Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από simba »

Επειδη μαλλον αρκετα γραφτηκαν για χαρακτηρες, μαγκιες, κριτικες αφ'υψηλου και ελλειψη σεβασμου, λογικα εχω το δικαιωμα να καταθεσω κ εγω τη θεση μου...
sourmenetes έγραψε:
simba έγραψε: Ηπιος οσον αφορα στην αντιδραση μου στα 12 γελακια ειρωνείας απο εναν τυπο που προκαλει συνεχώς?
Και επειδη περνανε στο μπαι για λογους που μονο εσεις ξερετε (μαλιστα δε το θεωρησατε καν ειρωνεια),
αν αντιδρασω, απεμπολω και το δικαιωμα μου να μην ανεχομαι καταστάσεις που εσεις οι ιδιοι εχετε απαγορευσει? Ενω μολις προσφατα εντείνατε την αυστηροτητα σας?

Σε παρακαλω ρε Κωστα, μη μένουν εντυπωσεις.
Οκ, καποια πραγματα είναι λιγο πολυ ξεκαθαρα (πχ παρατηρηση-ειρωνειες στην αντιδραση, στο ντουκου ο αλλος επι πολλοστη φορα), αλλα ας κραταμε καποια προσχηματα.Δε θελω να το συνεχισω, οπως κ συ προφανως.
Και η απαντηση στην ειρωνεια ποια ηταν μεγαλε και δικαιε σιμπα;;;
Εστω οτι εγω παρερμηνευσα τα γελακια του γκοραν..Η απαντηση σου ηταν ειρωνικη ναι ή οχι;;;
Το "Αντε παππουλη στο τσατ να κανεις ειρωνικα γελακια" ειναι πολυ ωραιο.και μου κανεις υποδειξη με τους κανονες την ωρα που ο ιδιος ειρωνευεσαι.

Το προβλημα ειναι οτι δε βοηθατε αδελφε.δε μιλαω προσωπικα. Μιλαω για την πλειοψηφια.
Ο καθενας ψαχνει να επιβεβαιωθει λες και ψαχνουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη.εγω δεν καταλαβα χθες το ειρωνικο της υποθεση.γινεται κι αυτο.
Τι κερδισε που απαντησε με ειρωνεια;;; Επιβεβαιωθηκε;;;εγινε μαγκας;;;
Απλα δυστυχως οι περισσοτεροι ειναι ο εαυτουλης τους.δεν τους νοιαζει το φορουμ,απλα να γινεται το δικο τους.

Δεν μπορουν και δε θελουν,γιατι αυτος ειναι ο χαρακτηρας καποιων.
Θεωρουν οτι μονο αυτοι τα βλεπουν σωστα,οτι σιγουρα αυτοι θα τα κανανε καλυτερα και κριτικη αφ υψηλου.
Σουρμε, το θεμα ειναι τρομακτικο απλο, οσο και αν καθε φορα, το γυρνατε στο γενικο οταν υπαρχουν συμβαντα διαφορετικης αντιμετωπισης κ αναλογα την περιπτωση, κατηγορειτε αυτον που αντιδρα ευλογα, καταλογιζοντας του αλλα τοσα, οτι δε σεβεται, οτι ειναι εγωιστης, κλπ κλπ..

Το φαινομενο με τις αναιτιες προκλησεις κ τις υβρεις εναντιον μελων, εχει παγιωθει εδω κ καιρο, με αλλεπαλληλα σκηνικα. Δυστυχως, παγιωθηκαν και τα φαινομενα διαφορετικης μεταχειρισης απο 1-2 μοντ (φωτεινη εξαιρεση ο Πετρος κ ο Ντινος που δυστυχως δε συμμετεχει πλεον. Kostas κ Odi, δεν εχουν πλεον ενεργη συμμετοχη.)

Παρα τις οποιες εκκλησεις να τραβηχτουν καποιες προφανεις γραμμες για την ευρυθμη λειτουργια του φορουμ (ειναι που δε σεβομαστε το φορουμ κ οσους προσπαθουν γι'αυτο) και να επικρατησουν ισα μετρα κ σταθμα,
παρα τις οποιες δεσμευσεις απ'την πλευρα σας, πολλα σκηνικα αποδεικνυουν οτι τπτ δεν αλλαξε (κ δυσκολα θ'αλλαξει, κρινοντας απ'τον τροπο ορισμενων μοντς).

