Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Dimg4

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Dimg4 »

pgetsos έγραψε:
Dimg4 έγραψε:2 ειναι οι στοχοι. Ο ενας κατα 90% τελειωσε.
Ε οντως πρωταθλημα δυσκολα
Προς τι η ειρωνεια ΜΟΝΤ? Η επιτρεπεται?
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Dimg4 έγραψε:
aoratos έγραψε:
Μου φαινεται αστειο ξερωντας τον ΠΑΟΚ και τον αντιπαλο του να θεωρεις την προκριση κατα 90% τελειωμενη.
Ποιος ειναι ο αντιπαλος φιλε? Του 3-0 η ο σημερινος?
Δεν γυρναει. Η αληθεια ποναει, τραβηξαμε τ χαλακι κατω απο τα ποδια μας μονοι μας ενω αν δεν το φοβομασταν θα ημασταν με τ ενα ποδι τελικο.
DIM άσε να πιστεύουμε εμείς οι χαζοί ότι γυρνάει και να βγάλουμε την ψυχή μας στο γήπεδο..... Όποιος δεν πιστεύει ότι γυρνάει ας μην πάει στο γήπεδο γιατί θα έχει αρνητική ενέργεια..... Όσοι πάμε φωνή μέχρι το 95 κριτική μετά παίζουμε μπάλα και εμείς
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Νταξει το δραμα ειναι περιττο πτολ... το χαζος το λες απο μονος σου χωρις λογο. Ουτε εισαι χαζος ουτε πιο ΠΑΟΚ απο μενα που δεν πιστευω οτι γυρναει... χαλαρωστε λιγο με τα γραφικα...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Αν πιστεύεις ότι δεν γυρνάει ποιος ο λόγος να πας στο γήπεδο.... Με αρέσει που βλέπεις και μπάλα πολύ εύκολα γυρνάει καλή μπάλα τύχη θέλει..... Μπορούμε να έχουμε και τα δύο
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Δουλεψε ρε πουλακι μου λιγο παραπάνω τα στημενα, αφου δεν έχουμε ΤΟΥΣ εκτελεστες ή ΤΑ κορμια, βαλε λιγο ποικιλια μεσα, μια κομπινα, εστω μια πασουλα κοντινη κ μετα σεντρα, να αποδιοργανωθει ο αντίπαλος..
Τοσοι μηνες ρε γμτ...

Και με θλιβει ιδιαιτερα π βλέπω την κουλα να τα δουλεύει επί καιρω οπως κ ο μαρινακος στη βαζελα (φαση 1ου γκολ αλλα κ οι 2 κομπινες με την παραλληλη πασα)

Εμεις το ιδιο κ το ιδιο πράγμα..αρχικα ειχαμε κολλησει στις εκτελεσεις στο 1ο δοκαρι, τωρα στο δεύτερο ή γιομες..
Ειδικα οταν εχεις ψηλους αντιπάλους, την ψαχνεις και αλλιως τη δουλειά..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Το γιατι παω στο γηπεδο η παιρνω διαρκειας δε σε αφορα. ΠΑΟΚ ειμαι κ γουσταρω.. ρεαλιστης ειμαι ομως
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

δεν την εστησε φοβικα την ομαδα σημερα οπως εκανε σε ολα τα αλλα κρισιμα ματς
ειχε απουσιες και σωστα μας παρεταξε με οσους ειχε...λογικα

τα λαθη γιναν το καλοκαιρι με επιλογες παιχτων που δεν μπορουν να παιξουν με ομαδες με αθλητικα προσοντα και με την πωληση πρωτοκλασατων παιχτων
τετοιους πρεπει να ψαξει
ηταν και ατυχος που τραυματιστηκε ο τσιμιροτ(εννοειται και οι μυστακ πριγιο)
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Ότι να ναι εγώ λέω ότι μας αποκλείσες ήδη και μου λες για διάρκειας κλπ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΡΕΑΛΙΣΤΗ DIM
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καλα ΡΟΜΑΝΤΙΚΕ ΠΑΟΚΤΣΗ πτολ. Αντε να στο μαλακωσω... μας δινω 10%
Και τα "οτι ναναι" αλλου... οκ? Μιλα οπως σ μιλανε
Άβαταρ μέλους
eorptol1

