηλαδή είσαι πάνω από 1,5 χρόνο σε αυτό το ΟΠΑΔΙΚΟ φόρουμ και αποφάσισες οτι το 6ο σου ποστ θα είναι μειωτικό και εναντίον του Σαββίδη. Μέσα σε αυτόν τον 1,5 χρόνο βρήκες το κίνητρο να σχολιάσεις/συμμετέχεις μόνο 5 φορές στα του ΠΑΟΚ, και η 6η ήταν αυτό για το Σαββίδη. Μάλιστα. Ακούστηκες.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εντάξει ρε συ μπανε, δικαίωμά του! Όπως και δικό μου, δικό σου και πλήθος άλλων, υποθέτω, να είμαι καχύποπτοι. Ελαφρώς, όχι κάτι τρελό, με τον φίλο!
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

bane1980 έγραψε:
Εσύ δηλαδή είσαι πάνω από 1,5 χρόνο σε αυτό το ΟΠΑΔΙΚΟ φόρουμ και αποφάσισες οτι το 6ο σου ποστ θα είναι μειωτικό και εναντίον του Σαββίδη. Μέσα σε αυτόν τον 1,5 χρόνο βρήκες το κίνητρο να σχολιάσεις/συμμετέχεις μόνο 5 φορές στα του ΠΑΟΚ, και η 6η ήταν αυτό για το Σαββίδη. Μάλιστα. Ακούστηκες.
Ό,τι θέλει θα λέει. Άντε με τον κάθε χωροφύλακα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”