Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
- sourmenetes
- Moderator
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Οταν επι χρονια δεν υπηρχε μια σαφεστατη προοπτικη και λογικη,οταν ο Σαββιδης γινοταν Τ.δ. αποφασιζε για συμβολαια και πολλα αλλα αυτα τα χαιρια εχεις.
Το πραγμα ομως νοικοκυρευτηκε παρα πολυ φετος,με σχετικα εξισσοροπημενο ροστερ,με παικτες που μπορουν να παιξουν ειτε ερχομενοι απο τον παγκο,ειτε ως βασικοι.
Με μια χρονια ομως δεν αλλαζουν ολα.
Και σιγουρα θα γινουν και λαθος μεταγραφες και λαθος κινησεις και πολλα.
Το ζητημα ειναι οτι δουλευουν σωστα.ας μην αρχισουμε ολους να τους βγαζουμε αχρηστους οπως ετρεξαν να κανουν καποιοι πρωι πρωι σημερα,γιατι οι κωλοτουμπες θα ειναι κοντα.
Επισης να μην ξεχναμε οτι απο τους 3 του ποκ ο ενας δεν επαιξε καθολου ευρωπη,ο αλλος εκανε 3-4 κλαρινα αν θυμαμαι καλα και ο αλλος περασε με νυχια και με δοντια εναν ομιλο.
Οχι οτι διαπρεψαμε εμεις αλλα οσο να ειναι καναμε κατι και αν δεν ειχαμε τα λαθη του καλοκαιριου θα καναμε πολλα παραπανω.
Η πορεια ειναι ανοδικη και το σημαντικοτερο εχει προοπτικες.
Το πραγμα ομως νοικοκυρευτηκε παρα πολυ φετος,με σχετικα εξισσοροπημενο ροστερ,με παικτες που μπορουν να παιξουν ειτε ερχομενοι απο τον παγκο,ειτε ως βασικοι.
Με μια χρονια ομως δεν αλλαζουν ολα.
Και σιγουρα θα γινουν και λαθος μεταγραφες και λαθος κινησεις και πολλα.
Το ζητημα ειναι οτι δουλευουν σωστα.ας μην αρχισουμε ολους να τους βγαζουμε αχρηστους οπως ετρεξαν να κανουν καποιοι πρωι πρωι σημερα,γιατι οι κωλοτουμπες θα ειναι κοντα.
Επισης να μην ξεχναμε οτι απο τους 3 του ποκ ο ενας δεν επαιξε καθολου ευρωπη,ο αλλος εκανε 3-4 κλαρινα αν θυμαμαι καλα και ο αλλος περασε με νυχια και με δοντια εναν ομιλο.
Οχι οτι διαπρεψαμε εμεις αλλα οσο να ειναι καναμε κατι και αν δεν ειχαμε τα λαθη του καλοκαιριου θα καναμε πολλα παραπανω.
Η πορεια ειναι ανοδικη και το σημαντικοτερο εχει προοπτικες.
- sourmenetes
- Moderator
Abg kai sekeris καθηστε μια μερα στον παγκο,ο καθενας για αλλο λογο κι αν επαναληφθει θα αυξηθει η ποινη.
-
john4serres
Εγώ θα ήθελα να σταθώ στον Βράνιες που έχει βελτιωθεί πολύ τελευταία.
Σκυλί του πολέμου ο Βόσνιος. (29 συμμετοχές στην Εθνική)
Ηρθε τον Ιανουάριο στην αεκ, σε μια εποχή όπου εμείς είχαμε 3+3 στόπερ.
Μαλεζας, Βαρελα, Κρεσπο
Χατζηισαιας εκτος ομαδας, Τζαβελλας εκτος ομαδας και Πούγγουρας(36 λεπτά στην Ελευσίνα)
Σκυλί του πολέμου ο Βόσνιος. (29 συμμετοχές στην Εθνική)
Ηρθε τον Ιανουάριο στην αεκ, σε μια εποχή όπου εμείς είχαμε 3+3 στόπερ.
Μαλεζας, Βαρελα, Κρεσπο
Χατζηισαιας εκτος ομαδας, Τζαβελλας εκτος ομαδας και Πούγγουρας(36 λεπτά στην Ελευσίνα)
Σούρμε, ο λόγος που αναφέρω το δίδυμο (Πρίγιο και περιφερειακός) είναι για τον απλό λόγο ότι ήδη ακούγεται ότι ψάχνουμε για το καλοκαίρι για δεύτερο φόρ να πλαισιώσει τον Πρίγιοβιτς. Απλά σου λέω αν αυτό είναι το σχέδιο δεν θα έβλεπα τον λόγο να μην γίνει τον χειμώνα αν είχε βρεθεί ο κατάλληλος. Φυσικά αυτό που λέω είναι 442 όπως έγραψε κάποιος φίλος πιο πάνω, αλλά με τους δύο συγκεκριμένους πρωτοκλασσάτους φόρ μπορείς σε καποια ματς να παίξεις 433 με τον ένα και σε κάποια άλλα με τον άλλον. Συμφωνώ έγινε τεράστιο λάθος το καλοκαίρι, αλλά πιστεύω ότι το λάθος ακόμα το πληρώνουμε γιατί η διαφορά ποιότητας μεταξύ Πρίγιο και των υπολοίπων φορ είναι μεγάλη. Οπότε, τωρα που προέκυψε τραυματισμός του Πρίγιο αναγκαστικά ήμαστε γυμνοί στην θέση 9.sourmenetes έγραψε:Αδελφε τα πραγματα ειναι απλα.το καλοκαιρι εγινε τεραστιο λαθος με την μη αποκτηση επιθετικου και μαλλον δεν ευθυνονται οι μιχελ-ιβιτς,γιατι φανηκε να εχουν επιλογη φορ,αλλα κοπηκε μαλλον λογω τιαν.Magpies4 έγραψε:Ο Αραούχο ήταν στο στόχαστρο από το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά. Ναι, θα τους έπαιρνα και τους δύο, τον έναν δανεικό (Αραούχο) και τον Πρίγιοβιτς (αγορά). Πού το βλέπεις το πρόβλημα;sourmenetes έγραψε: Αδελφε ο τσιγκρινσκυ ξερεις απο ποτε εχει να παιξει;;;πλακα κανεις 3 μηνες δεν ηταν εκτος;;;
Επισης αν επαιρνες ενα φορ(γιατι για να παρεις 2 φορ το θεωρω εντελως λαθος κινηση) μεσα περιοδου,μεταξυ πριγιο και αραουχο ποιον θα διαλεγες;;;
Επισης ειπες σε προηγουμενο ποστ οτι αυτοι στο δυσκολοτερο παιχνιδι επαιξαν με αραουχο και τσιγκρινσκι και εμεις με μαλεζα και κουλουρη.
