Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
- pisakaipoupoula
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
18,5 ετών θα ρθει ο Λημνιός, και θεωρείται ο πιο ταλαντούχος της εθ. ελπίδων, επίσης καλό ότι είναι ψημένος σε Α εθνική ως βασικός κιόλας και δε θα χρειαστεί "μαθήματα" στα βασικά και τρελά αγροτικά σε χωράφια.
Εννοείται είναι σουπερ κίνηση, αν θα πιάσει είναι άλλη συζήτηση
Εννοείται είναι σουπερ κίνηση, αν θα πιάσει είναι άλλη συζήτηση
Πραγματι, εχω αρνητικη προδιαθεση σε ο,τι ελληνικο μεσοεπιθετικά.obanebane έγραψε:Γιατί ρε 87άρη;paok87 έγραψε:Μακάρι να μην ισχύει. Χάνω πάσα ιδέα
Έχω την αίσθηση ότι ο αρνητισμος σου εχει να κανει περισσότερο με το γεγονός ότι είναι Έλληνας (αποτι θυμάμαι δεν έχεις καλή άποψη για τους έλληνες παίχτες) παρά για οτιδήποτε άλλο.
Αν κάνω λάθος σε αυτό που γράφω και εχεις ολοκληρωμένη άποψη για τον παίχτη θα ήθελα να τη διαβάσω.
Εγώ η αλήθεια είναι δε τον εχω δει πολύ, από όσα έχω δει όμως μου αρέσει.
Καλό κορμί έχει γρήγορος σχετικά είναι μπούκες κάνει.
Απο όσα διαβάζω έκλεισε οπότε κανω τουμπεκί.
Για τους μικρους αυτο ειναι το ιδανικο Ελβετε, απλα αυτο απ'ο,τι φαινεται αργει ακομα..
Για τους 19-21 χρονους, δε νομιζω οτι τα αγροτικα στη γ εθνικη κ στη β (οταν ανεβει η ομαδα ), θα'ναι κατι γονιμο..
Για τους 19-21 χρονους, δε νομιζω οτι τα αγροτικα στη γ εθνικη κ στη β (οταν ανεβει η ομαδα ), θα'ναι κατι γονιμο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 05 Απρ 2017, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Petros1988
Πολυ δουλεια απο Μιχελ και στην μεταγραφη Λημνιου!Ο Ανθρωπος ειναι πανεξυπνος!
Θα συμφωνήσω απολυτα με την πρωτη προοπτική. Οι παίκτες αποκομίζουν εμπειρίες μόνο σε καλά πρωταθληματα του εξωτερικού όταν και έρχονται σε επαφή με διαφορετικά ποδοσφαιρικά πρότυπα. Εκεί εξελίσσονται καλύτερα. Και ας μην είναι κατ' ανάγκη πρωταθληματα Α΄κατηγορίας.simba έγραψε:Το ζητημα CCCP ειναι να χτισεις κ ενα καλο δικτυο με 3-4 ομαδες στο εξωτερικοωστε καποιοι απ'αυτους, να ψηθουν, να παρουν εμπειριες κ να δουλεψουν στις αδυναμιες τους, καθως οι περισσοτεροι ελληνες παικτες εχουν ανεπαρκες υποβαθρο (κ ισως ακομα πιο ανεπαρκη νοοτροπια)
Η εστω με 1-2 ομαδες στην Ελλαδα με καλα ποδοσφαρικα προτζεκτ (πλατανια,νιωνιο) για πολλες συμμετοχες.
Στο ελληνικό πρωτάθλημα όμως αμφιβαλλω αν ένας ενδεχομενος δανεισμός θα βελτιώσει τον εκάστοτε ταλαντούχο ποδοσφαιριστή...και τα παραδειγματα τουλάχιστον σε οτι αφορα τον ΠΑΟΚ είναι πολλά...
Τον Λημνιο τον ειδα μονο στο ματς του ατρομητου με γαυρο για το κυπελλο στο περιστερι και μου εκανε θετικοτατη εντυπωση.
Τωρα απο εκει και περα παντα θα φοβαμαι αυτο το μαμημενο "ερχονται στον ΠΑΟΚ και ξεχνανε την μπαλα ρε γαμωτο;".
Δεν μασαω με Λαμπρου, Λημνιο στα φτερα θα το παρω του χρονου.
