Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από simba »

Απλα προσπαθουμε να το δουμε κ λιγο ρεαλιστικα ρε κατηφορε, μ'αυτους που εχουμε μπλεξει..Οτι χωρις το βιδεο, οι καταθεσεις κ μονο απο ποδοσφαιριστες, με διαιτητες-παρατηρητες να τους διαψευδουν, θαναι δυσκολο..
Και στα στημενα 2-3 παικτες κατεθεσαν..

Φυσικα και εχει δικαιωμα Χιονη. ΠΡΕΠΕΙ να πιεστει να το κανει..

[youtube]20OOhu-uYJk[/youtube]
Θέλω να χορέψω πάνω στα χαμόγελα σας, μέσα στα όνειρα και μέσα στα μυαλά σας.
Θέλω να χορέψω πάνω στα λάβαρα σας, στα υποκριτικά τα βλέμματα σας.
Θέλω να χορέψω για τους κυνηγημένους, για του ονείρου τους εγκλωβισμένους.

Εγώ είμαι ο χορευτής της δικής σου αμαρτίας. Είμαι ο δολοφόνος της καθημερινής σου προδοσίας.
Είμαι ο θεριστής του μίσους που σπέρνεις. Είμαι ο δήμιος του εγωκεντρισμού σου.
:opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 23 Απρ 2017, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Ε δε νομιζω να τη γλυτωσουν,παραχοντρυνε -σαν τον προεδρο τους ενα πραμα- το θεμα.Για να δουμε.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

από την ιστορία με τον Πλατανια, γραφει ο Ασβεστάς, πάει είτε για -6 ο γαύρος είτε για -7!

http://www.sdna.gr/podosfairo/dikastike ... a-o-titlos

Βόμβα μεγατόνων: Στον αέρα ο τίτλος!

Ολική ανατροπή προκαλεί η παρέμβαση της Εισαγγελίας Πειραιά που διέταξε προκαταρκτική έρευνα για ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστών του Πλατανιά στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ηταν το Σάββατο 1 Απριλίου όταν έγινε ο αγώνας Ολυμπιακού-Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το 0-1 του α’ ημιχρόνου και επικράτησαν με 2-1. Το ίδιο βράδυ η ΠΑΕ Πλατανιάς εξέδωσε ανακοίνωση μιλώντας για… «επιτροπή υποδοχής στο πούλμαν, κλίμα εκφοβισμού πάνω από την φυσούνα και από τον πάγκο της ομάδας καθώς και προπηλακισμούς παικτών και μελών του τεχνικού επιτελείου στο ημίχρονο».

Ήταν σαφές ότι κάτι είχε συμβεί στον αγώνα και από την πρώτη στιγμή υπήρξαν φωνές για να πέσει φως στην υπόθεση.

Όμως, φαίνεται τελικά, ότι αυτοί που έπρεπε να κινηθούν, κινήθηκαν άμεσα…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ήδη από την Τρίτη 4 Απριλίου, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα, στέλνοντας επίσημο έγγραφο στο αρμόδιο Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ., ζητώντας να κληθούν μάρτυρες από την πλευρά του Πλατανιά και να ερευνηθεί αν έχουν τελεστεί τυχόν αδικήματα και να πέσει φως στην υπόθεση.

Παραδόξως, για ένα απροσδιόριστο λόγο, το έγγραφο του Εισαγγελέα Πειραιά παρέμενε για… 18 ημέρες στα συρτάρια του Τμήματος Αθλητικής Βίας!

Μέχρι που χθες το πρωί, Σάββατο 22 Απριλίου και σύμφωνα με έγκυρες πηγές του SDNA, εστάλη τελικά έγγραφο στην ΠΑΕ Πλατανιάς, με το οποίο ζητείται από τους Κρητικούς να δοθούν τα στοιχεία αθλητών και άλλων, ώστε να κληθούν για κατάθεση.

Μην ξεχνάμε ότι μεσολάβησαν και οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Χρήστου Καρυπίδη, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Έγιναν πράγματα πρωτοφανή για μένα. Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό. Έγιναν στα αποδυτήρια όταν το αποτέλεσμα ήταν 0-1 υπέρ μας. Δεν πήρε διαστάσεις γιατί ήταν ο Πλατανιάς. Έχει περάσει στα ψιλά. Να υπάρξουν τιμωρίες ώστε να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα».
Ποινικές, αλλά κυρίως… αθλητικές προεκτάσεις!

