Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Ο γαύρος είναι αυτός που είναι κάνει αυτά που κάνει αλλά και το ξέρουν και το ξέρεις... Δεν στο κρύβουν... Οι άλλοι 2 και ένα κλικ πιο πάνω ο βάζελος είναι αυτοί που με πονηρούς τρόπους θέλουν και προσπαθούν να σε εξοντώσουν... Αυτά τα ύπουλα είναι τα πιο επικίνδυνα και αυτά που εμένα προσωπικά με τρελαίνουν... Στα μάτια μου ο Σαββίδης θέλει να κερδίσει τον ΠΟΛΕΜΟ και όχι απλά κάποιες μάχες... Μπορεί να χάσει 50-100 μάχες αλλά δεν τον νοιάζει... Αυτό που τον νοιάζει είναι να κερδίσει τον ΠΟΛΕΜΟ...
Και στο ξαναλέω ΑΔΕΡΦΕ μου δεν με νοιάζει η άποψή τους γιατί πολύ απλά έχω και εγώ την δική μου... Όσο τους νοιάζει αυτούς η άποψή μου άλλο τόσο με νοιάζει και εμένα η δική τους... Δεν σε ανέφερα στο post ότι θα περάσω ή ότι έχω πάρει το Κύπελλο γιατί πολύ απλά όπως και να το κάνουμε είναι ντέρμπι... Όλα είναι πιθανά... Αλλά να φοβηθώ εγώ τον βάζελο ή το χανούμι δεν μπορώ... Φοβάμαι τον ΠΑΟΚ... Την νοοτροπία μας και όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω... Είναι ντέρμπι αλλά φέτος ο ΠΑΟΚ δεν με έδειξε ότι είμαι αουτσάιντερ για να κατακτήσω το Κύπελλο... Τις γνώμες μας λέμε δεν προσπαθώ να σε πείσω να αλλάξεις την δική σου... Συζήτηση κάνουμε... 

Όχι άλλο κάρβουνο, όχι άλλο κάρβουνο!
Θα το επαναλάβω για νιοστή φορά :
¨το 84-85 χάσαμε 2-0 από βάζελο στην Αθήνα και όλοι κλάιν μάιν, ρούφα το ντόρτι βαζελάκο στην Τούμπα¨ .
Και ας πούμε πως λήξει πάλι 2-0 το 1ο παιχνίδι. Θα υπάρχει εδώ μέσα πρώτα απο όλα (στα παπάρια μου οι χαμουτζοφυλλάδες) θετική ατμόσφαιρα;
Την περιρέουσα ατμόσφαιρα τη δημιουργούμε εμείς.
Δε δέχομαι επουδενι επιχείρημα ¨ναι μα τότε η ομάδα έσμπρωχνε τον κόσμο¨. Τρίχες. Μην τύχει και θέσουμε τον περιούσιο λαό υπό των ευθυνών του.
Που ως και τελικό θέλαμε να πάμε ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ αλλά για να την πούμε (σε ποιούς;;;) στα σκουλήκια για το ποιος έκανε μεγάλη εκδρομή και λοιπά φαιδρά.
Ουυφ..
ΥΓ: Χούλιγκαν μαζί σου.
Θα το επαναλάβω για νιοστή φορά :
¨το 84-85 χάσαμε 2-0 από βάζελο στην Αθήνα και όλοι κλάιν μάιν, ρούφα το ντόρτι βαζελάκο στην Τούμπα¨ .
Και ας πούμε πως λήξει πάλι 2-0 το 1ο παιχνίδι. Θα υπάρχει εδώ μέσα πρώτα απο όλα (στα παπάρια μου οι χαμουτζοφυλλάδες) θετική ατμόσφαιρα;
Την περιρέουσα ατμόσφαιρα τη δημιουργούμε εμείς.
Δε δέχομαι επουδενι επιχείρημα ¨ναι μα τότε η ομάδα έσμπρωχνε τον κόσμο¨. Τρίχες. Μην τύχει και θέσουμε τον περιούσιο λαό υπό των ευθυνών του.
Που ως και τελικό θέλαμε να πάμε ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ αλλά για να την πούμε (σε ποιούς;;;) στα σκουλήκια για το ποιος έκανε μεγάλη εκδρομή και λοιπά φαιδρά.
Ουυφ..
ΥΓ: Χούλιγκαν μαζί σου.
