Ο κόσμος παίζει μπάλα
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
μετά την αναβολή του χθεσινού αγώνα για το champions league μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Μονακό και αφού οι γάλλοι οπαδοί στις κερκίδες φωνάζανε ρυθμικά το όνομα της γερμανικής ομάδας,έπειτα από πέντε!!!!!!!!! λεπτά βγήκε ανακοίνωση από τους γερμανούς ότι όσοι γάλλοι επιθυμούν μπορούν να φιλοξενηθούν σε σπίτια οπαδών της γερμανικ΄ς ομάδας!!!1
κυκλοφόρησαν μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες με γάλλους να διαμένουν σε σπίτια γερμανών.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ. απίστευτα αντανακλαστικά, επίδειξη πολιτισμού και ανθρωπιάς.
Υπάρχει ελπίδα
κυκλοφόρησαν μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες με γάλλους να διαμένουν σε σπίτια γερμανών.
Υπάρχει ελπίδα
Καλα ας ηταν Έλληνες και θα σε έλεγα αν φιλοξενούσαν κανέναν,εδώ με την σαλκε 3 ώρες στην βροχή είχαν τον κόσμο,βρε ουστ
- Sick Bastard
- john4serres
φίλε john εγώ έτσι το βλέπω ,το αν είναι ξένο ή Ελληνικό μου είναι παντελώς αδιάφορο και πάντως όχι πιο γλυκό
- Sick Bastard
Δηλαδή, αυτό:john4serres έγραψε:Καθόλου άσχετο.
Αλλά ξέχασα, το "ξένο" είναι πιο γλυκό..
με αυτό:alp920 έγραψε:μετά την αναβολή του χθεσινού αγώνα για το champions league μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Μονακό και αφού οι γάλλοι οπαδοί στις κερκίδες φωνάζανε ρυθμικά το όνομα της γερμανικής ομάδας,έπειτα από πέντε!!!!!!!!! λεπτά βγήκε ανακοίνωση από τους γερμανούς ότι όσοι γάλλοι επιθυμούν μπορούν να φιλοξενηθούν σε σπίτια οπαδών της γερμανικ΄ς ομάδας!!!1
Υπάρχει ελπίδα
πως ακριβώς συνδέεται και δεν είναι άσχετο.gman90 έγραψε:Καλα ας ηταν Έλληνες και θα σε έλεγα αν φιλοξενούσαν κανέναν,εδώ με την σαλκε 3 ώρες στην βροχή είχαν τον κόσμο,βρε ουστ
Μιλάμε για διαφορετικές ομάδες πρώτα απ όλα, μιλάμε για τους οπαδούς, ενώ το άλλο έγινε απ την αστυνομία και τις αρχές, δεν είχε τίποτα το τραγικό όπως μια έκρηξη σε λεωφορείο ας πούμε, δείξτε μου σας παρακαλώ τι δεν είναι άσχετο απ τα δύο περιστατικά και πως εν τέλει συνδέονται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Τετ 12 Απρ 2017, 10:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Για τους αλλους.alp920 έγραψε:μετά την αναβολή του χθεσινού αγώνα για το champions league μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Μονακό και αφού οι γάλλοι οπαδοί στις κερκίδες φωνάζανε ρυθμικά το όνομα της γερμανικής ομάδας,έπειτα από πέντε!!!!!!!!! λεπτά βγήκε ανακοίνωση από τους γερμανούς ότι όσοι γάλλοι επιθυμούν μπορούν να φιλοξενηθούν σε σπίτια οπαδών της γερμανικ΄ς ομάδας!!!1
Υπάρχει ελπίδα
Ναι, γιατί οι Έλληνες θα φώναζαν ρυθμικά το όνομά της Ντόρτμουντ, χωρίς το γαμιεται μπροστά.
Να αυτήν ακριβώς την υποκρισία δεν μπορώ.. Φιλοξένησαν λέει οι οπαδοί της Ντόρτμουντ αυτούς της Μονακό σε επίδειξη πολιτισμού και σαλιάρικες ατάκες του στυλ "αυτό είναι το ποδόσφαιρο" και "δίδαξαν πολιτισμό".
Πριν λίγο καιρό οι ίδιοι οπαδοί επιτέθηκαν σε οπαδούς της Λειψίας, έσπασαν τα πάντα, έδειραν τους πάντες και τα εκαναν γυαλιά καρφιά. Τότε φυσικά ήταν "ζώα του χουλιγκανισμού", "αρρώστια του αθλητισμού" κλπ όμορφα.Μετά έγινε η μετάλλαξη..
Σαλιάρικα πράγματα για να τα γράφουν διάφοροι και να απορούμε με τον πολιτισμό.. Ας ήταν οπαδοί της Σάλκε,της Μπάγερν ή ακόμη και του ΠΑΟΚ και θα σου έλεγα εγώ αν θα είχαμε φιλοξενίες ή οδομαχίες..
Πριν λίγο καιρό οι ίδιοι οπαδοί επιτέθηκαν σε οπαδούς της Λειψίας, έσπασαν τα πάντα, έδειραν τους πάντες και τα εκαναν γυαλιά καρφιά. Τότε φυσικά ήταν "ζώα του χουλιγκανισμού", "αρρώστια του αθλητισμού" κλπ όμορφα.Μετά έγινε η μετάλλαξη..
Σαλιάρικα πράγματα για να τα γράφουν διάφοροι και να απορούμε με τον πολιτισμό.. Ας ήταν οπαδοί της Σάλκε,της Μπάγερν ή ακόμη και του ΠΑΟΚ και θα σου έλεγα εγώ αν θα είχαμε φιλοξενίες ή οδομαχίες..
