Βαζελος-ΠΑΟΚ 12/4,19:00 OTE3,laola1.tv & PAOKMANIA Web Radio
- buffalobill4
Re: Βαζελος-ΠΑΟΚ 12/4, 19:00 OTESPORT3 & PAOKMANIA Web Radio
γενικα ο ρομβος που ειπα και εγω σου δινει τη δυνατοτητα να εκμεταλλευτεις τους παικτες του κεντρου που και ποιοτικοι ειναι και ανεβασμενοι. τωρα στον κουλουρη αντι κλαους δε θα τα χαλασουμε (οχι με εσενα ντεσπε, με τον ιβιτς
)

- Kostomanolis
Εδω (Αθηνα) ειναι σιγουροι ολοι (οχι μονο οι οπαδοι) οτι με το ροτεσιον που εκανε θα μας κερδισουν σιγουρα... Καντους ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μια κηδεια να ψαχνουν να κρυφτουν...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
Θαρρώ ότι η καλύτερη σύνθεση είναι αυτή που πρότεινε η ΜΑΝΙΑΚΟΣ.
pilotos έγραψε:Πας κάτω, σεμνά και ταπεινά γυρίζεις με σκορ που σου επιτρέπει να κάνεις ροτεισο στον επαναληπτικό.
Επαναλαμβάνω, έχω κανονίσει να περάσει παπάς από ξενοδοχείο να τους λαδωσει με το Μέγα Ευχέλαιο
SM-G935F

Re: Βαζελος-ΠΑΟΚ 12/4,19:00 OTE3,laola1.tv & PAOKMANIA Web R
Τριπλέτα Κανιας Τσιμιροτ κάτσε , αριστερά Μπισε για να συγκλίνει, να αποτελεί έξτρα άτομο στα χαφ και να δηνιουργει, δεξιά Τζαλμα για να κρατάει μπάλα, μπροστά Κουλούρης για ξύλο.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- pisakaipoupoula
νομίζω δε θέλει βαρύ κορμί μπροστά το παιχνίδι, ούτε Κουλούρη ούτε Κλάους, αν βασιστούμε σε αντεπιθέσεις τουλάχιστον που λογικά έτσι θα το πάμε..
Κόβεις τα άκρα και το παιχνίδι κατοχής πας σε ρόμβο 3αδα χαφ οι γνωστοί που δεν θ 'αφήνουν τη θέση τους για κανένα λόγο, ο Μπίσε μπροστά τους να φτάξει παιχνίδι και μπροστά δυο γρήγοροι, Πέλκας και Ενρίκε πχ, ή Πέλκας και Τζάλμα που θα δώσει και σημαντικές βοήθειες όταν αμυνόμαστε, ή Ουάρντα με παρόμοια χαρακτηριστικά σαν του Πέλκα...απλά νομίζω ο Πέλκας το θέλει πιο πολύ απ όλους τους υπόλοιπους για πολλούς λόγους
Κόβεις τα άκρα και το παιχνίδι κατοχής πας σε ρόμβο 3αδα χαφ οι γνωστοί που δεν θ 'αφήνουν τη θέση τους για κανένα λόγο, ο Μπίσε μπροστά τους να φτάξει παιχνίδι και μπροστά δυο γρήγοροι, Πέλκας και Ενρίκε πχ, ή Πέλκας και Τζάλμα που θα δώσει και σημαντικές βοήθειες όταν αμυνόμαστε, ή Ουάρντα με παρόμοια χαρακτηριστικά σαν του Πέλκα...απλά νομίζω ο Πέλκας το θέλει πιο πολύ απ όλους τους υπόλοιπους για πολλούς λόγους
Απλά κλείστε τους τα στόματα στους υπερόπτες και σιχαμένους.
Το ασάλιωτο που φάγανε την Κυριακή, απλά άνοιξε την όρεξη!
Μπείτε να κάνετε το παιχνίδι σας και ό,τι γίνει.
Το Σιδηρόπουλο παίζει να τον ζητήσαμε;
Το ασάλιωτο που φάγανε την Κυριακή, απλά άνοιξε την όρεξη!
Μπείτε να κάνετε το παιχνίδι σας και ό,τι γίνει.
Το Σιδηρόπουλο παίζει να τον ζητήσαμε;
rainmaker έγραψε:Τριπλέτα Κανιας Τσιμιροτ κάτσε , αριστερά Μπισε για να συγκλίνει, να αποτελεί έξτρα άτομο στα χαφ και να δηνιουργει, δεξιά Τζαλμα για να κρατάει μπάλα, μπροστά Κουλούρης για ξύλο.
