Υ.Γ. Δίκαιο έχεις Κούρδε μου...Προσωπικά θα προσπαθήσω να αποφύγω πλέον τις αλλαγές που επισημαίνεις!
PAOKmania Web Radio
Re: PAOKmania Web Radio & chat
Ακούς ΜΑΝΙΑΚΕ???
Υ.Γ. Δίκαιο έχεις Κούρδε μου...Προσωπικά θα προσπαθήσω να αποφύγω πλέον τις αλλαγές που επισημαίνεις!
-
Μπαρκαρούτσος
RoMaN έγραψε:Γκουχ γκουχ...
Ακούγομαι;
Ωραία.
(Κατά 99%)
Αύριο στις 15:00 ζωντανά ο αγώνας του Π.Α.Ο.Κ. με τον βάζελο, μέσα από το Εθνικό Κολυμβητήριο, στο PAOKmania Web Radio!! Πρώτη μετάδοση αγώνα πόλο της ΠΑΟΚάρας, και όχι τελευταία...
![]()
![]()
![]()
![]()
Και ίσως πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση αγώνα πόλο του Π.Α.Ο.Κ. γενικότερα...
Προσεξε μη σου ξεφυγει κανενα "ο πασαδορος παιζει πικ εν ρολ με το δεξιο ιντερ και σκοραρει"
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Μια χαζη ερωτηση. Υπαρχει ενδεχομενο να ανεβει σε καμια εφαρμογη ραδιοφωνου τυπου tunl radio το web radio?
Εγώ έχω ένα χαζό email μόνο για τέτοιες περιπτώσεις.
Μου έχει φανεί πολύ χρήσιμο όταν δεν θέλω να δίνω το "καλό" μου.
Μου έχει φανεί πολύ χρήσιμο όταν δεν θέλω να δίνω το "καλό" μου.
Υπάρχουν σκέψεις να μεταφερθεί σε άλλη πλατφόρμα, αλλά κοστίζει αρκετά. Αν ναι, θα μπορείτε να το προσθέσετε σε τέτοιες πλατφόρμες κανονικά μόνοι σαςTaseos έγραψε:Μια χαζη ερωτηση. Υπαρχει ενδεχομενο να ανεβει σε καμια εφαρμογη ραδιοφωνου τυπου tunl radio το web radio?
Γιατί δε φτιάχνεις με ένα fake? Η Ακόμα καλύτερα ένα τρίτο, για τέτοιαTaseos έγραψε:Αποφαυγω να δινω email σε εφαρμογες τριτων.
Α νομιζα δωρεαν εινσι τα ραδια στος πλατφορμες. Βλακεια μου. Οχι τοτε να μην ανεβει. Τζαμπα λεφτα επιπλεον
-
Μπαρκαρούτσος
Πλέον ακούτε PAOKmania Web Radio ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ!!
Πρόγραμμα μεταδόσεων ΠΣΚ:
Σήμερα: 15:00 (Πόλο playoffs πρωταθλήματος) Π.Α.Ο.Κ. - βάζελος, για πρώτη ίσως φορά σε ραδιόφωνο, αγώνας πόλο του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Σάββατο: 17:00 (Μπάσκετ) Π.Α.Ο.Κ. - Κόροιβος Αμαλιάδας (τιμή εισιτηρίου 1€!!!!!)
18:00 (Χάντμπολ) Φοίβος Συκεών - Π.Α.Ο.Κ.
Κυριακή: 14:00 (Χάντμπολ γυναικών) Π.Α.Ο.Κ. - Φιλώτας Φλώρινας
19:00 Π.Α.Ο.Κ. - βάζελος, ξέρετε ποιο άθλημα.
Πρόγραμμα μεταδόσεων ΠΣΚ:
Σήμερα: 15:00 (Πόλο playoffs πρωταθλήματος) Π.Α.Ο.Κ. - βάζελος, για πρώτη ίσως φορά σε ραδιόφωνο, αγώνας πόλο του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Σάββατο: 17:00 (Μπάσκετ) Π.Α.Ο.Κ. - Κόροιβος Αμαλιάδας (τιμή εισιτηρίου 1€!!!!!)
18:00 (Χάντμπολ) Φοίβος Συκεών - Π.Α.Ο.Κ.
Κυριακή: 14:00 (Χάντμπολ γυναικών) Π.Α.Ο.Κ. - Φιλώτας Φλώρινας
19:00 Π.Α.Ο.Κ. - βάζελος, ξέρετε ποιο άθλημα.