Τους έταξαν εισιτήρια για το γκραν πρι και τους πίστεψαν οι μεθυσμένοι Γερμανοί
SM-G935F
SM-G935F
Odi είσαι σίγουρος ότι και στην μια και στην άλλη περίπτωση μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους?Επειδή τυγχάνει να είναι οπαδοί της ίδιας ομάδας?Odi έγραψε:Να αυτήν ακριβώς την υποκρισία δεν μπορώ.. Φιλοξένησαν λέει οι οπαδοί της Ντόρτμουντ αυτούς της Μονακό σε επίδειξη πολιτισμού και σαλιάρικες ατάκες του στυλ "αυτό είναι το ποδόσφαιρο" και "δίδαξαν πολιτισμό".
κομματάκι άδικο το βρίσκω αυτό που λες γιατί τους βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι.
Επίσης δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτοί που φιλοξένησαν οπαδούς της Μονακό στο ΣΠΙΤΙ τους λειτούργησαν υποκριτικά με μόνο στόχο την δημιουργία εντυπώσεων.Πιστεύω ακράδαντα ότι λειτούργησαν αυθόρμητα.
Και για το σαλιάρικο που λες,επειδή προσωπικά εγώ το θεωρώ πολιτισμό και ανθρωπιά αυτό που έκαναν ΧΘΕΣ οι γερμανοί,μου κάθησε λίγο βαρύς ο χαρακτηρισμός.Ναι μπορεί εγώ πχ να είμαι όντως ρομαντικός με την έννοια ότι έτσι θα ήθελα να είναι το ποδόσφαιρο και οι κερκίδες όταν συμβαίνει κάτι έκτακτο(εγώ ο ίδιος που μπορεί σήμερα στο ματς να σκυλοβρίζω τον βάζελο μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι αλλά δεν θα φερθώ οπαδικά σκεπτόμενος το παρελθόν αλλά ανθρώπινα σε περίπτωση κάποιου έκτακτου γεγονότος ) αλλά γιατί το γεγονός ότι δηλώνω ότι μου αρέσουν πολύ οι κινήσεις με καθιστά σαλιάρη?
Για εμένα αυτό που έγινε ήταν μια καλή είδηση άξια λόγου.Εντάξει προφανώς δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη,ούτε και η ΠΑΕ όπως φαίνεται από την οποία θα περίμενα τουλάχιστον μια ανακοίνωση συμπαράστασης στην ομάδα της Ντόρτμουντ για το χθεσινό,και όχι μόνο να απαντά μέσω twitter για το εντός έδρας αήττητο της γερμανικής ομάδας.
- PAOK_Antarctica
Τον πολιτισμό των οπαδών της Ντόρτμουντ τον είδαμε ιδίοις όμμασι στην Τούμπα.
Προφανώς δεν ήταν οι ίδιοι άνθρωποι,δεν μπορώ να το ξέρω αυτό..Ωστόσο ανήκουν όλοι στο οπαδικό κίνημα και τα όσα γράφονται περί οπαδισμού κλπ πέφτουν αναπόφευκτα στο ίδιο καζάνι.alp920 έγραψε:Odi είσαι σίγουρος ότι και στην μια και στην άλλη περίπτωση μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους?Επειδή τυγχάνει να είναι οπαδοί της ίδιας ομάδας?Odi έγραψε:Να αυτήν ακριβώς την υποκρισία δεν μπορώ.. Φιλοξένησαν λέει οι οπαδοί της Ντόρτμουντ αυτούς της Μονακό σε επίδειξη πολιτισμού και σαλιάρικες ατάκες του στυλ "αυτό είναι το ποδόσφαιρο" και "δίδαξαν πολιτισμό".
κομματάκι άδικο το βρίσκω αυτό που λες γιατί τους βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι.
Επίσης δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτοί που φιλοξένησαν οπαδούς της Μονακό στο ΣΠΙΤΙ τους λειτούργησαν υποκριτικά με μόνο στόχο την δημιουργία εντυπώσεων.Πιστεύω ακράδαντα ότι λειτούργησαν αυθόρμητα.
Και για το σαλιάρικο που λες,επειδή προσωπικά εγώ το θεωρώ πολιτισμό και ανθρωπιά αυτό που έκαναν ΧΘΕΣ οι γερμανοί,μου κάθησε λίγο βαρύς ο χαρακτηρισμός.Ναι μπορεί εγώ πχ να είμαι όντως ρομαντικός με την έννοια ότι έτσι θα ήθελα να είναι το ποδόσφαιρο και οι κερκίδες όταν συμβαίνει κάτι έκτακτο(εγώ ο ίδιος που μπορεί σήμερα στο ματς να σκυλοβρίζω τον βάζελο μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι αλλά δεν θα φερθώ οπαδικά σκεπτόμενος το παρελθόν αλλά ανθρώπινα σε περίπτωση κάποιου έκτακτου γεγονότος ) αλλά γιατί το γεγονός ότι δηλώνω ότι μου αρέσουν πολύ οι κινήσεις με καθιστά σαλιάρη?
Για εμένα αυτό που έγινε ήταν μια καλή είδηση άξια λόγου.Εντάξει προφανώς δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη,ούτε και η ΠΑΕ όπως φαίνεται από την οποία θα περίμενα τουλάχιστον μια ανακοίνωση συμπαράστασης στην ομάδα της Ντόρτμουντ για το χθεσινό,και όχι μόνο να απαντά μέσω twitter για το εντός έδρας αήττητο της γερμανικής ομάδας.
Δεν χαρακτήρισα σαλιάρη κάποιο,πέρα από αυτούς που αρπάζουν τέτοια γεγονόταν για να γράφουν διθυράμβους ή κατάρες.Το ότι ήταν η ανθρώπινη ενέργεια δεν χρειάζεται καν ανάλυση.