Δηλαδη τους ηθελε κα τους ειχε εξω του πριγιο καο βαρελα.
Αυτη ειναι συζητηση ή ετσι τα λεμε για εντυπωση;;;
Ο Τσιγκρίνσκι τώρα, ναί έχει ιστορία τραυματισμών αλλά ΔΕΝ είναι τελειωμένος παίκτης όπως η απάτη Λέσκοτ. Ναι θα τον ήθελα χίλιες φορές παρά τον Στελιο που τον εκτιμώ αφάνταστα σαν χαρακτήρα και προσφορά.
Εγω σου μιλαω για το χειμωνα που ειχες επιλογη να παρεις ενα φοφ.αν εσυ προτιμας τον αραουχο απο τον πριγιο.εγω προτιμαω τον ψηλεα.
Απλα τα πραγματα.αν ειχα τη δυνατοτητα να τους ειχα και τους 2 βεβαια και θα τον ηθελα αλλα ποτε ο ΠΑΟΚ επαιξε με δυο φορ;;
Σχετικά με τους σέντερ μπακ, η απουσία (για μένα) του Βαρέλα προχθές ήταν τεράστια. Το πρώτο γκόλ είναι πραγματικά αστείο, δεν θέλω καν να το αναλύσω, αλλά θα πω ότι έγιναν και άλλα παρόμοια λαθη και δεν τα πληρώσαμε προχτές. Ευελπιστώ ότι θα κλείσουμε την τρυπα στα σέντερ μπακ το καλοκαίρι και μάλλον και την τρύπα στο αριστερό μπακ όπου ο κροάτης έχασε σε κρίσιμα σημεία τον παίχτη του 3,4 φορές σε φάση που παραλίγο να κατέληγε σε γκόλ (συνήθως ήταν ο Μπέργκ). Αυτή η αδυναμία μας δεν φαίνεται σε άλλα ματς γιατί κρατάμε την κατοχή και ο αντίπαλος δεν φτάνει στην περιοχή μας, αλλά με καλύτερους αντιπάλους (βλεπε Σαλκε), ένα στημένο ή μια σέντρα φτάνει για να εκτεθούμε...
Απο ινπαοκ.
Τα πάνω κάτω θα φέρει η έκθεση της αστυνομίας για όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια! Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν 4 τραυματίες αστυνομικοί ενώ αναφέρεται εισβολή… πολλών αγνώστων στη φυσούνα. Από εκεί ξεκίνησαν όλα…
Ολική ανατροπή για όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ, φέρνει η έκθεση της αστυνομίας που πρόκειται να συνταχθεί τις επόμενες ώρες.
Όπως υποστηρίζουν στην ΕΛ.ΑΣ., με το σφύριγμα της λήξης, περίπου δέκα άτομα μπήκαν στη φυσούνα, στη συνέχεια όμως παρεισέφρησαν κι άλλοι, με την αστυνομία να κάνει λόγο για «φουσκωτούς», χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός. Στα αποδυτήρια βρισκόταν ήδη διμοιρία της αστυνομίας για να προστατεύσει παίκτες, διαιτητές και παρατηρητές, στην προσπάθειά τους όμως αυτή, τα αίματα άναψαν κι από τις συμπλοκές που υπήρξαν, τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν κι οδηγήθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες!
Τα πάνω κάτω θα φέρει η έκθεση της αστυνομίας για όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια! Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν 4 τραυματίες αστυνομικοί ενώ αναφέρεται εισβολή… πολλών αγνώστων στη φυσούνα. Από εκεί ξεκίνησαν όλα…
Ολική ανατροπή για όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ, φέρνει η έκθεση της αστυνομίας που πρόκειται να συνταχθεί τις επόμενες ώρες.
Όπως υποστηρίζουν στην ΕΛ.ΑΣ., με το σφύριγμα της λήξης, περίπου δέκα άτομα μπήκαν στη φυσούνα, στη συνέχεια όμως παρεισέφρησαν κι άλλοι, με την αστυνομία να κάνει λόγο για «φουσκωτούς», χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός. Στα αποδυτήρια βρισκόταν ήδη διμοιρία της αστυνομίας για να προστατεύσει παίκτες, διαιτητές και παρατηρητές, στην προσπάθειά τους όμως αυτή, τα αίματα άναψαν κι από τις συμπλοκές που υπήρξαν, τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν κι οδηγήθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες!
