βάζελος - Π.Α.Ο.Κ. 102-58 Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: βάζελος - Π.Α.Ο.Κ. 102-58 Σχόλια & παραλειπόμενα
Πιο συγκεκριμένα, ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και είναι σε πολύ κατάσταση. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και την επόμενη εβδομάδα στα δύσκολα παιχνίδια."
Μας δουλευεις και εσυ ρε Σουλη..Μετα απο τετοια ξεφτιλα αυτο ειναι το πρωτο πραγμα που βρισκεις να δηλωσεις?Να τους δωσεις συγχαρητηρια(!!) και να ευχηθεις να επαναλαβουν την εμφανιση..στα τετοια μας στην τελικη τι θα κανει ο βαζελος στην Ευρωλιγκα..ελεος με αυτη την δουλοπρεπεια
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και είναι σε πολύ κατάσταση. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και την επόμενη εβδομάδα στα δύσκολα παιχνίδια."
Μας δουλευεις και εσυ ρε Σουλη..Μετα απο τετοια ξεφτιλα αυτο ειναι το πρωτο πραγμα που βρισκεις να δηλωσεις?Να τους δωσεις συγχαρητηρια(!!) και να ευχηθεις να επαναλαβουν την εμφανιση..στα τετοια μας στην τελικη τι θα κανει ο βαζελος στην Ευρωλιγκα..ελεος με αυτη την δουλοπρεπεια
- PAOK_Antarctica
Κι εσύ τι υποστηρίζεις δηλαδή βρε Τασεο;
Ότι ο Μπανε μένει για προσωπικό όφελος στην ΚΑΕ, ζημιώνοντας την ομάδα;
Ότι ο Μπανε μένει για προσωπικό όφελος στην ΚΑΕ, ζημιώνοντας την ομάδα;
Υποστηριζω οτι η προσωρινη διοικηση δεν εχει κανει τιποτα για να βγει αιρετη διοικηση. Το 99 τελειωσε. Ποσα ειναι τα χρεη. Τι χρωσταμε βρε αδερφε. Κι αν δε μπορει να βρει επενδυτη ας φυγει οπως εφυγε κ ο προηγουμενος. 12 χρονοα εξυγιανση ειναι πολλα. Χανεις με 50 ποντους κ ξανεις δεν ασχολειται. Ωραια ειναι ωραια. Συγχαρητηρια στον βαζελο καλη επιτυχια στην ευρωλιγκα. Οραμα οχι μλκιες
Φεύγει και ποιος παίρνει την καυτή πατάτα; ο κατσαρης;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
η εξυγιανση του ΠΑΟΚ ειναι σαν τα μνημονια, δεν τελειωνει ποτε...
βαρια ηττα ακομα και για τα δεδομενα του μπασκετικου ΠΑΟΚ...πλεον τρωμε διαφορες στο κεφαλι που ουτε οι τελευταιοι της α1 δεν τρωνε...ακου εκει 44 ποντους...θελει μεγαλη προσπαθεια και αυτο να μου πεις...μαμησε τα 2ημερο...
βαρια ηττα ακομα και για τα δεδομενα του μπασκετικου ΠΑΟΚ...πλεον τρωμε διαφορες στο κεφαλι που ουτε οι τελευταιοι της α1 δεν τρωνε...ακου εκει 44 ποντους...θελει μεγαλη προσπαθεια και αυτο να μου πεις...μαμησε τα 2ημερο...
Κανωτας είναι μια λύσηTaseos έγραψε:Οταν εφυγε ο κανωτας ειχες κ τοτε ανησυχια;

-
Οοοο Π. Α. Ο. Κ ΣΑΓΑΠΩ
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ
ΘΑΣΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΟΟΟΟΟΟ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ
ΘΑΣΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΟΟΟΟΟΟ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..
θα μπορούσε να λέει και "ευχαριστώ που μας παίζετε" όπως λέω εγώ στον γιό μου να λέει κάθε φορά στην παιδική χαρά όταν παίζει με πιο μεγάλα παιδάκια.dtown έγραψε:Πιο συγκεκριμένα, ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε:
PS1: και 144 να χάναμε δε θα κουνιόταν φύλλο.
