Π.Α.Ο.Κ. κάν' το όπως το 1985...4-0 & τέζα ο λαγός!!!!

Η απάντηση ήταν στο κεφαλαίο "ουτε μια φορά" και μιλούσε για ματς απαιτήσεων και αποδείξεων.Για φέτος πάντα.Aureliano Buendia έγραψε:Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να υπάρχουν τέτοιες απαντήσεις που να υποτίθεται ότι είναι to the point, αλλά στην πραγματικότητα να είναι παντελώς άτοπες.Doomlord4 έγραψε:Όχι,απλά μετά από 800 χρόνια έκανες το 3/3 με το ποκ χωρίς να φας γκολPAOK_Antarctica έγραψε:Υπό άλλες συνθήκες δεν θα με φόβισε τόσο πολυ το 2-0, αλλα ο Βλανταν δεν εχει δείξει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ φέτος πως μπορεί να διαχειριστεί ενα ματς απαιτήσεων και αποδείξεων.
Υ.Γ στην τούμπα
ΥΓ. Και μάντεψε που είναι ο επαναληπτικός
Δηλαδή αν αποκλειστούμε και από το κύπελλο και χαθεί και η πρωτιά στα πλέι οφ, θα έχουμε να λέμε ότι κερδίσαμε τους 3 του ποκ στην κανονική περίοδο;
Φίλε doomlord, που είσαι ωραίος τύπος και συμπαθής, μην βάζεις μήλα με πορτοκάλια στο μέτρημα από την πρεμούρα να υπερασπιστείς τον Βλάνταν.
Δεν έχουμε παίξει ακομα ούτε τελικο-ουτε play-offAureliano Buendia έγραψε:ο Βλανταν δεν εχει δείξει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ φέτος πως μπορεί να διαχειριστεί ενα ματς απαιτήσεων και αποδείξεων.
Και σου ξαναλέω,κάτι διαφορετικό έγινε φέτος, στα εντός.PAOK_Antarctica έγραψε:Τα ματς Ντουμλορντ είναι τα εκτός έδρας με το ΠΟΚ γιατί σε αυτά φαίνεται αν έχει αλλάξει κάτι στη νοοτροπία της ομάδας μετά από τόσα χρόνια ηττοπάθειας.
Είναι και τα ευρωπαϊκά. Όχι αυτά με τη Φιορεντίνα που και να χάσεις δεν θα πει κανείς τίποτα, αλλά αυτά με την Καραμπάχ που πρέπει να κερδίσεις οπωσδήποτε αν θες να προκριθείς και να λέγεσαι σοβαρή ομάδα.
Είναι και τα ημιτελικά του κυπέλλου γιατί κυριολεκτικά κρίνουν στόχους και τίτλους.
Είναι το ματς με τον Ηρακλή που έχουμε να κερδίσουμε από δεν θυμάμαι κι εγώ πότε.
Γενικά, είναι τα ματς που δεν κερδίζουμε συχνά. Εκεί φαίνεται το αν γίνεται κάτι διαφορετικό φέτος.