-
B&W
Τελική βαθμολογία μετά την αφαίρεση 6 βαθμών από τον Ολυμπιακό και με 2 δικές μας νίκες:
1. ΠΑΟΚ 61
2. Ολυμπιακός 61
3. Παναθηναϊκος 57
4. ΑΕΚ 55
5. Πανιώνιος 55
1. ΠΑΟΚ 61
2. Ολυμπιακός 61
3. Παναθηναϊκος 57
4. ΑΕΚ 55
5. Πανιώνιος 55
aoratos έγραψε:flash4 έγραψε:Καλό θα είναι να είμαστε συγκρατημένοι. Η υποτίμηση των 2 της Αθήνας γυρνάει μπούμερανγκ. Στο τέλος οι τίτλοι μένουν, όχι οι δεύτερες θέσεις που εν τέλει μας βγάζουν ομίλους γιουρόπα. Πρέπει να έχουμε ΚΑΙ παίκτες-νικητές εκτός από ''εξελίξιμους'' για να αποβληθούν τα όποια κόμπλεξ. Κι εγώ απορώ για τα ποσά που ξοδεύονται γιατί στην παρούσα φάση ο λαός του ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από άμεσα αποτελέσματα.
Πρεπει να δουλεψουμε λιγο την νοοτροπια μας και να μην υποτιμαμε τοσο πολυ αυτα που καταφερνει η ομαδα. Γιατι ρε φιλε μενουν μονο οι τιτλοι και στην προκειμενη περιπτωση το κυπελλο που πηρε περσυ η Αεκ? Ποσο ανεβηκε αγωνιστικο επιπεδο η Αεκ (μπατζετ, βαθος ροστερ, ποιοτητα παικτων) που πηρε το κυπελλο και ποσο περισσοτερο θα ανεβαινε σαν ομαδα αντι του κυπελλου εμπαινε επιτελους στον Ευρωπαικο χαρτη??? Το Γιουροπα σου ανεβαζει το μπατζετ 6-7εκ ωστε να μπορεις να κανεις πιο safe επιλογες παικτων και οχι τα λαχεια που φερνει η Αεκ, παιζεις +30% παραπανω παιχνιδια τον χρονο απο ολους τους αλλους και δινεις υπεραξια στους παικτες σου. Για το CL δεν χρειαζεται να το συζητησουμε.
Υποτίθεται ότι μετά από 5 χρόνια παρουσίας ενός από τους πιο πλούσιους επενδυτές στην Ελλάδα και φυσικά με την ιστορία του συλλόγου κάποια πράγματα πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα. Αυτό όσον αφορά την νοοτροπία. Η αεκ πέρσι ανέβηκε στην α' μετά από απουσία 2 ετών και πήρε αμέσως τίτλο. Αυτό σημαίνει ότι έβγαλε μέταλλο και είχε παίκτες με θέληση να κερδίσουν. Το αν είναι ευχαριστημένοι οι οπαδοί τους που δεν έπαιξαν ευρώπη δεν το γνωρίζω. Εγώ για την ομάδα μου με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν θέλω το βήμα παραπάνω, είτε αυτό λέγεται τσ λ είτε κατάκτηση τίτλου είτε καλύτερη πορεία στο γιουρόπα, δηλαδή κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα. Θέλω παίκτες που και να ξέρουν το τόπι αλλά και να αντιλαμβάνονται το σφυγμό του κόσμου. Και αυτή τη στιγμή έχουμε ελάχιστους τέτοιους. Με λίγα λόγια σαν οπαδός θέλω την ομάδα μου να έχει νοοτροπία νικητή και αυτό θα γίνει με τίτλους, όχι δίνοντας υπεραξία σε 2-3 παίκτες για να πουληθούν αμέσως και ξοδεύοντας πολλά λεφτά για παίκτες που δεν έχουν να δώσουν το κάτι παραπάνω.
Τραγική είναι η έντεχνη παραποίηση λεγομένων. Δεν είπε κανείς (ούτε εγώ) ότι ότι ο βάζελος και η αεκ έχουν καλύτερη ομάδα. Αλλά έχει 1/3 του μπάτζετ μας η αεκ και 1/2 ο βάζελος. Η διαφορά στα μπάτζετ δεν αντικατοπτρίζεται στο χορτάρι. Μου αρέσει η αεκ, που θυμίζει Μπεκάλι της Στεάουα, στο ότι είναι σφικτή στα συμβόλαια, και στην τελική οι παίκτες της παίζουν όσο μπορούν και δεν την βλέπουν δημόσιο, ούτε φαινόμενα Τζαβέλλα είχανε. Δε λέω να κάνουμε συμβόλαια στο επίπεδο των 200Κ σαν την αεκ. Λέω value/money. Δηλαδή πάρε παίκτη των 800Κ, αλλά να αξίζει για τόσο. Δηλαδή να είσαι και εσύ σφιτκός στο αντίστοιχο επίπεδο. Πάρε παίκτες σαν τον Μάτος, Λίνο, Γκαρσία. Όσο για τον Κρέσπο έγραψα ότι με εκνευρίζει που θεωρούμε τεράστια επιτυχία τη μεταγραφή του όταν αμοίβεται με 500Κ/έτος, ενώ θα έπρεπε να είναι αυτονόητη η ποιότητά του. Δεν είπα ότι δεν είναι καλός παίκτης. Θεωρώ ότι όσα παίρνει, περίπου προσφέρει. Ο παίκτης που παίρνει όσα προσφέρει δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται τεράστια επιυχία. Επιτυχία είναι ο Μάτος. Ο Λίνο. Ο Βιερινία, Ο Κοντρέρας, ο Γκαρσία, ο Μακ. Παίκτες σαν τον Κρέσπο τις εντάσσω στις θετικές κινήσεις.eorptol1 έγραψε:Τραγικόsourmenetes έγραψε:Ειλικρινα καποια ποστ ειναι για λυπηση.
