Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Πολλα μπραβο στην ομάδα. Δεν ειδα το ματς και φασεις , χαιρομαι πολύ που επανηλθαμε σε καλες εμφανίσεις.
Μακαρι να ειναι σημαδιακο αυτο το ματς !!
εμφανιση πρωταθλητη (και κυπελλουχου), ετσι θελουμε την ομαδα
Κιτσιου καπου αναμεσα σε Lahm και Cafu
Κιτσιου καπου αναμεσα σε Lahm και Cafu

kataramenos5 έγραψε:Ξαναρχιζουμε?![]()
[youtube]SKWNYlRgLeo[/youtube]
Από εδώ και πέρα θα χιλιοτραγουδηθει το συγκεκριμένο,να το θυμάστε αυτό.
Μπράβο στην ομάδα για μα ακόμη σερί νίκη. Περιμένω να δω τον αγώνα σε επανάληψη για να εκφράσω γνώμη, όπως είδα χθες το παιχνίδι της Κυριακής. Εκεί είδα κάπως αυστηρά σχόλια. Οι 2-0 νίκες, που κρατάμε το μηδέν πίσω πολύ μου αρέσουν. Η ομάδα έχει ανεβει πολύ στη βαθμολογία. Αν δούμε συγκομοιδή πριν και μετά Τζαβέλλα, βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα. Η ομάδα θα φορμαριστεί πιστεύω όταν πρέπει, και είναι μεγάλο μπουστ η επιστροφή Πρίγιοβιτς. Ελπίζω ο Ουάρντα να μην κάνει άλλα πειθαρχικά, γιατί μου αρέσει πολύ. Για το Λημνιό που ακούγεται, είναι σούπερ η περίπτωση. Μακάρι. Είναι παίκτης με τεράστια προσόντα για τη θέση του και είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για την επίθεση (SS/winger) με πολύ ταχύτητα, ΝΕΥΡΟ, θράσος και μόλις 19! Το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι πλέον αγκαλιά με τίτλους!!
- Aureliano Buendia
Αρχοντική εμφάνιση, αν και το ότι ο Ατρόμητος ήταν άνευ κινήτρου έκανε ευκολότερο το ματς.
Επιτέλους κερδίσαμε στο λεκανοπέδιο φέτος κι επιτέλους κάνουμε 2η σερί χρονιά διπλό σε αυτή την καταραμένη έδρα.
Βουρ για διπλό γαμήσι των ούλτραζ του κολεγίου αθηνών.
Έχουμε πολλά για τα οποία πρέπει να πάρουμε ρεβάνς.
Επιτέλους κερδίσαμε στο λεκανοπέδιο φέτος κι επιτέλους κάνουμε 2η σερί χρονιά διπλό σε αυτή την καταραμένη έδρα.
Βουρ για διπλό γαμήσι των ούλτραζ του κολεγίου αθηνών.
Έχουμε πολλά για τα οποία πρέπει να πάρουμε ρεβάνς.
Ούτε σημαδιακό ούτε τυχαίο ούτε αναλαμπή,η ομάδα δουλεύει σε πλαίσια που δουλεύουν μεγάλα κλάμπ,αυτό ωφειλεται αποκλειστικά στον Ίβιτς και το τιμ τού.giapas έγραψε:Πολλα μπραβο στην ομάδα. Δεν ειδα το ματς και φασεις , χαιρομαι πολύ που επανηλθαμε σε καλες εμφανίσεις.
Τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας και ψυχολογίας,και σε αυτό το κομμάτι είμαστε σε καλό δρόμο.
Πιστέψτε στην ομάδα.
- john4serres
Όπως είπε και ο ΠΑΟΚ87 στο τσατ, το σύστημα θύμισε πολύ Μίλαν με τους 3 "κόφτες" 

καλή φάση να βάζεις Σάχωφ και Μάτος ενώ κερδίζεις με 2-0
σούπερ φάση ο Τσίμι
ο Μπίσε έχει βάλει αυτό το γκολ στα βιντεάκια από Τουρκία.
σήμερα έχασα το 1ο ημίχρονο λόγο δουλειάς. Είδα το 2ο.
έχασα επίσης και τα 2 τελευταία εντός. Την Κυριακή θα είμαι. Κανονίστε.
σούπερ φάση ο Τσίμι
Μπράβο ρε πονοφονιά παλίκαρε!!!!K_geo έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ και σε εσένα παυσίπονε4!!!! Όσα αξίζουν στην ομάδα, αξίζουν και σε εσάς!!!
Μ Π Ρ Α Β Ο σας και σε όλους όσους είστε εκεί στηρίζοντας σε κάθε ευκαιρία!!!!

- paokovios1974
Παιδιαααααααααααα.Εδω εδω, βρεθηκε η μαυρογαταABOLEYTOI έγραψε:καλή φάση να βάζεις Σάχωφ και Μάτος ενώ κερδίζεις με 2-0
σούπερ φάση ο Τσίμι

- painkiller4
Ναστε καλαgoran 64 έγραψε:Μπράβο ρε πονοφονιά παλίκαρε!!!!K_geo έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ και σε εσένα παυσίπονε4!!!! Όσα αξίζουν στην ομάδα, αξίζουν και σε εσάς!!!
Μ Π Ρ Α Β Ο σας και σε όλους όσους είστε εκεί στηρίζοντας σε κάθε ευκαιρία!!!!![]()

Αν και δεν ειδαμε αρκετοι το πρωτο γκολ λογω της χρονοβορας διαδικασιας με τα εισιτηρια λογω ΑΜΚΑ εγω μπηκα μεσα περιπου στο 20-25 του ματς τουλαχιστον μας αποζημιωσε η ΠΑΟΚΑΡΑ με την σημερινη της εμφανιση.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ EVER
Μπλοκα στον φιλο εξω απ'το γηπεδοpaokovios1974 έγραψε:Παιδιαααααααααααα.Εδω εδω, βρεθηκε η μαυρογαταABOLEYTOI έγραψε: σήμερα έχασα το 1ο ημίχρονο λόγο δουλειάς. Είδα το 2ο.

Δεν ειναι να παιζουμε μ'αυτα..
Καλό νέο αν ισχύει η οριστική συμφωνία για την απόκτηση του Λημνιου.
Αυτό που έχω δει στον συγκεκριμένο περα απο το οποιο ταλεντο εχει είναι ότι φαίνεται ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής,δεν είναι εύκολο να το βρεις αυτό σε 19χρονο Έλληνα.
Για τα υπόλοιπα κρατάω μικρό καλάθι,θα τον δούμε στο γήπεδό.
Αυτό που έχω δει στον συγκεκριμένο περα απο το οποιο ταλεντο εχει είναι ότι φαίνεται ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής,δεν είναι εύκολο να το βρεις αυτό σε 19χρονο Έλληνα.
Για τα υπόλοιπα κρατάω μικρό καλάθι,θα τον δούμε στο γήπεδό.
Μπραβο για την εμφανιση και το αποτελεσμα -εκτος του 45-60 που μας κλεισανε-.Γυρισαμε στο κλασικο χανουμε πολλα-βαζουμε λιγα,παλι
Αν ισχυει του Λημνιου καλη προσθηκη.Πολλα σαιτ γραφουν ηδη για συμφωνια παντωςοπως της νοβα συνηθως πεφτει μεσα.

Αν ισχυει του Λημνιου καλη προσθηκη.Πολλα σαιτ γραφουν ηδη για συμφωνια παντωςοπως της νοβα συνηθως πεφτει μεσα.