Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από eorptol1 »

Την Κυριακή ένα πανό που να λέει.... ΤΟΎΜΠΑ ΓΙΑ ΣΥΝΘΈΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΈΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ..... Για μένα το ανέκδοτο της χρονιάς η επιστολή Αφραγκουζου με τις συνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Εγώ θέλω όπου τους βρίσκω να τους σκίζω Πατόκορφα. Θέλω εκατό μηδέν διαιτησία υπέρ μου. Να μη παίρνουν ανάσα οι γλιτσες. Να νιώθουν όπως ένιωθα εγώ τόσα χρόνια επί τρία γι αυτά τα τομάρια. Θέλω και τους τρεις να πέσουν σε ανυποληψια, να κλαίγονται και να μην ακούγονται! Θέλω ανάποδα οφσαιντ, πέναλτι στη φαντασία του κορακα, κόκκινες και κίτρινες για τους παίκτες τους, ξύλο στα αποδυτήρια και να μην ανοίγει ρουθουνι, θέλω κορακι να τους σκίζει χειρότερο από το λιτσα και το σπάθα για τους νέους, θέλω ρε πουστη να σκουζουν και να λέω ΧΟΧΟΧΟ! Γιατί μόνο έτσι θα νιώθω δικαιωμένος.!και ας είμαι ο μόνος που το θέλει αυτό!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Η αλήθεια μια... ενώ όλα ήταν φτιαγμένα και χωρισμένα μια χαρά για την 3αδα του ΠΟΚ και το μόνο "σπυρί" που τους ενοχλούσε ήταν ο ΠΑΟΚ αλλά δεν τους ενοχλούσε και ιδιαίτερα γιατί τον είχαν "υπό έλεγχο" (για διάφορους λόγους και τρόπους) και θεωρούσαν ότι μπορούν να τον εκμεταλλευτούν -ο καθένας για την πάρτη του, εκτός αν νομίζετε πως πχ. η ζέλα όταν προώθησε την συμμαχία ενδιαφερόταν για την εξυγίανση και όχι να πάρει την θέση του gay-.
Πλέον όμως ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και έγινε ισχυρός... κάτι που δεν το περίμενε κανείς τους γιατί η αλαζονεία τους δεν τους άφηνε να το δουν. Πλέον είναι αργά αφού το μόνο που λείπει από τον ΠΑΟΚ είναι ένας τίτλος -γιαυτό και όλη αυτή η λύσσα του ΠΟΚ με το κύπελλο και την ύποπτη αδιαφορία της κούλας από την δίκη του gay-.
Ένας τίτλος που αν ο ΠΑΟΚ τον πάρει θα αποδείξει ότι πλέον είναι ανώτερος.
Και θα το αποδείξει στον εαυτό του... οι άλλοι το ξέρουν γιαυτό τους έχει πιάσει τέτοιος πανικός.

ΥΣ. Το 50-50 το θέλω με τα Γιάννενα, το Αγρίνιο κτλ. Με την σιχαμερή 3αδα θελώ 100-0 κατά τους με όποιον και να παίζουν!
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Έχω την αίσθηση πως όλο αυτό είναι μόνο η αρχή. Η ομάδα θα δεχθεί πόλεμο άνευ προηγούμενου.
Ένα άρθρο από έναν ανεπάγγελτο "αθλητικογράφο" είναι το λιγότερο που θα αντιμετωπίσουμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

mpafos4 έγραψε:Καποιοι εισαστε μικροι.....δεν τους ξερετε καλα...Πωρωνεστε μονο οταν παιζουμε με τον gayρο.

Σας πληροφορω πως αυτοι ειναι χειροτεροι!Ειναι η ομαδα που μου εκλεψε....ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ...ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕ παικτη στο αεροδρομιο και ενω εχω κατεβει για να παιξω τελικο στην Αθηνα!

Ειναι η ομαδα που,ο προεδρος της,κατεστρεφε ταλεντα για να μην πανε σε αλλες ομαδες!Ειχε ομαδες δορυφορους και εκανε οτι ηθελε!Μονο ενας,ο Παρης Γεωργακοπουλος ειχε τα @ρχιδια,τα εδειξε στο Βαρδινογιαννη και σταματησε το ποδοσφαιρο παροτι ηταν ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα που περασαν απο τα γηπεδα.

