71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Τι ωραία "ακούγεται" πλέον η σιωπή κάποιων που πριν μερικές εβδομάδες έσφαζαν τον Παναγιώτη εδώ μέσα με το γάντι.
- anekfrastos
Κανείς δεν έχει αναφέρει ότι ο τελικός γίνεται στην γενέτειρά του τον Βόλο.
Κατά την άποψή μου αυτό δεν είναι τυχαίο και εφόσον κερδίσουμε θα είναι πιθανόν αυτός που ως αρχηγός θα σηκώσει τη κούπα. Εκτός κι αν σηκώνει το τρόπαιο ο βασικός αρχηγός (Κλάους).
Κατά την άποψή μου αυτό δεν είναι τυχαίο και εφόσον κερδίσουμε θα είναι πιθανόν αυτός που ως αρχηγός θα σηκώσει τη κούπα. Εκτός κι αν σηκώνει το τρόπαιο ο βασικός αρχηγός (Κλάους).
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτη η αποκρουσαρα. Οχι τοσο το οτι προλαβαινει τη μπαλα (που ειναι ηδη δυσκολο) οσο το που τη στελνει απο το σημειο που ειναι (σχεδον στη γραμμη) και παρα την δυσκολη θεση και κινηση του σωματος του.
Δικαιουται και πρεπει να σηκωσει την κουπα ο αρχηγος, για ολην τη φετινη του χρονια!
Δικαιουται και πρεπει να σηκωσει την κουπα ο αρχηγος, για ολην τη φετινη του χρονια!
RoMaN έγραψε:Αν είχα φταλέ, θα έπαιρνα φανέλα με το όνομά σου.
αν ειχες πολλα θα μου 'παιρνες και μενα μια?

Δεν με πειραζει οτι κανει λαθη,αλλα γιατι σε αυτα τα ματς ρε Παναη.Χαθηκε να το φας με Κερκυρα...Τα 2 μεγαλυτερα λαθη σου τα εχεις κανει σε ημιτελικο και τελικο....
- sourmenetes
- Moderator