Π.Α.Ο.Κ.-Βαζελος 27/4 19:00 Cosmotesport & PaokmaniaWebRadio

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Pablito

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Βαζελος 27/4 Cosmotesports & Paokmania Web Radi

Δημοσίευση από Pablito »

Και αφου τελειωσε το πανηγυρι,ας επικεντρωθουμε στο ματς της χρονιας
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

sn0ufel4 έγραψε:Από εισιτήρια πώς πάμε?
Έχουν μείνει αρκετά, ενώ από χθες έπρεπε να είναι σολντ αουτ.
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

Σημαντικες απουσιες ο βαζελος προς εκμεταλευση...Ο ζεκα δηλαδη που για καποιο λογο ειναι απαραιτητος στο παιχνιδι του βαζελου :roll: :roll:
Εμεις πρεπει να επιδιωξουμε γρηγορο γκολ η ενα 10λεπτο τεταρτο φωτια...και ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΗΔΕΝ παθητικο....
Δυσκολη αποστολη ετσι οπως τα καναν αλλα οχι ακατορθωτο και σιγουρα πιο γλυκια η προκριση...
Προς Θεου μονο μην ακουσω παλι για περηφανουσ αποκλεισμους...
Παμε δυνατα :opaokara: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δηλαδή άμα ο κερατάς Κύζ@ς έρθει (ξανά, μιας και το χει ξανακάνει με τον Π.Α.Ο.Κ.) σε διατεταγμένη υπηρεσία, σε ακυρώσει κάνα κανονικότατο γκολ, αφήσει ατιμώρητη την κλωτσοπατινάδα των βρωμοβάζελων, δεν σε δώσει κάνα δυο πεντακάθαρα πέναλτι και κάνα δυο κόκκινες στους λαγούς που βγάζουν μάτια, τότε για τι ακριβώς θα μιλάμε ρε αδερφέ Indio και τι δεν θα αντέξεις να ακούς (πάλι)???
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Η ατιμωρισια του εμπορα δεν εχει και δε πρεπει να εχει σχεση με αυτο το ματς.Με το παραμικρο -και το ξερετε τοσα χρονια- μας περιμενουν και μας τιμωρουν,οποτε ας μεινουν σπιτι τους οσοι δε πιστευουν στη προκριση.
Φορτσα ΟΜΑΔΑΡΑ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

navigator11 έγραψε:Αυτοί οι πουστηδες θα την πλήρωναν ούτως ή άλλως! Σκορ πρόκρισης ήδη από το ημίχρονο ...
Και μέχρι το τέλος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να παίξουμε τη μπαλίτσα που ξέρουμε. Δεν χρειάζεται ΚΑΜΙΑ μορφής βία. Είμαστε καλύτεροι και ως τέτοιοι θα προκριθούμε. Κανένας Κύζας δεν πρόκειται να μας σταματήσει.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Το γεγονος οτι ορισμενοι συνοπαδοι απαιτουσαν νικη παση θυσια στον αγωνα με τον πλατανια λεγοντας "ποιο κυπελλο και ποιος βαζελος" προσωπικα μου προκαλει τρομο αναφορικα με τη χειραγωγηση που δεχομαστε ως ΠΑΟΚτσηδικος λαος.

Παλι καλα που το κρατος της διαφθορας μας επανεφερε στην πραγματικοτητα. Ελπιζω μονο να μη καταπονηθηκαν οι παιχτες μας και να εμφανιστουν φρεσκοι και να περασουμε στον τελικο. Τιποτε αλλο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Sick Bastard έγραψε:
navigator11 έγραψε:Αυτοί οι πουστηδες θα την πλήρωναν ούτως ή άλλως! Σκορ πρόκρισης ήδη από το ημίχρονο ...
Και μέχρι το τέλος.
Σωστό! Σωστοτατο!!
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

goran 64 έγραψε:Δηλαδή άμα ο κερατάς Κύζ@ς έρθει (ξανά, μιας και το χει ξανακάνει με τον Π.Α.Ο.Κ.) σε διατεταγμένη υπηρεσία, σε ακυρώσει κάνα κανονικότατο γκολ, αφήσει ατιμώρητη την κλωτσοπατινάδα των βρωμοβάζελων, δεν σε δώσει κάνα δυο πεντακάθαρα πέναλτι και κάνα δυο κόκκινες στους λαγούς που βγάζουν μάτια, τότε για τι ακριβώς θα μιλάμε ρε αδερφέ Indio και τι δεν θα αντέξεις να ακούς (πάλι)???
Αδερφε δε θα το αντεξω γιατι στη Λεωφορο εγω δεν ειδα την ομαδα μου να κατεβαινει να παιξει...δε ξερω ποιος επαιξε αλλα ο Π.Α.Ο.Κ. δε κατεβηκε...
Φτανουν οι παρηγοριες...Η δυσκολια του παιχνιδιου και της προκρισης οφειλεται σε δικα μασ λαθη..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εντάξει εντάξει μία ζωή τα ίδια...
Σημαία θα έκαναν όλοι οι αντίπαλοι ότι έχασαν και δεν τους έδωσαν πέναλτυ.
15 μέρες, θα μας είχαν ζαλίσει τα @@@@

Εμείς μόνιμα βγάζουμε τα μάτια μόνοι μας

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

Εσυ δηλαδη αν γινοταν το αντιστροφο και ζητουσαν πεναλντι (που οντως ηταν) δε θα τους ελεγες ,με το χερι στη καρδια.

