Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-ΒΛΗΜΑΤΑ
Δεν μας έφτανε ο Νοβιτούλη - τούλης ....... Δεν μας έφτανε το γυναικείο κίνημα (ντεμεκ!!)
Δεν μας έφτανε η οικονομική κρίση.......
ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ Α4 ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!
Δεν μας έφτανε η οικονομική κρίση.......
ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ Α4 ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!
-
blackterror4
- dreamwarrior
-
blackterror4
- dreamwarrior
Ποιός έρχεται;;;;
Ο τρακτεροκουδουνόβλαχος πήγε για ύπνο;;;;;;
Κρίμα ρε και είχα όρεξη για κους-κους.............
Κρίμα ρε και είχα όρεξη για κους-κους.............
- dreamwarrior
Ε;;;;
Ε όχι και εσένα πιστέ μου φίλε και αδερφέ!!!!!!
Το νοβιτουλινοκουλίνι μας λέω.............
Κάπου σε κάποια τρύπα θα είναι χωμένος και θα κλαίει την μοίρα του!!!!!
Το νοβιτουλινοκουλίνι μας λέω.............
Κάπου σε κάποια τρύπα θα είναι χωμένος και θα κλαίει την μοίρα του!!!!!
-
blackterror4
- ПÐРТИЗÐÐ
- aspromauri
Καταρχήν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
Καταδεύτερον ... βρε παιδιά βρε παιδιά ... ημέρες αγάπης και κατάνυξης εσείς τις μετατρέψατε σε μέρες περισυλλογής ψήφων και μάλιστα με "ύπουλα" μέσα!!!!!!!!!!!!!
Λοιπόν ... σκονισμένο κουραμπιεδάκι blackteroulinaki ... ένα έχω να σε πώ ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!!!
Χρησιμοποιείς την ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ PAOKMANIA DREAM TEAM (ομάδα των απανταχού ΟΤΙ'ΝΑΙ ΝΙΣΤΩΝ) για προσωπικό όφελος????? ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!
Πρέπει όμως να αναγνωρίσω το ΔΙΚΑΙΟ της παρέμβασης του (κατα κόσμον DR DREAMWARRIOR) που κύρηξε την αναβολή της διαδικασίας λόγω των ημερών και λόγω της απουσίας κάποιων υποψηφίων!!!!!!!!!!!
Συνεχίζοντας να αποδώσω τις ευχαριστίες μου στον ψηφοφόρο μας Falegko και στις φιλότιμες προσπάθειες του κου NOV να υποστηρίξει την προσπάθεια μας ενάντια στις "ύπουλες" επιθέσεις των αντιπάλων.
Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι ΜΟΝΟ η Πανγυναικεία Αυτόνομη Ότι να'ναι Κίνηση μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ κλίματος σε αυτόν τον τόπο!!!!!!!!!!!!!!!
Καταδεύτερον ... βρε παιδιά βρε παιδιά ... ημέρες αγάπης και κατάνυξης εσείς τις μετατρέψατε σε μέρες περισυλλογής ψήφων και μάλιστα με "ύπουλα" μέσα!!!!!!!!!!!!!
Λοιπόν ... σκονισμένο κουραμπιεδάκι blackteroulinaki ... ένα έχω να σε πώ ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!!!
Χρησιμοποιείς την ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ PAOKMANIA DREAM TEAM (ομάδα των απανταχού ΟΤΙ'ΝΑΙ ΝΙΣΤΩΝ) για προσωπικό όφελος????? ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!
Πρέπει όμως να αναγνωρίσω το ΔΙΚΑΙΟ της παρέμβασης του (κατα κόσμον DR DREAMWARRIOR) που κύρηξε την αναβολή της διαδικασίας λόγω των ημερών και λόγω της απουσίας κάποιων υποψηφίων!!!!!!!!!!!
Συνεχίζοντας να αποδώσω τις ευχαριστίες μου στον ψηφοφόρο μας Falegko και στις φιλότιμες προσπάθειες του κου NOV να υποστηρίξει την προσπάθεια μας ενάντια στις "ύπουλες" επιθέσεις των αντιπάλων.
Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι ΜΟΝΟ η Πανγυναικεία Αυτόνομη Ότι να'ναι Κίνηση μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ κλίματος σε αυτόν τον τόπο!!!!!!!!!!!!!!!
-
blackterror4
οχι δεν ηθελαν οι αλλοι που πηγαμε την αλλη φορα στανταρ κανονιστηκε.gate4mitsos έγραψε:Καταρχην αφου ειμαι υποψηφιος δν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να χαθουν αυτες οι εκλογες για το Παναντρικό Αγωνιστικό Οπορτουνιστικό Κίνημα.
Ευχαριστω το ατομο που με επελεξεκαι να ειναι σιγουρο πως δν θα το μετανιωσει ουτε στιγμη...
Δοκιμασες με ουζο τελικα???blackterror4 έγραψε:γυρισα απο ναργιλε ισως αυτο φταει![]()
με σταφυλι εκανα και ηταν μπλιαχ εμενα τουλ δε μ αρεσε.και ειπαν εκει που μας το εφεραν οτι με ουζο οντος αξιζει λεει δίνει γεύση γλυκάνισου στον καπνό.
- aspromauri