PS2: περιμένουμε διακαώς να μάθουμε τί γίνεται στο Portsmouth για να έχουμε μια καλή εικόνα για το ρόστερ του χρόνου.
PS3: πέρυσι χάσαμε στον πόντο. είχαμε άλλο μπάτζετ άραγε?
PS4: συμφωνώ με Τέλη, η ομάδα θέλει του χρόνου 6 αμερικανούς σε όλες τις θέσεις πλην την 1 ( ο μιλιένοβιτς ήταν στοίχημα φέτος και αν δεν είχε τραυματιστεί θα κανε παπάδες) και 4 (13 τρίποντα και από τους 2 σε ολο το πρωτάθλημα όσα περίπου έβαλε ο gabriel πρώην του ρεθύμνου σε 2 αγώνες).
PS5: mcfadden λίρα εκατό. μην κάνετε καμια μαλακία ε? κάτι steve burtt jr στον υποβιβασμένο απόλλωνα ή mc cellan ο κόροιβος είναι για το μπέο.
Μια που κάνουν ουρά οι επενδυτές...Έλα ντε γιατί δεν διαφημίζει ο Μπάνε την ΚΑΕ,πως δεν το σκέφτηκε τόσα χρόνια.
Έχουμε πάρει χαμπάρι ότι αν δεν ήταν αυτοί θα ήμασταν σαν τον ηρακλακο στο μπάσκετ?
Καί εμένα με ενοχλεί η πενηνταρα που φάγαμε στο κεφάλι, αλλά δεν ξεχνώ τι έκαναν με ψίχουλα αυτοί οι άνθρωποι τα προηγούμενα χρόνια.
Από εκεί και πέρα όποιος έχει επενδυτή ας τον πάει στην ΚΑΕ . Πόσα είναι τα χρέη δεν ξέρω ακριβώς, αλλά οποιος ενδιαφέρεται δεν είναι δύσκολο να το μάθει
Έχουμε πάρει χαμπάρι ότι αν δεν ήταν αυτοί θα ήμασταν σαν τον ηρακλακο στο μπάσκετ?
Καί εμένα με ενοχλεί η πενηνταρα που φάγαμε στο κεφάλι, αλλά δεν ξεχνώ τι έκαναν με ψίχουλα αυτοί οι άνθρωποι τα προηγούμενα χρόνια.
Από εκεί και πέρα όποιος έχει επενδυτή ας τον πάει στην ΚΑΕ . Πόσα είναι τα χρέη δεν ξέρω ακριβώς, αλλά οποιος ενδιαφέρεται δεν είναι δύσκολο να το μάθει
Όχι κι έτσι ρε παίδες...Όχι και 44 πόντους κι ας ήμασταν αδιάφοροι...Π.Α.Ο.Κ. είστε ρε και σεις...

βάζελος - Π.Α.Ο.Κ. 102-58 Σχόλια & παραλειπόμενα
Ε καθιστε τοτε με τις παρτουζες στις λευκαδες κ στις πατρες. Δεν αλλαζει κ τιποτα. Εξαλλου αναμεσα στον ηρακλακο κ τον ΠΑΟΚ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ειναι το καμπ κ η τρομερη διοικηση του. Οχι παιδια να μεινουν. Αλλα να μας πουν. Αφου το 99 το πληρωσε αλλος, αυτοι σε τι εκαναν κ κανουν εξυγιανση; κανουν ουρα να παρουν την κυμη κ τον προμηθεα αλλα ο μικρος ΠΑΟΚ ΜΕ ΓΗΠΕΔΟ 8500 , δεν εχει βρει ΕΝΑΝ που να θελει να βαζει ενα χαρτι τον χρονο. Σαν τοτε που στηννπαρ μας ελεγαν ποιον θελετε τον πανο με τα μαγιω; μεχρι που μπηκε υο αγγουρι στον ποπο κ ετρεχαν στις ρωσσιες
Άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του ένδοξου τμήματος μπάσκετ..Δεν θα αναζητήσω καν τις ευθύνες, η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη.