Π.Α.Ο.Κ. - Κόροιβος Αμαλιάδας 75-66 MVP, σχόλια & παραλειπόμ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Sobey
2
25%
Χρυσικόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κόνιαρης
1
13%
Τσόχλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαργαρίτης
1
13%
McFadden
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γλυνιαδάκης
4
50%
Καραμανώλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Παπαδόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Peiners
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Clanton
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Aska
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 8

Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Κόροιβος Αμαλιάδας 08/04 17:00 (PAOKmania Rad

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Είδες άμα είσαι διπλωμάτης

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Παρακαλαει ο ΜΠΑΝΕ να παει κοσμος στο γηπεδο για 1000000000 φορα τοσα χρονια.
Ειναι πραγματικα ντροπη μας...τον αναγνωριζουν ολοι σαν μαγκα τον ΜΠΑΝΕ εκτος απο τον
λαο μας....εγω αισθανομαι ντροπη....να μου λενε ζελες και χανουμια οτι απορουν που δεν
στηριζουμε την προσπαθεια που κανει τοσα χρονια και με τα χρηματα που εχει κανει ομαδαρες?

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΡΕ
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Καμια ντροπη. Αν επαιζε ο μπανε με τον κλιφ κ τον πετζα θα γεμιζε. Παιζει ο απολλωνας με τον λινο για την 4-5 θεση. Σιγα που θα πεισεις κοσμο να παει να δει μπασκετ ενω εχει δει σαραγοσα κνορ ΠΑΟΚ ΡΕΑΛ κλπ. Αστειο να λες ντροπη. Ντροπη ειναι ειναι να πεφτει μοα ομαδα στην βητα να ανεβαινει μετα 6 χρονια κ συ ακομη να κανεις εξυγιανση
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε @Taseos...Επίτρεψε το μου σε παρακαλώ πολύ και εξηγούμαι για τον λόγο:

Οπαδοί είμαστε εμείς...Του Π.Α.Ο.Κ. όμως...Του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινοπολιτών!!!!
Ούτε προσωπολάτρες, ούτε πελάτες των εκάστοτε διοικήσεων του, όπως κι αν λέγονται όσοι τις στελεχώνουν!!!!

Γι αυτό ακριβώς πάμε όπου κι όποτε μπορούμε, όποιοι κι αν φοράνε τα ασπρόμαυρα, μόνο και μόνο για να γλυκαθεί η ψυχούλα μας βλέποντας τα να αγωνίζονται, είτε κερδίσουν είτε χάσουν μετά από έναν τίμιο αγώνα!!!!

:nairepaok:

Υ.Γ. Αλλιώς δεν δικαιούμαστε καν να τραγουδάμε το: "Εμείς μαζί για μια ζωή, Αετέ, Αητέ, Δικέφαλε!!!! :pano:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Π.Α.Ο.Κ. - Κόροιβος Αμαλιάδας 08/04 17:00 (PAOKmania Radio)

Δημοσίευση από Taseos »

Ε καλα το τραγουδαμε αλλα στην πραξη δε γινεται. Εγω εχω διαρκειας 3 χρονια κ δεν εχω παει ουτε στα ντερμπι. Με θλιβει το οτι ο μπασξετικος ΠΑΟΚ απλα συμπληρωνει το πρωταθλημα. Εχω ζησει απο πολυ κοντα ολους τους τιτλους κ αδυνατω. Ισως ειμαι κ λιγοψυχος , ισως δε θελω να χαλιεμαι. Αλλα και στην τιβι πλεον αν δεν ειναι ποντο ποντο το ματς με Αρη δυσκολα δε θα με παρει ο υπνος. Για τα δε ματς με κατι λευκαδες και κατι αμαλιαδες σορρυ αλλα δεν αντεχω. το αντεχα τα πρωτα χρονια. Ψευτοφτθαχτηκα επι δροσου που χε κ 3000 διαρκειας αππα με ενα ψευτοραμα. Μακαρι η πλειοψηφια να πιστευει αυτο που λες εσυ. Και να σου πω οτι του χρονου δεν ξερω αν θα μπορω να πεταξω για μια ακομη αδιαφορη χρονια μπασκετικο ΠΑΟΚ εστω κ αυτα τα ελαχιστα που κανει ενα διαρκειας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

ΟΚ φίλε μου...
Μιας και τυγχάνει να έχω ζήσει το μπάσκετ-Π.Α.Ο.Κ. απ το 1977 που είχα καθηγητή μου στο Γυμνάσιο τον Γιάννη τον Πολίτη (με την μεγάλη μύτη, τους έκλεισες το σπίτι, θυμάσαι φαντάζομαι :mrgreen: ) δέχομαι την δική σου άποψη ως πλήρως διαφορετική και διατηρώ πάραυτα την δική μου...

