Βαζελος-ΠΑΟΚ 12/4,19:00 OTE3,laola1.tv & PAOKMANIA Web Radio
Re: Βαζελος-ΠΑΟΚ 12/4,19:00 OTE3,laola1.tv & PAOKMANIA Web R
Και όμως μας περιμένει μαγική βραδιά στην Τούμπα ο κοτσίδας θα τους γλεντήσει καλά
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω αν έχεις μείνει στο ματς της Κυριακής αλλά στις 27 με αυτόν τον βάζελο θα παίξες. Και κάτι ακόμη όταν στόχος σου είναι το κύπελο τότε απόδειξη είναι ο αγωνιστικός χώρος. Σε αφήνω να ελπίζεις αλλά οφείλω να σε προσγειωσω και στην πραγματικότητα.aoratos έγραψε:Ουτε 5% πιθανοτητα προκρισης το 2-0. Τι υπερβολες ειναι αυτες???? Αμα ζοριζεσε και δεν πιστευεις στην ομαδα τι καθεσε και γραφεις?requiem78 έγραψε:Δεν υπάρχει ούτε 5% πιθανότητα πρόκρισης γιατί δεν είσαι Μπαρτσελόνα.
Κάμπος δεν είναι Μακ όπως και ο Ενρίκε δεν είναι Γκάρι λόγω μυαλού.
Ψεμματα λες ,εγω είπα οτι η ομάδα ειναι 88177#8178#828288#7828282 ολα και ολα.sic-4 έγραψε:τι 1 στο εκατομμυριο... 1 στο δισεκατομμυριο βαλε, τσαμπα ειναι...gman90 έγραψε:Τι 5 7 θα βάλουμε ,βάλε τσάμπα ειναι.
αφου η ομαδα ειναι ενα ματσο @##$&^#*@, ετσι;
Κι εγώ, και το πιστεύαμε. χάθηκε η μπάλα.elvetos giatros έγραψε:1985KOSTAS54 έγραψε:Εχει ξαναγίνει και δεν ήταν αποκλεισμός.Dimg4 έγραψε:το 2-0 ειναι αποκλεισμος... μην εχετε ελπιδες
hmoun ekei !
Τι είναι αυτά που διαβάζουμε από τους νεοΠΑΟΚτσήδες, τι μιζέρια είναι αυτή που βγάζουν.
Ναι ρε, θα κερδίσουμε 5-1 στην ΤΟΥΜΠΑ.
πες τα ρε φίλεsic-4 έγραψε:Ο Ιβιτς ειναι ασχετος και στημενος, η ομαδα ειναι ενα ματσο @##$%!!^!@ , οι παικτες ολοι αχρηστοι και λιγοι, η φανελα ειναι μικρη και με το 2-0 ο ενας δινει 10% πιθανοτητες για προκριση, ο αλλος 5%, ο αλλος 1 στο εκατομμυριο (αυτοι ειναι οι αισιοδοξοι, οι αλλοι το εχουν τελειωμενο) και ο αλλος θελει την Μπαρτσα για να νικησει τον λαγο 3-0. Ειμαι ακομα στο PAOKmania?
καλά ρε τι είναι αυτά που λέτε??
ρε ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ είμαστε, σταματήστε την κλάψα και τον μηδενισμό
2-0 χάσαμε, όχι 4-0
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ
- kataramenos5
Μαλλον στην θυρα 5.sic-4 έγραψε:Ο Ιβιτς ειναι ασχετος και στημενος, η ομαδα ειναι ενα ματσο @##$%!!^!@ , οι παικτες ολοι αχρηστοι και λιγοι, η φανελα ειναι μικρη και με το 2-0 ο ενας δινει 10% πιθανοτητες για προκριση, ο αλλος 5%, ο αλλος 1 στο εκατομμυριο (αυτοι ειναι οι αισιοδοξοι, οι αλλοι το εχουν τελειωμενο) και ο αλλος θελει την Μπαρτσα για να νικησει τον λαγο 3-0. Ειμαι ακομα στο PAOKmania?

χαριτωμενα που τα λες...
εδιτ: δεν πηγαινε σε σενα κατ, στον gman νωριτερα
εδιτ: δεν πηγαινε σε σενα κατ, στον gman νωριτερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Τετ 12 Απρ 2017, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι με αυτόν θα παίξω και θα τον γλεντήσω.... Στην Τούμπαrequiem78 έγραψε:Δεν ξέρω αν έχεις μείνει στο ματς της Κυριακής αλλά στις 27 με αυτόν τον βάζελο θα παίξες. Και κάτι ακόμη όταν στόχος σου είναι το κύπελο τότε απόδειξη είναι ο αγωνιστικός χώρος. Σε αφήνω να ελπίζεις αλλά οφείλω να σε προσγειωσω και στην πραγματικότητα.aoratos έγραψε:Ουτε 5% πιθανοτητα προκρισης το 2-0. Τι υπερβολες ειναι αυτες???? Αμα ζοριζεσε και δεν πιστευεις στην ομαδα τι καθεσε και γραφεις?requiem78 έγραψε:Δεν υπάρχει ούτε 5% πιθανότητα πρόκρισης γιατί δεν είσαι Μπαρτσελόνα.
