Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από sic-4 »

Η υποκρισια τους ολη συμπυκνωνεται στο: "χαλιφης στη θεση του χαλιφη".

Ολοι αυτοι που δεκαετιες τωρα ποτε δεν ειδαν-δεν ακουσαν τιποτα παραξενο στο ελληνικο ποδοσφαιρο, δεν ειδαν σφαγες επι σφαγων, δεν μιλησαν ποτε για συγκεκριμενους ...χαλιφηδες, ερχονται τωρα να παραδεχτουν οτι ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΗΡΧΕ ΧΑΛΙΦΗΣ!!!! Υπηρχε λοιπον χαλιφης οπως ομολογουν με την παραπανω φραση για τον οποιο ποτε δεν μας ειπαν τιποτα. Κι ερχονται τωρα και κραζουν απλα επειδη ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ οτι καποιος αλλος θελει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη (αυτου που καλυπταν τοσα χρονια και τωρα ομολογουν την υπαρξη του). Ας μας πουνε λοιπον πρωτα για τον τρεχοντα χαλιφη και ας αφησουν στην ακρη τον ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ διαδοχο του.

AntoniosK ++++
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η Ελλάδα ως τυπική χώρα - ΜΠΑΝΑΝΙΑ όπου κυριαρχεί ο νόμος του ισχυρού και οχι οι νόμοι του κράτους, χαρακτηρίζεται εδώ και δεκαετίες από στρατευμένη (κατά τις εντολές του εκάστοτε εργοδότη) δημοσιογραφία.

Ειδικά την τελευταία 15ετία αυτό έχει εκλάβει διαστάσεις κανονικότητας, αφού δεν περνάει ΟΥΤΕ μια μέρα που να μην βλέπουμε προκλητικά για τη νοημοσύνη μας δημοσιεύματα.

Επίσης δεν έχει υπάρξει ούτε μια μέρα που να μην έχω δει τα πρωτοσέλιδα από τις 8 το πρωί, ΠΑΝΤΑ όμως γνωρίζοντας πως το κάνω για να δω σε τι φάση βρίσκεται η σαπίλα τους. ΠΟΤΕ για να "ενημερωθώ", αφού θεωρώ πως πρέπει να είναι κανείς κλεισμένος σε καμιά σπηλιά για πενήντα χρόνια ώστε να ισχυρίζεται πως "δεν ήξερε" τι γίνεται σ αυτό τον τόπο με τα στημένα και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα.

Το τι γράφει λοιπόν η εκάστοτε ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Το αστείο είναι πως οι ίδιοι δημοσιογραφίσκοι που εκτελούν τις εντολές αυτές κατά του ΠΑΟΚ, σε λίγους μήνες που θα έχουν ολοκληρωθεί ορισμένες συμφωνίες, θα ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να δουλέψουν για τον κακό Ιβάν.

Αυτοί είναι, γι αυτό και προσωπικά δεν ανέχθηκα ποτέ στη ζωή μου, ούτε καν ως ιδέα, πως θα ζήσω σε αυτό τον τόπο. Και γι αυτό σέβομαι επιπλεον τον Ιβάν, πέρα από τα ποδοσφαιρικά, γιατί έχει την "αρρώστια" να τα βάλει μ αυτό το σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

astrachan έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Καποιοι εισαστε μικροι.....δεν τους ξερετε καλα...Πωρωνεστε μονο οταν παιζουμε με τον gayρο.

Σας πληροφορω πως αυτοι ειναι χειροτεροι!Ειναι η ομαδα που μου εκλεψε....ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ...ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕ παικτη στο αεροδρομιο και ενω εχω κατεβει για να παιξω τελικο στην Αθηνα!

Ειναι η ομαδα που,ο προεδρος της,κατεστρεφε ταλεντα για να μην πανε σε αλλες ομαδες!Ειχε ομαδες δορυφορους και εκανε οτι ηθελε!Μονο ενας,ο Παρης Γεωργακοπουλος ειχε τα @ρχιδια,τα εδειξε στο Βαρδινογιαννη και σταματησε το ποδοσφαιρο παροτι ηταν ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα που περασαν απο τα γηπεδα.

