Vladan Ivic
- Sick Bastard
Re: Vladan Ivic
Για του χρόνου, μιλάω, δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Και δεν είναι κυριολεκτικό, αλλά νομίζω είναι κατανοητό πως το εννοώ.
Για του χρόνου, ξαναλέω, αυτά είναι τα κόζια.
Όποιος το δέχεται καλώς.
Όποιος δεν το δέχεται, πάλι καλώς, αλλά δεν μας κάνει, είτε είναι στην ομάδα, είτε είναι στην κερκίδα.
Η όποια κριτική γίνεται με βάση τις απαιτήσεις.
Οι απαιτήσεις του χρόνου είναι πρωτάθλημα.
Και καλό θα μας κάνει να μπουν οι βάσεις από φέτος.
Και δεν είναι κυριολεκτικό, αλλά νομίζω είναι κατανοητό πως το εννοώ.
Για του χρόνου, ξαναλέω, αυτά είναι τα κόζια.
Όποιος το δέχεται καλώς.
Όποιος δεν το δέχεται, πάλι καλώς, αλλά δεν μας κάνει, είτε είναι στην ομάδα, είτε είναι στην κερκίδα.
Η όποια κριτική γίνεται με βάση τις απαιτήσεις.
Οι απαιτήσεις του χρόνου είναι πρωτάθλημα.
Και καλό θα μας κάνει να μπουν οι βάσεις από φέτος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Πέμ 13 Απρ 2017, 09:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμενα με προβληματισε πολυ χθες παντως που εκανε τοσο επικινδυνο στησιμο σε τοσο κρισιμο ματς. Αυτο δειχνει ισως λαθος αντιληψη του προπονητικου του χαρακτηρα γιατι δεν το εκανε πρωτη φορα. Αν και αυτη τη φορα τα εκανε χειροτερα αντι να μαθαινει απο τα λαθη του.
Κι εγω συντασσομαι με σικ, του χρονου δεν υπαρχουν δικαιολογιες με τοσο αδυναμο γαυρο. Απλα πρεπει ο ιβαν να του δωσει παικταραδες. ΟΧΙ αλλα τζαλμοειδες εξτρεμ, ΟΧΙ αλλα αργα σεντερ μπακ, ΟΧΙ αλλοι κλαους για το 50% των ματς.
Φερε οντως 3-4 παιχταραδες και θα ερθει τιτλος. Τον Λετο τον εχετε ξεχεσει κ χθες μας εκανε κουδουνια μολις μπηκε. Οχι δεν τον θελω, αλλα τα στοιχεια του τα θελω σε παικτη. Κρατημα μπαλας, σωστη αντιληψη χωρου και παντα σε θεση για γκολ.
Κι εγω συντασσομαι με σικ, του χρονου δεν υπαρχουν δικαιολογιες με τοσο αδυναμο γαυρο. Απλα πρεπει ο ιβαν να του δωσει παικταραδες. ΟΧΙ αλλα τζαλμοειδες εξτρεμ, ΟΧΙ αλλα αργα σεντερ μπακ, ΟΧΙ αλλοι κλαους για το 50% των ματς.
Φερε οντως 3-4 παιχταραδες και θα ερθει τιτλος. Τον Λετο τον εχετε ξεχεσει κ χθες μας εκανε κουδουνια μολις μπηκε. Οχι δεν τον θελω, αλλα τα στοιχεια του τα θελω σε παικτη. Κρατημα μπαλας, σωστη αντιληψη χωρου και παντα σε θεση για γκολ.
Όλες οι μεγάλες ομάδες έτσι λειτουργούν παντού. Στόχους γενικού πρωταθλητισμού και αν μας κάτσει το κύπελλο, έχουν Πανιώνιος και Ξανθη.Sekeris4 έγραψε:Αυτο το 'πρωταθλημα ή φευγεις' ειναι αρρωστημενη νοοτροπια κατά πολλους.Και μετα ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει που στα κρισιμα ματς τρωμε αγωνιστικες φαπες χωρις καμια αντιδραση.
Στην παρουσίαση των πρώτων μεταγραφών ο στόχος που θα πρέπει να ανακοινωθεί θα πρέπει να είναι το πρωτάθλημα και τίποτα άλλο. Κι ας το χάσουμε. Τουλάχιστον στο τέλος της χρονιας θα ξέρουμε ποιοι κάνουν και ποιοι όχι για πρωτάθλημα.
Αν μετά από ένα χρόνο δεν έχει καταλάβει ο Ίβιτς τι χρειάζεται η ομάδα για πάρει του χρόνου πρωτάθλημα απλά δεν κάνει.
