Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από sic-4 »

τοτε goran αν δεχτουμε οτι το "αληθεια" πηγαινει σε αυτο που λες και δεν αμφισβητει την εγκυροτητα της καταγγελιας, ας μας πει με ποιο σκεπτικο θα τον συμβουλευε να μην μιλησει. "Δεν θα τον αφηνα" λεει. ΓΙΑΤΙ δεν θα τον αφηνες κυριε Ιβιτς; ΓΙΑΤΙ δεν ηταν σωστο αυτο που εκανε; Επειδη θιγονται τα αφεντικα σου; Το σωστο ειναι να μη θιγονται τα αφεντικα σου, όχι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?

Ο κος Ιβιτς λοιπον θα συμβουλευε τον Αποστολοπουλο να εμποδισει το εργο της δικαιοσυνης, να καταπιει τα περιστατικα, να κρατησει ανεντιμη σταση. Ωραιες συμβουλες θα εδινες στα παιδια γελοιε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Σ αυτό συμφωνώ βρε αδερφέ μου...ΜΑΖΙ ΣΟΥ 100%... ;)
Ο καθένας όμως μονάχος του επιλέγει τον δρόμο που ακολουθεί, ακόμα και επαγγελματικά... :shock:
Κι όπως φαίνεται, ετούτος ο γλίτσας αδελφός του δικού μας, δεν βαδίζει στον δρόμο της αρετής αλλά της κακίας! 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 01 Μάιος 2017, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Επειδή πολλά θα ακούσουμε, ειδικά εάν εφαρμοστεί ο νόμος, κάτι που πια δεν είναι απίθανο, θεωρώ χρήσιμο για κάποιες φωνές που επηρεάζονται από την προπαγάνδα δεκαετιών και παρασύρονται αδυνατώντας να δουν και να δεχτούν το δίκαιο και το αληθινό, την παρακάτω ιστορία και να προσέξουν μην πουν αργότερα :

Πάθαμε τότε το ίδιο με τον ελέφαντα. Χαράξαμε στη μνήμη μας αυτό το μήνυμα: «Δεν μπορώ, δεν μπορώ και ποτέ δε θα μπορέσω

λίγο μεγάλη αλλά θα χρειαστεί σε όσους έχουν δεύτερες σκέψεις αλλά και γενικότερα

ο Χόρχε άρχισε να αφηγείται.

Οταν ήμουν μικρός μου άρεσε πολύ το τσίρκο, και στο τσίρκο μου άρεσαν πιο πολύ τα ζώα. Μου έκανε τρομερή εντύπωση ο ελέφαντας που, όπως έμαθα αργότερα, είναι το αγαπημένο ζώο όλων των παιδιών. Στην παράσταση, το θεόρατο ζώο έκανε επίδειξη του τεράστιου βάρους του, του όγκου και της δύναμής του…

Όμως, μετά την παράσταση και λίγο προτού επιστρέψει στη σκηνή, ο ελέφαντας στεκόταν δεμένος συνεχώς σ΄ ένα μικρό ξύλο μπηγμένο στο έδαφος. Μιά αλυσίδα κρατούσε φυλακισμένα τα πόδια του.

Ωστόσο, το ξύλο ήταν ήταν αληθινα μικροσκοπικό κι έμπαινε σε ελάχιστο βάθος μέσα στο έδαφος. Μολονότι η αλυσίδα ήταν χοντρή και ισχυρή, μου φαινόταν ολοφάνερο ότι ένα ζώο που μπορούσε να ξεριζώνει δεντρα με τη δύναμη του, θα μπορούσε εύκολα να λυθεί και να φύγει.

Το θεωρούσα αληθινό μυστήριο.

Μα τι τον κρατάει;

Γιατί δεν το σκάει;

Όταν ήμουν πέντε ή έξι ετών ετών πίστευα ακόμα στη σοφία των μεγάλων. Ρώτησα τότε κάποιον δάσκαλο ,τον πατέρα μου ή ένα θείο μου, για το μυστήριο του ελέφαντα. Κάποιος μου εξηγησε ότι ο ελέφαντας είναι δαμασμένος.

