Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesports1
- PAOK_Antarctica
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Cosmotesports1& Paokmania Web Rad
Α ρε ΠΟΡΚΥ, πάλι θύελλες ξεσήκωσες είχες δεν είχες 

- Notorious4
Θεός Γκόραν.Η αλήθεια είναι πως και εγώ ξενερώνω που θα πάνε όλα σε συνδέσμους αλλά είναι λίγα τι να κάνουμε.Ας ελπίσουμε να μην γίνουν επεισόδια αν και κάποιοι δικοί μας βλάκες πήγαν να μπουν στον ημιτελικό πριν την λήξη του ματς.
αδέρφια απο Θεσσαλονίκη...όσοι έρθετε το Σάββατο να έχετε το νου σας στις κούλες...είναι οι μόνοι που έχουν σύνδεσμο στο Βόλο και υποστηρίζονται απο τους νικιώτες που μένουν στη Ν.Ιωνία...εγώ που είμαι από Βόλο δε θα μπορέσω να δω τον αγώνα λόγω του οτι δεν μπορώ να βρω εισητήριο...μην απαντήσετε στις προκλήσεις (που θα είναι πολλές αφου θα χάσουν) κρατήστε όλο το πάθος για την κερκίδα και να ακουστήτε μέχρι το κέντρο του Βόλου όταν θα το σηκώνουμε...μόνο φωνή και πάθος για την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας...
VAMOS Π.Α.Ο.Κ. άρα
VAMOS Π.Α.Ο.Κ. άρα
- GiorgosAtha
- Μπαρκαρούτσος
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Web Radio & Cosmotespor
Εγώ θα είμαι, λογικά, ο "απεσταλμένος του PAOKmania Web Radio στον Λευκό Πύργο"!!

- john4serres
RoMaN έγραψε:Εγώ θα είμαι, λογικά, ο "απεσταλμένος του PAOKmania Web Radio στον Λευκό Πύργο"!!![]()

Πανηγυρτζής κι εσύ Ζαντέ? Κι εγώ μια απ τα ίδια...

Πάντως λογικό είναι να υπάρχει μια πίκρα, όχι γκρίνια αλλά πίκρα.
Κ γω από τα 21 μου έχω κάθε χρόνο διάρκειας, ματς δε χάνουμε ούτε για πλάκα αλλά οργανωμένος δεν υπήρξα ποτέ ούτε άκρες έχω. Για αυτό ήθελα να γίνει κ ο τελικός οακα, ήξερα σε άλλο γήπεδο θα ήμουν σίγουρα στη απέξω.
Τέσπα την κούπα φερτε κ όλα τα άλλα...
Κ γω από τα 21 μου έχω κάθε χρόνο διάρκειας, ματς δε χάνουμε ούτε για πλάκα αλλά οργανωμένος δεν υπήρξα ποτέ ούτε άκρες έχω. Για αυτό ήθελα να γίνει κ ο τελικός οακα, ήξερα σε άλλο γήπεδο θα ήμουν σίγουρα στη απέξω.
Τέσπα την κούπα φερτε κ όλα τα άλλα...
- Μπαρκαρούτσος
Η μετάδοση του Βόλου θα είναι η τέταρτη πόλη από την οποία θα κάνουμε ραδιόφωνο... Θεσσαλονίκη, Βέροια (handball ανδρών και γυναικών), Κοζάνη (ημιτελικός και τελικός κυπέλλου handball που ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΜΕ) και τώρα..Βόλος!
- PAOK_Antarctica
Κι εγώ σε τέτοια φάση είμαι Tolaros αλλά κλάιν ρε συ.
8000 είναι, ποιος θα πρωτοπάρει;
Ας σηκώνει κούπες ο ΠΑΟΚ και ας μην παραβρεθούμε σε τελικό ποτέ. Στον Λευκό Πύργο θα έχει πιο πολύ χαβά
Ας σηκώνει κούπες ο ΠΑΟΚ και ας μην παραβρεθούμε σε τελικό ποτέ. Στον Λευκό Πύργο θα έχει πιο πολύ χαβά

