10.Djalma Campos
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Re: 10.Djalma Campos
με κατι τετοιες εμφανισεις κανεις πολλους να αμφισβητουν για τη γενικοτερη ενασχοληση σου με το αθλημα...
Εντάξει μη τα διαλύσουμε όλα... Πριν το πρώτο βαρύ τραυματισμό του τακτικά ήταν καλός και γι'αυτό και έπαιζε τουλάχιστον κρατούσε την μπάλα δεν την έχανε μη ξεχνάμε τι κλωτσίδια έχει φάει βοηθούσε στην άμυνα αλλά μπροστά τίποτα το ιδιαίτερο... Μετά τον πρώτο τραυματισμό του ανύπαρκτος παντού... Για τα χρήματα που παίρνει βέβαια όχι δεν κάνει!!!
τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει...εχουμε καταλαβει οτι μιλαμε για μεσοεπιθετικο ετσι??HOOL4IGAN έγραψε:βοηθούσε στην άμυνα αλλά μπροστά τίποτα το ιδιαίτερο...
πως τα καταφερνουν παντως οι ατιμοι και στον ΠΑΟΚ παιρνουν τα μεγαλυτερα πακετα ποτε δεν το καταλαβα :ugeek:
Δυστυχώς η απόσταση Μακ-Γκάρι με Κάμπος-Ενρίκε είναι απλά χαοτική. Και μετά συζητάμε αν μας κάνει ο Στοχ. Κι εγώ δεν τον θέλω αλλά από αυτούς που έχουμε είναι καλύτερος.
Το ότι έπαιζε ανάποδα μάλλον δεν το είδε κανείς.
Τεσπα, καλοκαίρι μάλλον φεύγει όποτε ξεσαλωστε
SM-G935F
Τεσπα, καλοκαίρι μάλλον φεύγει όποτε ξεσαλωστε
SM-G935F
Όσοι κράζετε Τζαλμά ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!! πείτε αφότου βγήκε πόσες φορές πέρασε το κέντρο ο ΠΑΟΚ με τον Πέλκα μέσα στη θέση του
- john4serres
Απο τον Ατρομητο της Τουρκιας βρεθηκε βασικος στον ΠΑΟΚ...
Μακαρι να βρεθει ΜΙΑ ομαδα να μας τον παρει.
Μακαρι να βρεθει ΜΙΑ ομαδα να μας τον παρει.
- desperando
- Επικοινωνία:
Σήμερα πολλοί θα την πέσουν στους παίκτες, αλλά όπως και της Μπάρτσα το πρόβλημα δεν είναι ότι χρειάζεται καλύτερη τριάδα επιθετικών απ αυτούς που έχει για να βάλει γκολ στην γιουβε ή την παρι εκτός και στον ΠΑΟΚ .
- pisakaipoupoula
στο κλασσικό καλοκαιρινό ξεκαθάρισμα πρέπει να σαι ο πρώτος που θα μαζέψει βαλίτσες, ποιοτικό εξτρεμ δεν είσαι σίγουρα, τώρα για μπακ απ του Μάτος με πολύ χαμηλότερο μισθό ίσως
- back in black
Το κοινό του χαρακτηριστικό με τον Ενρίκε είναι ότι ενώ και οι δυο βάλανε γκολάρες στο ξεκίνημα τους, σκορπώντας ελπίδες , στη συνέχεια απογοητευουν.