Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Σεβομαι τον πονο και τη πικρα και αναβαλω για αλλη μερα τη συζητηση περι της δικης μας (ποδοσφαιρικης) καμπουρας ..αυτο το πρωταθλημα μας το κλεψανε και δεν υπαρχει ουτε μια αμφιβολια...
ΑΛΛΑ μπορουσαμε και μαλιστα πολυ ΕΥΚΟΛΑ να μη τους δωσουμε περιθωριο για κατι τετοιο...
Εγω προσωπικα το καλοκαιρι περιμενω ΥΠΕΡΒΑΣΗ στο χτησιμο ..
ΑΛΛΑ μπορουσαμε και μαλιστα πολυ ΕΥΚΟΛΑ να μη τους δωσουμε περιθωριο για κατι τετοιο...
Εγω προσωπικα το καλοκαιρι περιμενω ΥΠΕΡΒΑΣΗ στο χτησιμο ..
Συμφωνω με pilotos (δεν ξερω αν ξερει αυτος κατι παραπανω, εγω απλα κανω λογικους συνειρμους), εχει πολυ δρομο ακομα η υποθεση και ναι, το σημαντικοτερο μεχρι στιγμης ειναι οτι περασαν του ΠΑΟΚ οι κινησεις, οτι ανοιξε πλεον ο δρομος της δημοσιοποιησης και τα στοματα που μιλανε και φυσικα οτι αποδεχθηκαν πως ο γαβρος ειναι ενοχος για ολα οσα κατηγορηθηκε. Καντε υπομονη, αυτοι οι βρωμιαρηδες δεν εχουν ουτε εκατοστο καθαροτητας επανω τους, οπου και να τους πιασεις ειναι λερωμενοι ειτε αθλητικα ειτε ποινικα και τα στελεχη τους ειναι μπλεγμενα με ολες τις βρωμιες του χοντρου. Καντε υπομονη, ετσι ξεκιναει το κουβαρι να ξετυλιγεται και δεν ειμαστε μονοι μας πλεον, εχουμε ανθρωπο και με θεληση και με επιμονη και με δυναμη να δημιουργησει αντιθετες δυναμεις πιεσης εναντια στους λεχριταραδες του συστηματος. Νομοτελεια ειναι, το κακο αυτοκαταστρεφεται. Η διαδικασια ξεκινησε, καθηστε πισω και περιμενετε.
Η εφεση θα πιασει τοπο. Δε γινεται να αφησουν τετοιο δεδικασμενο.
Εγω πιστευα οτι θα βγαλουν ψευτη τον παρατηρητη για να τους βγαλουν λαδι, αλλα αυτο ειναι τεραστια ξεφτιλα.
Πεφτουν και δεν ξερουν απο που να κρατηθουν.
Εγω πιστευα οτι θα βγαλουν ψευτη τον παρατηρητη για να τους βγαλουν λαδι, αλλα αυτο ειναι τεραστια ξεφτιλα.
- ΑποστόληςΑ
Δεν ποντάρω στην έφεση, αλλά στην άλλη δίκη που αφορά στα όσα έγιναν με Πλατανιά.
Εγώ το πρωτάθλημα αυτό που ακόμη πιστεύω ότι θα το πάρουμε θα το πανυγηρισω ιδιαίτερα..... Γιατί είναι δίκαιο και ρίχνει εικοσαετή χούντα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τιποτα δεν θα γίνει και να μου το θυμηθείτε... Εμείς το μυαλό μας στο Κύπελλο... και ήρεμα!
Ειναι σπανιοτατες και μετρημενες οι περιπτωσεις που η εφεσιμη αποφαση εχει βαρυτερη ποινη απο τη πρωτοδικη...Γι αυτο και ο γαβρος εκανε ΚΑΙ εκεινος εφεση.nothu έγραψε:Η εφεση θα πιασει τοπο. Δε γινεται να αφησουν τετοιο δεδικασμενο.
Περα απο τα νομικα το συστημα αν ηθελε θα το εδινε τωρα δε θα περιμενε την εφεση.