Και αυτο γιατι οταν συγκεκριμενα μελη καταστρατηγουν τους περιφημους (updated) κανονες, πολλα σκηνικα περνανε στο μπαι ή μετα απο περιποιημενα σβου (κ χαιδεματα), καποιοι το γυρνανε οπως θελουν, εστιαζουν σ'οσους (εχουν δειξει οτι) δεν πολυγουσταρουν (ή δεν κανουν παρεα), βγαζοντας απ'την εξισωση τους αλλους (ολως τυχαιως μελη μιας παρεας), δινοντας παραλληλα το ελευθερο να το επαναλαβουν με κανενα δισταγμο-φοβο (οπως κ εχει γινει πολλακις).

Στο προκειμενο τωρα και στα οσα γραφτηκαν, προσπερνωντας τους χαρακτηρισμους..

Να απαντησω ψυχραιμα?
Εχει γινει κ αυτο πολλες φορες ("χαλαρωσε, ηρεμησε") και η απαντηση ηταν κατι για "δηλητηριωδη ψεματα, ντροπες, ανυποστατες κατηγοριες απο καποιους αποκαλουνται οπαδοι, ανδρισμους κ παντελονατα τζενεραλ για να μην υπαρχουν υπονοιες για καποιους περιεργους"
Δεν ειδα καμια ιδιαιτερη σπουδη για να μετριαστουν αυτα, ουτε ειδα κανεναν Kgeo να τα επαναλαμβανει 5-6 φορες. Το τι επακολουθησε γνωστο. Να γινεται το ασπρο μαυρο απο φιλους-γνωστους, αγνοωντας τις προσβολες, εστιαζοντας αλλου, οι mods να μιλανε με γενικολογα και να βγαινουν φταιχτες-εγωπαθεις οσοι αντεδρασαν καθως δε σεβονται τη δουλεια σας.

Φυσικο επακολουθο? Να επαναληφθουν, μαλιστα χωρις καμια αφορμη.
"ας κοιταχτεί πρώτα στον καθρέφτη να δει ποιος ακριβώς είναι ο ίδιος και μετά ας πάρει κανέναν σάκο του μποξ να βγάζει το άχτι του!!!!Όσοι τυχόν δεν το καταλαβαίνουν αυτό έχουν σοβαρό πρόβλημα, πρώτα απ όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό!!!!"
"Λυπάμαι πολύ που διαπιστώνω καθημερινά ότι αρκετοί έχουν χάσει εντελώς το αίσθημα του οπαδού του Π.Α.Ο.Κ., αν ποτέ τους το είχαν φυσικά μιας και δεν το ξέρω στα σίγουρα εφ όσον δεν τους γνωρίζω προσωπικά!!!!
Όταν μάλιστα εντός του site, είναι αρκετοί που λειτουργούν πλέον με παντιέρα την ναυαρχίδα των ΑΡΔ, "ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ"

Οπου εγιναν ξανα μανα τα ιδια. Απ'ολους οσους ασχοληθηκαν.
Και φυσικα παλι καμια παρατηρηση, με τις κατηγοριες να εστιαζονται (υποκριτικα) σ'οσους τολμησαν να καταδειξουν το προφανες..
Με τη διαφορα οτι αυτη τη φορα υπηρξε δεσμευση για αυστηροποιηση κ τηρηση κανονων (ποστ με υφάκι, ποστ υβριστικά και με επιθετικό χαρακτήρα, ποστ που εντείνουν αντιπαραθέσεις μεταξύ μελών)

Και φτανουμε στο προσφατο, οπου για ακομη μια φορα, απτοητος ο φιλος, εβαλε ξανα λαδι στη φωτια, αναιτια..

Ψυχραιμη απαντηση? Πλεον οχι. Ματαιο. Μονο σε ατομα που δεν προκαλουν κ εχουν δυνατοτητα για κουβεντα.
Να μην κανω τπτ, περιμενοντας τους mods να πουν εστω κατι, να παρεμβχαχα..