Έκανα τότε την προφανή ερώτηση: «Κι αφού είναι δαμασμένος, γιατί τον αλυσοδένουν;»

Δε θυμάμαι να πήρα κάποια ικανοποιητική απάντηση. Με τον καιρό, ξέχασα το μυστήριο του ελέφαντα με το παλούκι, και το θυμόμουν μόνο όταν βρισκόμουν με κάποιους που είχαν αναρωτηθεί κάποτε πάνω στο ίδιο θέμα.

Πριν από μερικά χρόνια ανακάλυψα-ευτυχώς για μένα- ότι κάποιος είχε αρκετή σοφία ώστε ν΄ ανακαλύψει την απάντηση.

Ο ελέφαντας του τσίρκου δεν το σκάει γιατί τον έδεναν σ΄ένα παρόμοιο παλούκι από τότε που ήταν πολύ, πολύ μικρός.

Έκλεισα τα μάτια και φανάσθηκα τον νεογέννητο ανυπεράσπιστο ελέφαντα δεμένο στο παλούκι. Είμαι βέβαιος ότι τότε το ελεφαντάκι είχε σπρώξει, τραβήξει και ιδρώσει πασχίζοντας να λευτερωθεί. Μα, παρ΄ όλες τις προσπάθειές του, δεν τα είχε καταφερει, γιατί το παλούκι ήταν πολύ γερό για τις δυνάμεις του.

Φαντάσθηκα ότι θα κοιμόταν εξαντλημένο και την επόμενη μέρα θα προσπαθούσε ξανά, και τη μεθεπόμενη το ίδιο… Ώσπου μια μέρα, μια φρικτή μέρα για την ιστορία του, το ζώο θα παραδεχόταν την αδυναμία του και θα υποτασσόταν στη μοίρα του.

Αυτος ο πανίσχυρος και θεόρατος ελέφαντας που βλέπουμε στο τσίρκο δεν το σκάει γιατί νομίζει ότι δεν μπορεί, ο δυστυχής.

Η ανάμνηση της αδυναμίας που ένιωσε λίγο μετά τη γέννησή του ειναι χαραγμένη στη μνήμη του.

Και το χειρότερο είναι ότι ποτέ δεν αμφισβήτησε σοβαρά αυτή την ανάμνηση.

Ποτέ μα ποτέ δεν ξαναπροσπάθησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του…

» Έτσι είναι, Ντεμιάν. Όλοι είμαστε λίγο- πολύ σαν τον τον ελέφανα του τσίρκου. Περιδιαβαίνουμε τον κόσμο δεμένοι σε εκατοντάδες παλούκια που μας στερούν την ελευθερία.

Ζούμε πιστεύοντας ότι «δεν μπορούμε» να κάνουμε ενα σωρό πράγματα , απλώς επειδή μια φορά, πριν από πολύ καιρό, όταν είμαστε μικροί, προσπαθήσαμε και και δεν τα καταφεραμε.

Πάθαμε τότε το ίδιο με τον ελέφαντα. Χαράξαμε στη μνήμη μας αυτό το μήνυμα: «Δεν μπορώ, δεν μπορώ και ποτέ δε θα μπορέσω.»
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Αυτος ο ανθρωπος δεν καταλαβαινει οτι με τετοιες δηλωσεις εκτιθεται ανεπανορθωτα?? Τι νοοτροπια γελοια ειναι αυτη?Πως ξεφτιλιζεται ετσι δημοσια??? Απορω πως γινεται να ειναι αδερφος του Βλανταν... Μονο απο σεβασμο στον προπονητη του ΠΑΟΚ δεν γραφω τπτ πιο χοντρο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

@Trouman...+ 1926...