Το οτι φτασαμε να εξυμνουμε την αεκ με ξεπερνα.
Δεν μπορω αλλο.
Δεν γίνεται κάθε χρόνο να χαντακώνεται ο Ιβάν οικονομικά. Όσο για το υπονοούμενο Εορτοπόλ ότι ακούω Κόλκα, μάλλον εσύ τον ακούς. Τι να ακούσω? Τους στημένους? Ούτε να ξέρω τι λένε θέλω, ενώ εσύ προφανώς ακούς, για να βάλεις μυαλό στους υπολοίπους. Ο κάθε Κόλκας έχει ένα ΙΕΚ στην καλύτερη. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ανώτερό τους, και από εγωισμό αν θες, δε θα άκουγα τους αγράμματους ΑΡΔ. Λυπάμαι που γνωρίζω κάποια ονόματα ΑΡΔ.
Ντέσπε λες ότι το Μακ το λέγανε πολλοί χαζογκόλη κτλ. Όχι εγώ πάντως. Τα γραπτά υπάρχουν - έχω πει χιλιάδες φορές την άποψή μου για τον Μακ. Σημασία δεν έχει αν όταν ήρθε ο παίκτης είχε ένα μέτριο επίπεδο. Σημασία έχει πότε τον πουλάς. Αν τον πουλούσανε την πρώτη σεζόν το Μακ με τα 7 γκολ, τότε δεν διώχνεις αναντικατάστατο, και δεν έχω πρόβλημα με αυτό.. Είμαι αντίθετα υπέρ τέτοιων πωλήσεων (πχ Κάτσε κακώς δεν πουλήθηκε το καλοκαίρι του 2015). Αν τον Γκάρυ τον πουλούσανε το καλοκαίρι με 2εκ, πάλι δε θα είχα πρόβλημα γιατί την προηγούμενη σεζόν ήταν σημαντικός, αλλα όχι αναντικατάστατος. Μου τη σπάει που μόλις ο παίκτης αποκτήσει ρόλο αναντικατάστατου, να τον πουλάμε, πόσο μάλιστα στο εξάμηνο, πόσο μάλιστα μεσούσης της περιόδου. Αυτούς τους παίκτες τους κρατάς, όπως έκανε ο βάζελος με Μπεργκ. Πάνω σε αυτή τη λογική βλέπουμε ότι ο γαύρος διαλύθηκε που πούλησε τους δικούς του αναντικατάστατους: Μασουακού, Ρομπέρτο, Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι, Ιντέγιε. Πούλησε μέχρι και Πουλίδο, Ντουρμάζ. Την διέλυσε την ομάδα του ο χοντρός.
Τώρα διάβασα ότι υπάρχει περίπτωση να πάρει -6 ο γαύρος. Εδώ είναι το ζουμί. Όλοι σύσσωμοι να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα, και εδώ φαινεται από που τα παίρνει ο τύπος μας. Γράφουν τπτ Εορτοπόλ? Ενημερώσαι? Σε ρωτάω γιατί προφανώς ακούς και διαβάζεις. Αν δεν γράφουν είναι άλλη μια απόδειξη για τον ποιος είναι το αφεντικό τους. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό. Αλλάζουμε άμμεσα την ιστορία μας με ένα πρωτάθλημα. Το κύπελλο δε μου λέει πολλά μπροστά στο πρωτάθλημα!
Όλοι με τον Πλατανιά για το διπλό.
Ο γαύρος ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθεί. Για να γίνει, πρέπει επικοινωνιακά να πιέσουμε ΟΛΟΙ. Πολιτικό είναι πλέον το θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 14 Απρ 2017, 17:54, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- navigator11
Καλά, επειδή κομμάτι του κόσμου της ομάδας είμαι και εγώ και αρκετοί ακόμα, που ξέρω, και δεν έχουμε αυτοσκοπό τα άμεσα αποτελέσματα, ας περιορίζονται οι γενικεύσεις. Ο καθένας βλέπει αλλιώς τα πράγματα.
- sourmenetes
- Moderator
vs40 έγραψε:Τραγική είναι η έντεχνη παραποίηση λεγομένων. Δεν είπε κανείς (ούτε εγώ) ότι ότι ο βάζελος και η αεκ έχουν καλύτερη ομάδα. Αλλά έχει 1/3 του μπάτζετ μας η αεκ και 1/2 ο βάζελος.eorptol1 έγραψε:Τραγικόsourmenetes έγραψε:Ειλικρινα καποια ποστ ειναι για λυπηση.
Το οτι φτασαμε να εξυμνουμε την αεκ με ξεπερνα.
Δεν μπορω αλλο.