Ειναι αυτοι που μας ΕΚΛΕΨΑΝ δυο χρονια την πρωτια στα play off....τη μια με γκολ offside και τη δευτερη πηγαινοντας στα δικαστηριο με την εφημεριδα GAYROS για να τιμωρηθουμε με -15 για τρια κιλα γαυρο!

Το 50-50 ή το 60-40 γι'αυτους ειναι σφαγη...Ξερετε γιατι?....Γιατι εχουν μαθει στο 80-20,90-10.....100-0!

Ειναι αδιανοητο γι'αυτους να βουταει παικτης τους και να μην παιρνει πεναλτι....ειναι αδιανοητο να απανταει αντιπαλος με ξυλο στο ξυλο που δινουν οι παικτες τους!Ειναι σφαγη οταν τρωει κοκκινη δικος τους!

Δεν φταινε αυτοι....ετσι γεννηθηκαν,ετσι μεγαλωσαν,ετσι τους διδαξαν οι μεγαλυτεροι.Εχουν φτιαξει δικους τους κανονισμους με δυναμομετρα,με στραβες γραμμες στα offside.....με....με....με..........!Πριν δεκαπεντε μερες,στο πρωτο ματς μαθαμε πως για να δωθει πεναλτι σε χερι πρεπει να κοιταζει τη μπαλα ο παικτης!......

Εαν εμεις καναμε την εμφανιση που εκαναν οι πρασινες π@υτανες στο 2ο ημιχρονο,κατα πασα πιθανοτητα,θα διωχναμε τον Ιβιτς και θα την πεφταμε στους παικτες.Κανω λαθος?..

Για μενα ειναι λαθος της ΠΑΕ που ακομα δεν εχει απαντησει!Πρεπει να τους ξεσκισει.Το οφειλει σε ολους εμας που απο τοτε που θυμομαστε τον εαυτο μας,μας βιαζουν την ψυχη και το μυαλο!
@mpafos4, ++++ όλα τα δισεκατομμύρια του "ελληνικού χρέους" και παραπάνω αδερφέ μου!!!! :pano:
Όπως σε προτρέπει κι ο kat5 παραπάνω, έτσι στο ζητάω κι εγώ σαν χάρη για όλους μας...ΓΡΑΦΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ!!!!

@Φάντασμα, @sic-4, @navigator11, @trouman, @Gimnistis, @GiorgosAtha, μαζί με μερικές ακόμα προϋπάρχουσες "φωνούλες" εδώ μέσα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αδέρφια χαίρομαι PAOKmania forum!!!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από obanebane »

Gimnistis έγραψε:Έχω την αίσθηση πως όλο αυτό είναι μόνο η αρχή. Η ομάδα θα δεχθεί πόλεμο άνευ προηγούμενου.
Ένα άρθρο από έναν ανεπάγγελτο "αθλητικογράφο" είναι το λιγότερο που θα αντιμετωπίσουμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Θα μας κλασουν τις @@ μας.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Διαβαζω στο σπορ φμ πως ο παρατηρητης διαιτησιας ειπε στον Τριτσωνη σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαν οτι εγερνε το γηπεδο υπερ του ΠΑΟΚ με τον Κυζα.Για να καταλαβετε ποσο γελοιοι ειναι,η εχουν βαλει κοριο στο τηλεφωνο του Τριτσωνη η πολυ απλα αυτος που το εγραψε ειναι κολλητος του αρχιδιαιτητη.Οι ανθρωποι εκτιθονται ανεπανορθωτα στους λιγους ωστοσο νοημοντες που διαβαζουν τα συγκεκριμενα αρθρα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ θέλω όπου τους βρίσκω να τους σκίζω Πατόκορφα. Θέλω εκατό μηδέν διαιτησία υπέρ μου. Να μη παίρνουν ανάσα οι γλιτσες. Να νιώθουν όπως ένιωθα εγώ τόσα χρόνια επί τρία γι αυτά τα τομάρια. Θέλω και τους τρεις να πέσουν σε ανυποληψια, να κλαίγονται και να μην ακούγονται! Θέλω ανάποδα οφσαιντ, πέναλτι στη φαντασία του κορακα, κόκκινες και κίτρινες για τους παίκτες τους, ξύλο στα αποδυτήρια και να μην ανοίγει ρουθουνι, θέλω κορακι να τους σκίζει χειρότερο από το λιτσα και το σπάθα για τους νέους, θέλω ρε πουστη να σκουζουν και να λέω ΧΟΧΟΧΟ! Γιατί μόνο έτσι θα νιώθω δικαιωμένος.!και ας είμαι ο μόνος που το θέλει αυτό!
Μην τρελαίνεσαι! Είμαστε δεδομένα δυο! Και ποιός ξέρει πόσοι ακόμα! Γ@μησι ανελέητο! Χωρίς ανάσα. Και τους 3 τους, μέσα - έξω - διαγώνια - οριζοντιοκάθετα! Σε όλα τα άλλα ματς ούτε 50,01% υπέρ μας ...
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