Κάμπος δεν είναι Μακ όπως και ο Ενρίκε δεν είναι Γκάρι λόγω μυαλού.
- desperando
- Επικοινωνία:
Καλος ή κακος ενα ματς με 2-0 δυσκολα ανατρεπεται...οχι ακατόρθωτο αλλα δυδκολο και πρέπει πανω απ ολα να βοηθήσουν οι συγκυρίες. Ενα γρήγορο γκολ για παράδειγμα ή μια αποβολη.
Το θεμα ομως δεν ειναι αν ανατ3πεται το σκορ αλλά γιατι η ομαδα ακομα περιμένουμε να μπει?
Γιατί ο προπονητής κατεβάζει την ομαδα με νοοτροπία χωριου και οχι με νοοτροπία νικητη?
Οσο για το όνειρο που ειδε και κατεβασε αυτη τη σύνθεση ειναι αναξιο σχολιασμόυ
Το θεμα ομως δεν ειναι αν ανατ3πεται το σκορ αλλά γιατι η ομαδα ακομα περιμένουμε να μπει?
Γιατί ο προπονητής κατεβάζει την ομαδα με νοοτροπία χωριου και οχι με νοοτροπία νικητη?
Οσο για το όνειρο που ειδε και κατεβασε αυτη τη σύνθεση ειναι αναξιο σχολιασμόυ
Καλα ενταξει.... καντε τα save αυτα που λετε σημερα....για τον τελικο μην ξερογλειφεστε για εισητηρια ομως...θα πανε οσοι ΣΗΜΕΡΑ πιστευουν οτι θα προκριθουμε.gman90 έγραψε:Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν γυρίζει το παιχνιδι,το 85 ήσουν πρωταθλητής φίλος τωρα είσαι ένα μάτσο (#(#((#(2)2-#?#)?2.
Δεν σας νοιωθω παντως..δηλαδη..ποοοοσοοο δυσκολο ειναι να βαλουμε απο 1 γκολ σε καθε ημιχρονο;σημερα ο βαζελος επαοηε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και κερδισε 2-0. Αμα μπει και ο ΠΑΟΚ στο γηπεδο;; στην τουμπα μαλιστα...
Μαγγες δεν λεω οτι μου αρεσε τιποτα σημερα. Ναι ημασταν χαλια, και ο Ιβιτς τι ειδε λαθος. Ομως μπορουμε να προκριθουμε....οποιος δεν το πιστευει καλυτερα ας μην παει στο γηπεδο.
Η ομάδα μας μια χαρά είναι σε παίκτες. Και προσωπικότητες μεγαλύτερες από του βάζελου έχει. Σήμερα πως να το κάνουμε ο Ίβιτς το έχασε. Έκανε 500 μαζεμένα εγκλήματα. Εγώ θα κάνω υπομονή και θα τον στηρίξω. Η ομάδα έχει πλάνο και το κύπελλο για μένα είναι 2ος στόχος. 1ος ειναι το πρωτάθλημα. Πάλι πιστεύω στην πρόκριση, με βάσει το 3-0 που είδαμε την Κυριακή. Δεν κατάλαβα γιατί δεν παίξαμε αυτό το ποδόσφαιρο και ας χάναμε 3-1. Φέτος δεν είδα ποτέ να κερδίζουμε κάτι με το φόβο.
Γουστάρω 2-0 και να πάει παράταση, να χορτάσουμε ΠΑΟΚ!
Γουστάρω 2-0 και να πάει παράταση, να χορτάσουμε ΠΑΟΚ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 12 Απρ 2017, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
- PAOK_Antarctica
Υπό άλλες συνθήκες δεν θα με φόβισε τόσο πολυ το 2-0, αλλα ο Βλανταν δεν εχει δείξει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ φέτος πως μπορεί να διαχειριστεί ενα ματς απαιτήσεων και αποδείξεων.
Απλά τα πράγματα, ΔΕΝ υπάρχει δικαιολογία μετά το σημερινό...ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ περιπλανιέται και ζητάει απάντηση για την σημερινή εμφάνιση, και ξέρω ότι δέν θα ιδρώσει κανενός το αυτάκι να μας εξηγήσει τί είδαμε σήμερα...γιατί μπάλα ΔΕΝ παίξαμε σίγουρα..
Συγγνώμη για το ύφος αλλά είναι το πιό ήπιο που μπορώ να γράψω αυτή τη στιγμή..
Συγγνώμη για το ύφος αλλά είναι το πιό ήπιο που μπορώ να γράψω αυτή τη στιγμή..
Αγιαξ εντος, Καραμπαχ εκτος, ΑΕΚ εντος!!, Φιορεντινα εντος, Καραμπαχ εντος, βαζελο εκτος, Σαλκε εντος, ΑΕΚ εκτος και σημερα ξανα με τον βαζελο:
Ποιο απο ολα αυτα τα παιχνιδια που καθισες και προσαρμοσες ολη την ομαδα σου στον αντιπαλο αντι να παιξεις το παιχνιδι σου, σου βγηκε ρε συ Βλαντο???
Ποιο απο ολα αυτα τα παιχνιδια που καθισες και προσαρμοσες ολη την ομαδα σου στον αντιπαλο αντι να παιξεις το παιχνιδι σου, σου βγηκε ρε συ Βλαντο???