Paokmania: Αιώνια φοίτηση
- thanasisp04
-
τι λε ρε εχει αλλοθρησκους η γεωπονια?διπλα σου ειμαι σθε εμεις ασπρομαυρο ειμαστε θα ρθουμε καμια επισκεψη μπας και πετυχουμε κανενανjimmys4 έγραψε:Κανενας αλλος Γεωπονος ΑΠΘ απο ΠΑΟΚμανια δεν υπαρχει;; Αντε γιατι πολλα βαζελια και τυρια μαζευτηκαν εκει μεσα και βαριεμαι να τους βριζω μονος μου.ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΗ ΑΠΡΟΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ρε νιαμου

ρεεε ποιο ΠΑΟΚ -γαύρος? εδώ βλέπω να ανοίγεται μάχη ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ-φιλοσοφική!!!
ρε σεις το Παιδαγωγικό είναι άλλη φάση... σε αίθουσα στα μαθ. 3 αγόρια είμαστε και έχουμε γύρω μας 100 κοπέλες...
καλά πλάκα μας κάνετε.. άσε που έχουμε και το ωραιότερο κτήριο σε όλη τη σαλόνικα να ούμε.. (μετά το ΝΑΟ ε?)
άντε δάσκαλοι ενωθείτε!!!
να διδάξουμε στα παιδιά τί θα πει ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!!

ρε σεις το Παιδαγωγικό είναι άλλη φάση... σε αίθουσα στα μαθ. 3 αγόρια είμαστε και έχουμε γύρω μας 100 κοπέλες...
καλά πλάκα μας κάνετε.. άσε που έχουμε και το ωραιότερο κτήριο σε όλη τη σαλόνικα να ούμε.. (μετά το ΝΑΟ ε?)
άντε δάσκαλοι ενωθείτε!!!
να διδάξουμε στα παιδιά τί θα πει ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!!

-
- PAOK_NORTH_ARMY
Συνάδελφε δε λες πότε θα συναντηθούμε στο Ατει και ανησυχώ. Έρχεσαι καθόλου? Γενικά θυμάσαι πως είναι το κτίριο από μέσα? Τριακοσάρες κτλ?? Αααα η εξεταστική αρχίζει για σας στις 26. Εγώ 26 με 2 Φλεβάρη δε δίνω τπτ. Την Τρίτη στις 3 Φεβρουαρίου δίνω πρώτο μάθημα αλλά μετά σε διάστημα τριών ημερών δίνω άλλα 8. ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