mpafos4 έγραψε:Καποιοι εισαστε μικροι.....δεν τους ξερετε καλα...Πωρωνεστε μονο οταν παιζουμε με τον gayρο.

Σας πληροφορω πως αυτοι ειναι χειροτεροι!Ειναι η ομαδα που μου εκλεψε....ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ...ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕ παικτη στο αεροδρομιο και ενω εχω κατεβει για να παιξω τελικο στην Αθηνα!

Ειναι η ομαδα που,ο προεδρος της,κατεστρεφε ταλεντα για να μην πανε σε αλλες ομαδες!Ειχε ομαδες δορυφορους και εκανε οτι ηθελε!Μονο ενας,ο Παρης Γεωργακοπουλος ειχε τα @ρχιδια,τα εδειξε στο Βαρδινογιαννη και σταματησε το ποδοσφαιρο παροτι ηταν ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα που περασαν απο τα γηπεδα.

Ειναι αυτοι που μας ΕΚΛΕΨΑΝ δυο χρονια την πρωτια στα play off....τη μια με γκολ offside και τη δευτερη πηγαινοντας στα δικαστηριο με την εφημεριδα GAYROS για να τιμωρηθουμε με -15 για τρια κιλα γαυρο!

Το 50-50 ή το 60-40 γι'αυτους ειναι σφαγη...Ξερετε γιατι?....Γιατι εχουν μαθει στο 80-20,90-10.....100-0!

Ειναι αδιανοητο γι'αυτους να βουταει παικτης τους και να μην παιρνει πεναλτι....ειναι αδιανοητο να απανταει αντιπαλος με ξυλο στο ξυλο που δινουν οι παικτες τους!Ειναι σφαγη οταν τρωει κοκκινη δικος τους!

Δεν φταινε αυτοι....ετσι γεννηθηκαν,ετσι μεγαλωσαν,ετσι τους διδαξαν οι μεγαλυτεροι.Εχουν φτιαξει δικους τους κανονισμους με δυναμομετρα,με στραβες γραμμες στα offside.....με....με....με..........!Πριν δεκαπεντε μερες,στο πρωτο ματς μαθαμε πως για να δωθει πεναλτι σε χερι πρεπει να κοιταζει τη μπαλα ο παικτης!......

Εαν εμεις καναμε την εμφανιση που εκαναν οι πρασινες π@υτανες στο 2ο ημιχρονο,κατα πασα πιθανοτητα,θα διωχναμε τον Ιβιτς και θα την πεφταμε στους παικτες.Κανω λαθος?..

Για μενα ειναι λαθος της ΠΑΕ που ακομα δεν εχει απαντησει!Πρεπει να τους ξεσκισει.Το οφειλει σε ολους εμας που απο τοτε που θυμομαστε τον εαυτο μας,μας βιαζουν την ψυχη και το μυαλο!
Η μόνη διαφωνία είναι ότι δεν πρέπει η ΠΑΕ να γυρίζει γύρω από το παιχνιδάκι τους, με τον τελικό να είναι σε εφτά μέρες. Μόλις τελειώσει η ιστορία δίνεις ένα τρίλεπτο βίντεο με τα ριπλέι που καταρρίπτουν τις βλακείες τους και τέλος, Προς το παρόν τίποτα δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει την ομάδα, την έχουμε ξαναπατήσει έτσι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Επειδή Π.Α.Ο.Κ. είσαι κι επειδή πλέον είσαι ΚΑΙ οικονομικά ισχυρός, δεν χρειάζεται καθόλου παραπάνω απ το 50-50, τόσο για να δικαιώνεσαι επί δεκαετίες μονοπωλώντας όλους τους τίτλους, όσο και για να τους έχεις ολημερίς στα 4 να σέρνονται μπροστά σου σαν δουλάκια, ξεφτιλίζοντας τους με το "άλλο νόμισμα", με ισονομία και αξιοκρατία!!!!