Εμεις ενα ματς εχουμε τη Πεμπτη και για μενα τελος η σεζον...
Τέτοιο δεδικασμένο δεν πιστεύω και εγώ να το αφήσουν αν γίνουν και μανουρες στο οακα θα είναι μυνημα στους εφετεςnothu έγραψε:Η εφεση θα πιασει τοπο. Δε γινεται να αφησουν τετοιο δεδικασμενο.
Θα συμπορευθώ με όσους μιλάνε για ψυχραιμία εν όψει 2ου ημιτελικού με τον βρωμοβ@ζελο και εστίαση όλων των ποδοσφαιρικών αλλά και οπαδικών μας δυνάμεων σ αυτόν τον αγώνα, με σκοπό την νίκη-πρόκριση στον τελικό!!!!
Θυμίζω μονάχα ότι: Π.Α.Ο.Κ. είσαι ρε...Θα περάσει κι αυτό!!!!
On topic: Όσο για το "σκεπτικό" της απόφασης των στημένων με τα babydoll, αποδεικνύει ένα και μοναδικό πράγμα:
Πουστόγαυρος ήτανε, τραβελόγαυρος έγινε πλέον!!!!
Θυμίζω μονάχα ότι: Π.Α.Ο.Κ. είσαι ρε...Θα περάσει κι αυτό!!!!

On topic: Όσο για το "σκεπτικό" της απόφασης των στημένων με τα babydoll, αποδεικνύει ένα και μοναδικό πράγμα:
Πουστόγαυρος ήτανε, τραβελόγαυρος έγινε πλέον!!!!

Οσο για την αλλη δικη ρε παιδιανκαι συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα δε θελω να ακουω ανακριβειες και να παραμυθιαζεται ο κοσμος(δε λεω για σενα φιλε).ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν ποντάρω στην έφεση, αλλά στην άλλη δίκη που αφορά στα όσα έγιναν με Πλατανιά.
Η αλλη υποθεση λοιπον ειναινσε φαση προκατακτικης εξετασης που σημαινει εχει πολυυυυυυυ δρομο ακομα μεχρι να τελεσιδικησει...
Πρωτα πρεπει να τελειωσει η εξεταση μετα να ασκησει διωξη ,μετα δικη ,εφεσεις.Η βαθμολογια θα εχει επικυρωθει και το καλοκαιρι θα χει τελειωσει....
Τωρα αν ελπιζετε για το τοσο μακρινο μελλον οκ το δεχομαι...Το φετινο παντως παει....
- Aureliano Buendia
Θεωρώ πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα για το οτιδήποτε.
Κυριακή τελειώνει το πρωτάθλημα, πιστεύετε ότι θα αφαιρέσουν τίτλο εκ των υστέρων;
Για αυτή την απόφαση ισχύει το "σπέρνουν ανέμους, θα θερίσουν θύλλες"
Προβλέπω να βλέπουμε παντού αγριότητες του χρόνου.
Όσο για τα μεταξύ μας ματς, χτίστε μία τάφρο στη φυσούνα, βάλτε πιράνχας και πετάξτε τα βοθρόπαιδα μέσα.
Είναι συγκλονιστικό ότι τιμωρήθηκε ο α' παρατηρητής ως "ψεύτης", ζητήθηκε υλικό από τις κάμερες που ως δια μαγείας δεν υπάρχει πλέον, κανείς δεν αντέκρουσε επί της ουσίας τον Λασκαράκη, και εν τέλει δεν άνοιξε ρουθούνι.
Κυριακή τελειώνει το πρωτάθλημα, πιστεύετε ότι θα αφαιρέσουν τίτλο εκ των υστέρων;
Για αυτή την απόφαση ισχύει το "σπέρνουν ανέμους, θα θερίσουν θύλλες"
Προβλέπω να βλέπουμε παντού αγριότητες του χρόνου.
Όσο για τα μεταξύ μας ματς, χτίστε μία τάφρο στη φυσούνα, βάλτε πιράνχας και πετάξτε τα βοθρόπαιδα μέσα.