Οποτε σεβομενος τα θελω τους, αναγκαστηκα να επιλεξω το ριπορτ, αναμενοντας.
Μπαινεις εσυ, μπαινει ο σνου (ο οποιος btw, σε απιστευτες υβρεις μελους -που τις επανελαβε μετα αλλος φιλος-, εδωσε το ρεκορ της 1 μερας), τπτ..
Και ερχεται η απαντηση σου οπου δεν ειδες τπτ το μεμπτο ("εστω οτι παρερμηνευσα", ακομα αμφιταλαντευεσαι βλεπω) στα 12 γελακια παρα την οποια κοντρα που δυστυχως υπαρχει, παροτρυνοντας με μαλιστα να μη βλεπω φαντασματα. Αποψη που συμμεριζεται κ ο Κγκεο οπως αρκετες φορες μουχει πει, αλλα και ο κατ χθες στο καφενειο (μεγαλη συγκλιση)

Ε, του φουστη. Ουτε καν τα προσχηματα.
Και μετα βγαινω εγω ο φταιχτης που απαντησα αναλογως και κρινομαι επειδη υπενθυμησα τους κανονες. Αν ειναι δυνατον.

Και σα να μην εφτανε μονο αυτο, ηρθε και το χθεσινο σκηνικο ως κερασακι, οπου παρα τις υβρεις (παρομοιες μ'αυτες του γκοραν, chatισμενοι φιλοι γαρ! Και ω, τι εκπληξη, σημερα ακομα ενας φιλος απτο τσατ, εκανε λογο για αλλοθρησκομανια), κυριος φταιχτης βγηκε ο τζος.
Με τον Κ_geο μαλιστα να φανερωνει ξεκαθαρα τις διαθεσεις-προτιμησεις του (κ τη δικαιοσυνη που τον διεπει), εστιαζοντας στην αντιδραση του τζος, επαναλαμβανοντας παραλληλα 3-4 φορες τη χθεσινη δικη μου (γαρνιρωντας την μ'αυτο το τοσο βλασφημο που ειπα στον Κατ)
Μαλιστα, περα απ'την ειρωνικη διαθεση του, δεν παρελειψε να κατεθεσει κ τη γνωμη του για το χθεσινο, λεγοντας "παντως αν ειναι να κοψουμε και το γελιο, τοτε ζητω που καηκαμε".........
Ενω κατα τ'αλλα, διεψευσε τα περι παρεακιων (παρολο που καταλογισε το ιδιο στον Αποστολη).

Και οταν ζητας το λογο για τα παραπανω,
οταν καποιος που επι καιρώ καταφερεται εναντίον μελων με καθε ειδους πιθανη εκφραση κ κατηγορια (ακάθεκτος, διχως ουδεμια παρατηρηση, με κατι μονοημερα μπαν για τα ματια του κοσμου, κ αφου στο μεταξυ ξεδωσει στο τσατ με ειρωνείες για κατασκοπους, αλλοθρησκους κ περιεργους, με τα πληθη να παρακολουθουν αλαλα, επιστρεφει κάνοντας τα ιδια),
οταν quotαρει κατι π έγραψες ενω υπαρχει μια κοντρα (τουλαχιστον αυτη τη φορα εγινε με θαρρος κ όχι βολικα γενικως κ αοριστως) κ κοτσαρει 12 ειρωνικα γελακια, προκαλωντας ξαναμανα χωρις λογο, με πλάτες,
αυτό που κρατας ειναι η δικη μου αντιδραση?
παιρνεις την αναμενομενη απαντηση
αυτο ειναι το φορουμ (ΜΑΣ). αν δε σ'αρεσει, μην ερχεσαι.
Οπως κ στο προηγουμενο σκηνικο, που παρα τις προσβολες που γραφτηκαν απ'τον φιλο που "αν τον ακουσεις-συναντησεις ειναι αλλο" (δικαιολογια κολαφος απο μοντς κ φιλους), θιχτηκε τοσο πολυ επειδη ονοματιστηκε το προφανες, "συμπεριφορα παρεακιου" δλδ, κ εγραψε "δρομο αν δε γουσταρετε".

