Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εγώ θα δώσω τα μπράβο μου στην ΠΑΕ ΟΣΦΠ.
Αυτό που εμείς έχουμε σύνθημα ''στ αρχίδια μου οι μπάτσοι και οι κάμερες''
αυτοί το χουν κάνει πραγματικότητα.
Sick Bastard έγραψε:Εγώ θα δώσω τα μπράβο μου στην ΠΑΕ ΟΣΦΠ.
Αυτό που εμείς έχουμε σύνθημα ''στ αρχίδια μου οι μπάτσοι και οι κάμερες''
αυτοί το χουν κάνει πραγματικότητα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν ενοχοποιητικό υλικό στη Δικαιοσύνη.
Δυο τρόποι υπάρχουν για να τους ζορίσουν:
1. Ο Εισαγγελέας ζητάει το αποθηκευτικό μέσο οπου είχε γίνει η καταγραφή ακόμα και αν έχει διαγραφεί το επίμαχο τμήμα. Υπάρχουν τα τεχνικά μέσα για να ανακτηθεί το υλικό απο τα περισσότερα συστηματα (hard-drive, usb, dvd, cloud). Αν αποδειχθεί οτι έχει χρησιμοποιηθεί μέθοδος "καθαρής διαγραφής" ή έχει πραγματοποιηθεί low level (secure) format τότε τεκμαίρεται δόλος και ο χειριστής του συστηματος διώκεται ποινικά. Η ομάδα τιμωρείται με ανακληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο Πρωτάθλημα (μηδενισμός).
2. Σταματάει κάθε έρευνα για το τί απέγινε το υλικό, καταγράφεται η απουσία του ως επιβαρυντικός παράγοντας και σιωπηρή ομολογία ενοχής και καταδικάζεται με βάση την Έκθεση και την Μαρτυρική Κατάθεση του Παρατηρητη, με την λιγότερο αυστηρή τιμωρία που προβλέπει ο Νόμος δηλαδή -6 βαθμούς.
Στοιχηματίζω οτι στο τελος ο γαβρος θα παρακαλάει να συμβεί το δεύτερο.
burbu έγραψε:Εφόσον δεν τιμωρηθούν τότε του χρόνου θέτουμε εκτός λειτουργίας τις κάμερες και μετά κατεβαίνουν οι ασβερκοι εκ Ρωσίας
Δεν χρειαζεται να ξοδευτει ο Ιβαν. Καμια 20αρια με κληρωση απο την κερκιδα να παιρνει σε καθε ματς. Με το αχτι που εχουμε απο τοσα χρονια απατης και ξεφτιλας, 50 κιλα ΠΑΟΚτσης θα ειναι πιο αποτελεσματικος απο Τσετσενο 200 κιλων.
georgedoulk2008 έγραψε:
1. Ο Εισαγγελέας ζητάει το αποθηκευτικό μέσο οπου είχε γίνει η καταγραφή ακόμα και αν έχει διαγραφεί το επίμαχο τμήμα. Υπάρχουν τα τεχνικά μέσα για να ανακτηθεί το υλικό απο τα περισσότερα συστηματα (hard-drive, usb, dvd, cloud). Αν αποδειχθεί οτι έχει χρησιμοποιηθεί μέθοδος "καθαρής διαγραφής" ή έχει πραγματοποιηθεί low level (secure) format τότε τεκμαίρεται δόλος και ο χειριστής του συστηματος διώκεται ποινικά. Η ομάδα τιμωρείται με ανακληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο Πρωτάθλημα (μηδενισμός).
Και αν ο χειριστης του μοχθου εδρασε "αυτοβουλως" (απο συνηθεια μωρε οπως μετα απο καθε ματς για να μη γεμιζει ο δισκος ) και τιμωρηθει μονο αυτος?
Ικανοι ειναι αδερφε.
Καραπαπάς: «Οι κάμερες ελέγχονται απόλυτα και μόνο από Αστυνομία»
Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, τοποθετήθηκε για το θέμα των καμερών και τα όσα αναφέρονται τα τελευταία 24ωρα.
Πιο αναλυτικά η δήλωσή του:
Διαβάζουμε και ακούμε διάφορους άσχετους να τοποθετούνται σε ότι αφορά στις κάμερες παρακολούθησης του γηπέδου και και να λένε ότι σβήστηκαν, άλλοι να ανοίξουν και γίνεται μια προσπάθεια να υπάρχει σύγχυση! Για να τελειώνουμε: το κλειστό κύκλωμα ααφαλείας του αγώνα και οι κάμερες του ελέγχονται απολύτως απο την Αστυνομία που έχει όλο το υλικό! Ότι προβλέπει ο αθλητικός νόμος και οι βουλές της ΓΓΑ να καταγράφεται σαν υλικό καταγράφεται απο τις κάμερες που ελέγχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ η Ελληνική Αστυνομία. Αυτό που ζητήθηκε απο την "Καραϊσκάκης ΑΕ" και όχι την ΠΑΕ είναι αν υπάρχει επιπλέον υλικό απο τις κάμερες καταγραφής του σταδίου που δεν έχουν σχέση με το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Οι κάμερες αυτές τοποθετήθηκαν το 2004 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και βρίσκονται σε χώρους όπως οι σκάλες που μπαίνουν οι θεατές του αγώνα ή τα κυλικεία. Μιλάμε για ένα παλαιό σύστημα με περιορισμένη καταγραφή που προφανώς δεν έχει σχέση με το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, που ξανατονίζω χειρίζεται μόνον η Αστυνομία. Φτάνει πια με τις σαχλαμάρες του κάθε βαλτού και του κάθε άσχετου.
Ασε που οποιον το έκανε αν τον στριμώξουν λίγο θα τα δώσει όλα. Για υπαλλήλους εταιρίας σεκιουριτυ μιλάμε οχι για μαφιόζους.
Κανένας δεν είναι αρκετά χαζός να πάει φυλακή για το "μεγαλείο του θρυλου".
Μόνο αν του τάξεις οτι θα τον φροντίσεις μια ζωη ή τον απειλήσεις οτι δεν θα προλάβει να μιλήσει (αλα Νουρ 1).