Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
bane1980
Δημοσιεύσεις: 4736
Εγγραφή: Πέμ 30 Οκτ 2008, 16:20

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από bane1980 »

Οι ομάδες είναι μικρογραφίες της κοινωνίας, δομημένες είτε τοπικά είτε κοινωνικά είτε ιδεολογικά. Εξαιρέσεις υπάρχουν σε όλες. Και σε εμάς. Το "είμαι ΠΑΟΚ" δεν σημαίνει οτι ταυτίζομαι 100% με τα πάντα και όλους τους άλλους οπαδούς. Πχ Σιχαίνομαι ένα σύνθημα που υιοθετείται από πολλούς συν-οπαδούς, αυτό με τα ναρκωτικά, και αυτό δεν με κάνει λιγότερο ή περισσότερο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
apaikto$
Δημοσιεύσεις: 745
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 04:28

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από apaikto$ »

Η μοναδική ουσιαστική τιμωρία του γαύρου είναι αφαίρεση των 6 βαθμών από το τρέχων πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα είναι λαικής κατανάλωσης.

Κανένα άλλο είδος τιμωρίας δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αφαίρεση των 66 βαθμών. Ούτε τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμα, ούτε οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, ούτε κάτι άλλο.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sic-4
Δημοσιεύσεις: 6182
Εγγραφή: Παρ 11 Ιούλ 2014, 22:05
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από sic-4 »

για τα σκηνικα με Πλατανια:
Παράλληλα, ο παρατηρητής στην έκθεσή του έχει κάνει λόγο απλώς για «απώθηση» η οποία, όπως αναφέρεται, σταμάτησε με παρέμβαση της αστυνομίας.
Το περίεργο ωστόσο είναι ότι η Αστυνομία στη δική της έκθεση δεν αναφέρει τίποτα σχετικό, ενώ στις τρεις μόλις γραμμές του περιεχομένου της καταγράφονται απλώς τέσσερις πυρσοί που άναψαν στις εξέδρες.
Ρε σαν πολλα περιεργα δεν μαζευονται απο την αστυνομια; Και ολα τα περιεργα υπερ του γαυρου, παραδοξως, σαν τη διαιτησια τοσα χρονια ενα πραμα.. Πρεπει να κυνηγηθουν οι δημοσιοι μπατσουπαλληλοι (αξιωματικοι ή οχι) για την μαφιοζικη ασυλια που παρεχουν στην εγκληματικη οργανωση. Η αλλαζονεια τους πηγαζει απο αυτην ακριβως την ασυλια.
berry
Δημοσιεύσεις: 1035
Εγγραφή: Τρί 04 Φεβ 2014, 21:08

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από berry »

η ασυλια πυροδοτει τη βια. και ειδικα γεγονοτα που προερχονται απο τα....επισημα μιας ομαδας γνωμη μου πως πρεπει να επιφερουν τεραστια τιμωρια διοτι ειναι με τη συμφωνη γνωμη της παε.
αν εμπαιναν....επιστημονες του σαλιαρελη για οσους θυμουνται να πω...δε γαμει κοκκαλο ηταν οι τυποι βγαλανε το α6ρρωστηλικι τους. αλλα στη φυσουνα και απο τα επισημα....ε οχι.
δευτερον. οι υπολοιποι οπαδοι οταν βλεπουν εξωφθλμα γεγονοτα να μενουν ατιμωρητα επι της ουσιας δεν προκαλουνται στο να κανουν τα ιδια και χειροτερα;
berry
Δημοσιεύσεις: 1035
Εγγραφή: Τρί 04 Φεβ 2014, 21:08

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από berry »

