ΠΑΟΚ - βάζελος 9/4 19:00 PAOKmania Web Radio & NS1
Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 9/4 19:00 PAOKmania Web Radio & NS1
παιδια επειδη ειμαι σε καφενείο και μου εχουνε βαλει την παράλληλη μετάδοση που δεν δείχνει καθολου ΠΑΟΚ μπορειτε να μου πειτε αν παιζει καποιο λινκ να παω σπίτι;;;;;;
Ο ΠΑΟΚ παίζει σήμερα, χωρίς ένα βασικό στόπερ, Μαλεζα. Χωρίς το βασικό του 6αρι Κανιας. Αλχημείες στο κέντρο καθόσομ ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ, δεν μπορεί να βγάλει 2ο 90λεπτο με αποτέλεσμα να μπει ο Ουαρντα.
Από κει και πέρα, λόγω του ότι και ο Κάμπος δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο, αναγκαστικά το 10αρι Πελκας, τραβήχτηκε αριστερά σε θέση που δεν μπορεί και το αριστερό σου εξτρεμ Ενρίκε παίζει αναγκαστικά δεξιά.
Συν ότι στη θέση του φορ, παίζει το τρίτο φορ της ομάδας, ο Κλάους.
Αυτά.
Ναι κύριοι οι απουσίες του ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικές.
Μην σταματάς να τους γαμας!!!
SM-G935F
Από κει και πέρα, λόγω του ότι και ο Κάμπος δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο, αναγκαστικά το 10αρι Πελκας, τραβήχτηκε αριστερά σε θέση που δεν μπορεί και το αριστερό σου εξτρεμ Ενρίκε παίζει αναγκαστικά δεξιά.
Συν ότι στη θέση του φορ, παίζει το τρίτο φορ της ομάδας, ο Κλάους.
Αυτά.
Ναι κύριοι οι απουσίες του ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικές.
Μην σταματάς να τους γαμας!!!
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 09 Απρ 2017, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
egw paidia edw eida to prwto.ekleise sto imixrono pisteyw tha anoiksei gia to 2o (http://live.robinwidget.org/streamvideo ... 81893.html )
Εγώ στους άκλαυτους το βλέπω και παίζει μια χαρά. 3 λεπτά καθυστέρηση έχει.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:

Ωραία ιδέα!!!! Να χάσει το κύπελλο.theo86 έγραψε:O sakhov με την καρτα αυτή συμπλήρωσε 6. Έτσι με 1 ακομα σε άλλο ματς χάνει απο 1ως 2 ματς των πλαυ οφ.
Παιζει να πάρει κ 2η για να μείνει στις 5 κίτρινες ;;;
3 αποδοση δινει η κόκκινη... Να τζογαρουμε αν ειναι
Ακριβώς. Με τις τάπες κιόλας. Αντιεπαγγελματικό εντελώς και μάλιστα όταν το παιχνίδι είναι 3-0.KOSTAS54 έγραψε:Το φάουλ στον αχίλλειο του Τσίμιροτ δεν είναι κίτρινη. Κατακόκκινη είναι.
Κάρτα σε ντέρμπι στο πρώτο φάουλ στο 2', μόνο σε εμάς ρε φουστηδες...
SM-G935F
SM-G935F
η μεγαλύτερη εντός έδρας νίκη με τον βάζελο είναι μόνο 4-1.
σήμερα πρέπει να γραφτεί τουλάχιστον ΠΑΛΑΜΗ.
Ξεφτιλίστε τους.
σήμερα πρέπει να γραφτεί τουλάχιστον ΠΑΛΑΜΗ.
Ξεφτιλίστε τους.
Αδελφέ μου αν ανοιξει μπορεις να το γραψεις εδω;;;;;;;;;;;MuSh έγραψε:egw paidia edw eida to prwto.ekleise sto imixrono pisteyw tha anoiksei gia to 2o (http://live.robinwidget.org/streamvideo ... 81893.html )
Ευχαριστω!!
Οοοο τωρα το ειδα αυτο!!! Ευχαριστω!!!!Spiros_S έγραψε:Εγώ στους άκλαυτους το βλέπω και παίζει μια χαρά. 3 λεπτά καθυστέρηση έχει.
Πιλότε δεν παίζει ακόμη και ο Πρίγιοβιτς, Μυστακίδης καθώς και οι MVP της Τετάρτης Κίτσιου και Κάτσε.
Πιο πολλές οι δικές μας απουσίες.
link?Spiros_S έγραψε:Εγώ στους άκλαυτους το βλέπω και παίζει μια χαρά. 3 λεπτά καθυστέρηση έχει.
http://www.aklautoi.live/paok-panathina ... 00-link-2/vs40 έγραψε:ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ και ας μη το βλεπω. Παμε για ρεκόρ!!
https://temp-mail.org/el/
Εννοείται!!!!KOSTAS54 έγραψε:Πιλότε δεν παίζει ακόμη και ο Πρίγιοβιτς, Μυστακίδης καθώς και οι MVP της Τετάρτης Κίτσιου και Κάτσε.
8 αλλαγές έκανε ο Ιβιτς.
Είπα παίζουμε με το 3ο φορ...
SM-G935F