Είναι συγκλονιστικό ότι τιμωρήθηκε ο α' παρατηρητής ως "ψεύτης", ζητήθηκε υλικό από τις κάμερες που ως δια μαγείας δεν υπάρχει πλέον, κανείς δεν αντέκρουσε επί της ουσίας τον Λασκαράκη, και εν τέλει δεν άνοιξε ρουθούνι.
Εδώ σε εμας θα έχει καμερα η αστυνομια ή θα πάρει αμεσως το καταγραφικο στο τμημα.

Για οτι συμβαινει απο εδω και περα στα αποδυτηρια των ελληνικων γηπεδων δεν φταιει κανεις, περα απο αυτους.
- navigator11
Εκτός αν προεξοφλούν ότι εφεξής θα είναι παναγίτσες όλοι οι διαιτητές, βοηθοί, παρατηρητές κοκ! Γελάει ο κόσμος. Τέλος πάντων, το γεγονός είναι ότι το βοθροσύστημα δέχεται τεράστιους κλυδωνισμούς. Τελείως ψυχρά αν το δούμε, φαίνεται πως κάτι άρχισε να κινείται. Ας μείνουμε σε αυτό για αρχή και βλέπουμε!
Παιδιά...δεν υπάρχει δικαστής ή γενικά αξιωματούχος του ποδοσφαίρου (μην πω και σε άλλους χώρους) που να τολμάει να βλάψει σοβαρά το γαύρο. Ξέρει οτι θα τον φάει η μαρμάγκα και αυτόν και τους δικούς του με συνοπτικές διαδικασίες που ακόμα και τα καρτέλ της Κολομβίας θα ζήλευαν.
Ειλικρινά, ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στα χαρτιά από το χοντρό όταν έχει δει τι κάνει σε όσους ΙΣΩΣ τον βλάψουν;
Η μόνη λύση είναι να περιμένει προστασία και δικαιοσύνη από τον επόμενο πρωθυπουργΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
είναι πολλές οι ψήφοι, πολλά τα $$$, πολλή μαφία μπροστά, και πολλές δρακουλιάρικες πλάτες από πίσω.
Δεν έχει να κάνει με το χοντρό ούτε το κωλοσωματείο. Απλά ο χοντρός είναι τώρα και ο γαύρος είναι η βιτρίνα/άρμα.
Η μόνη ελάχιστη πιθανότητα να αλλάξει κάτι είναι μέσω αυτού που κάνει ο Ιβάν, δηλαδή να αποκτήσει την ίδια ή μεγαλύτερη πολιτική και επιχειρηματική δύναμη εν Ελλάδι.
Τυχαία γυρίζει ο γουρλομάτης με κασκόλ του σιχάματος και επιτίθεται στον Ιβάν νομίζετε...και η κακή "αριστερά" που πήγε να τους πάρει το πρωτάθλημα στα χαρτιά...
Ειλικρινά, ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στα χαρτιά από το χοντρό όταν έχει δει τι κάνει σε όσους ΙΣΩΣ τον βλάψουν;
Η μόνη λύση είναι να περιμένει προστασία και δικαιοσύνη από τον επόμενο πρωθυπουργΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
είναι πολλές οι ψήφοι, πολλά τα $$$, πολλή μαφία μπροστά, και πολλές δρακουλιάρικες πλάτες από πίσω.
Δεν έχει να κάνει με το χοντρό ούτε το κωλοσωματείο. Απλά ο χοντρός είναι τώρα και ο γαύρος είναι η βιτρίνα/άρμα.
Η μόνη ελάχιστη πιθανότητα να αλλάξει κάτι είναι μέσω αυτού που κάνει ο Ιβάν, δηλαδή να αποκτήσει την ίδια ή μεγαλύτερη πολιτική και επιχειρηματική δύναμη εν Ελλάδι.
Τυχαία γυρίζει ο γουρλομάτης με κασκόλ του σιχάματος και επιτίθεται στον Ιβάν νομίζετε...και η κακή "αριστερά" που πήγε να τους πάρει το πρωτάθλημα στα χαρτιά...