εκτος του καθε νομου, της οποιας ερμηνειας του γραμματος και του πνευματος του σε τετοιες περιπτωσεις η πολιτεια αναλαμβανει την ευθυνη παιρνοντας πολιτικη αποφαση. ο δικαστης δεν μπορει να αναλαβει τετοια ευθυνη. μονον ο υπουργος μπορει να παρει θεση για τετοια σκανδαλωδη συμπεριφορα στη φυσουνα κ στ αποδυτηρια λαμβανοντας αποφαση για ουσιαστικη αφαιρεση του πρωταθληματος απο το γαυρο. και για αλλη μια φορα η πολιτεια εκανε το παγωνι προς οφελος της ομαδας του στολου...
Άβαταρ μέλους
sic-4
Δημοσιεύσεις: 6182
Εγγραφή: Παρ 11 Ιούλ 2014, 22:05
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από sic-4 »

Εχω συγχυστει τοσο που στην συγκεκριμενη υποθεση πια μου φταιει περισσοτερο η αστυνομια απ' οτι ο γαυρος.
Ο γαυρος ειναι ο κλεφτης, οκ. Αυτος που πρεπει να με προστατεψει απο τον κλεφτη τι κανει; Τον καλυπτει. Του κανει πλατες, του φυλαει τσιλιες και του καλυπτει τα πειστηρια που τον ενοχοποιουν. Ωραια φαση.

Δεν εκαναν τους ελεγχους που οφειλαν για τις καμερες, δεν εκαναν τις ενεργειες που επρεπε (ματαιωση αγωνα) μια και υπαρχουν παρατυπιες στο συστημα ασφαλειας, δεν ειδαν το ξυλο του παρατηρητη, δεν ειπαν ποιος τους τραυματισε και τους εστειλε νοσοκομειο, δεν ειδαν τιποτα στο ματς με Πλατανια παρα μονο 4 πυρσους και εγραψαν 3 γραμμες εκθεση. Ε ΦΤΑΝΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΣΑΣ.

Θα μου πεις, υπερβολη να λες οτι σου φταει περισσοτερο απο το γαυρο. Να το εξηγησω: Αν σας ελεγαν τι προτιμας: "Να ειναι καθαρος ο γαυρος ή να ειναι καθαρη η αστυνομια;" τι θα απαντουσατε;

Ο κλεφτης ειναι κλεφτης, δεν περιμενω απο αυτον να ειναι καθαρος. Απο την αστυνομια περιμενω να με προστατεψει απο αυτον, οχι να του κανει πλατες.

edit: για ολες τις παραπανω παρατυπιες της αστυνομιας δεν γραφτηκε το παραμικρο, δεν κατηγορηθηκε κανενας, δεν απολογηθηκε κανενας, δεν τιμωρηθηκε κανενας. Απλα εγιναν και περνουν στην επικαιροτητα ως αυτονοητα. Αρα και να υποβιβαστει ο γαυρος, οι μαφιοζοι της αστυνομιας θα συνεχισουν να λειτουργουν μαφιοζικα μια που οχι δεν τιμωρουνται, ουτε καν κατηγορουνται.
Φαντασμα
Δημοσιεύσεις: 127
Εγγραφή: Τετ 11 Ιαν 2017, 13:31

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από Φαντασμα »

Σορι για το μεγαλο ποστ αλλα καντε τον κοπο να ριξετε μια ματια.
Αργουν να με δημοσιευσουν οι mods και μεχρι να ανεβει το καθε σχολιο το εχει προσπερασει η επομενη σελιδα. Δεν γραφω για μενα, δεν το εχω αναγκη, για φιλους γραφω μπας και βοηθησω κι εγω λιγο την κατανοηση των πραγματων.