Ειναι αυτοι που μας ΕΚΛΕΨΑΝ δυο χρονια την πρωτια στα play off....τη μια με γκολ offside και τη δευτερη πηγαινοντας στα δικαστηριο με την εφημεριδα GAYROS για να τιμωρηθουμε με -15 για τρια κιλα γαυρο!
Φυσικά οι σφαγές του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Γαύρο δεν έχουν προηγούμενο αλλά όταν χρειάστηκε να τον πιπώσω το έκανα (1 κατάκτηση κυπέλλου,2 αποκλεισμούς σε ημιτελικά,1 πρωτιά σε πλευ οφ κ.ο.κ).Όποτε όμως κρινόταν τίτλος η πρόκριση και είχα αντίπαλο την πράσινη κουράδα τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Αδερφέ μου

Παρακολουθώ πολλά χρόνια τα δρώμενα στο Paokmania αλλά αποφεύγω να συμμετέχω σε συζητήσεις γιατί η ποικιλία απόψεων σε ένα φόρουμ ειδικά στα αγωνιστικά συχνά φέρνει αδιέξοδο.Στην πρόσφατη ποδοσφαιρική ιστορία του ο Π.Α.Ο.Κ στερήθηκε πολλά περισσότερα από την πουστοομάδα με τα πράσινα παρά από αυτήν του Γκέυ.Βέβαια αυτό δεν μου βγάζει περισσότερη συμπάθεια για κάποιον.Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ.Το πρόσφατο χειροκρότημα στην Τούμπα όμως εμένα προσωπικά με ξεπέρασε ως Παοκτσή.Στην Τούμπα που δεν χειροκρότησε τον ΘΕΟ Ντιέγκο Μαραντόνα.

Αυτό που θέλω να πω στους συνοπαδούς μου και ειδικά στους νέους είναι ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.Οσο πιο πολύ ΠΑΟΚ ξέρεις τόσο πιο ΠΑΟΚ είσαι.Είναι ένα κομμάτι που έχει παραμεληθεί ειδικά από τους νέους Παοκτσήδες οι οποίοι μου θυμίζουν τον Βλάκα ΝεοΕλληνα που καυχιέται για τον ΜέγΑλέξανδρο αλλά δεν έχει κάνει τον κόπο να πεταχτέι μέχρι την Πέλλα να δει που μεγάλωσε ο Μέγας Στρατηλάτης παρόλο που μένει 30 χιλιόμετρα πιο πέρα.Διαβάστε ΠΑΟΚ αδέρφια και συμπεριφερθείτε σαν ΠΑΟΚ.Αναρωτηθήτε γιατί είστε ΠΑΟΚ και δώστε τον λόγο στις επόμενες γενιές να είναι ΠΑΟΚ για τους ίδιους ακριβώς λόγους.

Ο κόσμος εκσυγχρονίζεται και μαζί του αναπόφευκτα και οι Παοκτσήδες.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πλέον όταν φεύγω από την Τούμπα δικαιούμαι να μην πηγαίνω στο κοντινότερο φαρμακείο για να αγοράσω παστίλιες.Ελπίζω πλέον μετά την λύσσα που ξέσπασε να έχετε καταλάβει γιατί πρέπι να είστε παοκμάνια.Δεν έχετε να απολογηθείτε σε καμία λούγκρα ΝικολακοπουλοΝικολαιδοΑθανασιοτιναναι.Η θέση σας είναι εδώ και όπου αλλού έχει ΠΑΟΚ και όχι στο γκαζέτα.Σύγνώμη που είμαι εκτός θέματος του νήματος αλλά είχα την ανάγκη.

Παόκια

Τα καλύτερα έρχονται.
Παράκληση , να σε διαβάζουμε συχνότερα
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Στο Αλαφούζος tv τα μουνοπ@να ξεκίνησαν με τον "θόρυβο που δεν έχει κατακαθίσει ακόμα από την Πέμπτη"...
Γ@μω τα σπίτια σας!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κατακάθι-σε στο πατούρι τους! Ξέρουν αυτοί ...

Υγ Το dvd των "επίμαχων" φάσεων από τα "όργια" της Τούμπας πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει;
Χαααχαχαχα! Αααχαααχαχαχαχα!!! Κλάφτε, π@υτ@νας γιοίιιιιι ...

Α ρε Ιβάν, α ρε Ιβάν ...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Έχω κάνει ήδη εμετό με τους πούστηδες στο βάζελος τβ.
Γάγγραινα στα αρχίδια εύχομαι.
Περιμένω να δω αν θα βγει κ τι θα πει ο Κόλκας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

