Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ πάλι νομίζω ότι καλώς πεφτει μαι γκρινια για τον Βλάνταν τώρα.

Α. Είμαστε εν τω μέσω διακοπής, μέχρι την άλλη βδομάδα έχει χρόνο να το ξεπεράσει ο κοουτς.

Β. Όντως έχουν γίνει σοβαρά λάθη στη διαχείριση παικτών (περίπτωση Ματος, Λεοβατς, Μπισεσβαρ κ.α.)

Γ. Όντως υπάρχουν πολλά κρούσματα ηλίθιων δικαιολογιών απο πλευράς Βλάνταν.

Αυτο βέβαια δεν σημαίνει ότι στηρίζω, αβανταρω, ούτε καν ότι συμφωνώ με τέτοια ΣΑΛΙΑΡΙΚΑ άρθρα και τέτοιες ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ στήλες

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δίχως να έχω καμιά ψευδαίσθηση, είτε για το ότι υπάρχουν αλάνθαστοι προπονητές στα πάντα (τακτική, διαχείριση παιχτών και αγώνων, αλλά και στις δηλώσεις τους), είτε ότι ο Βλάντο είναι άπειρος, δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγο (που να περιέχει κάποια ουσία προς το καλό του Π.Α.Ο.Κ.) στο να γίνεται τέτοιου είδους "κριτική", με άμεση επίθεση και ειρωνείες σε βάρος του και μάλιστα λίγο πριν την τελική ευθεία, σχετικά με όλους τους στόχους μας!!!!

Δεν πιστεύω δηλαδή ότι ο Βλάντο θα κάτσει να διαβάσει καν το ΑΡΔθρο του "κυρίου σαρανταλήθεια", οπότε ούτε καλύτερος πρόκειται να γίνει εν τω μέσω μιας διακοπής, ούτε ότι και θα χρειαστεί να ξεπεράσει κανένα σοκ!!!!

Όπως φυσικά πιστεύω και ότι ο "κύριος σαρανταλήθειας" απευθύνεται στον κόσμο (τουλάχιστον) του Π.Α.Ο.Κ. και σε όσους άλλους διαβάζουν τους κάθε "σαρανταλήθειες", για ευνόητους λόγους κι όχι πάντως για το καλό μας!!!!

Ο Βλάντο, θαρρώ προσωπικά, έχει αποδείξει ως τώρα μέσα απ την δουλειά του, απ τον πετυχημένο κατά 90% σχεδιασμό του αλλά κι απ τις γενναίες αποφάσεις του στα δύσκολα, ότι αξίζει να είναι ο πρώτος προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. και μάλιστα ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων ότι δικαιούται τουλάχιστον ακόμα μια χρονιά στο τιμόνι του!!!!

Δεν είναι λίγα όσα έχει πετύχει ως τώρα, σε σχέση με όλους τους προηγούμενους του επί Ιβάν, ας μην το ξεχνάμε!!!!

Υ.Γ. "Κύριε Σαρανταλήθεια", μιας και τα γράφεις "ίσια και παλικαρίσια" γιατί δεν μας χαρίζεις το ονοματάκι σου??? :roll:
Εκτός κι αν ο προσδιορισμός "Πασχαλινός" πριν το Σαρανταλήθειας, παραπέμπει σε κάποιο άλλο ψευδώνυμο σου! :twisted:
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Για να απευθύνεται προς τον Δημήτρη, ίσως είναι ο Σταυράκος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μπααααα...Η σχωρεμένη η Αλίκη θα ναι μάλλον ("Δημήτρη μου Δημήτρη μου, μου το κλεισες το σπίτι μου")... :P
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Δεν ειναι καποιος συγκεκριμενος, ειναι αυτο που λεει ο paok87.
Μια εικονικη περσονα που χρησιμοποιειται για να λενε ολοι τις κακιες τους ανυπογραφα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

"Καλώς τα τα αντράκια με τα φουστανάκια" δηλαδή ένα πράμα... :oops:

Να τους χαιρόμαστε λοιπόν... :x :twisted:

Καλά που έχουμε κι αυτούς και γινόμαστε όλο και πιο ξυπνητζήδες... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ειναι παλια τακτικη goran...
αν θυμασαι και παλια τα σπορ του βορρα ειχαν παρομοια ανυπογραφη στηλη με κακιες
μπορει μια μερα να τη γραφει ενας, μια μερα αλλος ή να συνεισφερουν ολοι μαζι ταυτοχρονα με μικρα-μικρα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

rainmaker έγραψε:Εγώ πάλι νομίζω ότι καλώς πεφτει μαι γκρινια για τον Βλάνταν τώρα.

