Οκ τοτε να σου μιλησω κι εγω σαν σουρμε.sourmenetes έγραψε:1)Εγω δε σου μιλησα σαν καποιος.σου μιλησα σαν ντεσπε.desperando έγραψε:Ας ειχες τα κοτσια και συ να παιξεις ανδρικά και οχι κοκοκο .sourmenetes έγραψε:[
Ποια σπορια μοιρασε;;;
Εσυ ειπες στη φαση του πρωτου γκολ οτι ειναι φαουλ.
ναι αλλα εκανα λαθος.δεν υπάρχει φαουλ
Που ειδες διαιτητη να ειναι η φαση μπροστα του,να μη δειχνει τπτ και να το δινει απο 20 μετρα αποσταση;;για ποια φαση αναφέρεσαι?
Που ειδαμε παικτη να σπρωχνει σε ολες τις φασεις βλ.μπεργκ και να μην παιρνει ουτε καρτα;;
Σορρυ ντεσπε αλλα νομιζω με πολυ εξυπνο τροπο αφησε το σκληρο παιχνιδι του βαζελου.
Σκληρα ναι έπαιξαν αλλα οχι αντιαθλητικα και ετσι ήθελα να παίξει και η ομαδα μου.
Βέβαια το οτι μετα απο μια τέτοια εμφάνιση και τετοια νοοτροπία το οτι καποιοκ συζητάτε για την διαιτησία ειναι ενας ακομα λογος γιατι συνεχιζουμε και ειμαστε παοκακι σε νοοτροπία
Αν ειμαι ο καποιος οκ.
2)δυο φορες πηγαμε λιγο πιο δυνατα στην μπαλα και πηραμε 2 καρτες στο πρωτο ημ.
3)δε δικαιολογησα την εμφανιση λογω διαιτησιας.εσυ μιλησες για σπορια.αυτα για μενα δεν ειναι σπορια ειναι ηλιοι δεντρα.
4)νοοτροπια παοκακι οπως ειπες δεν ειναι οταν ζητας δικαιη αντιμετωπιση.αυτο λεγεται ισονομια.
Νοοτροπια παοκακι ειναι να λες οτι αποκλειστηκαμε και αντε να φερουμε τους αλλους που θα ειναι καλυτεροι.
Το αθλημα ειναι παιχνιδι λεπτομερειων.αλλο σκορ το 2-0 και αλλο 1-1.
Τεσπα.
Αν μετα το σημερινό αυτο που εχεις να σχολιασεις ειναι η και καλα κακη διαιτησία τοτε υπάρχει πρόβλημα. Σορρυ κι ολας