Το να πεταμε νουμερα ειναι ευκολο.Στο μπατζετ υπολογιζεις και τους πόσους δανεικους και παικτες που δεν υπολογιζονταν??Δηλαδη μιλαμε οτι βαζουμε μεσα και επιλογες που δεν ηθελε ο προπονητης και της φορτωθηκε λογω μαλακιων των προηγουμενων.
τι θελω να πω???
Να σου βαλω εγω κατα μεσο ορο ενα 250αρι τα συμβολαια των:σκονδρας,σαμπο,τζιολη,αντονις,κατσε,κων/δη,χατζηισαια,ζαιρο
Ενα μεγαλο μερος του μπατζετ ήταν αυτό. Λεφτα σε παικτες που δεν επροκειτο να παιξουν για διαφορους λογους και λαθος επιλογες ή ανανεωσεις παικτων.βλ Κλαους που με ενα σοβαρο ΤΔ. θα ανανεωνε με ενα 500 βαρια βαρια
Η διαφορά στα μπάτζετ δεν αντικατοπτρίζεται στο χορτάρι. Μου αρέσει η αεκ, που θυμίζει Μπεκάλι της Στεάουα, στο ότι είναι σφικτή στα συμβόλαια, και στην τελική οι παίκτες της παίζουν όσο μπορούν και δεν την βλέπουν δημόσιο, ούτε φαινόμενα Τζαβέλλα είχανε. Δε λέω να κάνουμε συμβόλαια στο επίπεδο των 200Κ σαν την αεκ. Λέω value/money. Δηλαδή πάρε παίκτη των 800Κ, αλλά να αξίζει για τόσο. Πάρε παίκτες σαν τον Μάτος, Λίνο, Γκαρσία. Όσο για τον Κρέσπο έγραψα ότι με εκνευρίζει που θεωρούμε τεράστια επιτυχία τη μεταγραφή του όταν αμοίβεται με 500Κ/έτος, ενώ θα έπρεπε να είναι αυτονόητη η ποιότητά του. Δεν είπα ότι δεν είναι καλός παίκτης. Θεωρώ ότι όσα παίρνει, περίπου προσφέρει. Ο παίκτης που παίρνει όσα προσφέρει δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται τεράστια επιυχία. Επιτυχία είναι ο Μάτος. Ο Λίνο. Ο Βιερινία, Ο Κοντρέρας, ο Γκαρσία, ο Μακ. Παίκτες σαν τον Κρέσπο τις εντάσσω στις θετικές κινήσεις.
Ουτε η αεκ θεωρω πως δινει 200 χιλιαρικα στα καλα της συμβολαια.τα νουμερα δε θεωρω πως υπαρχουν.Σε καποιους ελληνες πολυ πιθανον.Λυσε μου ομως μια απορια.Οταν θα θελησεις να παρεις λεφτα απο μεταγραφη πως ενα συμβολαιο των 300χιλιαδων θα παρεις λεφτα??γιατι αναλογα βαζεις και ρητρα.με 300 χιλιαρικα συμβολαιο θεωρω πως δεν μπορεις να βαλεις 5εκ. ρητρα. εδω ο γκαρυ που λογικα ενα 400αρι το παιρνε εφυγε με 4,5 εκ και κατι αναλογο και ο ΜΑΚ.
Επισης στις κινησεις σου θα πρεπει να λογαριαζεις και ποτε τις κανεις.Οταν εσυ θες τελη Ιουλη να παιξεις προκ.τσου λου δε θα αγορασεις πιο ακριβα αρχες Ιουνη???Λεω εγω.
Μηπως παιζει και αυτο ρολο???
Δε λεω πως δεν πληρωνεις καποια συμβολαια αεριτζιδικα ή και καπως πιο φουσκωμενα αλλα δεν μπορει παντα να πεφτεις στου Μακ και στους Γκαρυ.λογικο να κατσει και στραβη.λογικο και να δωσεις παραπανω.
Δεν γίνεται κάθε χρόνο να χαντακώνεται ο Ιβάν οικονομικά. Όσο για το υπονοούμενο Εορτοπόλ ότι ακούω Κόλκα, μάλλον εσύ τον ακούς. Τι να ακούσω? Τους στημένους? Ούτε να ξέρω τι λένε θέλω, ενώ εσύ προφανώς ακούς, για να βάλεις μυαλό στους υπολοίπους. Ο κάθε Κόλκας έχει ένα ΙΕΚ στην καλύτερη. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ανώτερό τους, και από εγωισμό αν θες, δε θα άκουγα τους αγράμματους ΑΡΔ. Λυπάμαι που γνωρίζω κάποια ονόματα ΑΡΔ.
Τώρα διάβασα ότι υπάρχει περίπτωση να πάρει -6 ο γαύρος. Εδώ είναι το ζουμί. Όλοι σύσσωμοι να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα, και εδώ φαινεται από που τα παίρνει ο τύπος μας. Γράφουν τπτ Εορτοπόλ? Ενημερώσαι? Σε ρωτάω γιατί προφανώς ακούς και διαβάζεις. Αν δεν γράφουν είναι άλλη μια απόδειξη για τον ποιος είναι το αφεντικό τους. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό. Αλλάζουμε άμμεσα την ιστορία μας με ένα πρωτάθλημα. Το κύπελλο δε μου λέει πολλά μπροστά στο πρωτάθλημα!
Όλοι με τον Πλατανιά για το διπλό.
Ο γαύρος ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθεί. Για να γίνει, πρέπει επικοινωνιακά να πιέσουμε ΟΛΟΙ. Πολιτικό είναι πλέον το θέμα.