Και αν καποιος αντιδρασει γι'αυτα, κατηγορειται για μαγκια, ασεβεια, εγωπαθεια, αλαζονεια και πολλα πολλα αλλα.
Τη στιγμη που μαλλον αλλοι εκδηλωνουν τετοια στοιχεια.

Το ζητημα δλδ, δεν ειναι γιατι υπαρχουν αυτα τα σκηνικα κ οι επιλεκτικες συμπεριφορες ή πώς θα λυθουν, αλλα το οτι καποιοι τα θιγουν (κ ακομα περισσοτεροι τα εχουν παρατηρησει) επειδη εχουν το θρασος να θελουν να τηρουνται ισοτιμα οι κανονες, χωρις συνεχεις προκλησεις, μπας και συνυπαρξουμε αρμονικα (μ'αποτελεσμα να διευκολυνθει απιστευτα κ η προσπαθεια που καταβαλλετε. Αλλα βλεπεις ειναι που δε μας νοιαζει το φορουμ..)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

υπαρχει προταση να γινεις μοντερειτορ, θελεις;

να παρεις τη θεση μου;

και στον τζοσουα ισχυει.

και ναι, δεν εκατσα να διαβασω ολο αυτο το πραγμα.

παντως παλικαρακι μου, το να πουλας ειρωνια και τρελιτσα καθε 2 ποστ σε ανθρώπους που ουτε τους ξερεις ούτε κατανοείς ότι σε ρίχουν και μια εικοσαετία (δεν αναφερομαι σε εμενα) και μετα να κατεβαζεις σεντονια ζητωντας τα ρεστα, ειναι κατι που υπαρχει μια λεξη, αλλα δεν την γραφω. γιατι θα γινουμε %#%@ μετα εδω.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Πέρα από την πλάκα,δεν χρειάζεται να αποχωρήσει ο Geo.

Γενικά σου προσφέρεται μια θέση σαν Mod.

Έλα να βάλεις κι εσύ το λιθαράκι σου στην εύρυθμη λειτουργία του site
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και αυτο το ΜΑΣ, αλλου. δικο σας ειναι το φορουμ και το εχετε ξεσκισει δεν μπαινουν νεα μελη. εγω μπαινω μια φορα το μηνα, ο περαια το ιδιο και λιγοτερο. ε αντε πες.

σαν τα κοριτσακια με ειπε ετσι με ειπε αλλιως με ειπε το αλλο. ούτε η τριχρονη κορη μου δεν κανει ετσι.

λοιπον. οσο ειμαι εγω ακομα μοντ δεν εχει σβησιμο
εχει ΜΟΝΙΜΑ μπαν.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

goran 64 έγραψε:Την ώρα που κούλα και βρωμοβ@ζελος καραδοκούν για να μας κάνουν κηδείες, θεωρώ περιττό να εμπλεκόμαστε σε ατυχείς συζητήσεις περί points και ΠΑΟΚτσηδιλικίων, κάτι το οποίο μερικοί παραβλέπουν ως αρχική αφορμή...

Ζητώ συγγνώμη που το εν λόγω σχόλιο, μου προκάλεσε γέλιο κι όχι θλίψη...Ευχαριστώ που σβήστηκε...

Αν φτάσουμε να διχαζόμαστε εδώ μέσα, με αφορμή την παρότρυνση συνοπαδών να συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα της αγαπημένης μας ομάδας, εδώ μέσα τονίζω, στο μεγαλύτερο οπαδικό forum του Π.Α.Ο.Κ., τότε καλύτερα να μην ψάχνουμε ποιος, τι, πού, πώς και γιατί γίνονται τόσα και τόσα στα πέριξ της Π.Α.Ο.Κ.άρας!!!!

Ας μην βάζουμε τα χέρια μας για να βγάζουμε τα μάτια μας...Μόνο εμείς θα μαστε χαμένοι...Κι ο :pano: ...

:nairepaok:
Μπας και το διαβάσουν-κατανοήσουν επιτέλους κάποιοι που δεν το χουν διαβάσει-κατανοήσει-νιώσει... :roll:
Και τα γέλια που σβήστηκαν, όχι τα ειρωνικά πάντως, αλλά λανθασμένα σε κάθε περίπτωση, ήταν 4Χ4 = 16...