Χρονιά χωρίς τίτλο από δω και πέρα είναι αποτυχημένη χρονιά για όλους.
Πως γίνεται πάντα οι οπαδοί να έχουν την πιο σωστή ενδεκάδα;
Βέβαια δεν την δοκίμασαν και ποτέ σε αγώνα.
Βέβαια δεν την δοκίμασαν και ποτέ σε αγώνα.
Kαταλαβε κανεις τι ακριβως παιζαμε χθες?
Γιομα και αγιος ο θεος.. 1-2 φορες παιξαμε με κατω την μπαλα και βγαλαμε φαση.
Βλανταν περασε ενας χρονος.. ακομα να καταλαβεις οτι η ομαδα διχως μπισεσβαρ μεσα δεν βγαζει φασεις και δεν εχει δημιουργια?
Χθες δεν υπηρχε ενας παιχτης στο κεντρο να παρει μπαλα να αποφυγει εναν αντιπαλο να δημιουργησει καποια ανισορροπια..
Γλυκος Βαρελα Κρεσπο Λεοβατς Ματος Κανιας Τσιμιροτ Μπισεςβαρ Καμπος Ενρικε Πριγιο.. και ο θεος Βοηθος.
Πιεση απο το πρωτο λεπτο και 3-0 ημιχρονο.
Γιομα και αγιος ο θεος.. 1-2 φορες παιξαμε με κατω την μπαλα και βγαλαμε φαση.
Βλανταν περασε ενας χρονος.. ακομα να καταλαβεις οτι η ομαδα διχως μπισεσβαρ μεσα δεν βγαζει φασεις και δεν εχει δημιουργια?
Χθες δεν υπηρχε ενας παιχτης στο κεντρο να παρει μπαλα να αποφυγει εναν αντιπαλο να δημιουργησει καποια ανισορροπια..
Γλυκος Βαρελα Κρεσπο Λεοβατς Ματος Κανιας Τσιμιροτ Μπισεςβαρ Καμπος Ενρικε Πριγιο.. και ο θεος Βοηθος.
Πιεση απο το πρωτο λεπτο και 3-0 ημιχρονο.
Ρε Σλινταρ, σοβαρα τωρα
προσπαθησαν και ψηλα και χαμηλα, αλλα χωρις φορ δε γινοταν.
Μια υποδοχη σωστη, μια φορα να κατεβασει μπαλα η να τη σπασει. ΠΟΤΕ.
Ε πως θα παρουν μετρα τα μπακ σου και το 8αρι μετα;
προσπαθησαν και ψηλα και χαμηλα, αλλα χωρις φορ δε γινοταν.
Μια υποδοχη σωστη, μια φορα να κατεβασει μπαλα η να τη σπασει. ΠΟΤΕ.
Ε πως θα παρουν μετρα τα μπακ σου και το 8αρι μετα;
Ειχε την μπαλα το μπακ μας.. τους εκαναν ενα πρεσινγκ της πλακας οι βαζελοι και ριχναμε γιομα στην επιθεση.. Χαμενοι απο χερι δλδ..
Να μπει ο μπισεσβαρ μεσα.. να παει ο κανιας αναμεσα απο τα 2 μπακ να παρει μπαλα να ξεκιναμε επιθεσεις σωστα.. οχι κουτουρου οπως χθες.
Να μπει ο μπισεσβαρ μεσα.. να παει ο κανιας αναμεσα απο τα 2 μπακ να παρει μπαλα να ξεκιναμε επιθεσεις σωστα.. οχι κουτουρου οπως χθες.
Και μετά τι;
Αφού κάθε κάθετη πασα στο φορ σου ήταν χαμενη. Τον καταπιαν είτε λόγω ποιότητας (μολεντο) είτε λόγω κατς (κουτρουμπης)
Αφού κάθε κάθετη πασα στο φορ σου ήταν χαμενη. Τον καταπιαν είτε λόγω ποιότητας (μολεντο) είτε λόγω κατς (κουτρουμπης)
-
δεν ηρθαν οι τζαλμα και λοιποι χωρις τη συμφωνη γνωμη του παντως...ουτε τον πιεσε κανεις να εμπιστευτει μαλεζα πχ τοσο πολυDimg4 έγραψε:Εμενα με προβληματισε πολυ χθες παντως που εκανε τοσο επικινδυνο στησιμο σε τοσο κρισιμο ματς. Αυτο δειχνει ισως λαθος αντιληψη του προπονητικου του χαρακτηρα γιατι δεν το εκανε πρωτη φορα. Αν και αυτη τη φορα τα εκανε χειροτερα αντι να μαθαινει απο τα λαθη του.