1) Δεν μπορει να γινει κουβεντα ουσιαστικη για το ποδοσφαιρο χωρις αναμιξη της πολιτικης. Διαβαστε ιστορια να δειτε τι εγινε τον 6ο αιωνα στο Βυζαντιο εξαιτιας του ιπποδρομιου και αφηστε τους ασχετους και τους βαλτους να λενε διαφορα. Ενα βαθια λαικο αθλημα που ακουμπαει την συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου μαζι με ενα πολιτικο συστημα που ταιζει αδικια και διαφθορα εδω και δεκαετιες δεν-μπορει-να-μην-ταυτιζονται...Δεν γινεται. Ενα βαθια διεφθαρμενο πολιτικο συστημα δεν θα αφηνε ΠΟΤΕ ανεκμεταλευτη μια τοσο δυνατη πηγη ψηφων και ισχυος οπως το ποδοσφαιρο. Και φυσικα μοιραζει και μοιραζεται τα προιοντα της διαφθορας με τους ολιγαρχες φιλους του. Ανοιξτε τα ματια σας. Δεν ειναι απλα ΜΙΑ εξηγηση η ανοχη που δειχνει το πολιτικο συστημα, ειναι Η εξηγηση. Ειναι πολιιτκο θεμα δεν ειναι ποδοσφαιρικο. Δεν προκειται ποτε να επιτραπει να διαχυθει πλουτος (οι τιτλοι και οι ευχαριστημενοι πολιτες ειναι πλουτος) εκτος Αθηνων, τοσα χρονια δεν καταλαβατε πως τοσος κοσμος συνεχιζει να μεταναστευει στο λεκανοπεδιο λογω εργασιας και οικονομικης καταστασης χωρις να προβληματιζει το οργανωμενο κρατος; Ειδατε πουθενα να γινονται προσπαθεις αποκεντρωσης; Ποιος θα τις κανει; ενα πολιτικο συστημα που δεν ξερει την τυφλα του απο πραγματικη πολιτικη; που κυβερναει μαζι με τα καναλια και το δανεικο ευρωπαικο χρημα που φορτωσε στις πλατες μας; που οι μονες διαφορες μεταξυ κομματων ειναι στο ποσο χειροτερα μπορουν να κανουν τα πραγματα και ποτε καλυτερα; Ο ΠΑΟΚ -να το ξερετε αυτο- ειναι αντιπαθιητικος στην Αθηνα για εναν καθαρα μη ποδοσφαιρικο λογο: επειδη σε μια πολυετη προσπαθεια αποδυναμωσης της περιφερειας (και κατ επεκταση ευκολυνσης καθε λογης επεκτακτικων βλεψεων γειτονων, αχθρων και αιτουντων) ο ΠΑΟΚ δειχνει πως ενα συνολο ΧΩΡΙΣ ΠΛΟΥΤΟ (τιτλους ευτυχια χαρα ομαλοτητα) οχι μονο δεν πεθαινει αλλα αναπαραγεται μονος του με δυναμεις που εχει μεσα του και τις οποιες μεταλμπαδευει στα μελη του δηλαδη ο ΠΑΟΚ χωρις να το ξερει ο ιδιος, αναπαραγει ανθρωπους ανθεκτικους σε δυσκολιες και ευθυς αμεσως οι ανθρωποι ξαναδινουν πισω στον συλλογο ο,τι τους εμαθε δηλαδη αντοχη, υπομονη, επιμονη, αγωνιστικοτητα, τιμιοτητα, χαρα με το τιποτα, σεβασμο. Χτιζοντας ετσι πεποιθησεις, χαρακτηρες, ανθρωπους με αρχες, Οσο συνεχιζει ο ΠΑΟΚ (και αλλα συνολα σαν αυτον) να κραταει και να φτιαχνει νεα μελη με τις ιδιες αξιες, δεν κινδυνευει να εξαφανιστει η περιφερεια ή να γινει σαν τον εμετο (ναι εμετος ειναι) της διεφθαρμενης Αθηνας η οποια αναπαραγει ΜΟΝΟ διαφθορα, αδικια και αρπαγη ως κανονικοτητα. Σε ολα τα επιπεδα, η Αθηνα μονο παιρνει, μονο απορροφα, μονο διεκδικει για τον εαυτο της και τον πληθυσμο της. Γι αυτο δεν μπορουν να καταλαβουν τον ΠΑΟΚ και νομιζουν πως αν τους ριξουμε θα γινουμε σαν αυτους. Δεν γνωριζουν αλλη κανονικοτητα απο την αδικια.

2) Πολιτικη και κομματικη συζητηση δεν ειναι το ιδιο. Κομματικα δυστυχως πολλοι συνανθρωποι μας ακομα ειναι επηρεασμενοι απο οικογενειακες καταστασεις και παρελθοντα. Η πολιτικη ειναι ταυτοσημη της πολης, της διοικησης, της οικονομιας, δεν γινεται χωρις αυτην. Ενω τα κομματα ειναι απλα υποικειμενικοι (δεξιοι αριστεροι κτλ) φορεις πολιτικης που στην περιπτωση της χωρας μας ειναι απλα φορεις διαφθορας και συνεχιστες του διχασμου. Δεν γινεται να διορθωθει το προβλημα της αδικης και ανισομερους κατανομης δικαιοσυνης και πλουτου στην χωρα αν δεν διορθωθει το πολιτικο συστημα...δεν θα φαει ποτε την ιδια μεριδα (μπαλα, δουλειες, λεφτα, επιδοτησεις κτλ) η Θεσνικη ο Βολος η Καστορια η Αλεξανδρουπολη με την Αθηνα, παντα η Αθηνα θα παραγει λιγοτερο και θα τρωει περισσοτερο αφου εκει εχουν την εδρα τους οι ισχυροι και οι φιλοι τους (που θα φανε πρωτοι απο ολους). Δεν το καταλαβατε ακομα αυτο; Ακομα πιστευετε οτι η Αθηνα θα δωσει αναπτυξη εκτος Αθηνων; οτι θα επιτρεψει στην περιφερεια οτιδηποτε περα απο περισσοτεορυς φορους;; Ακομα υπαρχουν παιδια που πιστευουν οτι μπορουμε να κερδιζουμε και τους διαιτητες; Αν ειναι ποτε δυνατον...Γελουσα οταν τα λεγε ο Αναστασιαδης και οι συν αυτω το '90 γελαω και τωρα.

3)Μπορει να κανω λαθος σε αυτο που θα πω, μπορει να βιαζομαι να κρινω αλλα θεωρω οτι ο Ιβαν καταλαβε πολυ καλα πως δουλευει το παραμυθι στην χωρα των αστειων και εξαρτημενων πολιτικων και δημιοργει μονος του με δικο του χρημα (υποθετω και συνεργατων/επενδυτων) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΘΕΤΗ στο αθηνοκεντρικο κρατος το οποιο δεν προκειται ποτε των ποτων να αλλαξει ποτε και παντα θα κανει ο,τι μπορει ωστε να ταιζει τον πληθυσμο του. Πιστευω λοιπον οτι η συγκυρια ειναι φοβερη οπου ενα χρεωκοπημενο κρατος δεν μπορει να του πει οχι οταν ερχεται να βοηθησει με επενδυσεις (ειμαι σιγουρος οτι προσπαθησαν ομως να τον αποκλεισουν εκει που θα πονουσε) και αυτος κατανοωντας τι συμβαινει ριχνει χρημα, βοηθαει την περιφερεια, δημιουργει επιμερους σημεια πιεσης και σιγα-σιγα εξισορροπει την βρωμια, την μποχα, την απολυτη δυσωδια ενος διεφθαρμενου κρατους. Και πιστευω οτι δεδομενου πως αεκ και βαζελος λεφτα δεν εχουν και ο γαβρος τελειωνει σιγα-σιγα, ειναι η εποχη μας. Η εποχη που θα δειξει ο ΠΑΟΚ οτι δεν ειναι σαν το γαβρο που θεωρει οτι δικαιως πηδαει ασαλιωτα ολο τον κοσμο για εκεινα τα δηθεν "πετρινα χρονια".....οχι....ο ΠΑΟΚ υπο τον Ιβαν θα δειξει οτι οι νορμαλ ανθρωποι οταν περνανε δυσκολα στην ζωη τους χτιζουν χαρακτηρα και μαθαινουν να σεβονται επειδη γνωριζουν καλα πως ειναι η αδικια στο πετσι τους. Αυτη ειναι η διαφορα αναμεσα στον ανθρωπο που μαθαινει στα δυσκολα και σεβεται κι εκεινον που ειναι ενα γομαρι, ενα ζωο, ενα καθαρμα που μονο να ξεφτιλιζει θελει και να ζει εις βαρος των αλλων.