Το όλο ζήτημα έχει σαφείς ποινικές προεκτάσεις, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες, μπροστά στα περιστατικά φέρονται πως υπήρχαν και υψηλόβαθμα στελέχη του Ολυμπιακού!

Όμως πάνω απ’ όλα, έχει και ποδοσφαιρικές, δηλαδή πειθαρχικές προεκτάσεις, καθότι σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι και οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα πρωτοφανούς ξυλοδαρμού στο ημίχρονο του επίμαχου αγώνα, από συντεταγμένες ομάδες ατόμων που βρίσκονταν στο χώρο των αποδυτηρίων και ενώ το σκορ ήταν 0-1. Η συνέχεια φυσικά, είναι γνωστή: Ολική ανατροπή και νίκη του Ολυμπιακού με 2-1.

Συνεπώς, το λόγο πλέον δεν τον έχει μόνο η ποινική δικαιοσύνη μέσω της Εισαγγελίας Πειραιά, αλλά και η αθλητική, καθώς αποτελεί επιτακτική ανάγκη - και θεωρείται βέβαιο πια πως τούτο θα συμβεί - η άμεση παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, προκειμένου να ανοίξει φάκελο και να ζητήσει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν ή που θα προκύψουν.

Ένα άλλο θέμα, καθοριστικό επίσης, είναι αν η προκαταρκτική έρευνα που έχει διατάξει η Εισαγγελία Πειραιά, συμπεριληφθεί στο υπόμνημα που θα καταθέσει το πρωί της Δευτέρας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για την υπόθεση του ημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Η τύχη του πρωταθλήματος, με λίγα λόγια, δεν κρίνεται μόνο από την… κατάθεση Λασκαράκη που απειλεί τον Ολυμπιακό με αφαίρεση 6 βαθμών, αλλά είναι πάρα πολύ πιθανόν να κριθεί και από τις καταθέσεις των παικτών του Πλατανιά…
Νέα απειλή για αφαίρεση βαθμών!

Για τα όσα έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς στο «Γ. Καραϊσκάκης και από την στιγμή που θα επιληφθεί η αθλητική δικαιοσύνη, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν αντιμέτωποι ξανά με τον Άρθρο 29 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ περί «Βίας», που περιλαμβάνει ποινές έδρας, αφαίρεσης 6 βαθμών, μέχρι και υποβιβασμού!

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί βία ή προσπαθεί να επηρεάσει έναν αξιωματούχο αγώνα ή ομάδα για να προβεί σε ορισμένες ενέργειες ή να τον παρεμποδίσει εν γένει με οποιονδήποτε τρόπο από το να ενεργήσει ελεύθερα στο πλαίσιο των καθηκόντων του, θα τιμωρείται με χρηματική ποινή 50.000 ευρώ τουλάχιστον, και αγωνιστικό αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο 5, τουλάχιστον, ετών (…) Εάν υπαίτια είναι ομάδα, επιβάλλονται, ανάλογα με τη βαρύτητα του παραπτώματος, οι ποινές: α) διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές, β) διεξαγωγής αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο, γ) αφαίρεσης 6 βαθμών και,

δ) υποβιβασμός ομάδας».

Πρέπει πάντως να σημειωθεί, πως πεδίο εφαρμογής πιθανόν να βρει και το Άρθρο 19 του Π.Κ. της ΕΠΟ, το οποίο αναφέρεται σε «Διαστρέβλωση-αλλοίωση συνθηκών διεξαγωγής αγώνα» και προβλέπει αφαίρεση 7 βαθμών!

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Οποιοσδήποτε ενεργεί με πράξεις ή παραλείψεις έχοντας σκοπό τη διαστρέβλωση ή αλλοίωση των συνθηκών διεξαγωγής ή του αποτελέσματος ενός αγώνα κατά τρόπο ασύμβατο με την αθλητική δεοντολογία και νομοθεσία και η πράξη ή η παράλειψη δεν τιμωρείται με ειδική διάταξη του παρόντος κανονισμού, τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού και χρηματική ποινή 15.000 ευρώ έως 40.000 ευρώ.

Επίσης, σωρευτικά, θα του επιβάλλεται απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και σε ιδιαίτερα σοβαρή περίπτωση η ποινή αυτή θα επιβάλλεται ισοβίως.