Αυτό με τις ρήτρες το ξανασχολιάσαμε. Δεν υπάρχει. Όσο θέλεις τον πουλάς τον ποδοσφαιριστή αν ΔΕΝ βάλεις ρήτρα. Ο Στάντσιου έπαιρνε λιγότερα από 300Κ συμβόλαιο και πουλήθηκε 8εκ.. Άπειρα παρόμοια παραδείγματα από Σέρβικες ομάδες με μισθούς 50Κ, να πωλούνται 5εκ+. Δεν υπάρχει θέμα.
Δε χρεώνω στον Ίβιτς, ούτε στο Μίχελ τα παλιά προβλήματα. Για Τζαλμά είπα, Ενρίκιε, πώληση Μακ (μερική ευθύνη), πώληση Γκάρυ, Μπίσεσβαρ (μου αρέσει αλλά πολλά τα λεφτά για παίκτη ροτέισον) αλλά και Κάνιας (ποιοτικός, αλλά πάλι είναι μέχρι 600Κ να παίρνει), ανανέωση Τζαβέλα με 500Κ (εδώ στο γιο Σαββίδη 'τα έχωσα'). Ούτε ο Γλύκος έπρεπε να πάρει 500Κ. Δηλαδή γιατί ο Μάνταλος να παίρνει κάτω από 250Κ?
Υγ: Ναι οι αγορές πρέπει να γίνονται νωρίς και να μπορούν να προσφέρουν στα προκιματικά Τσουλού. Κάποιοι, πέρυσι πριν το Ευρω, θα ήταν πιο εύκολο να αγοραστούν. Το ακριβός - φθηνός είναι σχετικό. Στην τελική το να αγοράσω κάποιον 20% πιο φθηνά και να χασει τη μισή προετοιμασία, και η ομάδα το Τσουλου, τι να το κάνω. Στα transfer fees δε θέλει τσιγγουνιές, αλλά σους μισθούς. Οι απολαβές σε ακολουθούν σε όλα τα έτη και έχουν εφορία που απογειώνει το κόστος. Αν έχεις χαμηλές απολαβές, στην τελική τον δανίζεις αν δε σου βγει. Άντε ξεφορτώσου Τζαλμά, Σάλπι, Μαντούρο, Μάρτενς, Κλάους. Θα το ξαναγράψω εμφατικά: ένα συμβόλαιο 3ετών στα 800Κ που βγαίνει παλτό κοστίζει στην ομάδα (800/0,55)*3 = 4,3εκ. Η ζημιά που κάνει δεν περιορίζεται μόνο στο χρήμα, γιατί μετά ζητάνε και οι συμπαίκτες αντίστοιχα χρήματα και χαλάνε τα αποδυτήρια. Πρέπει να μπορούμε τους παίκτες που δε μας βγαίνουν, να τους δανείζουμε, για να φεύγει η 'αρρώστια' από τα αποδυτήρια.
Έχουμε πάντως σαφώς βελτιωθεί φέτος από τις ένδοξες εποχές Τσιστιακόφ
Δε χρεώνω στον Ίβιτς, ούτε στο Μίχελ τα παλιά προβλήματα. Για Τζαλμά είπα, Ενρίκιε, πώληση Μακ (μερική ευθύνη), πώληση Γκάρυ, Μπίσεσβαρ (μου αρέσει αλλά πολλά τα λεφτά για παίκτη ροτέισον) αλλά και Κάνιας (ποιοτικός, αλλά πάλι είναι μέχρι 600Κ να παίρνει), ανανέωση Τζαβέλα με 500Κ (εδώ στο γιο Σαββίδη 'τα έχωσα'). Ούτε ο Γλύκος έπρεπε να πάρει 500Κ. Δηλαδή γιατί ο Μάνταλος να παίρνει κάτω από 250Κ?
Υγ: Ναι οι αγορές πρέπει να γίνονται νωρίς και να μπορούν να προσφέρουν στα προκιματικά Τσουλού. Κάποιοι, πέρυσι πριν το Ευρω, θα ήταν πιο εύκολο να αγοραστούν. Το ακριβός - φθηνός είναι σχετικό. Στην τελική το να αγοράσω κάποιον 20% πιο φθηνά και να χασει τη μισή προετοιμασία, και η ομάδα το Τσουλου, τι να το κάνω. Στα transfer fees δε θέλει τσιγγουνιές, αλλά σους μισθούς. Οι απολαβές σε ακολουθούν σε όλα τα έτη και έχουν εφορία που απογειώνει το κόστος. Αν έχεις χαμηλές απολαβές, στην τελική τον δανίζεις αν δε σου βγει. Άντε ξεφορτώσου Τζαλμά, Σάλπι, Μαντούρο, Μάρτενς, Κλάους. Θα το ξαναγράψω εμφατικά: ένα συμβόλαιο 3ετών στα 800Κ που βγαίνει παλτό κοστίζει στην ομάδα (800/0,55)*3 = 4,3εκ. Η ζημιά που κάνει δεν περιορίζεται μόνο στο χρήμα, γιατί μετά ζητάνε και οι συμπαίκτες αντίστοιχα χρήματα και χαλάνε τα αποδυτήρια. Πρέπει να μπορούμε τους παίκτες που δε μας βγαίνουν, να τους δανείζουμε, για να φεύγει η 'αρρώστια' από τα αποδυτήρια.
Έχουμε πάντως σαφώς βελτιωθεί φέτος από τις ένδοξες εποχές Τσιστιακόφ
- desperando
- Επικοινωνία:
Ok πανε παρε το Χ ενρικε απ την γαλλια ή τον Χ πριγιοβιτς απο ομαδα τσου λοτ με 200 χιλιαδες.