απλας είσαι 10%....:):)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και πολυ εδωσα
akos_1980

Δημοσίευση από akos_1980 »

Γυρίζει, αλλά υπό προϋποθέσεις... η ομάδα πρέπει να μασάει σίδερα από το 1' ως το 90', να παίξει ΜΠΑΛΑ και να δείξει ΠΑΘΟΣ (όποιος μπει να ματώσει και να δώσει το 101%), ο πάγκος πρέπει σ'αυτό το ματς να δώσει ρέστα(δεν χωράει το παραμικρό λάθος) και η κερκίδα να είναι καμίνι(δεν πάμε να δούμε απλά ματς, πάμε να ανατρέψουμε αποτέλεσμα).

Ένα σκορ 2-0 σε πάει στην παράταση τουλάχιστον, η ρεβάνς θα είναι παιχνίδι υπομονής και "ειδικών συνθηκών". Πάντως γίνεται.
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

Ειπα να γραψω μετα απο λιγες ωρες για να καθαρισει λιγο το μυαλο μου.Αρχιζεις το ματς με Τζαλμα κορυφη διπλα στον Κουλουρη θελωντας να πιεσης την τραγικη αμυνα του Παναθηναικου.Σου βγαινει αρχικα αυτο,ασχετα αν δεν ημασταν καθολου επικινδυνοι.Τρωμε το γκολ και κατι πρεπει να αλλαξεις,να δειξεις οτι υπαρχεις και συ στο ματς επιθετικα.Αμ δεν αλλαζεις τιποτα μεχρι τις αρχες του 2ου ημιχρονου κι οταν αποφασιζεις να το κανεις βαζεις τον Τζαλμα στα αριστερα και τον Ενρικε τον συνεχιζεις δεξια!Αν δεν λεγεται αυτο εγκλημα τοτε πως λεγεται;Η δυναμη σου ηταν ΠΑΝΤΑ η δεξια μερια λογω ΤΡΟΜΕΡΗΣ χημειας Τζαλμα-Ματος τοσο αμυντικα οσο και επιθετικα.Στην πρωτη σου αλλαγη βγαζεις τον Ενρικε που ηταν ελαχιστα καλυτερος και πιο δραστηριος απο ολους τους αλλους στην επιθεση και δεν βγαζεις τον Ουαρντα να βαλεις τον Πελκα σαν δεκαρι-2ο φορ.Και σαν να μην φτανει αυτο,στην 2η αλλαγη πετας απλα λευκη πετσετα στο ματς βαζωντας τον Κιτσιου δεξι εξτρεμ.Τρως το 2ο γκολ και δεν βαζεις ουτε τοτε τον Πριγιοβιτς,εστω για ενα τεταρτο να δεις αμα μπορεις να βαλεις ενα γκολ τουλαχιστον να σωσεις οτι σωζεται.Αμα δεν ειναι ετοιμος ποιος ο λογος να φαει την θεση του Κλαους ή απο οποιονδηποτε αλλο παιχτη;
Να παρει ψυχολογια,τι;Σε τετοιο ματς παιρνεις αποστολη εναν παιχτη που δεν γινεται να χρησιμοποιησεις και αφηνεις εξω τον Μπισεσβαρ που ειναι ο ΜΟΝΟΣ που γινεται να αλλαξει το αποτελεσμα αμα στραβωσει.Να πω καληνυχτα για αλλη μια χρονια;Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια,δεν εχω γκρινιαξει ολη την χρονια,αλλα οχι ρε π@#τη μου να χανεις απο αυτην την ομαδα με κατεβασμενα χερια και με τραγικες επιλογες.Αμα σε διωξει ο Ιβαν θα φταιει;Δεν σας ζηταει κατι παραλογο ρε φιλε,ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ.Σας τα παρεχει ολα και σεις πατε σαν ΧΕΣΜΕΝΟΙ σε ενα ακομα ματς στην Αθηνα.

