Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Εχει προφορική σύμφωνια για τον λημνιο ο ΠΑΟΚ λέει το ινπαοκ και ο μιχελ αυριο θα κλείσει την δουλεια
- sourmenetes
- Moderator
Για ποιο πραγμα χανεις πασα ιδεα;;
Εγω δεν ξερω καν πως ειναι ο παικτης αλλα οταν δε μου δωσανε δικαιωμα,εκτος ελαχιστων περιπτωσεων,δε θα λεγα πρωτη κουβεντα χανω πασα ιδεα.
Θα λεγα να τον δουμε,αν και εφοσον ισχυει.
Εγω δεν ξερω καν πως ειναι ο παικτης αλλα οταν δε μου δωσανε δικαιωμα,εκτος ελαχιστων περιπτωσεων,δε θα λεγα πρωτη κουβεντα χανω πασα ιδεα.
Θα λεγα να τον δουμε,αν και εφοσον ισχυει.
Εγω δεν έχω άποψη αλλά από οπαδούς όλων των ομάδων άκουσα καλά λόγιαpaok87 έγραψε:Μακάρι να μην ισχύει. Χάνω πάσα ιδέα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 04 Απρ 2017, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οτι καλυτερο κυκλοφορει σε ελληνα κ20 πιστευω. Μακαρι να τον παρουμε.
Αδέρφια πιστεύω πως με Μαικόν της λοκομοτιβ μόσχας ελεύθερο και έναν βαρβάτο Κεντρικό αμυντικό και ίσως ένα αριστερό μπάκ με καλύτερα επιθετικά στοιχεία από τον Λέοβατς είμαστε κομπλέ. Μετά θα πάρουν ίσως Λημνιό και ένα μπακ απ του Κάνιας μου αρέσει ο Μιλόσεβιτς που είναι ελεύθερος και άν πάρουμε και εντοί φθηνός και ελεύθερος ειμαστε κομπλέ. Εάν πουλήσει και Αθανασιάδη τότε και έναν παίκτη στύλ Ματέους είμαστε υπερπλήρης. Ο Ενρίκε πορώθηκε με τον λαό και θέλει να δείξει πράγματα και θα στρώσει. Ο κάμπος κάνει φοβερή δουλειά. Τρώει πολύ ξύλο παίζει φοβερή άμυνα και τρυπάει τις αντίπαλες άμυνες με σέντρες ή μπαίνοντας τριπλάρωντας ή με κάθετες και άψογη συνεργασία με Μάτος. Επίσης λόγω των χαμένων ευκαιριών του αγχώθηκε και πιστεύω ότι θα ξεμπουκώσει την κατάλληλη στιγμή.
- fiorentinos
Την μια μέρα άρθρο ότι ο Μιχελ είπε στους μάνατζερ ότι θέλει λίγους που να αλλάζουν επίπεδο την ομάδα και σήμερα δημοσιεύματα για τον τερματα της Ξάνθης. Καμία σωτηρία για τους ΑΡΔ. Ελπίζω η γάτα ο Μιχελ μαζί με τον Λημνιό να κλείσει και τον Κατρανη. Πρέπει να σκουπιζουμε πτι υπάρχει σε αυτές τις ηλικίες. Ο γαυρος πλέον έχει χάσει την δυναμική του σε αυτό γιατί έχει κάψει άπειρους παίκτες.
Για τον Ndoye δεν ακούστηκε κάτι ακόμα; Δεν έχει ανανεώσει αλλά η ομάδα του σώζεται.
Για τον Ndoye δεν ακούστηκε κάτι ακόμα; Δεν έχει ανανεώσει αλλά η ομάδα του σώζεται.