Post of the season αδερφέ... 8-)
Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα... ;)
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εκτός απο τον Καρυπίδη και τον Αποστολόπουλο έχει μιλήσει και άλλος πάικτης του Πλατανια , που ομως ζήτησε να υπάρξει το βίντεο απο τις κάμερες και προστασία και θα καταθέσει στον εισαγγελέα .Ο ίδιος ο προεδρος του Πλατανιά είπε οτι τρωγανε ξύλο. Δυσκολα τα πράγματα να καταθέσουν με τόση τρομοκρατία. Ποιό ευκολο είναι να τιμωρηθεί ο γαύρος για παρεμποδιση της δικαιοσύνης και να του αφαιρεθεί η αδεια κατόπιν ομολογία τους οτι δεν υπάρχουν κάμερες και όπου υπάρχουν σβήνουν το περιοχομένο τους.

Να ρωτήσω κάτι, τον Κόλκα τον έβγαλαν εχθες στο kick off.

O Βαρούχας θέλει τον Κομίνη ,γιατι τα βλέπει αλλιώς ,δεν βλέπει το χέρι μπροστα του, στα τρία μετρα να διατητεύσει τον τελικο , και ο Ατματζίδης αναρωτιόταν γιατι ο τελικος δεν γίνεται στην έδρα της ΑΕΚ ,κατα τα άλλα να κερδισει ο καλυτερος και το ποδόσφαιρο....

Ιβαν θέλω πολυ το κύπελλο ,αλλα ξέρω οτι μπάλα ειναι και γυρίζει ,οτι και να γίνει στον τελικο Θέλω 4 παικταράδες του χρόνου , Σεντερ μπακ,αριστερο μπακ ,οκταρι κλάσης και δευτερο επιθετικό υδραυλικο γρηγορο και να μπορεί να παίξει μπροστά , και στα @@ μας τι θα γράφουν στα κωλομέσα τους.

Με τα καναλια και τα ραδιοφωνα πρωτάθλημα δεν πήρα κανείς...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Με τα καναλια και τα ραδιοφωνα πρωτάθλημα δεν πήρε κανείς...
Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως...
Τα τελευταία 50 χρόνια, τουλάχιστον τα 45 ΠρωΚταθλήματα (90%) τα κατέκτησαν γκάγκστερς, παραγκάρχες και ΕΟ, οι οποίες δημιουργήθηκαν από λαμόγια & στηρίχτηκαν μανιωδώς απ τα πολιτικο-διαπλεκόμενα κανάλια & ράδια...

:nairepaok:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

goran 64 έγραψε:
Τα τελευταία 50 χρόνια, τουλάχιστον τα 45 ΠρωΚταθλήματα (90%) τα κατέκτησαν γκάγκστερς, παραγκάρχες και ΕΟ, οι οποίες δημιουργήθηκαν από λαμόγια & στηρίχτηκαν μανιωδώς απ τα πολιτικο-διαπλεκόμενα κανάλια & ράδια...

Ξαναλέω με καναλια και ράδια πρωταθλήματα δεν παίρνει κανείς ,με παρασκήνιο και βοήθεια απο την διατησία, ναι το παίρνεις . Το ποδόσφαιρο δεν ειναι πολιτικη ,ειναι αρκετα πιο αντικειμενικα τα πράγματα ,μπαινει η πουτανα στα δίκτυα τέλος εγραψε ,με το μπλα μπλα δεν μπαινει μέσα ,για να φτιάξεις ομάδα να κερδίσει το κατεστημενο χρειάζονται πολλά . Τα καναλια και τα ράδια δεν χρειάζονται και δεν έχουν καμία δυναμη στο ποδόσφαιρο....
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Αν υπηρχε σωστη δημοσιογραφια να στηλιτευει και να εκθετει την ανομια αντι να τους συγκαλυπτει, δεν θα τολμουσαν να κανουν τοσο απροκαλυπτα και αλλαζονικα τις πουστιες τους.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Χθες στου Αλαφούζου δεν έβγαλαν τον Κόλκα για να παίξουν μπάλα μόνοι τους.Προπαγανδα στου φουλ αν και μάζεψαν λίγο τα περί νέου χαλίφη.
Προς το παρόν θέλουν να φάνε τον Κύζα για να πάρουν το μήνυμα και οι άλλοι διαιτητές. Η ΠΑΕ να έχει το νου της
Ο Βαρούχας χθες έβγαλε κορυφαίο της χρονιάς τον Κομίνη και τον θεωρεί σίγουρο για τον τελικό.
Επίσης για το θέμα της έδρας του τελικού, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δεχτεί ουδέτερη έδρα αφού παίξει 13 τελικούς με αθηναϊκή ομάδα στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί και μετά ουδέτερα, αυτό είναι δίκαιο, τα άλλα είναι το "δίκαιο" του δυνάστη.
Ο Ιβάν να σουλουπωσει το Καυτατζόγρειο και η ΠΑΕ να θέσει το θέμα με επιμονή.Επίσης δικαιούμαστε και τελικούς στην Τούμπα. Χωρίς κληρώσεις και παπαριές.
Δεν είμαστε χαϊβάνια!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Και μόνο που το λέει ο μπαρούφας δεν πρέπει ο κομινης να σφυρίξει τον τελικό