Δεν ειναι ηθικο το θεμα, κανετε λαθος στον ορισμο της ηθικης. Ειναι θεμα επιλογης στην ζωη, ειναι θεμα αρχων και επιβιωσης, ειναι θεμα του πως θες να κοιμασαι τα βραδυα και να αντικρυζεις τον εαυτο σου στον καθρεφτη.
Ο γαβρος αντικατοπτριζει τον μεσο Αθηναιο νεοελληνα των τελευταιων 40 ετων, οχι ολη την κοινωνια.
Άβαταρ μέλους
pilotos
Δημοσιεύσεις: 21743
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από pilotos »

Φάντασμα, σε πολλά συμφωνώ μαζί σου, ωραίο ποστ ποιότητας...

Τέτοια κακοποίηση του ποδοσφαίρου όπως στο Κούλα gay, έχω χρόνια να δω... Ομάδες γ εθνικής. Ένας στοιχειωδώς καλός ΠΑΟΚ, που ξέρει τί θέλει στο γήπεδο, τους κάνει πλάκα και δεν το λέω με αφορμή μόνο το σημερινό, αλλά όλη την φετινή τους εικόνα.


SM-G935F
trouman
Δημοσιεύσεις: 5382
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από trouman »

Φάντασμα 1926 +
Άβαταρ μέλους
eorptol1
Δημοσιεύσεις: 11615
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από eorptol1 »

pilotos έγραψε:Φάντασμα, σε πολλά συμφωνώ μαζί σου, ωραίο ποστ ποιότητας...

Τέτοια κακοποίηση του ποδοσφαίρου όπως στο Κούλα gay, έχω χρόνια να δω... Ομάδες γ εθνικής. Ένας στοιχειωδώς καλός ΠΑΟΚ, που ξέρει τί θέλει στο γήπεδο, τους κάνει πλάκα και δεν το λέω με αφορμή μόνο το σημερινό, αλλά όλη την φετινή τους εικόνα.


SM-G935F
Απίστευτα κακό παιχνίδι των γαβρο αεκτζηδων
elvetos giatros
Δημοσιεύσεις: 3808
Εγγραφή: Πέμ 05 Μαρ 2009, 01:16

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Φάντασμα και αουρελιάνο ωραία post
Ρε φάντασμα επειδή τρεις τέσσερις σελίδες παραπάνω με ειρωνεύτηκες ως φαντασιόπληκτο επειδή θεωρώ ότι για να αλλάξει σελίδα το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει η αθηναικοκεντρικη κοινωνία, πες μου ρε μπαγάσα τι διαφορετικό γραφεις στο κατεβατό σου...;
Σε ίδιο όραμα αναφέρεσαι κι εσύ...

:pano:
Άβαταρ μέλους
stelyk
Δημοσιεύσεις: 5045
Εγγραφή: Τετ 23 Ιαν 2008, 20:42
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από stelyk »

Η ΔΕΑΒ εχει να κανει με την Διευθηνση Αθλιτικης Βιας?
Η παε αεκ πριν λιγη ωρα κατειγγειλε οτι ο επικεφαλης της ΔΕΑΒ δεχτηκε επιθεση απο υπανθρωπους του γκευ στον αγωνιστικο χωρο του ΟΑΚΑ μετα το ματς!!!!
john4serres
Δημοσιεύσεις: 33272
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από john4serres »

Αν δεν πεθανε, δεν μετραει η επιθεση.
Άβαταρ μέλους
pilotos
Δημοσιεύσεις: 21743
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από pilotos »

Προπηλακιζουν τον Σάββα
Χαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχα
Μιλάμε ο τύπος τα έχει χάσει εντελώς... Τον κυνηγάνε φαντάσματα

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
panta
Δημοσιεύσεις: 4470
Εγγραφή: Κυρ 31 Οκτ 2010, 10:39

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από panta »

Να δεις που θα εμφανίσει και ιατρική γνωμάτευση για τραυματισμό
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”