Ο ΠΑΟΚ Δυστυχώς δεν μπορει να κανει μονο οτι κανει ο μπεκαλη.
Το κάνει κι αυτο πχ με παίκτες οπως ο λαμπρου και ο λημνιος αλλα μονο με τετοιες επιλογες δεν μπορείς να παρεις στην Ελλάδα πρωτάθλημα,χρειάζεσαι και τους ματος
Οσο για τις ρητρες αντε πανε πεισε τον καθε τσιμιροτ που ειναι ταλενταρα να μην μπει ρητρα ή να μπει ρητρα 20 μυρια πχ.
Ο ΠΑΟΚ Δυστυχώς δεν μπορει να κανει μονο οτι κανει ο μπεκαλη.
Το κάνει κι αυτο πχ με παίκτες οπως ο λαμπρου και ο λημνιος αλλα μονο με τετοιες επιλογες δεν μπορείς να παρεις στην Ελλάδα πρωτάθλημα,χρειάζεσαι και τους ματος
Οσο για τις ρητρες αντε πανε πεισε τον καθε τσιμιροτ που ειναι ταλενταρα να μην μπει ρητρα ή να μπει ρητρα 20 μυρια πχ.
Μόνο που η ρήτρα, είναι απαίτηση του ποδοσφαιριστή και του μάνατζερ του. Το ύψος διαπραγματευόμαστε.
Σημ. Ισχύει για ποδοσφαιριστές με αξία και φιλοδοξίες.
ΥΓ. Despe, προηγήθηκες με βραχεία κεφαλή.
Σημ. Ισχύει για ποδοσφαιριστές με αξία και φιλοδοξίες.
ΥΓ. Despe, προηγήθηκες με βραχεία κεφαλή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Σάβ 15 Απρ 2017, 08:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
flash4 , χαθηκαμε λιγο στην μεταφραση. Ποιος μπορει να μην θελει αυτα που λες? Ποιος οπαδος προτιμαει να δοθει υπεραξια σε 2-3 παικτες για να πουληθουν απο τους τιτλους και την νοοτροπια νικητη? Κανεις. Αλλο λεω, οτι υποτιμαμε συνεχεια το status και την νοοτροπια της ομαδας μας και υπερθεματιζουμε την κατσικα του γειτονα.
Η ΑΕΚ πηρε το κυπελλο περσυ, εβγαλε μαχητικοτητα στον τελικο, ναι αυτο ισχυει. Υπαρχει ομως μια συγκυρια σε αυτο το κατορθωμα να παιξουν δλδ με αδυναμη ομαδα στον ημιτελικο και μετα απο απανωτες αναβολες και εβδομαδες αγωνιστικης απραξιας να βρουν τον γαυρο στον τελικο σε αγωνα στο γηπεδο τους, κεκλεισμενων των θυρων και με σοβαρο διαιτητη. Εμεις δεν λιγοψυχισαμε στο περσυνο κυπελο, καναμε ολη την διαδρομη που εκανε η ΑΕΚ και χασαμε με πουστια στα ημιτελικα. Ποιος σου λεει εσενα οτι αν ειμασταν εμεις στον τελικο σε αυτες τις συνθηκες δεν θα βγαζαμε μεταλλο? Μερικες μερες μετα τον τελικο βγαλαμε νοοτροπια νικητη και περασαμε αητητοι 6 ντερμπυ στα πλευ οφφ και τερματισαμε πρωτοι, ενω βρισκομασταν με την πλατη στον τοιχο. Αφου ειχαμε μεταλο και νοοτροπια νικητη εκει γιατι να φαω εγω την παραμυθα οτι το ιδιο μεταλο δεν θα ειχαμε και στην συγκυρια που βρεθηκε η ΑΕΚ στον τελικο κυπελου? Επειδη ετσι βολευει επικοινωνιακα τους αντιπαλους μου?
Τι θελω να πω διοτι το τι εγινε περσυ λιγη σημασια εχει αυτην την στιγμη:
Η αεκ, ο γαυρος και η παο ειναι πιο πολυ πιο δυνατοι απο εμας επικοινωνιακα. Ας μην πεφτουμε τοσο πολυ θυμα σαν οπαδοι της ικανοτητας των 'μεσων' τους να φουσκωνουν και να ωραιοποιουν την αγωνιστικη κατασταση των ομαδων τους και τις επιτυχιες τους εις βαρος των δικων μας επιτυχιων και της αγωνιστικης μας καταστασης. Οταν εδω και μια 20ετια ο παο και η αεκ εχουν παρει 1 πρωταθλημα μαζι και οι δυο!, δεν μπορω να ακουω για μεταλλο πρωταθλητισμου απο τους οπαδους τους γιατι πολυ απλα δεν εχουν! Μια 20ετια τα πρωταθληματα τα παιρνει ο γαυρος, συνεχεια. Ας το παιξουνε αδικοιμενοι, γιατι ειναι, ας πουνε οτι αλλο θελουν αλλα για μεταλο και νοοτροπια πρωταθλητισμου δεν μπορουν να μιλανε γιατι τιτλους την τελευταια 20ετια δεν παιρνουν. Τιτλους επαιρναν αλλες εποχες που οι ποδοσφαιριστες τους που παιζουν τωρα δεν ειχαν καν γεννηθει! Δεν μπορουν να ερχονται και οι δυο στην Τουμπα και 9 στις 10 φορες να χανουν και να ακουμε συνεχεια για το συμπλεγμα του ΠΑΟΚ στην Αθηνα. Ολες οι ομαδες εχουν θεμα στα εκτος εδρας ντερμπυ. Ολα τα ντερμπυ που εγινεαν φετος πλην ενως τα πηρε ο γηπεδουχος. Η αεκ στο καραισκακης ειχε να παρει διπλο 7 χρονια. Το ιδιο και στην Τουμπα, απο το 2009 μας κανουν μονο πιπες και εχουμε φτασει 2017. Οσο καθαριζει επιτελους ο χωρος υπαρχει τοση αφορμη για ποδοσφαιρικη κουβεντα για οτι συμβαινει, μην πεφτουμε συνεχως στην παγιδα περι νοοτροπιας, μεταλων πρωταθλητισμου και αναδρομου ερμη απο τους ψηλωμενους κομπλεξικους. Αν ειχαν τοσο μεταλλο και βαρια φανελα οι ανυπαρκτοι δεν θα πεφτανε γ'εθνικη.