Εάν υπαίτια είναι και η ομάδα στην οποία ανήκει, τιμωρείται και αυτή με ποινή αφαίρεσης 7 βαθμών και χρηματική ποινή 30.000 ευρώ έως 80.000 ευρώ».
Φαντασμα

Δημοσίευση από Φαντασμα »

Οτι και να γινει το σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν πλεον ισχυρες ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ δυναμεις μεσα στα κεντρα αποφασεων και δεν υπηρχε περιπτωση βρωμια του γαβρου να εβλεπε το φως της ημερας χωρις τις ενεργειες του ΠΑΟΚ ωστε να δημιουργηθουν η να στηριχθουν αυτες οι αντιθετες δυναμεις.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Αντε να μας πιάσει ύπνος τώρα. ..
Α ρε ΠΑΟΚάρα όλο το μαμημένο καλοκαίρι Queen θα ακούω
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Έχει έννομο συμφέρον πλέον ο Κομπωτης να κυνηγήσει τον γαύρο για υποβιβασμό
Χαχαχαχαχα

Τελικά ποιανού ήταν ο Πουλιδο;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Απο καρτελ σε καρτελ πηγε αυτος.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το σύνθημα είναι ένα

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Ξεκινήστε τις πρόβες...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

simba έγραψε:Απλα προσπαθουμε να το δουμε κ λιγο ρεαλιστικα ρε κατηφορε, μ'αυτους που εχουμε μπλεξει..Οτι χωρις το βιδεο, οι καταθεσεις κ μονο απο ποδοσφαιριστες, με διαιτητες-παρατηρητες να τους διαψευδουν, θαναι δυσκολο..
Και στα στημενα 2-3 παικτες κατεθεσαν..

Φυσικα και εχει δικαιωμα Χιονη. ΠΡΕΠΕΙ να πιεστει να το κανει..

[youtube]20OOhu-uYJk[/youtube]
Θέλω να χορέψω πάνω στα χαμόγελα σας, μέσα στα όνειρα και μέσα στα μυαλά σας.
Θέλω να χορέψω πάνω στα λάβαρα σας, στα υποκριτικά τα βλέμματα σας.
Θέλω να χορέψω για τους κυνηγημένους, για του ονείρου τους εγκλωβισμένους.

Εγώ είμαι ο χορευτής της δικής σου αμαρτίας. Είμαι ο δολοφόνος της καθημερινής σου προδοσίας.
Είμαι ο θεριστής του μίσους που σπέρνεις. Είμαι ο δήμιος του εγωκεντρισμού σου.
:opaokara:
απειρα ρισπεκτ για τη γενια του χαους σιμπαρε. απειρα

να τοι να τοι οι πρωταθλητες και 30 χιλιαδες κοσμου με κερκυρα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ετσι ρε Μπιλαρε, θελω να χορεψω γαμωωωω :twisted:
:pano:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μακάρι να επισημοποιηθεί ο τραυματισμός του Ζέκα, γιατί θα παίξει μεγάλο ρόλο την Πέμπτη.
Πολύ καλό νέο.

Από αύριο μακάρι τα καλύτερα, του σκατόγαυρου.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Για τον ζεκα είπε και ο γάτας ότι δεν παίζει

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τώρα διάβασα ότι και ο ίδιος ο Ζέκα είπε δεν θα παίξει, αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή στην Θεσσαλονίκη.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Pater έγραψε:Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και ειδικά στην αθλητική. Αν όμως δω κανένα -13 στον γαύρο θα νοιώσω δικαίωση για όλες τις φορές που αναρωτήθηκα γιατί πρέπει εγώ ήρεμος γενικά άνθρωπος να θέλω να δείρω έναν διαιτητή- έναν παράγοντα ή εναν αρδ.

Καμια σχεση πατερ. Αν φαει -13 ο γαυρος θα ειναι δικαιοσυνη. Εσυ εχεις τιμωρηθει βαναυσα για περιστατικα που κυμαινονται απο ...δυο κιλα γαυρο εως καφριλες οπαδων. Δεν ειχες πληρωμενους υπαλληλους της ΠΑΕ να δερνουν αντιπαλους παικτες και διαιτητες στα αποδυτηρια.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

simba έγραψε:Πολυ καλο αυτο. Μακαρι να μην ειναι ναχαμε να λεγαμε..
ο εισαγγελεας πρεπει να ζητησει το υλικο απτις καμερες κ στα 2 ματς.
ελα ρε simba... χαλασμενες ηταν εκεινες τις 2 μερες αφου... αυτο θα γινει αν ζητηθει το υλικο

edit: μετα ειδα οτι το εγραψε και ο κατ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Κυρ 23 Απρ 2017, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”