Συμφωνώ σε όλα,απλά με τον Κάτσε χάνουμε σε ύψος πολύ έναντι του Σακχοφ (που είναι και ανεβασμένος) και αυτά τα μετράει πολύ ο Ίβιτς και καλά κάνει εδώ που τα λέμε.
Οι στημένες φάσεις εχουν πολύ μεγάλο ποσοστό στα γκολ που μπαίνουν σε ένα παιχνίδι.
Η 11αδα δεν θα έχει εκπλήξεις θεωρώ.
Στις θέσεις των Πελκα,Ενρικε και κλαους θα παίξουν οι Μπισεσβαρ,Τζαλμα και Κουλουρης και στη θέση του Αιγύπτιου θα παίξει ο Κανιας.
4-3-3 που μπορεί να μετατραπεί και σε ρομβο που έγραψε ο despe.
Nα κανω ενα ψιλοασχετο και τελειως selfish παράπονο? Τι θα γινει ρε πουστη με αυτη τη γαμημενη ωρα εναρξης παιχνιδιων στην ελλαδα? Μπορει ρε γαμω την τρελα μου να μου εξηγησει καποιος γιατι στο διαολο ολα τα ματς του ΠΑΟΚ αρχιζουν στις 7 και 7μιση ελλαδος? Με εχει μαμησει αυτη η κολοωρα που ειναι 6 εδω.
Γιατι στο διαολο στην Ελλαδα δεν αρχιζουν παιχνιδια ποιο αργα απο τις 19:00-19:30? Τι στο διαολο ρε εσεις εκει χαμου δεν υποτίθεται οτι ειστε του βραδιου? Γιατι δεν εχει ματς 8,9 να μη πω και 10 οπως στην Ισπανια?
Γιατι στο διαολο στην Ελλαδα δεν αρχιζουν παιχνιδια ποιο αργα απο τις 19:00-19:30? Τι στο διαολο ρε εσεις εκει χαμου δεν υποτίθεται οτι ειστε του βραδιου? Γιατι δεν εχει ματς 8,9 να μη πω και 10 οπως στην Ισπανια?
Επιλογή της nova,ίσως να θέλουν να αποφύγουν να πέφτουν τα παιχνίδια πάνω στα μεγάλα ευρωπαϊκά ματς που όπως αναφέρεις αρχίζουν αργά.
Μεσοβδόμαδα, πχ μεθαύριο έχει CHL.
Τα σαβκα, οι ζώνες που έχει διαλέξει η νοβα, είναι αυτές που την βολεύουν σε σχέση και με τα άλλα πρωταθλήματα.
SM-G935F
Τα σαβκα, οι ζώνες που έχει διαλέξει η νοβα, είναι αυτές που την βολεύουν σε σχέση και με τα άλλα πρωταθλήματα.
SM-G935F
- buffalobill4
Πες τα ρε παικτη. Εδω είναι 5 κιολαςCCCP έγραψε:Nα κανω ενα ψιλοασχετο και τελειως selfish παράπονο? Τι θα γινει ρε πουστη με αυτη τη γαμημενη ωρα εναρξης παιχνιδιων στην ελλαδα? Μπορει ρε γαμω την τρελα μου να μου εξηγησει καποιος γιατι στο διαολο ολα τα ματς του ΠΑΟΚ αρχιζουν στις 7 και 7μιση ελλαδος? Με εχει μαμησει αυτη η κολοωρα που ειναι 6 εδω.
Ρεάλ Ατλέτικο 4 μεσημέρι τοπική ώρα προχθές..
Σιγουρα αυτο που λενε τα παιδια παραπανω, αλλα και οπως προσωπικά το βλέπω με βολεύει πολύ πιο πολύ αυτή η ώρα, γιατί στις 10 πχ σημαίνει οτι θα είμαι πισω καλές 1. άλλοι απο Κοζάνες, Ιωάννινα κτλ καλές 2 κ.ο.κ... το καλύτερο μου πχ Κυριακές, είναι το 17.15...CCCP έγραψε:Nα κανω ενα ψιλοασχετο και τελειως selfish παράπονο? Τι θα γινει ρε πουστη με αυτη τη γαμημενη ωρα εναρξης παιχνιδιων στην ελλαδα? Μπορει ρε γαμω την τρελα μου να μου εξηγησει καποιος γιατι στο διαολο ολα τα ματς του ΠΑΟΚ αρχιζουν στις 7 και 7μιση ελλαδος? Με εχει μαμησει αυτη η κολοωρα που ειναι 6 εδω.
- buffalobill4
Κυριακη δεν με χαλαει. Μεσοβδομαδα υπάρχει πρόβλημα