AntoniosK έγραψε:H μάχη χαρακωμάτων έχει ξεκινήσει. Ποιος δε το βλέπει. Και εμείς πρέπει να είμαστε εκεί, στην πρώτη γραμμή, να υπερασπιστούμε όχι τα συμφέροντα του προέδρου μας αλλά τη δική μας ηθική, τη δική μας δικαιοσύνη, τη δική μας αντίληψη της ισότητας, Την πραγματική ισότητα. Αυτήν που πρεσβεύουμε και πάντα μας χαρακτηρίζει, κάνοντας μας σε μια αμφισβητούμενη φάση υπέρ μας, πρώτα με άγχος να δούμε αν δόθηκε δίκαια και μετά να πανηγυρίσουμε. Από παντού η ομάδα μας δέχεται επιθέσεις και οι υπόλοιποι ξέρουν καλά το παιχνίδι της προπαγάνδας γιατί το υπηρετούν χρόνια τώρα. Αλλά εμείς είμαστε πολλοί και ο ΠΑΟΚ δεν είναι για εμάς μια ομάδα, αλλά κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας μας. Πρέπει να ξεσηκωθούμε και όπου βρίσκουμε δυνατότητα, γιατί δε θα τη βρούμε παντού, να απαντάμε με επιχειρήματα, με ειρωνεία, ανάλογα με το τι αρμόζει. Να μην αφήνουμε να πέσει τίποτα κάτω. Όποιος προσβάλλει τον ΠΑΟΚ προσβάλλει εμάς και το πληκτρολόγιο έχει και αυτό τη δυναμική του. Άλλοι ας κάνουν αγώνα με τις εκδρομές, άλλοι στο γήπεδο, άλλοι με το πληκτρολόγιο. Χωρίς βρισιές, χωρίς μπινελίκι, εμείς έχουμε το δίκιο και δε χρειάζεται τίποτε άλλο από το να το υπερασπιστούμε. Σε κάθε ιστοσελίδα, σε κάθε forum, σε κάθε blog, όπου μπορούμε να καταγράψουμε την άποψή μας αυτή πρέπει να καταγράφεται. Τα τέσσερα γράμματα μπροστά και εμείς στρατιώτες πιστοί.
+ 1926...

Θα διαφωνήσω μόνο με το "χωρίς βρισιές, χωρίς μπινελίκι" αδερφέ μου...
Είναι πολλά "τα χρόνια της υπομονής (που) δεν μας θυμήθηκε κανείς" για κάποιους μας, οπότε είναι αναπόφευκτο!!!!
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Ξεκίνησε η εκπομπή οχετός στο κανάλι του αφραγκούζου... Μιλάμε δεν έχω δει πιο εμετική εκπομπή κι όλοι οι σχολιαστές και καλεσμένοι κάνουν ανελέητη επίθεση στον ΠΑΟΚ... Παίζει ν' αφιερώσουν μία ώρα σίγουρα στη "σφαγή" του λαγού απ' το "κατεστημένο" του ΠΑΟΚ... Ας βγει επιτέλους κάποιος απ' την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τους βάλει στη θέση τους! Είπαμε όλα έχουν κι ένα όριο!!! Τέτοια προπαγάνδα κι επίθεση τόσα χρόνια δεν έχει γίνει σε κανένα ματς του γαύρου αλλά και του υπόλοιπου ΠΟΚ!!! Λέγονται πράγματα μηνύσιμα!!!
ΥΓ. Ψόφο ρε λαμόγια!!! :evil: :evil: :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kevin την Δευ 01 Μάιος 2017, 00:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

Σκουζουν χωρις σταματημο στο αλαφουζο tv..

Μεχρι και ο βαρουχας εξοργιστηκε..

Εγω γουσταρω αλλα κακα τα ψεματα δυνατο μεσο η tv.

Πρεπει να αντιδρασει η ΠΑΕ...Μεχρι να παρουμε καναλι και να εχουμε και εμεις φωνη..

Βαλανε το κοσμοβνα λεει για Σαββιδη σε γκαλοπ εξω απο λεοφωρο...χαχαχαχα ημαρτον
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο τουιτι ζήτησε να απελαθει ο Μάτος ή ακόμα;
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Για τα συνθήματα που ακούστηκαν στο γήπεδό τους άραγε θα πουν τίποτα; ή αυτό ακριβώς προσπαθούν να αντιπαρέλθουν αποπροσανατολίζοντας τα πρόβατά τους;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Μόνο εγώ χαμογελούσα βλέποντάς τα;
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

Βλέπω την εκπομπή στο ΣΚΑΙ και πραγματικά βλέπω τον τρόμο στα μάτια τους!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ρε έχουν χεστεί απάνω τους!
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Να μας πείτε για εμάς που δεν παρακολουθούμε εάν θα παίξουν και πώς τις δηλώσεις του παππού με άνοια σάββα , του νέου σύμμαχου.. πόσο κακό τους έκανε αυτούς εκεί που προσπαθούν να κατευθύνουν το πράσινο κοπάδι, τους γ@μισε όλη την προπαγάνδα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”