Μην τρελαίνεστε... :pano:

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Το μεγάλο γέλιο είναι που βλέπεις παντού να λένε για "γαβρους του βορρά". Ποιοι μιλάνε...... έλεος δηλαδή. Αυτοί που γλύτωσαν υποβιβασμό για δωροδοκία χάρη στη ψήφο του γάβρου. Ρε τα συνεταιράκια, έχουν πολύ γέλιο.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Taseos »

+ Μαίνεται τις τελευταίες ώρες ο πόλεμος στον Ιβάν Σαββίδη από μιντιακά, επιχειρηματικά και πολιτικά συστήματα με αφορμή την τροπολογία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (Κοζάνης) Δημητριάδη για διαγραφή προστίμων της ΣΕΚΑΠ, όταν τελούσε υπό τη διοίκηση της ΑΤΕ, πριν την εξαγοράσει, δηλαδή, ο ομογενής επιχειρηματίας. Στη Βουλή έγινε ο…κακός χαμός από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ Νίκο Δένδια και βουλευτές της ΔΗΣΥ με επικεφαλής τον Ανδρέα Λοβέρδο.

+ Η υπόθεση είναι εξαιρετικά απλή και δεν θα έπρεπε να λάβει τέτοιες διαστάσεις. Πως έχουν τα πράγματα; Η ΣΕΚΑΠ έχει καταδικασθεί για σειρά τελωνειακών παραβάσεων το 2009, περίπου, δηλαδή, τέσσερα χρόνια πριν ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητήσει από τον Ιβάν Σαββίδη να ενδιαφερθεί για την εξαγορά της εταιρείας, προκειμένου να διασωθεί αλλά, κυρίως, να μην πέσει σε χέρια τούρκων επιχειρηματιών που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αποκτήσουν ένα “προπύργιο” στη Θράκη. Ο Σαββίδης ανταποκρίθηκε και εξαγόρασε τη ΣΕΚΑΠ, η οποία και διασώθηκε, και επενδύσεις έγιναν, και θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν. Ο Δημητριάδης, λοιπόν, κατέθεσε τροπολογία που να απαλλάσσει τη νέα ιδιοκτησία της ΣΕΚΑΠ από τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στην “αμαρτωλή” ΑΤΕ – άρα στο ελληνικό δημόσιο- χρόνια πριν την αναλάβει. Λογικό; Λογικότατο, θα έλεγε κανείς.

+ Εκείνο, όμως, που φαίνεται να έχει ενοχλήσει δεν είναι η απαλλαγή της ιδιοκτησίας της ΣΕΚΑΠ από τα πρόστιμα της εποχής της ΑΤΕ αλλά το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης μετέχει στην κοινοπραξία που εξαγόρασε το 67% του ΟΛΘ. Στην κοινοπραξία μετέχει Γερμανική και Γαλλική εταιρεία, μεγάλο κινεζικό fund και με ποσοστό 20% εταιρεία του ομογενή επιχειρηματία. Οι πληροφορίες θέλουν κάποια επιχειρηματικά συμφέροντα με διασυνδέσεις στη Ν.Δ αλλά και σε ένα τμήμα της κυβέρνησης να προτιμούσαν άλλο κοινοπρακτικό σχήμα αραβικών συμφερόντων που, όμως, δεν κατόρθωσε να πλειοδοτήσει. Κάπως έτσι άρχισε ο “πόλεμος” για την τροπολογία.

+ Στην υπόθεση προστέθηκε και “αποκάλυψη” σχετικά με το μετοχικό κεφάλαιο της γερμανικής εταιρείας που μετέχει στην κοινοπραξία, κάτι που, όμως, διαψεύσθηκε από κυβερνητικούς κύκλους, δεδομένου ότι αυτό που, όπως έλεγαν, πρέπει να προσμετράται είναι τα επενδυμένα κεφάλαια και όχι το τυπικό αρχικό μετοχικό κεφάλαιο.