Αυτό εδώ λοιπόν με την μεγάλη γραμματοσειρά (των 150, όχι των 200) περί "συλλογής points Π.Α.Ο.Κ.τσηδιλικίου", επειδή "τολμάμε" να γράφουμε πότε και σε ποιο γήπεδο πηγαίνουμε και το προηγούμενο με το "διαβόητο" πλέον ΠΑΡΕΑΚΙ (στο οποίο συμμετέχουν και moderators, μάλιστα μετά από δια ζώσης γνωριμία) θαρρώ ότι είναι τα πιο προσβλητικά και διχαστικά posts που έχουν γραφτεί για συνοπαδούς εδώ μέσα, ακόμα κι από ύβρεις και μόνο θλίψη μου προκαλούν, φυσιολογικότατα εκτιμώ...

@simba, κουράστηκα πια, μπούχτισα ρε αδερφέ, πώς το λένε??? Φτάνει η τόση γκρίνια πια, καταντάει εμμονή!!!!

Υ.Γ. Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με κάποια συγκεκριμένα nicknames του forum ΜΑΣ, αν και δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ το ignore mode, γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο όφελος για να το ξανακάνω... :( :evil:

Υ.Γ. 2...Αναγνωρίζω, όπως το χω κάνει πάντα θαρραλέα μέχρι τώρα, ότι έχω κάνει κάποια λάθος posts παλαιότερα, για τα οποία όμως έχω κριθεί και πολλάκις τιμωρηθεί, έστω και άδικα κάποιες φορές...Ακόμα και πρόσφατα που μπαναρίστηκα επειδή κάποιοι, δίχως καν να με γνωρίζετε, ω του θαύματος, καταγγείλατε κάποια γραφόμενα μου ως προσβλητικά, διαβάζοντας με βεβαιότητα τις σκέψεις μου για τον λόγο που τα έγραφα!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 04 Απρ 2017, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ναι παιδιά οκ κλασσικά οι κακοί οι μοντ. Κομπλέ. Ευχαριστούμε για τη βοήθεια πάντως ε αλήθεια. Τρωγεστε σαν τα κοκορια για βλακειες αλλά οι μονοί κακοί είναι οι μοντς φυσικά. Και πάντα ολόκληρο σεντόνι όταν την μπαίνουν σε μας. Όταν φταίμε εμείς μοκο έτσι? Παράπονα μόνο. Προτάσεις καλυτέρευσης όχι.

Πάντως αν θες σου παραχωρώ και γω τη θέση μου. Έτσι κι αλλιώς όλη μέρα μέσα είσαι ξέρεις τι παίζει κατέπληξε με
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και ενα ακομα:

δεν κατανοώ καθόλου μα καθόλου αυτό το διαχωρισμό που έχετε κάνει στο μυαλό σας μεταξύ φορουμ και τσατ/ραδιο.

για εσας ειναι, οχι για να το προβαλετε ως μεσο διαχωρισμού. τοσο καιρο ζητουσατε πμ, να που εχει πμ.

και οπως και στο παρελθόν, είναι ότι πιο λογικό τα πμ να φέρνουν και μέλη πιο κοντά, να κανονίζουν συναντήσεις πριν τα ματς κτλ κτλ.

δεν καταλαβα αυτόν τον αφορισμό καθόλου. για λιγο ξεμπερδεψτε το μερικοί στα κεφάλια σας πρώτα.
gman90

Δημοσίευση από gman90 »

συγνωμη το αλλοθρησκομανια πηγαινε σε εμενα ,επειδη ειπα οτι χαλαρωστε με τον βαζελο δεν παιζουμε με την ρεαλ εγινα μελος του παρεακιου στο τσατ?Δεν μπαινω πλεον στο τσατ και δεν ειμαι μερος σε κανενα παρεακι αγαπητε σιμπα αν εννουσες εμενα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δεν ξερω αν εχει και καμια σημασια αλλα συμφωνω σε αρκετα απο αυτα που αναφερει ο Σιμπα παραπανω. Δεν θελω να το αναλυσω τωρα και εδω, θα γινει κι αυτο για να αιτιολογησω, αλλα νομιζω ειμαστε ηδη φουλ οφτοπικ εδω.