Αν σκεφτόμαστε σήμερα έτσι οι περισσότεροι (όπως εικάζεις και πιθανά να είναι η πραγματικότητα) όμως, τι θα πρέπει να γίνει για να μεγαλώσει ο Π.Α.Ο.Κ. όταν κάποιο τμήμα του δεν διαθέτει τα απαραίτητα χρήματα???

Καλό το διαρκείας, αλλά όταν τα κοράκια σε παίζουν μέσα στο Παλατάκι σαν χωριό χρειάζεται και μπινελίκι... ;)
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Η καε κατεμε εχει λαθος προσανατολισμο. Επρεπε να ψαχνει επενδυτη. Δεν γινεται να χουν ο Αρης κ τα τρικαλα επενδυτη κ ο ΠΑΟΚ οχι. 10 χρονια ειναι πολλα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Συμφωνώ μεν μ αυτό που λες αλλά δεν έχει να κάνει με την δική μας υποχρέωση για στήριξη στα ασπρόμαυρα!!!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

το ενδιαφέρον του κόσμου (του ΠΑΟΚ εν προκειμένω) για το πρωτάθλημα Α1 στηρίζεται και από τα ποστς των παιδιών που πάνε στην Πυλαία (και παρακαλάνε άλλους να ρθουνε και αυτοί). δεν υπάρχει ούτε μισό ποστ του στυλ ο τάδε παίκτης είναι καλός, πρέπει να προσέξουμε τον μιλουτίνοβιτς ξερω κλπ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ για το άθλημα από τους ίδιους που πάνε να το δούν. Η μόνη αφορμή είναι ο ΠΑΟΚ. Λές σε κάποιον δλδ είσαι ΠΑΟΚ γιατί δεν πάς Πυλαία? αντίστοιχο του είσαι χριστιανός γιατί δεν πάς εκκλησία ξερω γω.

και λέει ο άλλος (ο Χ άλλος): μα είσαι ΠΑΟΚ ρε φίλε, ΠΑΟΚ σημαίνει κλπ κλπ. και εγώ (ο Χ εγώ) γιατί να καταλαβαίνω τι σημαίνει ΠΑΟΚ όπως το καταλαβαίνει αυτός? Και εγώ είμαι χημικός και ο Atkins αλλά δεν καταλαβαίνουμε την ίδια Φυσικοχημεία. Ας πούμε εγώ (ο Χ εγώ) έχω φάει έναν τόνο χημικά έξω από τη βουλή και θα ήθελα βοήθεια για να ρίξω αυτό που πιστεύω ΕΓΩ οτι πρέπει να πέσει. Αλλά σε ποιόν να φωνάξω? Στον Συνέλληνα που η αγωνία του είναι ποιός θα φύγει από το Survivor? Τι σημαίνει είμαστε όλοι ΠΑΟΚ? τι σημαίνει είμαστε όλοι έλληνες ή ταλιμπάν ξέρω γω και πρέπει να πέσουμε όλοι καμικάζι στα τρένα να σκοτώνουμε κόσμο?

όσον αφορά για τη λατρεία των νότιων για τον Μπάνε (ναι ως παίκτη ΟΛΟΙ τον παραδέχονται) αμφιβάλλω αν το 50% ξέρει καν οτι είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ ο Μπάνε. Και αν είμαι υπερβολικός, αμφιβάλλω αν ξέρουνε πάνω από 2 παίκτες του ΠΑΟΚ στο φετινό ρόστερ. Αν δέ, τους πείς τι μπάτζετ έχουμε, δεν θα σε πιστεύει κανείς! Αυτά τα λέει κάποιος που από τα 41 του χρόνια τα 36 τα χει περάσει στην Νότια Ελλάδα (0 έως 80 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα), με άρρωστους μπασκετικούς φίλους βαζελόγαυρους.

αν τους ρωτήσεις λοιπόν στα μάτια θα σου πούν: φίλε, καλός ο μπάνε (αν ξέρουν οτι είναι πρόεδρος) αλλά για να κάνεις ομάδα θές λεφτά. δεν γίνεται αλλιώς. αλλιώς ομάδες, ομαδούλες, αντε και ομαδάρες μιας χρονιάς κάνουνε σύλλογοι όπως ο Πανιώνιος και η Λάρισα. όχι ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΛΟΝΙΚΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ.

end of story.

PS: on tοpic καλά ρε μλκς εκεί στην ΚΑΕ δε μπορούσατε να το κάνετε παρασκευή στις 7 για να ρθω (και πέμπτη οποιαδήποτε ώρα καλά θα τανε)?
PS2: η απουσία του μιλιένοβιτς θα είναι καθοριστική σε αυτό το ματς που θα χει uptempo.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Λοιπόν, τα εξής:

α) περί Μπάνε, στην πούτσα μας τα κομπλιμέντα των χανουμο-βάζελων, οι οποίοι αν ήταν στην κατάσταση που είμαστε εμείς τώρα χρόνια στο μπάσκετ, θα είχαν ξεχάσει τους κανονισμούς του αθλήματος. Έξω από τον χορό και εν μέσω καφενειακής κουβέντας, είναι πανεύκολο να κάνεις νουθεσίες.

β) αν νομίζετε ότι στις χρυσές εποχές κόχλαζε το Παλέ στους αγώνες με Παγκράτι και Παπάγου, κατασκευάζετε καλλωπισμένες αναμνήσεις

γ) αυτό που συμβαίνει στο μπάσκετ, είναι μαρτύριο. Η έλλειψη κινήτρου, σε συνδυασμό με την ανυπαρξία οικονομικής επιφάνειας, σκοτώνει τα πάντα. Είτε βγούμε τρίτοι είτε πέμπτοι είναι απολύτως το ίδιο, δεν σημαίνει τίποτα. Είναι λογικό να κάμπτεται η θέληση του κόσμου για να παρακολουθήσει. Ιδίως όταν δεν υπάρχει το δέλεαρ μίας μελλοντικά ποιοτικής ομάδος.

δ) η ανάκαμψη δεν περνά μέσα από το παρακαλητό μάρκετινγκ, την επίκληση περασμένων μεγαλείων και το επιχείρημα της φτωχής και τίμιας προσπάθειας. Ψάξιμο επενδυτή, ενίσχυση της οικονομικής επιφάνειας της ομάδος πάση θυσία.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Γιατι ρε αδερφια ηρθε ανθρωπος να παρει τον μπασκετικο ΠΑΟΚ και του ειπε ο Μπανε οχι ειμαι εγω Προεδρος??
Μηπως δεν ψαχνει τοσο καιρο μονος του?? Τον Κοντομηνα προσπαθουσαν να πεισουν....τον Ιβαν επισης.
Αν νομιζουν καποιοι οτι ο Μπανε δεν θελει μεγαλομετοχο (γιατι επενδυτης στο μπασκετ δεν υφισταται) κανετε τεραστιο λαθος.
Εγω στο γηπεδο πηγαινω γιατι παιζει ο ΠΑΟΚ ....ειτε με Κοροιβο ειτε με Κυμη ειτε με γαυρο.
Δεν παω για τον αντιπαλο...Δεν παω γιατι παιζει ο Λινος και ο Τσοχλας...
Εγω θεωρω πολυ μεγαλη ντροπη να μην παω στο γηπεδο γιατι δεν υπαρχει κινητρο αν βγεις 3ος ή 4ος.
Συγνωμη αδερφια αλλα εγω τον ΠΑΟΚ δεν τον εμαθα ετσι και θα προσπαθησω να μην τον μαθουν και οι νεοτεροι ετσι.

Ειναι αποψη σας και την σεβομαι αλλα διαφωνω.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εντάξει, λέμε ότι δουλειά μας ως οπαδοί είναι να στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ όπου και με όποιον κι αν παίζει. Αυτό το λέμε μεταφορικά όμως. Δεν είναι όντως η δουλειά μας, δεν έχουμε την υποχρέωση δηλαδή. Όποιος το κάνει το κάνει από αγάπη και όχι επειδή "πρέπει".
Αν ίσχυε αυτό, τότε θα πηγαίναμε σε κάθε αγώνα κάθε τμήματος. Δεν το κάνουμε όμως. Επιλέγουμε το που θα πάμε.

Εγώ τους καταλαβαίνω όσους δεν έχουν άλλο κουράγιο να στηρίξουν το μπάσκετ. Διανύουμε πέτρινα χρόνια εδώ και πολλάααα χρόνια. Το να μην θέλει κάποιος να φάει τόσες ώρες στο καρεκλάκι για να χειροκροτήσει το γεγονός πως πάλι δεν καταφέραμε τίποτα, εγώ δεν το βλέπω σαν αδιαφορία. Το βλέπω σαν στεναχώρια. Όταν κάτι σε στεναχωρεί το αποφεύγεις.