Δυστυχως μας εχει κρέμασει σε ματς όπως σαλκε αεκ βαζελο
Με λάθη διαφορετικά βεβαια αλλα ειχε να κανει με καταρτισμό 11αδας
Σιγουρα τα λάθη στο προηραμμα αλλα χάθηκαν στόχοι ερσι κ κρίμα
Δεν πιστευω να ναι αναστρέψιμο του κυπέλλου
- navigator11
Καθίσταται σχεδόν ... επικίνδυνος! Οκ, οκ.
Εν πάση περιπτώσει, εγώ ξέρω ότι έχει παίξει στην πρώτη κιόλας του χρονιά, που δεν έχει βέβαια ολοκληρωθεί ακόμα, με αυξομειώσεις, δεκτό, θελκτικο ποδόσφαιρο η ομάδα σε πολλούς αγώνες. Αυτή, ναι, με τους ίδιους παίχτες, που αναλόγως κάποιων αποτελεσμάτων χαρακτηρίζονται ... πλαστελινιακώς. Αλάθητος δεν είναι, ούτε έχει ΤΙΣ προπονητικές παραστάσεις. Πράγμα που άγνωστο δεν ήταν. Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι θα βγει ενισχυμένος στις 27 του μηνός. Φυσικά, έχοντας προκριθεί η ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, τη νέα χρονιά, σαφέστατα, θα έχω σημαντικά πιο μεγάλες απαιτήσεις και από τον ίδιο. Σε ο,τιδήποτε θα αφορά στο αγωνιστικό. Δε βρίσκω να έχει την οποιαδήποτε λογική να μην τύχει στήριξης από τη διοίκηση ακόμα και στην πλήρως απευκταία περίπτωση, που δεν επιτευχθεί κανένας στόχος!
Εν πάση περιπτώσει, εγώ ξέρω ότι έχει παίξει στην πρώτη κιόλας του χρονιά, που δεν έχει βέβαια ολοκληρωθεί ακόμα, με αυξομειώσεις, δεκτό, θελκτικο ποδόσφαιρο η ομάδα σε πολλούς αγώνες. Αυτή, ναι, με τους ίδιους παίχτες, που αναλόγως κάποιων αποτελεσμάτων χαρακτηρίζονται ... πλαστελινιακώς. Αλάθητος δεν είναι, ούτε έχει ΤΙΣ προπονητικές παραστάσεις. Πράγμα που άγνωστο δεν ήταν. Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι θα βγει ενισχυμένος στις 27 του μηνός. Φυσικά, έχοντας προκριθεί η ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, τη νέα χρονιά, σαφέστατα, θα έχω σημαντικά πιο μεγάλες απαιτήσεις και από τον ίδιο. Σε ο,τιδήποτε θα αφορά στο αγωνιστικό. Δε βρίσκω να έχει την οποιαδήποτε λογική να μην τύχει στήριξης από τη διοίκηση ακόμα και στην πλήρως απευκταία περίπτωση, που δεν επιτευχθεί κανένας στόχος!
Δεν το πιστευεις? Δεν εισαι ΠΑΟΚ, δε σε θελω στο γηπεδο κλπ κλπMANIAKOS έγραψε:Δυστυχως μας εχει κρέμασει σε ματς όπως σαλκε αεκ βαζελο
Τουλαχιστον αυτα ακουσα εγω επειδη μας δινω 10% να το γυρισουμε με την υπαρχουσα αγωνιστικη εικονα.
Είναι δεδομένο πως όλοι οι προπονητές έχουν κολλήματα και εμμονές. Ο τεράστιος Σάντος δε εμπιστευόταν πιτσιρικάδες με τίποτα και δε ρίσκαρε ποτέ σε ένα ματς με τις αλλαγές του. Ο βλάνταν φαίνεται να έχει ένα θέμα με τον καταρτισμό της ενδεκάδας πριν από μεγάλα ματς από όσα μπορούμε εμείς να ξέρουμε βέβαια. Ισως πιστεύει πως θα εκλπήξει τον αντίπαλο έτσι. Πάντως αυτό από το να λέμε ότι δεν κάνει έχει διαφορά μεγάλη. Πρώτον πιστεύω ότι και αυτός μαθαίνει από τα λάθη του και δεύτερον, αν προσθέσουμε άλλους τέσσερις παίκτες με ποιότητα και προσωπικότητα στο υπάρχον ρόστερ είναι πιθανό τέτοιες αλλαγές στην ενδεκάδα να μην έχουν αντίκτυπο στην εικόνα της ομάδας.
Εαν γινει το τελευταιο, τι τον θελουμε τον προπονητη;
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk