Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Η αληθεια ειναι οτι ο μεσος βαζελος δεν είναι γαυρος.
Δεν τρωει το σανο με την ιδια ευκολια.
Βλεπετε οτι παρα την προπαγανδα οι βαζελοι εκραξαν τον αφραγκουζ για το αγωνιστικο ξεγυμνωμα.
Ειδικα τωρα που τους ειπε οτι θα ριξει το ετσι και αλλιως χαμηλο μπατζετ...
Οση προπαγανδα και να κανει τα ψωμια του ειναι μετρημενα. Θα τον φανε οι ιδιοι οι οπαδοι του ζελου!

Προβλεψη:
Του χρόνου τετοιο καιρο γαυρος και βαζελος θα έχουν αλλους ιδιοκτητες.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν παρακολουθώ. Το είχε ξεχασμένο η τηλεόραση μέσα στο σαλόνι κι άκουγα από το μέσα δωμάτιο τις μαλακίες που είπαν στην αρχή και όσο έδειχνε τα στιγμιότυπα! Κι ο αξιότιμος κ. Σπυρόπουλος ρίχνει νεράκι στο μύλο;

Συμφωνώ με τον συνωνοματο! Υπάρχουν απείρως περισσότεροι, θεωρώ, βάζελοι σε σχέση με τα ερυβοθρολευκα ΖΩΑ, που δε μασάνε έτσι εύκολα!
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Δύο μακροβουτια αλά τούμπα πάλι Κλαρινίδης και Μπεργκ αλλά δε μίλησαν για σφαγή στο Αλαφούζος tv...
Ξεφτλισμένοι!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
gamt

Δημοσίευση από gamt »

Κράξιμο στον αφραγκουζο σήμερα στη λεωφόρο αλλά το βράδυ ο σκαι το ίδιο βιολί για τον Κυζα. Είχαμε και την στήριξη του παππού του κερατουκλη από γαύρο μεριά. Ουστ!
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Ούτε καν το τρίλεπτο που μιλάει ο Κόλκας δεν έβγαλαν χτες, μη τυχόν και χαλάσει η σούπα. Πόσο γελοίοι καραγκιόζηδες.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Μαλιστααααα... για τις καταγγελιες Αποστολοπουλου βγηκε και μιλησε ο Ιλια Ιβιτς (μανατζερ του) και δειτε ομορφιες που μας ειπε:
Στο μεταξύ, ο μάνατζερ του Αποστολόπουλου, ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ Ιλια Ιβιτς (και αδελφός του προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ιβιτς) μίλησε στον Σπορ FM και τόνισε πως αιφνιδιάστηκε με την κίνηση του παίκτη, λέγοντας ότι το έμαθε αφού ο ποδοσφαιριστής κατέθεσε την καταγγελία.

«Το ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι εγώ δεν βγαίνω συχνά να μιλήσω. Ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί είναι πολύ λεπτή η θέση μου. Δεν έχω την παραμικρή ανάμειξη σε αυτά. Ο συγκεκριμένος παίκτης λειτούργησε εν αγνοία μου και δεν έχω την παραμικρή γνώση. Στενοχωρήθηκα που βγήκαν και είπαν ότι είμαι ο μάνατζερ του παίκτη και ότι έχω σχέση με την υπόθεση» δήλωσε ο Ιβιτς και πρόσθεσε:

«Πιστεύω πως λειτούργησε λάθος. Το Σάββατο τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε τι έχει κάνει. Του είπα ότι διακόπτεται κάθε συνεργασία μαζί μου, γιατί δεν ήταν σωστό αυτό που έχει κάνει. Η δουλειά μου δεν είναι μόνο να υπογράφω συμβόλαια, αλλά και να δίνω σωστές συμβουλές στα παιδιά. Αν ήξερα κάτι, δεν θα τον άφηνα… θα του έλεγα τη γνώμη μου. Είναι 26 ετών και μπορεί να πάρει μόνος του τις αποφάσεις. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ, του είπα πως δεν θέλω να συνεργαστώ άλλο μαζί του και ελπίζω κάποια στιγμή να βγει και να πει την αλήθεια. Από τη στιγμή που μου το είπε τόνισα πως διακόπτεται κάθε συνεργασία μαζί μου. Το’ χει καταλάβει και αυτή είναι η αλήθεια».

Τέλος ο Ιβιτς συμπλήρωσε: «Οι παίκτες πρέπει να είναι πρωταγωνιστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πρωτοσέλιδο όχι για τον απόδοσή του, αλλά για κάποιον άλλο λόγο. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν έχει κανέναν λόγο να βγαίνει μετά από 20-25 μέρες και να λέει ότι κάτι έχει γίνει».
Διεκοψε λεει καθε συνεργασια μαζι του γιατι δεν ηταν σωστο αυτο που εκανε. Αν το ηξερε λεει δεν θα τον αφηνε. Μας λεει επισης οτι ελπιζει καποια στιγμη να βγει να πει την αληθεια. Δηλαδη μας λεει οτι ο Αποστολοπουλος λεει ψεματα! Ας μας πει ο κυριος Ιβιτς που το ξερει οτι λεει ψεματα; Ηταν παρων στα περιστατικα και ξερει οτι δεν εγιναν ετσι; Η μηπως φροντισαν να τον πληροφορησουν τα αφεντικα του για το ποια ειναι η δικη τους αληθεια;

Και κλεινει βεβαια τις δηλωσεις του με επος της ...αθηναϊκης αντιληψης περι δικαιοσυνης : "Αφου ο Ολυμπιακος κερδισε 2-1 δεν εχει κανεναν λογο να λεει οτι κατι εχει γινει"!!!!!!!!! ΑΚουσον ακουσον... αφου χασατε 2-1 δεν εχετε λογο να μιλατε για τις κλωτσιες και τις μπουνιες που φαγατε (ασχετως αν αυτες επαιξαν ρολο για το 2-1 ή οχι). Αλλωστε ο κος Ιβιτς ξερει απο μπουνιες και κλωτσιες, γνωστος δειλος ξεφτιλας που βαραει γυναικες.

ΥΓ: Εννοειται πως δεν μου φταιει σε τιποτα ο Βλανταν που ο αδερφος του ειναι γλιτσας.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

πρεπει η ΠΑΕ να παρακινησει τον Αποστολοπουλο να κινηθει νομικα εναντιον του ιλια ιβιτς για συκοφαντια.
"..ελπίζω κάποια στιγμή να βγει και να πει την αλήθεια."
Να μας πει με ποιο δικαιωμα τον λεει ψευτη. Να μας πει ποιος του ειπε αυτουνου ποια ειναι η αληθεια; Να μας πει γιατι παρακινει τον παικτη του να συγκαλυψει τις παρανομιες της εγκληματικης οργανωσης. Να απαντωνται ολες αυτες οι χυδαιες προκλησεις εστω σε επικοινωνιακο επιπεδο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ο τύπος που ξυλοφώρτωνε τη γυναίκα του κάνει και υποδείξεις.
Επίσης, μαλάκα Ίβιτς, ο Αποστολόπουλος δεν ''βγήκε και τα ειπε'', έκανε έγγραφη καταγγελία στον εισαγγελέα, αν καταλαβαίνεις τη διαφορά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Γιατί κινείται έτσι ο Ίβιτς; ξέρουμε ποιους άλλους παίκτες έχει; θέλει λίγο ψάξιμο αυτό; ίσως οι δουλειές είναι Αθήνα μεριά οπότε...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Θα μπορουσε να περιοριστει στην πρωτη παραγραφο των δηλωσεων του και θα ηταν κατανοητο. Οσα λεει στη συνεχεια ομως ειναι εμφανεστατα υπαγορευμενα, πουστικα και ανηθικα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Sick Bastard έγραψε:Ο τύπος που ξυλοφώρτωνε τη γυναίκα του κάνει και υποδείξεις.
Επίσης, μαλάκα Ίβιτς, ο Αποστολόπουλος δεν ''βγήκε και τα ειπε'', έκανε έγγραφη καταγγελία στον εισαγγελέα, αν καταλαβαίνεις τη διαφορά.
Πιστεύεις ότι ο συγκεκριμένος γνωρίζει τη διαφορά?
Όσο για τον Ίβιτς είναι γνωστές οι σχέσεις του με τον γαυρο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τοςο Απόστολό όσο κ καρυπιδηα θα τους συνδέσουν με μας λογικα παντως

Οτι κρυβόμαστε απο πισω
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Ιλια Ιβιτς: «Ο Ολυμπιακός δίκαια κέρδισε το πρωτάθλημα. Θεωρώ πως κρίθηκε στον πρώτο γύρο. Κέρδισε όλα τα ντέρμπι και πήρε μια μεγάλη διαφορά. Ήταν πολύ δύσκολο για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ που είχαν καλύτερο πρόσωπο στον δεύτερο γύρο να φτάσουν τον Ολυμπιακό με την εμπειρία και την ποιότητα των παικτών που έχει»
Στον πρωτο γυρο που μας εσφαξαν στο Καραισκακης (-6 διαφορα με γαυρο) και αλλιωσαν το αποτελεσμα με την Βεροια (γκολ Περειρα). Χωρια πως περασε ο γαυρος απο την Νεα Σμυρνη και το Περιστερι.
Αλλα οταν ενας ανθρωπος εισαι τοσο γλιτσας και παρτακιας δεν θα σεβεστει ουτε την δουλεια και τον ιδρωτα του αδερφου του.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ε βεβαια... το οτι διαιτητευαν αγωνες τους ανθρωποι που ηταν συνδεσμιτες του γαυρου δεν ειχε καμια σημασια. Το οτι ο Καρυπιδης επαιζε το 1970 στον ΠΑΟΚ ειναι αποδειξη οτι ολα ειναι στημενα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sic-4 έγραψε:πρεπει η ΠΑΕ να παρακινησει τον Αποστολοπουλο να κινηθει νομικα εναντιον του ιλια ιβιτς για συκοφαντια.
"..ελπίζω κάποια στιγμή να βγει και να πει την αλήθεια."
Να μας πει με ποιο δικαιωμα τον λεει ψευτη. Να μας πει ποιος του ειπε αυτουνου ποια ειναι η αληθεια; Να μας πει γιατι παρακινει τον παικτη του να συγκαλυψει τις παρανομιες της εγκληματικης οργανωσης. Να απαντωνται ολες αυτες οι χυδαιες προκλησεις εστω σε επικοινωνιακο επιπεδο.
sic-4...Εκτιμώ ότι το "να βγει και να πει την αλήθεια", μάλλον πάει στο αμέσως προηγούμενο, ότι δηλαδή έχει διακοπεί μετά απ αυτό που έκανε η συνεργασία τους κι όχι στο τι έγινε στο γαμωτήγανο...
Οπότε η Π.Α.Ε. δεν γίνεται να κάνει την κίνηση που ζητάς...

Κατά τα άλλα συμφωνούμε απόλυτα...
Οι εγκληματίες έβαλαν μέχρι και τον έναν αδερφό (τον γλίτσα) κατά του άλλου, για να πετύχουν την αθώωση τους...

Το σκατό χύνεται έξω απ την κάλτσα πλέον κι ας είναι και τρουακάρ... ;) :P
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”