Ακόμα κι εγώ έχω αρχίσει να κουράζομαι. Γιατί είναι όντως κουραστικό το γεγονός ότι ξέρω από τώρα, Απρίλιο του 2017, ότι του χρόνου, Ιούνιο του 2018, ο ΠΑΟΚ θα είναι κάπου μεταξύ 3ης και 6ης θέσης. Όπως πέρσυ, πρόπερσυ, παραπρόπερσυ κοκ. Ουσιαστικά κάθε χρονιά στο μπάσκετ είναι η ίδια χρονιά και σε κάθε παιχνίδι νιώθω σαν να βρίσκομαι στο ίδιο παιχνίδι. Η μέρα της μαρμότας, κυριολεκτικά.

Το μόνο κίνητρο που απομένει είναι η χαρά του αθλήματος. Αλλά δεν νομίζω ότι φταίει αυτό που λέει ο palok, ότι ακόμα και αυτοί που πάνε στο μπάσκετ νοιάζονται για τον ΠΑΟΚ και όχι το μπάσκετ (οκ, εγώ είμαι άσχετος αλλά όποτε έχω πιάσει κουβέντα με τυχαίο γείτονα στα καρεκλάκια πάντα είχε κάτι να πει). Είναι και το προϊόν υποβαθμισμένο. Μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με ενδιαφέρον μόνο στις 2 πρώτες και τις 3-4 τελευταίες θέσεις. Σχεδόν μηδενική τηλεοπτική κάλυψη. Μηδενική ανταποδοτικότητα. Δεν μπορείς να περιμένεις από τον μέσο οπαδό να ψάξει τα στατιστικά του Κύμη - Λαύριο από αγάπη και μεράκι για το άθλημα, ούτε να υπομείνει την βασανιστική παράλληλη μετάδοση της νόβα. Αν δεν ήταν η Ευρώπη δεν θα βλέπαμε ολόκληρο ματς του ΠΑΟΚ στην τιβί.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, έχεις και τα συνεχή ράβε-ξήλωνε κάθε χρόνο. Δεν υπάρχουν σημεία αναφοράς στην ομάδα πέρα από Μαργαρίτη και Τσόχλα. Όχι μόνο καινούρια 12δα κάθε χρόνο αλλά και καινούριο στυλ παιχνιδιού. Αν δεν υπάρχει συνέχεια είναι δύσκολο να δεθείς. Αν απλά κρατούσαμε 6-7 παίκτες κάθε χρόνο και τους πλαισιώναμε με λίγους καινούριους, προσθέτοντας στοιχεία στο παιχνίδι μας και όχι αλλάζοντας το εντελώς, θα ήταν πιο εύκολο να βρεθεί σημείο επαφής με τον κόσμο. Κι ας μην ήμασταν ανταγωνιστικοί πάλι.

Θαρρώ πως και τα τελευταία ψήγματα υπομονής χάθηκαν από τους περισσότερους μετά τον ημιτελικό με τον Φάρο. Έγινε σαφές ότι αυτή η ομάδα, αυτά τα χρόνια, δεν μπορεί να διεκδικήσει ούτε καν την ΕΥΚΑΙΡΙΑ διεκδίκησης τίτλου. Η πλειοψηφία όσων επιμένουμε το κάνουμε καθαρά από αυτισμό, μέχρι να κουραστούμε κι εμείς.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Προσωπικά εδώ και χρόνια πηγαίνω στο μπάσκετ για τη χαρά του αθλήματος. Είναι η ψυχοθεραπεία μου, είναι ο ΠΑΟΚ χωρίς άγχος και αγωνία, ο ΠΑΟΚ που λες στον εαυτό σου δεν πειράζει και πραγματικά μετά από λίγο δεν πειράζει.
Μου αρέσει ότι ο ΠΑΟΚ μου προσφέρει πάρκινγκ δίπλα στο κλειστό γήπεδο και καρεκλάκι δίπλα στη δράση, ακόμη και αν είναι μπάσκετ.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Οχι η καε δεν ψαχνει επενδυτη. Κ δεν χαχνει γιατι δεν εχει τι να του πει. Επενδυτη εψαχνε ο ζαγορακης. Ο μπανε οχι. Δεν εκλεισε πορτες αλλα ουτε κ επεδιωξε να βρει
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Βγαζεις εμπαθεια προς την ΚΑΕ....αν μπορεις ψαξε εσυ για επενδυτη και πηγαινε τον, κι αν κανει νερα ο Μπανε και στον διωξει τοτε μαζι θα τον κραξουμε και θα τον διωξουμε σε ενα βραδυ.
Οταν εχουμε αποψη να μπορουμε να την υποστηριξουμε κιολας...οχι να λεμε λογια του αερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”