Υ.Γ. 1 Ιβαν μετα τον επαναληπτικο ριξε μια βαρια καμπανα σε ολους,να μαθουν να παιζουν σαν ΑΝΤΡΕΣ και οχι σαν δημοσιοι υπαλληλοι που απλα περιμενουν τον μισθο τους στο τελος του μηνα ξυνωντας τα @@ τους.
Το σημερινο αποτελει ακομα μια ντροπη.
Υ.Γ. 2 Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Σας παρακαλώ, όσοι το γράφετε, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ "Go Village" στον Σάντος.
Δεν είναι δυνατόν να μην δεν βλέπετε τις διαφορές. Οι παράμετροι ήταν παντελως διαφορετικοί.
Αναλογιστείτε πώς ήταν ο ΠΑΟΚ τότε, ποιο ήταν το μέγεθος του Σάντος, τι ομάδα είχαμε την πρώτη χρονιά Σάντος, το ότι είχε έρθει με το που είχε ξεκινήσει η σεζόν, τη σχέση που είχε με Ζαγοράκη και χίλια δυο άλλα.
ΜΗΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ, γαμώτο μου δηλαδή, κάθε κατάσταση είναι διαφορετική, ας βάλουμε όλο το πακέτο στην κουβέντα.

Από εκεί και πέρα, τρικυμία εν κρανίω ο Βλάντο σήμερα.
Αδιανόητο το κόψιμο Μπίσεσβαρ από την αποστολή
Περίεργα πράγματα με Τσίμιροτ, διότι αν έχει ανοχλήσεις στη γάμπα, μου φαίνεται αστείο να μπει στο 85', ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι καν στην αποστολή.
Λανθασμένη και παντελώς αλλοπρόσαλλη η αλλαγή πλευρών Ενρίκε και Κάμπος.
Περιττή η πρεμούρα να μπει ο Πρίγιοβιτς αποστολή αν είναι μην παίξει.
Και πραγματικά ελπίζω ο Βαρέλα να ήταν ανέτοιμος και να έπαιξε ο Στέλιος...

Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς δεν παίζει αντίπαλος μόνο με τις άλλες ομάδες, αλλά και με την αδιανόητη πίεση που προκαλεί η ατιτλία του, τόσο διαχρονικά όσο και επί της εποχής των παχέων αγελάδων. Είναι ένα εξτρά δεκανίκι αυτό και θέλει τρομερό στομάχι και πολύ ανθεκτικά νεύρα για να μπει το τρένο στις ράγες των επιτυχιών.

Η πρόκριση ειναι στα όρια του μίνι θαύματος πλέον.
Αλλά εννοείται πρέπει να λυσσάξουμε για αυτήν.
Η πουτάνα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και βασανίζει πολύ κόσμο.
Ανάβουμε λαμπάδες και περιμένουμε σε ΠΑΟΚτσήδικη ανάσταση την 27η του μηνός.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Dimg4 έγραψε:
pgetsos έγραψε:
Ε οντως πρωταθλημα δυσκολα
Προς τι η ειρωνεια ΜΟΝΤ? Η επιτρεπεται?
Καλα, μαθε πρωτα να ξεχωριζεις την ειρωνεια απο τον αστειισμο, που μου πετας και το μοντ με κεφαλαια γραμματα για να δειξεις το τι ακριβως;

"ειρωνεία θηλυκό: λόγος που χαρακτηρίζεται από δηκτική διάθεση και συνήθως λέει το αντίθετο από αυτό που εννοεί"

Επ’ ουδενι λογω δεν εννοω το αντιθετο απο αυτο που γραφω. Μη γινεσαι παρεξηγησιαρης λοιπον...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”