- Josey Wales
Σωστός.HOOL4IGAN έγραψε:Ο γαύρος είναι αυτός που είναι κάνει αυτά που κάνει αλλά και το ξέρουν και το ξέρεις... Δεν στο κρύβουν... Οι άλλοι 2 και ένα κλικ πιο πάνω ο βάζελος είναι αυτοί που με πονηρούς τρόπους θέλουν και προσπαθούν να σε εξοντώσουν... Αυτά τα ύπουλα είναι τα πιο επικίνδυνα και αυτά που εμένα προσωπικά με τρελαίνουν... Στα μάτια μου ο Σαββίδης θέλει να κερδίσει τον ΠΟΛΕΜΟ και όχι απλά κάποιες μάχες... Μπορεί να χάσει 50-100 μάχες αλλά δεν τον νοιάζει... Αυτό που τον νοιάζει είναι να κερδίσει τον ΠΟΛΕΜΟ...
- ΑποστόληςΑ
Σήμερα θα ξέρουμε αν ο Λέτο τιμωρηθεί με 2 αγωνιστικές, οπότε δεν θα παίξει στους δύο επόμενους αγώνες ΠΑΟΚ-ΠΑΟ (Κυριακή) και ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (κύπελλο).
Υπάρχει και μια πιθανότητα να τιμωρηθεί και ο Μάνταλος, αν και μικρότερη.
Υπάρχει και μια πιθανότητα να τιμωρηθεί και ο Μάνταλος, αν και μικρότερη.
Προτιμώ να σωθεί ο Γηραιός παρά η Λειβαδιά. Και δεν θα του επιτρέψουμε ξανά να μας κόψει βαθμό.
- kataramenos5
Ναι.Κι εχει και προγραμμα φωτια ο κομποτιακοςKourdos έγραψε:Προτιμώ να σωθεί ο Γηραιός παρά η Λειβαδιά. Και δεν θα του επιτρέψουμε ξανά να μας κόψει βαθμό.
- ΑποστόληςΑ
Έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί από τον Ηρακλή, λόγω χρέους προς τον ποδοσφαιριστή Μπουκουβάλα. Υπάρχει η δυνατότητα να τους πάρει πίσω ο Ηρακλής, αν έρθει σε διακανονισμό για την αποπληρωμή του χρέους, μέχρι την Μ. Τετάρτη. Μέχρι τότε όμως η βαθμολογία στην ουρά είναι:
10. Κέρκυρα 20-33, 29
11. Παναιτωλικός 27-36, 28
12. Αστέρας Τρίπολης 29-43, 26
13. ΑΕΛ 22-40, 24
14. Λεβαδειακός 23-45, 22
15. Ηρακλής 22-35, 19
16. Βέροια 19-49, 19
10. Κέρκυρα 20-33, 29
11. Παναιτωλικός 27-36, 28
12. Αστέρας Τρίπολης 29-43, 26
13. ΑΕΛ 22-40, 24
14. Λεβαδειακός 23-45, 22
15. Ηρακλής 22-35, 19
16. Βέροια 19-49, 19
Ο Μπουκουβάλας έχει συμφωνήσει απο προχθές σε διακανονισμό και οι βαθμοι έχουν επιστραφεί.
Χιλιες φορές να πέσει η γριά για να τελειώσουν και σαν οντότητα.
ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
Χιλιες φορές να πέσει η γριά για να τελειώσουν και σαν οντότητα.
ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
Το πιο άστοχο και μειωτικό σύνθημα για τον ΠΑΟΚ.
Μειωτικο είναι ότι αναφέρεται στα ναρκωτικά όχι αυτό
- ΑποστόληςΑ
Κι εμείς είχαμε συμφωνήσει με την Γαλατά αλλά ξέρεις τι πήραμε. Εάν ο Ηρακλής δεν καταθέσει την πρώτη δόση του - όποιου - διακανονισμού δεν επιστρέφονται οι βαθμοί.dimbar έγραψε:Ο Μπουκουβάλας έχει συμφωνήσει απο προχθές σε διακανονισμό και οι βαθμοι έχουν επιστραφεί.
- Παλαιολόγος
δεν ειναι φοβητρο παιδες ο παναθηναικος
παιζει με πανιωνιο ζοριζεται πολυ
παιζει με πανιωνιο ζοριζεται πολυ
Το οτι ζοριζεται με τον Πανιωνιο δεν σημαινει και κατι, λογικο ειναι. Ο Πανιωνιος ειναι πολυ καλη ομαδα.
Σιγουρα δεν ειναι φοβητρο ο βαζελος απλα φαινεται να ειναι σε καλο φεγγαρι.
Σιγουρα δεν ειναι φοβητρο ο βαζελος απλα φαινεται να ειναι σε καλο φεγγαρι.