Κατι ζιβκοβιτς που ακουω για τερμα ελπιζω να ειναι ανυποστατα.Δεν εχει κανενα νοημα να παρουμε τερμα χειροτερο του γλυκου καλυτερα να ανεβασουν σιαμπανη
- john4serres
Μετά από τον νεαρό Ουκρανό Άρτεμ Κόζακ που παίζει στην Κ20, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζει έναν ακόμη ταλέντο από το πρώην ανατολικό μπλοκ. Πρόκειται για τον 20χρονο (γεννημένο στις 19 Απριλίου 1997) Κιρίλ Τβερντούκοφ.
Αρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Ροστόφ (προφανώς από το περιβάλλον του Σαββίδη προέκυψε η διασύνδεση με τον ΠΑΟΚ) και μετά πήγε στις ακαδημίες της Σπαρτακ Μοσχας. ο Τβερντούκοφ αγωνίζεται ως μέσος και χθες (4/4) ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία από τη Νέα Μεσημβρία.
Αρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Ροστόφ (προφανώς από το περιβάλλον του Σαββίδη προέκυψε η διασύνδεση με τον ΠΑΟΚ) και μετά πήγε στις ακαδημίες της Σπαρτακ Μοσχας. ο Τβερντούκοφ αγωνίζεται ως μέσος και χθες (4/4) ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία από τη Νέα Μεσημβρία.
Πραγματικά επειδή έγινε κουβέντα παρακολουθώντας τον Βιεριχνα να παίζει αριστερό εξτρέμ στην Wolfsburg αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τον αναξιόπιστο στοχ. Μακάρι να μπορούσαν να τον φέρουν πίσω, στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έκανε πλάκα.
Kαλη η κινηση για Λημνιο, επιβάλετε να επενδύεις και να κυνηγάς καποιο ντοπιο ταλεντο καθε χρονο ακομα και να μη βγαινουν.
Γιατί ρε 87άρη;paok87 έγραψε:Μακάρι να μην ισχύει. Χάνω πάσα ιδέα
Έχω την αίσθηση ότι ο αρνητισμος σου εχει να κανει περισσότερο με το γεγονός ότι είναι Έλληνας (αποτι θυμάμαι δεν έχεις καλή άποψη για τους έλληνες παίχτες) παρά για οτιδήποτε άλλο.
Αν κάνω λάθος σε αυτό που γράφω και εχεις ολοκληρωμένη άποψη για τον παίχτη θα ήθελα να τη διαβάσω.
Εγώ η αλήθεια είναι δε τον εχω δει πολύ, από όσα έχω δει όμως μου αρέσει.
Καλό κορμί έχει γρήγορος σχετικά είναι μπούκες κάνει.
Το ζητημα CCCP ειναι να χτισεις κ ενα καλο δικτυο με 3-4 ομαδες στο εξωτερικοωστε καποιοι απ'αυτους, να ψηθουν, να παρουν εμπειριες κ να δουλεψουν στις αδυναμιες τους, καθως οι περισσοτεροι ελληνες παικτες εχουν ανεπαρκες υποβαθρο (κ ισως ακομα πιο ανεπαρκη νοοτροπια)
Η εστω με 1-2 ομαδες στην Ελλαδα με καλα ποδοσφαρικα προτζεκτ (πλατανια,νιωνιο) για πολλες συμμετοχες.
Η εστω με 1-2 ομαδες στην Ελλαδα με καλα ποδοσφαρικα προτζεκτ (πλατανια,νιωνιο) για πολλες συμμετοχες.
-
το καλύτερο είναι να κανεις b ομάδα ΠΑΟΚsimba έγραψε:Το ζητημα CCCP ειναι να χτισεις κ ενα καλο δικτυο με 3-4 ομαδες στο εξωτερικοωστε καποιοι απ'αυτους, να ψηθουν, να παρουν εμπειριες κ να δουλεψουν στις αδυναμιες τους, καθως οι περισσοτεροι ελληνες παικτες εχουν ανεπαρκες υποβαθρο (κ ισως ακομα πιο ανεπαρκη νοοτροπια)