Βεβαια κατανοω απολυτα το γεγονος οτι τα παιδια τρωνε χρονο απο την καθημερινοτητα τους για την λειτουργια του σαιτ και ειναι λογικο να εκνευριζονται με τετοιες καταστασεις που συμβαινουν μπορει και σε καθημερινη βαση. Ομως αυτο δεν σημαινει αυτοματα οτι εχει και αδικο ο Σιμπα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγώ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει,απλά θέλω να επαναλάβω κάτι που είχα πει στον συνονόματο μου τον simba.
Πάψε να παίρνεις τόσο σοβαρά το Φόρουμ,προσπάθησε να δώσεις την ενέργεια σου σε κάτι σημαντικότερο.
Νιώθω από το τελευταίο σου κείμενο ότι είσαι πολύ πιεσμένος,δε ξέρω αν έχεις δεχθεί αναίτια
επίθεση (όπως είπα δεν έχω καταλάβει τι έχει γινει) αυτο που ξέρω είναι ότι δίνεις πολύ μεγαλύτερη σημασία αποτι πρέπει.
Αυτό το να απαντάτε όλοι οι μοντς ένας ένας κάτω από ένα ποστ δε το βρίσκω ιδιαίτερα κολακευτικό για εσάς.
Όσοι νιώθετε ότι δεν κάνετε καλά τη δουλειά που έχετε αναλάβει σταματήστε να την κάνετε,το να προτρεπετε κάποιον να πάρει τη θέση σας ούτε αυτο σας τιμάει.
Geo ειδικά από εσένα δε περίμενα τέτοια συμπεριφορά.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

GiorgosAtha έγραψε:Ακριβώς ότι λέει ο φίλος από πάνω.
Είναι το 3ο-4ο άρθρο -αν θυμάμαι καλά- που έχω δει ίδιας κοπής/λογικής (αποδόμηση Ivic με ταυτόχρονη αποθέωση των προπονητών της ζελοκουλας) που βγαίνει μέσα στις τελευταίες 3 εβδομάδες... "τυχαία" όλα από "αντικειμενικούς" δημοσιογράφο και από διαφορετικά "αντικειμενικά" site.
Και μετά λένε ότι δεν περνούν γραμμή...
Ε ρε και να βγούμε πρώτοι στα PO και να πάρουμε το κύπελλο... να δω τι θα γράφουν οι γελοίοι...

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω !
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Σημασια εχει οτι γυρναει ο Πριγιοβιτς οπως ολα δειχνουν,και το σκατο κατηφοριζει προς την καλτσα.
Επαναληψη του 4-0 θα ζησουμε, αλλα η τουμπα πρεπει να ειναι τουμπα.Μονο ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ 1000000 ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ.Και κραξιμο ανελεητο σε καθε τους επιθεση.Να τρεμει η γη πριν βγουνε απο τα αποδητηρια. Τουμπα απ τα παλια.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ας μην υπερβάλλουμε για τον Πρίγιο.
Όπως έδειξε και το ματς στο ΟΑΚΑ, αν η ομάδα δεν είναι καλά ο Πρίγιο μόνος του, δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Εγώ θέλω να μην χρειαστεί καν ο Πρίγιο στον επαναληπτικό. Να μπει στο τελευταίο 10λεπτο για ξεμούδιασμα και αποθέωση.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Σε τι υπερβαλω?
Εσυ αν ησουν βαζελος και ηξερες οτι επιστρεφει το πολυβολο του αντιπαλου στον επαναληπτικο στην εδρα του σε παιχνιδι φωτια που το γηπεδο κοχλαζει....ουφ, λιγο σκατο δεν θα εφτανε στην καλτσα?
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Νομιζω κανετε λαθος αν περιμενετε τον επαναληπτικο για την προκριση. Η προκριση θα παιχτει στο πρωτο παιχνιδι στην εδρα τους οπου και θα παιξουμε μπαλλα. Προφανως και δεν εννοω οτι θα κερδισουμε 0-5, αλλα η προκριση εκει θα παιχτει και εκει θα την παρουμε. Ο επαναληπτικος στην εδρα μας θα ειναι πιο δυσκολος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”