Αυτα τα κύπελλο εμεις η κανεις καθαρά και μονο απο άποψη γουριου δε μου αρέσουν δε μας έχουν βγει σεμνά και ταπεινά να το πάρουμε ..μη πιεστεί η ομάδα ..ο σπυροπουλος οχι οτι εχω κάποια ιδιαίτερη εκτίμηση έγραψε κατι σωστο ,ο όγκος και η σημασία του κυπέλλου που εχει για μας μη δημιουργήσει έξτρα άγχος και νευρικότητα στην ομάδα ..δε μπορω να φανταστώ να μην το κατακτήσουμε ειναι αλήθεια αλλα ας κρατήσουμε τη κάψα μας σε προσωπικο επιπεδο μη το διοχετεύσουμε σαν άγχος και έξτρα πίεση ..πρεπει να το κατακτήσουμε
Θα ήθελα να ταυτιστώ μαζί σας αλλά το ότι θα είναι στον Βόλο άνθρωποι που έχουν να πατήσουν στην Τούμπα από τότε που ο ΠΑΟΚ νίκησε την Λάρισα με γκόλ του Μπακαγιόκο, δεν με αφήνει.PAOK_Antarctica έγραψε:Κι εγώ σε τέτοια φάση είμαι Tolaros αλλά κλάιν ρε συ.
+PAOK_Antarctica έγραψε:Κι εγώ σε τέτοια φάση είμαι Tolaros αλλά κλάιν ρε συ.

"ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ......"
Εκεί να δείτε τι έχει να γίνει του χρόνου για ένα εισιτήριο...

Οι μεγάλες ομάδες χρειάζονται παιχταράδες-χαρακτήρες που να πωρώνονται απ την extra πίεση κατάκτησης τίτλων!!ariskatiforos έγραψε:Αυτα τα κύπελλο εμεις η κανεις καθαρά και μονο απο άποψη γουριου δε μου αρέσουν δε μας έχουν βγει σεμνά και ταπεινά να το πάρουμε ..μη πιεστεί η ομάδα ..ο σπυροπουλος οχι οτι εχω κάποια ιδιαίτερη εκτίμηση έγραψε κατι σωστο ,ο όγκος και η σημασία του κυπέλλου που εχει για μας μη δημιουργήσει έξτρα άγχος και νευρικότητα στην ομάδα ..δε μπορω να φανταστώ να μην το κατακτήσουμε ειναι αλήθεια αλλα ας κρατήσουμε τη κάψα μας σε προσωπικο επιπεδο μη το διοχετεύσουμε σαν άγχος και έξτρα πίεση ..πρεπει να το κατακτήσουμε

Όποιος έχει ψυχολογικά λοιπόν, ας τρέξει να βρει θέση στο ρόστερ των ρουλο-χανουμο-βαζελο-τραβελόγαυρων!!!!
Τ Ο__Κ Υ Π Ε Λ Λ Ο___Ε Μ Ε Ι Σ__Ή__Ε Μ Ε Ι Σ!!!!

Ο τελικός θα κριθεί (1) στην τακτική και (2) στην ποιότητα.
Θα μας πιέσουν ψηλά, αυτό είναι σίγουρο. Εξαρτάται πώς θα το εκμεταλλευτούμε αυτό. Οταν πιέζεις ψηλά έχει πιό λίγους παίκτες πίσω, και ακόμα και μακρινές μπαλιές στους ακραίους ή σε έναν καλό φόρ όπως ο Πρίγιοβιτς, μπορούν να κάνουν ζημιά σε αργή άμυνα όπως της κούλας. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε το κέντρο ή θα το πάρουν αυτοί (αμφιβάλλω), το θέμα είναι πώς ανάλογα με την τακτική του Ιβιτς αν τους βρούμε ανοργάνωτους πίσω θα τους κάνουμε μεγάλη ζημιά. Για να δούμε τί θα δούμε λοιπόν.
Θα μας πιέσουν ψηλά, αυτό είναι σίγουρο. Εξαρτάται πώς θα το εκμεταλλευτούμε αυτό. Οταν πιέζεις ψηλά έχει πιό λίγους παίκτες πίσω, και ακόμα και μακρινές μπαλιές στους ακραίους ή σε έναν καλό φόρ όπως ο Πρίγιοβιτς, μπορούν να κάνουν ζημιά σε αργή άμυνα όπως της κούλας. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε το κέντρο ή θα το πάρουν αυτοί (αμφιβάλλω), το θέμα είναι πώς ανάλογα με την τακτική του Ιβιτς αν τους βρούμε ανοργάνωτους πίσω θα τους κάνουμε μεγάλη ζημιά. Για να δούμε τί θα δούμε λοιπόν.