Τωρα απο εκει και περα παντα θα φοβαμαι αυτο το μαμημενο "ερχονται στον ΠΑΟΚ και ξεχνανε την μπαλα ρε γαμωτο;".
Δεν μασαω με Λαμπρου, Λημνιο στα φτερα θα το παρω του χρονου.
Ο Λημνιός είναι εξαιρετική περίπτωση, όπως και ο Γιακουμάκης που είναι κλώνος, ίσως και βελτιωμένος, Καρέλη, αλλά δυστυχώς τον τσίμπησε η ΑΕΚ. Πάντως αν ψάχνουμε για τέρμα, τδεν κάνουμε και μια πρόταση για Γκορμπούνωφ που είναι μάλλον ο καλύτερος του πρωταθλήματος.....το λέω γιατί εγώ τη μαύρη αλήθεια μου θα την πω....τρέμω με Μπρικιτς όποτε η μπάλα περνάει τη σέντρα και πίσω......
Εγω θα ήθελα Ο μιχελς να βρει κάποιες ομάδες σε Γαλλία -Ιταλία και Ισπανία ,έστω β εθνικής για να στέλνουμε δανεικους εκει.Θα έκανε μεγάλο καλο στους παίκτες μας ,π.χ πελκας σε σετουμπαλ.Θα ήθελα μια γνώμη για λημνιο.
Ταχυδυναμικός, εκρηκτικός, καλό τρέξιμο με μπάλα, όχι γατάκι, έχει prospects.gman90 έγραψε:Εγω θα ήθελα Ο μιχελς να βρει κάποιες ομάδες σε Γαλλία -Ιταλία και Ισπανία ,έστω β εθνικής για να στέλνουμε δανεικους εκει.Θα έκανε μεγάλο καλο στους παίκτες μας ,π.χ πελκας σε σετουμπαλ.Θα ήθελα μια γνώμη για λημνιο.
Ο οποιος δε θελει με τιποτα να γυρισει, ουτε ηθελε.DAAT έγραψε:Πραγματικά επειδή έγινε κουβέντα παρακολουθώντας τον Βιεριχνα να παίζει αριστερό εξτρέμ στην Wolfsburg αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τον αναξιόπιστο στοχ. Μακάρι να μπορούσαν να τον φέρουν πίσω, στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έκανε πλάκα.
Γιατι ρε συ, δε θυμασαι με κουτσιανικουλη?paok87 έγραψε:Πραγματι, εχω αρνητικη προδιαθεση σε ο,τι ελληνικο μεσοεπιθετικά.obanebane έγραψε:Γιατί ρε 87άρη;paok87 έγραψε:Μακάρι να μην ισχύει. Χάνω πάσα ιδέα
Έχω την αίσθηση ότι ο αρνητισμος σου εχει να κανει περισσότερο με το γεγονός ότι είναι Έλληνας (αποτι θυμάμαι δεν έχεις καλή άποψη για τους έλληνες παίχτες) παρά για οτιδήποτε άλλο.
Αν κάνω λάθος σε αυτό που γράφω και εχεις ολοκληρωμένη άποψη για τον παίχτη θα ήθελα να τη διαβάσω.

Σε μεγαλυτερη υπόληψη εχω κυριακιδη κ ντοναρουμα απο γκορμπουνοφ σελοφαν..
Ετιεν, συμφωνω. Αλλα αν δν εχεις επιλογη εξωτερικου, κ ειδικα αν θες καποιον να ψηθει με πολλα ματς, δν ειναι κακη επιλογη να επιλεξεις καλα ποδοσφαιρ. πρότζεκτ σαν αυτα του Πλατανιά κ του νιωνιου.
Ετιεν, συμφωνω. Αλλα αν δν εχεις επιλογη εξωτερικου, κ ειδικα αν θες καποιον να ψηθει με πολλα ματς, δν ειναι κακη επιλογη να επιλεξεις καλα ποδοσφαιρ. πρότζεκτ σαν αυτα του Πλατανιά κ του νιωνιου.
Είναι μίσος Βραζιλιάνος αν βοηθάει...paok87 έγραψε:Πραγματι, εχω αρνητικη προδιαθεση σε ο,τι ελληνικο μεσοεπιθετικά.obanebane έγραψε:Γιατί ρε 87άρη;paok87 έγραψε:Μακάρι να μην ισχύει. Χάνω πάσα ιδέα