Α. Είμαστε εν τω μέσω διακοπής, μέχρι την άλλη βδομάδα έχει χρόνο να το ξεπεράσει ο κοουτς.

Β. Όντως έχουν γίνει σοβαρά λάθη στη διαχείριση παικτών (περίπτωση Ματος, Λεοβατς, Μπισεσβαρ κ.α.)

Γ. Όντως υπάρχουν πολλά κρούσματα ηλίθιων δικαιολογιών απο πλευράς Βλάνταν.

Αυτο βέβαια δεν σημαίνει ότι στηρίζω, αβανταρω, ούτε καν ότι συμφωνώ με τέτοια ΣΑΛΙΑΡΙΚΑ άρθρα και τέτοιες ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ στήλες

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Αν ίσχυαν αυτά που λες δεν θα τον ήθελα του χρόνου προπονητή.... Δεν ισχύουν παρα κάποια ελάχιστα που δεν χαλάνε την καθόλου εικόνα του και θέλω να είναι προπονητής μας αλλά 2 τουλάχιστον χρόνια....
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

eortpol εσυ τι πιστευεις, δεν εχει κανει καποια λαθη στην διαχειριση του ροστερ ο Ιβιτς? Νομιζω αλλωστε οτι ειναι ενας απο τους πιο δυσκολους τομεις για εναν προπονητη για να ειναι αλανθαστος. Ειδικα την πρωτη του ουσιαστικα ολοκληρωμενη χρονια σε επαγγελματικη ομαδα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Βλανταν 27 δεν σηκωνει η φαση πειραματα ουτε ροτεισον ουτε "κακες βραδιες".... ολα τα οπλα μεσα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

aoratos έγραψε:eortpol εσυ τι πιστευεις, δεν εχει κανει καποια λαθη στην διαχειριση του ροστερ ο Ιβιτς? Νομιζω αλλωστε οτι ειναι ενας απο τους πιο δυσκολους τομεις για εναν προπονητη για να ειναι αλανθαστος. Ειδικα την πρωτη του ουσιαστικα ολοκληρωμενη χρονια σε επαγγελματικη ομαδα.
Φυσικά κάνει βασικά λόγω απειρίας αλλά δεν είναι τέτοια που μου δίνουν το δικαίωμα να πω ότι δεν κάνει να είναι προπονητής μας..... Ίσα ίσα με αυτόν παίξαμε το καλλίτερο ποδόσφαιρο στην εποχή Σαββίδη και μάλιστα 1,5 μήνα, έχουμε απίστευτη παραγωγή φάσεων, αν είχαμε υποφερτό σέντερ φορ θα είχαμε πολλούς βαθμούς παραπάνω......
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ουδείς άσφαλτος!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol1 έγραψε:
aoratos έγραψε:eortpol εσυ τι πιστευεις, δεν εχει κανει καποια λαθη στην διαχειριση του ροστερ ο Ιβιτς? Νομιζω αλλωστε οτι ειναι ενας απο τους πιο δυσκολους τομεις για εναν προπονητη για να ειναι αλανθαστος. Ειδικα την πρωτη του ουσιαστικα ολοκληρωμενη χρονια σε επαγγελματικη ομαδα.
Φυσικά κάνει βασικά λόγω απειρίας αλλά δεν είναι τέτοια που μου δίνουν το δικαίωμα να πω ότι δεν κάνει να είναι προπονητής μας..... Ίσα ίσα με αυτόν παίξαμε το καλλίτερο ποδόσφαιρο στην εποχή Σαββίδη και μάλιστα 1,5 μήνα, έχουμε απίστευτη παραγωγή φάσεων, αν είχαμε υποφερτό σέντερ φορ θα είχαμε πολλούς βαθμούς παραπάνω......
Συμφωνω, οι φασεις εβγαιναν η μια μετα την αλλη και δυστυχως οι φορ μας ηταν εκτος τοπου και χρονου. Αν ειχαμε πριγιο τοτε αυτη τη στιγμη θα ειχαμε το αγχος της κορυφης
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Τέτοια γκαντεμιά έστω τα 10 γκολ που έβαζε ο Κλάους άλλες χρονιές θα κάνανε την διαφορά ο πριγιοβιτς ήρθε Ιανουάριο
Άβαταρ μέλους
goran 64

sic-4 έγραψε:ειναι παλια τακτικη goran...
αν θυμασαι και παλια τα σπορ του βορρα ειχαν παρομοια ανυπογραφη στηλη με κακιες
μπορει μια μερα να τη γραφει ενας, μια μερα αλλος ή να συνεισφερουν ολοι μαζι ταυτοχρονα με μικρα-μικρα
Αδερφέ μου sic-4, φυσικά και θυμάμαι, αν και είχα την προνοητικότητα να κόψω την αγορά της συγκεκριμένης εσχατοφυλλάδας απ τα 17 μου...Τότε που ακόμα στις συνθέσεις των ομάδων αναφέρονταν με κεφαλαία γράμματα οι "διακριθέντες" σε κάθε αγώνα, ειδικά στα εκτός έδρας ματς, που το ρεπορτΑΡΔ ερχόταν από κάποιον "ανταποκριτή" ("συνεργαζόμενο" δηλαδή αλλόθρησκο ΑΡΔ της χαβούζας) κι όχι από κάποιον "απεσταλμένο" του Μπούζ@!!!!

