Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Πως γινεται ρε παιδια να αλλαζει τοσο πολυ την ομαδα? Δεν ειναι ενα ματς, ειναι καμια 10αρια! Η δικια του ομαδα ειναι, η δουλεια του, το δημιουργημα του! Αυτος το εχει θιαξει αυτο το κοντρολαρισμενο συνολο. Πως γινεται να αλλαζει τοσο πολυ τον τροπο παιχνιδιου του και να προσαρμοζεται τοσο πολυ πανω στο τεμπο ομαδων που ειναι στα μετρα μας?? Λες και ξαφνικα δεν πιστευει στην δουλεια του! Προσπαθω να το εξηγησω λογικα και δεν μπορω με τπτ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Τετ 12 Απρ 2017, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Κανεις λάθος. Ο μονος λογος που δεν είπα τα ιδια είναι γιατι πιστευα οτι τον θελει ξεκουραστο γισ το ματς το σημαντικο.Alastor έγραψε:Εγω αυτο που λεω ειναι οτι αν ο Μπισεσβαρ σερνοταν,τοτε θα λεγαν γιατι δεν εβαλες τον φορμαρισμενο Ουαρντα.Ο Μπισεσβαρ η βγαζει ματια στα ματς η ειναι ανυπαρκτος.Το οτι τον αφησε εκτος αποστολης ναι να το συζητησουμε,αλλα το οτι δεν τον εβαλε δεν σημαινει τιποτα.buffalobill4 έγραψε:Καθολου μετα χριστον. Το ποστ μου με την εντεκαδα κ μέσα τον μπισε ειναι στο τοπικ του αγωνα απο χθες. Και μαλιστα το δικαιολογησα και ποδοσφαιρικα. Κανιας τσιμι σαχοφ κ μπισεσβαρ σε ρομβο.Alastor έγραψε:Το μεγαλυτερο του εγκλημα ηταν η μη χρησιμοποιηση Τσιμιροτ,του καλυτερου κεντρικου χαφ μας ολη την χρονια.
Τωρα το οτι εβαλε Ουαρντα αντι για Μπισεσβαρ,μπορει και ο Μπισεσβαρ να μην εκανε τιποτα και να λεγαν γιατι δεν εβαλες Ουαρντα.Μην το παιζουμε και μετα χριστον προφητες.
Ο μπισς ειναι πολυ ανώτερος του ουαρντα επιθετικα κ αμυντικα δεν ειναι τοσο χειρότερος.
Γιατι δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις δηλαδη οτι δεν εβαλε Μπισεσβαρ στο παιχνιδι της κυριακης? Εκει γιατι δεν εγινε εγκλημα οταν του βγηκε μια χαρα? Αλλα αν δεν του εβγαινε,τοτε οι μετα χριστον προφητες θα εβγαιναν και θα γκρινιαζαν γιατι δεν εβαλε Μπισεσβαρ αντι Πελκα η Ουαρντα.Αυτο λεω
Δηλαδη γισ να καταλαβω εμεις περιμεναμε τον ουαρντα του παναιτωλικου για ηγετη; για να παιζει τεταρτη κυριακη βαδικος βρεξει χιονισει;
Τοποθετήθηκε ο Ίβιτς για τη μη χρησιμοποίηση του Τσίμιροτ αλλά μάλλον αυτό λίγο/λίγους ενδιαφέρει.
-
αν δεν κρατησουμε καποτε εναν προπονητη τουλαχιστον για δυο χρονια, μονιμως θα τζογαρουμε μπας και πετυχουμε καποιον και ταιριαξει απολυτα η χημεια, και βγουν ολοι οι παικτες και ευθυγραμμιστουν τα αστρα και παρουμε τιτλο...δεν γινεται συνεχεια αυτο το πραγμα να περιμενουμε να παει η χρονια γαμιωντας ωστε να μην διωξουμε καποιον...
Δε τα ξερεις καλα εσυ, σιγα μη πιστεψουμε τον Ιβιτςpanta έγραψε:Ο Τσιμι λέει είχε πρόβλημα στη γάμπα
Επρεπε να παιξει, πληρωνεται η οχι απο την ομαδα; Επρεπε να παιξει
-
Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου..ετσι ακριβως θα τα έγραφα...PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Πολύ κρίμα ρε Ίβιτς. Σε γουστάρω ρε μάγκα αλλά σήμερα τι όνειρο είδες ρε???? Από που να πιαστώ γαμώτο από που?
1. Ξεκινάς τόσο σημαντικό αγώνα με βασικό τον Κουλούρη?