+ Το εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι πως με αφορμή τη συγκεκριμένη υπόθεση υπήρξε μία “χαλαρή” ταύτιση μιντιακών κύκλων που πρόσκεινται στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Γιάννη Αλαφούζο. Τα μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στους δύο αναφέρθηκαν εκτενώς και επικριτικά στην κυβερνητική τροπολογία, ενώ στη Βουλή πρωτοστάτησε το γνωστό βουλευτικό- ποδοσφαιρικό λόμπι, όπως έλεγε, χθες, κορυφαίος υπουργός που θεωρεί πως γίνεται προσπάθεια να υπονομευθεί η μεγάλη επένδυση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

+ Στη Ν.Δ, πάντως, υπάρχει σοβαρή διάσταση απόψεων. Αφενός από ομάδα βορειοελλαδιτών βουλευτών που τάσσονται αναφανδόν υπέρ του Ιβάν Σαββίδη αλλά και από το πολιτικό περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος υπενθυμίζει προς πάντες ότι εκείνος ήταν που ζήτησε από τον επχιειρηματία, το 2013, “να σώσει την κατάσταση”…

+ Βεβαίως, πολλά εξηγούνται από το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν απέκτησε μόνο συμμετοχή στη νέα ιδιοκτησία του ΟΛΘ αλλά μελετά την είσοδό του στον Πήγασο και στο Mega, πιθανώς και σε άλλα μίντια. Η αντίδραση ορισμένων επιχειρηματικών και μιντιακών κύκλων που επικουρούνται από βουλευτές της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ εκκινούν και από την προσπάθειά τους να κρατήσουν εκτός “παιχνιδιού” τον ομογενή επιχειρηματία, αφού διαθέτει “φρέσκο χρήμα”, δεν έχει δάνεια και, κυρίως, δεν έχει πολιτικές εξαρτήσεις. Ή ακόμα περισσότερο διαθέτει ισχυρές φιλίες και στη Ν.Δ, και στον ΣΥΡΙΖΑ, και στους Αν. Ελ. Ήτοι, είναι σχεδόν διακομματικός. Ενώ έχουν καταρριφθεί οι μύθοι περί…Πούτιν, αν σκεφθεί κανείς ότι μόλις πριν μερικές εβδομάδες βρέθηκε σε forum στην Ουάσιγκτον με στελέχη της ηγεσίας Τραμπ, ενώ τιμήθηκε από την ομογένεια στις ΗΠΑ, κάτι που για τους γνωρίζοντες δεν συμβαίνει εύκολα…

Anaτρεπτικός

Πηγή: anatropinews.g
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το σκατό έχει ξεπεράσει και την κάλτσα, διότι κατανοούν ότι ο Σαββίδης δεν μπορεί να γίνει συναιτεράκι τους εκβιαστικά. Κι όσο αποκτά ισχύ και ερείσματα στην επαρχία μπορεί να έχουμε σε κάποιο διάστημα τίποτα αναπάντεχες ομορφιές σε πολιτικό επίπεδο! Αντιλαμβάνεστε τι γέλιο έχει να πέσει ακόμα ...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ο μητσοτακης το ξεκινησε ολο αυτο το αστειο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Σάβ 29 Απρ 2017, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Σίγουρα το κομμάτι του που ταυτίζεται κουμπαρίστικα και οπαδικά με το κύτος σιγοντάρει τη μανούρα, αλλά επειδή όλοι αυτοί πρώτα και κύρια το χρήμα και τη δύναμη υπηρετούν και για αυτά διψούν, πιστεύω οτι η μεγάλη επίθεση γίνεται για πολιτικούς λόγους.

Ο Σαββίδης όπως έχει ειπωθεί, δεν χρωστάει, δεν τον κρατάνε, τους χαλάει το μαγαζί, και δείχνει οτι ήρθε για να μείνει και να κάνει κουμάντο, όχι να γλύψει κόκκαλο.

Εγώ από τώρα περιμένω το νέο "υπερ-κομματικό" κόμμα. Και αυτό φοβούνται γιατί θα σημαίνει βουλευτική-κομματική και ψηφο-φορική αφαίμαξη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”