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gamt

Δημοσίευση από gamt »

Ρε ...αδελφέ Ίλια Ίβιτσα πόση ξεφτίλα πια. Το σημαντικότερο είναι αν έγιναν όσα κατέθεσε ο Αποστολοπούλου η αν θα έκανες κάτι αν στα έλεγε νωρίτερα. Είσαι Σέρβος εσυ κι έχεις αδελφό τον δικό μας Ίβιτσα; Ουστ!
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ποιος;;; Ο Κομινης;;;

Αυτος που ειχε πιατο την χερουκλα του Χουλτ και "δεν το ειδε".

Γελαω.

Ξεβρακωνεται το συστημα καθημερινα πλεον.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

-λοβερδε πες αλεύρι;
-Η πουτ@να η μάνα σου σε γυρεύει!

Γλύφτη του Σω.Κο., σφουγκοκωλάριε του σιμιτη και του ΓΑΠ.
Κοιτα να εξασφαλίσεις οτι θα σε βολέψει σε εμμισθη θέση ο βαγγέλης γιατί θα ξαναδείς τη Βουλή μόνο απο τηλεσκόπιο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

panpangr77 έγραψε:
goran 64 έγραψε:

Ξαναλέω με καναλια και ράδια πρωταθλήματα δεν παίρνει κανείς ,με παρασκήνιο και βοήθεια απο την διατησία, ναι το παίρνεις . Το ποδόσφαιρο δεν ειναι πολιτικη ,ειναι αρκετα πιο αντικειμενικα τα πράγματα ,μπαινει η πουτανα στα δίκτυα τέλος εγραψε ,με το μπλα μπλα δεν μπαινει μέσα ,για να φτιάξεις ομάδα να κερδίσει το κατεστημενο χρειάζονται πολλά . Τα καναλια και τα ράδια δεν χρειάζονται και δεν έχουν καμία δυναμη στο ποδόσφαιρο....
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια αδερφέ μου, διάβασε το κάτωθι σημαντικό για να στηρίξω την άποψη μου...

Φέτος παίξαμε στο πιο σημαδεμένο ΠρωΚτάθλημα των τελευταίων πέντε δεκαετιών, το κερδίσαμε πανάξια, με το σπαθί μας ρε συ και επειδή δεν έχουμε κανάλι δεν το έχουμε πανηγυρίσει...Ακόμα τουλάχιστον...Διαφωνείς???

Κι αν τυχόν διαφωνείς, θυμάσαι-γνωρίζεις μήπως την "υπόθεση Βάλνερ" που έχρισε ΠρωΚταθλητή τον γ@ύρο???

Τα πράγματα λοιπόν ούτε αρκετά πιο αντικειμενικά είναι στο ποδόσφαιρο, ούτε τα Πρωταθλήματα παίρνονται μόνο όταν η μπάλα μπαίνει στο πλεκτό και τελειώνει η υπόθεση κάπου εκεί, όπως υποστηρίζεις εσύ παραπάνω...

Υ.Γ. Όσο για την άποψη σου ότι "το ποδόσφαιρο δεν είναι πολιτική", την αφήνω απλά τονισμένη αλλά ασχολίαστη...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”