Τότε που, παρά τους πηχαίους τίτλους στις μεγάλες νίκες, η προπαγάνδα υπέρ συγκεκριμένων παιχτών μας πήγαινε σύννεφο, έχοντας ήδη από τότε γίνει τρόπος για extra έσοδα κάποιων πειναλέων δημοσιοκάφρων της πλάκας!!!!

Τότε που άλλα βλέπανε τα ματάκια μας στο γήπεδο κι άλλα θέλανε να μας περάσουν μέσα απ την συγκεκριμένη φυλλάδα, ελέω φυσικά των "φιλικών" σχέσεων που διατηρούσαν οι ΠΑΟΚάρχες ΑΡΔ με κάποιους παίχτες μας!!!!

Από τότε λοιπόν, δυστυχώς, δεν άλλαξαν και πολλά στον Π.Α.Ο.Κ. και το λέω μετά μεγάλης λύπης μου...

Ήθελα μόνο να βλεπα τι θα γραφε τώρα για τον Βλάντο αυτός ο ίδιος, ο "κύριος Σαρανταλήθειας", στην περίπτωση που ο αναλώσιμος πομάκος σημαιοφόρος κόρακας δεν μας είχε ακυρώσει το γκολ στην Βέροια (-2 βαθμοί), που ο άλλος κόρακας μας έδινε το πέναλτι στην Τούμπα με την ξανθή (-2 βαθμοί), που δεν είχαμε ξεκινήσει το ΠρωΚτάθλημα με -3 βαθμούς και που δεν είχαμε χάσει στο γ@μωτήγανο με γκολ από παίχτη που θα πρεπε να χει αποβληθεί πριν μια αγωνιστική ώρα (-1 βαθμός για εμάς και +2 βαθμούς για τον πρωτοπόρο σήμερα πουστόγ@υρο)...

Τι θα βρισκε να γράψει στα αρνητικά του Βλάντο αυτός ο τρύπιος, αν ήμασταν, με πρόχειρα μαθηματικά, 4 βαθμούς πάνω απ τον δεύτερο (ή μήπως 3ο-4ο) πουστόγ@υρο, 2 μόλις αγωνιστικές πριν το finale του Πρωταθλήματος και με μια βαριά τιμωρία να αιωρείται πάνω απ το δαφνο(τσι)μπουκωμένο κεφάλι του έφηβου gay-ρου!!!!

Αφήνω εντελώς στην άκρη τις σφαγιαστικές άλλες κορακομαχίες που του δώσανε του δαφνο(τσι)μπουκωμένου extra bonus πόντους φέτος για να είναι κάλπικα (ξανά) πρώτος...

Αφήνω εντελώς στην άκρη ότι ο Π.Α.Ο.Κ. φέτος παίζει ομολογουμένως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της σεζόν...

Ότι είναι η ομάδα με τις περισσότερες σωστές πάσες, με την μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και με την παραγωγή ουσιαστικών φάσεων για γκολ...

Ότι απ τα 18 δοκάρια που μετράμε φέτος, έστω τα μισά να ήταν "δοκάρι και μέσα", ίσως τώρα ήμασταν όλοι στους δρόμους πανηγυρίζοντας ήδη το Πρωτάθλημα-Ανάσταση κόντρα σε Θεούς και δαίμονες!!!!

Αλλά δυστυχώς, αδερφέ μου sic-4, ο Π.Α.Ο.Κ.τσής ξεχνάει εύκολα κι έχει καταντήσει τόόόσο μίζερος ...Τόσο που να δαιμονοποιεί πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην ίδια του την ομάδα, μην κοιτώντας όλους τους εωσφόρους και τις ύαινες γύρω του, αυτούς που θέλουν μια ζωή να τον έχουν ΠΑΟΚι κι όχι λεβέντη Π.Α.Ο.Κ.τσή με όνομα και χάρη!!!!

:nairepaok:

Υ.Γ. ΑΡΔ, κάτω τα χέρια απ τον Προπονητή και τον Τεχνικό Διευθυντή του Π.Α.Ο.Κ. ρε παλιογενιτσαρολίμαρα!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”