Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Το ξύλο στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης κοστολογειται 50000
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω δεν έχει νόημα πλέον. Η δικαιοσύνη απεφάνθη λαμπρά.Spiros_S έγραψε:Ποσο μακριά μπορούμε να το πάμε δικαστικα;
- navigator11
teod1980 έγραψε:Ναι ξύλο, αίμα, ιδρώτας και μετά εσύ θα φας -105 βαθμους
Ρε ποιο κράτος τώρα
Ας φάω. Μπορώ να ζήσω με την ευχάριστη σκέψη ότι κάποιο ερυβοθρολευκο στρακι, παιχτικο, θεσμικό κοκ μπορεί να βγει από καμιά εντατική μετά από 18-20 μήνες! Εκεί έχουν φτάσει ακόμα και σχετικά πράοι άνθρωποι, όπως τουλάχιστον θεωρώ εαυτόν. Να ευχόμαστε να συμβεί κάτι πολύ άσχημο για άλλους υποτιθέμενους συνανθρώπους ...
Μια λυση πλεον ΜΟΝΟ. ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΕΙΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΟΑΠΟΓΟΝΟΙ
- 1 κιλό ψάρια = -15 βαθμούς
- Ξύλο σε διαιτητές, αστυνομία, παίκτες αντιπάλων = 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων θυρών στο επόμενο πρωτάθλημα (όπου θα μαγειρευτεί και η κλήρωση να παίξουν ενάντια σε παραρτήματα)
- Μη διάθεση υλικού video από κάμερες = Καμία ποινή
Συμπέρασμα = Αν χάσουμε από κάποιον, μπαίνουμε στα αποδυτήρια κλείνουμε τις κάμερες και αν μιλήσει κάποιος το πολύ να παίξουμε χωρίς φιλάθλους
- 1 κιλό ψάρια = -15 βαθμούς
- Ξύλο σε διαιτητές, αστυνομία, παίκτες αντιπάλων = 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων θυρών στο επόμενο πρωτάθλημα (όπου θα μαγειρευτεί και η κλήρωση να παίξουν ενάντια σε παραρτήματα)
- Μη διάθεση υλικού video από κάμερες = Καμία ποινή
Συμπέρασμα = Αν χάσουμε από κάποιον, μπαίνουμε στα αποδυτήρια κλείνουμε τις κάμερες και αν μιλήσει κάποιος το πολύ να παίξουμε χωρίς φιλάθλους
-
Αυτο το.οτι εγινε δεκτη η παρεμβαση του ΠΑΟΚ τι σημαινει επι της ουσιας? Οτι θα εξεταστει χωριστα αυτη η υποθεση η οτι αυτη ηταν η τιμωρια και τελος?
- GiorgosAtha
Απλά ξεφτίλα... μη τολμήσει να μου πει ξανά κάνεις πως για την βια στα γήπεδα φταίνε οι οπαδοί.
Μαλλον για εμπαιγμο το καταλαβαινω.Ksenitemenos4 έγραψε:Αυτο το.οτι εγινε δεκτη η παρεμβαση του ΠΑΟΚ τι σημαινει επι της ουσιας? Οτι θα εξεταστει χωριστα αυτη η υποθεση η οτι αυτη ηταν η τιμωρια και τελος?
Μας δουλευουν και απο πανω δλδ.
- john4serres
Πλέον τα επεισόδια αποκτούν άλλο νόημα.
If you know what I mean..
If you know what I mean..
- PAOK_Antarctica
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΘΕ ΚΑΓΚΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΕΛΑΤΕ........
-
Δεν νομίζω οτι έχει τελειώσει τίποτα ,γιατι υπάρχει και η εκδικαση του ξυλου στους παίκτες του Πλατανιά .
- john4serres
Να τους παίρνουμε και τα κινητά πρώτα όμως, να μην προλάβουν να βγάλουν βίντεο αυτοί.PAOK_Antarctica έγραψε:Κλειστές κάμερες και σουτια απο δω και μπρος.
- navigator11
Μετά από αυτήν την κωμική απόφαση, δε νομίζω ότι έχει νόημα να αναλωνόμαστε περισσότερο στο θέμα αυτό! Υπάρχει αγώνας την Πέμπτη, οπότε και πρέπει να δοθεί μια ΗΧΗΡΟΤΑΤΗ ΦΑΑΑΑΑΑΑΠΑΑΑΡΑ στις έτερες πουτ@νες του συστήματος.panpangr77 έγραψε:Δεν νομίζω οτι έχει τελειώσει τίποτα ,γιατι υπάρχει και η εκδικαση του ξυλου στους παίκτες του Πλατανιά .
-
Για αυτα με την αεκ τσεκαραν καμερες ξερει κανεις? Η δεν ζητηθηκε εκει?
agios έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΘΕ ΚΑΓΚΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΕΛΑΤΕ........
SM-G935F