"ρε βαζελε φυγε απο δω ,ουτε 5 λεπτα μπαλα δεν επαιξες και παλι καλα δεν εφαγες και αλλα"?

Αν θελετε να μη παραπονιομαστε για το οτι κατεβηκαν ετσι στο κρισιμοτερο φετινο ματς οκ..
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

ΠΡΟΣΟΧΗ παιδιά την πέμπτη.
Ας προστατέψουμε την ομάδα και τους εαυτούς μας.
Η πρόκριση εύκολα ή δύσκολα θα έρθει.
Θέλω τελικό με γάβρο :twisted:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Indio έγραψε:
goran 64 έγραψε:Δηλαδή άμα ο κερατάς Κύζ@ς έρθει (ξανά, μιας και το χει ξανακάνει με τον Π.Α.Ο.Κ.) σε διατεταγμένη υπηρεσία, σε ακυρώσει κάνα κανονικότατο γκολ, αφήσει ατιμώρητη την κλωτσοπατινάδα των βρωμοβάζελων, δεν σε δώσει κάνα δυο πεντακάθαρα πέναλτι και κάνα δυο κόκκινες στους λαγούς που βγάζουν μάτια, τότε για τι ακριβώς θα μιλάμε ρε αδερφέ Indio και τι δεν θα αντέξεις να ακούς (πάλι)???
Αδερφε δε θα το αντεξω γιατι στη Λεωφορο εγω δεν ειδα την ομαδα μου να κατεβαινει να παιξει...δε ξερω ποιος επαιξε αλλα ο Π.Α.Ο.Κ. δε κατεβηκε...
Φτανουν οι παρηγοριες...Η δυσκολια του παιχνιδιου και της προκρισης οφειλεται σε δικα μασ λαθη..
Μιας και διάβασα και τα παρακάτω απ αυτά που παραθέτω και αφήνοντας κατά μέρος το πέναλτι (όχι γιατί το κρίνεις όπως το κρίνεις, αλλά για να σε κάνω το χατίρι), θα θελα πολύ να μου απαντήσεις σε ένα υποθετικό ερώτημα:

Αν ήσουν εσύ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, έπαιζες στην (π.χ.) Βασιλεία της Ελβετίας με 1 μύριο ετήσιο συμβόλαιο κι έβλεπες ότι επί 8 μήνες, στους 90% των αγώνων που παίζεις, σε κοπανάνε όλοι οι αντίπαλοι, κατά 90% ατιμώρητοι και ότι στην λεωφλόρο γίνεται απ το 1ο λεπτό το ίδιο, τότε θα τα βαζες τα πόδια σου στην φωτιά ρε αδερφέ???
alp920 έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ παιδιά την πέμπτη.
Αυτό ακριβώς...
Πλην του τελικού όμως, εκεί που γουστάρω να "ξεκουλιάσω" την κουλίτσα στο Παγκρήτιο... :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

goran 64 έγραψε:
Indio έγραψε:
Μιας και διάβασα και τα παρακάτω απ αυτά που παραθέτω και αφήνοντας κατά μέρος το πέναλτι (όχι γιατί το κρίνεις όπως το κρίνεις, αλλά για να σε κάνω το χατίρι), θα θελα πολύ να μου απαντήσεις σε ένα υποθετικό ερώτημα:

Αν ήσουν εσύ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, έπαιζες στην (π.χ.) Βασιλεία της Ελβετίας με 1 μύριο ετήσιο συμβόλαιο κι έβλεπες ότι επί 8 μήνες, στους 90% των αγώνων που παίζεις, σε κοπανάνε όλοι οι αντίπαλοι, κατά 90% ατιμώρητοι και ότι στην λεωφλόρο γίνεται απ το 1ο λεπτό το ίδιο, τότε θα τα βαζες τα πόδια σου στην φωτιά ρε αδερφέ???
alp920 έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ παιδιά την πέμπτη.
Αυτό ακριβώς...
Πλην του τελικού όμως, εκεί που γουστάρω να "ξεκουλιάσω" την κουλίτσα στο Παγκρήτιο... :D :opaokara: :opaokara:
Απαντω και σταματω εδω γιατι τη Πεμπτη εχουμε αγωνα και πραγματικα χωρις καμια διαθεση αντιδικιας..
Θεωρω λοιπον υπερβολικη τη προσεγγιση σου και τη κατασταση που περιγραφεις.Υπαρχει μια ασυλια αλλα κατα την αποψη μου δε πλησιαζει αυτο το ποσοστο(δε μιλω γ γαβρο).
Αλλα ακομα και αν υποθεσουμε οτι ειναι αληθεια εγω σα παικτης προσωπικα η μεσω του αρχηγου θα ενημερωνα διοικηση και κοσμο οτι ΜΗΝ περιμενετε πολλα με αυτες τις συνθηκες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”