2. Μισή ώρα μου είχες τον Κάμπος αριστερά και τον Ενρίκε δεξιά και στο αποκορύφωμα, βάζεις τον Κάμπος πίσω από τον φορ?
3. Κλάους και Μπίσεσβαρ κερκίδα και Πρίγιοβιτς στον πάγκο που είναι ακόμα ανέτοιμος?
4. Έχεις το πιο δυνατό σου χαρτί στον πάγκο και τον βάζεις στο 88'??? Για να τον τρολάρεις?
5. 1η αλλαγή Ενρίκε που ήταν τουλάχιστον ο λιγότερο χειρότερος από όλη την τετράδα μπροστά?
6. Για άλλη μια φορά απογοητευτικός στη διαχείριση των στημένων
7. Ξεκινάς τόσο σημαντικό αγώνα πάλι με Μαλεζά βασικό και αφήνεις Βαρέλα εκτός που με Κρέσπο συνθέτουν ωραίο δίδυμο?? Η ηττοπάθεια έχει μπει στο πετσί του Στελάκη.
Όταν πας σπίτι γράψε 100 φορές: ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ.
- episimos73
Ας δίνανε κανένα φάουλ σε παίκτη του και θα ήμουν πιο αυστηρός. Εδώ ρε ο Μάτος βγαίνει τετ α τετ, σταματιέται με χερούκλα και αντί για πέναλτι παίρνει κάρτα. Συζητάμε ακόμα; Ας γίνει το 1-1 και μετά βλέπουμε και τα λάθη της ομάδας μας. Λες και οι άλλοι έκαναν καμιά παιχνιδάρα. Δυο γκολ από κόντρα έβαλαν.
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα άλλαζει το γιατί δεν έβαλε τον τσιμιροτ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχει λογικη αυτο με τον Ουαρντα. Εισαι κοντρολαρισμενη ομαδα και σε ματς που υποτιθεται θελεις να προσεγγισεις κλειστα πας ταυτοχρονα με τους αναρχους Ουαρντα και Ενρικιε μαζι στην ιδια ενδεκαδα?? Γιατι αλλιωνεις τοσο πολυ την ταυτοτητα της ομαδας σου?
Ναι προβλημα στη γαμπα ειχε. Προφανως στο 86 του εφυγε το προβλημα... α ρε ιβιτς γαμω
- buffalobill4
Αν ειχε προβλημα παω πασο. Οντως δεν υπάρχει αλλη ποδοσφαιρικη εξηγηση για τη μη χρησιμοποιηση του
- desperando
- Επικοινωνία:
αν είχε πρόβλημα στην γάμπα γιατί μπήκε αποστολή και έφαγε θέση ετιμοπολεμου?
σορρυ αλλά αυτά είναι μαλακές.
αν είχε έτσι και μικροτραυματισμο στην γάμπα δεν θα τον έβαζε γιατι είναι το πιο ύπουλο σημειο
σορρυ αλλά αυτά είναι μαλακές.
αν είχε έτσι και μικροτραυματισμο στην γάμπα δεν θα τον έβαζε γιατι είναι το πιο ύπουλο σημειο
- john4serres
Προχωράει η ιατρική, τι νομίζεις;Dimg4 έγραψε:Ναι προβλημα στη γαμπα ειχε. Προφανως στο 86 του εφυγε το προβλημα... α ρε ιβιτς γαμω

[quote="eorptol1"]Τώρα άλλαζει το γιατί δεν έβαλε τον τσιμιροτ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote
Δεν εξηγει όμως γιατί τον έβαλε στο 85
Το σκέφτομαι από χίλιες πλευρές και πάλι δέν μπορώ να το καταλάβω
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote
Δεν εξηγει όμως γιατί τον έβαλε στο 85
Το σκέφτομαι από χίλιες πλευρές και πάλι δέν μπορώ να το καταλάβω
Τοτε αλλαζει το πράμα με τον Τσιμι..
Αλλα αφου δε μπορούσε, για ποιο λογο εμεινε εκτος ο κατσε...
Ασε που την κωλοκυριακη στο αδιαφορο ματς, με 3-0 υπερ, τον βγαζεις στο ημιχρονο κ δεν τον αφήνεις 90 λεπτα να τρώει κλωτσιες αβερτα..
Αλλα αφου δε μπορούσε, για ποιο λογο εμεινε εκτος ο κατσε...
Ασε που την κωλοκυριακη στο αδιαφορο ματς, με 3-0 υπερ, τον βγαζεις στο ημιχρονο κ δεν τον αφήνεις 90 λεπτα να τρώει κλωτσιες αβερτα..