Η ΑΕΚ πηρε το κυπελλο περσυ, εβγαλε μαχητικοτητα στον τελικο, ναι αυτο ισχυει. Υπαρχει ομως μια συγκυρια σε αυτο το κατορθωμα να παιξουν δλδ με αδυναμη ομαδα στον ημιτελικο και μετα απο απανωτες αναβολες και εβδομαδες αγωνιστικης απραξιας να βρουν τον γαυρο στον τελικο σε αγωνα στο γηπεδο τους, κεκλεισμενων των θυρων και με σοβαρο διαιτητη. Εμεις δεν λιγοψυχισαμε στο περσυνο κυπελο, καναμε ολη την διαδρομη που εκανε η ΑΕΚ και χασαμε με πουστια στα ημιτελικα. Ποιος σου λεει εσενα οτι αν ειμασταν εμεις στον τελικο σε αυτες τις συνθηκες δεν θα βγαζαμε μεταλλο? Μερικες μερες μετα τον τελικο βγαλαμε νοοτροπια νικητη και περασαμε αητητοι 6 ντερμπυ στα πλευ οφφ και τερματισαμε πρωτοι, ενω βρισκομασταν με την πλατη στον τοιχο. Αφου ειχαμε μεταλο και νοοτροπια νικητη εκει γιατι να φαω εγω την παραμυθα οτι το ιδιο μεταλο δεν θα ειχαμε και στην συγκυρια που βρεθηκε η ΑΕΚ στον τελικο κυπελου? Επειδη ετσι βολευει επικοινωνιακα τους αντιπαλους μου?
Τι θελω να πω διοτι το τι εγινε περσυ λιγη σημασια εχει αυτην την στιγμη:
Η αεκ, ο γαυρος και η παο ειναι πιο πολυ πιο δυνατοι απο εμας επικοινωνιακα. Ας μην πεφτουμε τοσο πολυ θυμα σαν οπαδοι της ικανοτητας των 'μεσων' τους να φουσκωνουν και να ωραιοποιουν την αγωνιστικη κατασταση των ομαδων τους και τις επιτυχιες τους εις βαρος των δικων μας επιτυχιων και της αγωνιστικης μας καταστασης. Οταν εδω και μια 20ετια ο παο και η αεκ εχουν παρει 1 πρωταθλημα μαζι και οι δυο!, δεν μπορω να ακουω για μεταλλο πρωταθλητισμου απο τους οπαδους τους γιατι πολυ απλα δεν εχουν! Μια 20ετια τα πρωταθληματα τα παιρνει ο γαυρος, συνεχεια. Ας το παιξουνε αδικοιμενοι, γιατι ειναι, ας πουνε οτι αλλο θελουν αλλα για μεταλο και νοοτροπια πρωταθλητισμου δεν μπορουν να μιλανε γιατι τιτλους την τελευταια 20ετια δεν παιρνουν. Τιτλους επαιρναν αλλες εποχες που οι ποδοσφαιριστες τους που παιζουν τωρα δεν ειχαν καν γεννηθει! Δεν μπορουν να ερχονται και οι δυο στην Τουμπα και 9 στις 10 φορες να χανουν και να ακουμε συνεχεια για το συμπλεγμα του ΠΑΟΚ στην Αθηνα. Ολες οι ομαδες εχουν θεμα στα εκτος εδρας ντερμπυ. Ολα τα ντερμπυ που εγινεαν φετος πλην ενως τα πηρε ο γηπεδουχος. Η αεκ στο καραισκακης ειχε να παρει διπλο 7 χρονια. Το ιδιο και στην Τουμπα, απο το 2009 μας κανουν μονο πιπες και εχουμε φτασει 2017. Οσο καθαριζει επιτελους ο χωρος υπαρχει τοση αφορμη για ποδοσφαιρικη κουβεντα για οτι συμβαινει, μην πεφτουμε συνεχως στην παγιδα περι νοοτροπιας, μεταλων πρωταθλητισμου και αναδρομου ερμη απο τους ψηλωμενους κομπλεξικους. Αν ειχαν τοσο μεταλλο και βαρια φανελα οι ανυπαρκτοι δεν θα πεφτανε γ'εθνικη.
Aoratos,
Συμπληρώνω ότι είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες νίκες στο νέο Καραϊσκάκης.
Συμπληρώνω ότι είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες νίκες στο νέο Καραϊσκάκης.