Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από K_geo »

το ταγαρι ειναι υβρις αρα;
το αρχοντας της παραποιησης;

αντε το ψαγμενος το απαντησες λεμε τωρα.

αν και οχι, προσωπικά δεν θεωρω στην προκειμενη το αφελης υβρη. ειναι πολύ ηπια λέξη μαλιστα. και εγω θεωρω τον εαυτό μου ..αφελή σε πολλά πραγματα, δε σημαίνει ότι με μειώνω ή με βρίζω ή κατι παρόμοιο... :roll:

εκτος αν θελετε να το παμε ζαμπουνης style.

ή/και να μην αντιδραει κανεις στα λεγομενα καποιου αλλου..

τεσπα.

εγω ειπα, ειμαι λιγο μώρος και δεν τα καταλαβαίνω αυτα, οποτε εχω πολλάκις πει οτι ιδου η ροδος, ιδου και το πηδημα.

υγ: θες να σου πω ακριβώς τι νομιζω Αποστόλη; ότι η συμπάθεια που τρέφεις στον Τζόσουα, τον οποίο λογικά γνωρίζεις και απο κοντά, σε ωθεί στο να διαμορφώσεις τις θέσεις σου έτσι ώστε να τον "υπερασπιστείς"

κατι απολυτως κατανοητο και σεβαστο. αλλωστε ξανα-μαναλεω, οτι επειδη περισσοτερο απο ολα μου τη δινουν τα..στρατοπεδα και τα..παρεακια, εχω ανοιχτη τη θεση μου προς τον τζοσουα ωστε εστω και στο λιγο χρονο που μπορει, να κραταει τις...ισσοροπιες (;) στο φορουμ αυτο... εστω και αν αυτο ειναι αφελες σαν κινηση, ή φαντάζει έτσι...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μάλιστα.
Υπενθυμίζω τους κανόνες του φόρουμ (απόσπασμα):

Για την σωστή λειτουργία του forum (οργάνωση, ευαναγνωσιμότητα, ευκολία, ταχύτητα) παρακαλούμε όπως:

- ΣΕΒΑΣΤΕΊΤΕ την αντίθετη γνώμη. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι μας, όμως αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως μπορούμε να ειρωνευτούμε, να κοροϊδέψουμε ή να επιτεθούμε σε όποιον διαφωνούμε. Μπορούμε ΠΑΝΤΑ να απαντήσουμε ήρεμα και, κυρίως, με επιχειρήματα.

- Ειρωνικοί χαρακτηρισμοί προς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, μομφές προς στελέχη για παρατυπίες, χαρτάκια κτλ χωρίς πηγή ή δικαιολόγηση, και προφανώς ύβρεις θα τιμωρούνται ΒΑΡΥΤΑΤΑ και ΆΜΕΣΑ.

Προφανώς έχουμε διαφωνία στο τι είναι ειρωνία και τι ύβρις. Αλίμονο σ' εμένα τον αφελή!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω δεν καταννοω το να χαρακτιρησεις μια αποψη ως αφελη ειναι υβρις, ενω το να πεις καποιον ταγαρι οχι. ή άρχοντα της παραποίησης, ή παπουλη τραβα σπιτι σου, ή αλλα παρόμοια.

τεσπα.. ξανα λεω.

εχω κουραστει βασικα με τετοιου ειδους αφελεις συζητήσεις.

και τελοσπαντων (ξανα) προς το μελος που με αφελεια ειπε μια αλλη αποψη αφελη, εχουν γινει συστασεις, αυστηρες μαλιστα. αλλα οκ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Κώστα δεν καταλαβαινόμαστε.
Πηγαίνω εγώ στη δουλειά μου κι έρχεσαι εσύ και μου ορμάς και μου δίνεις μια μπουνιά, χωρίς λόγο. Σου ανταποδίδω και μετά δεν τρέχει τίποτε γιατί και οι δύο βαρέσαμε ο ένας τον άλλον. Εσύ προφανώς έτσι το βλέπεις, εγώ όχι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω δε θεωρω το να χαρακτηρισεις μια αποψη ως "αφελη" μπουνια.

αντε το πολυ πολυ να μη σου πω καλημερα οταν ερθεις στη δουλεια.

το να πω ταγαρι, αρχοντα της παραποιησης κτλ; ειναι μπουνια; αυτο γιατι δεν μου το απαντας τοση ωρα;

εσυ οταν σε ενα φιλο σου, οταν τον παρατησε η γκομενα, του ειπες "μην εισαι αφελης ρε μλκ, να σε φαει τα φραγκα ηθελε". ήταν βρισια;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν το συνεχίζω. Ας πάει στο καλό, μέρες που είναι...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω δεν ειμαι τοσο θρησκος, οπότε θα ήθελα μια απαντηση σε μια σειρα ερωτηματων που εχω θεσει. οχι τπτ αλλο, αλλα να που καποτε μας ειπαν και μ@λακες.

και τα ρωταω για να καταννοω τα λαθη μας, να εξελισσομαστε και να βελτιωνομαστε, εστω και λιγο...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Κώστα τόση ώρα σου απαντάω και δεν θέλεις να καταλάβεις.
Ο ένας τον λέει αφελή. Ο δεύτερος εκνευρίζεται και τον αποκαλεί ψαγμένο. Και ο πρώτος επανέρχεται και του λέει ότι δεν είναι ΠΑΟΚ και Ξύπνα.
Ενδεχομένως ο Josh να ανταπάντησε, αλλά δεν το ξέρω γιατί αν ισχύει σβήστηκε.
Το λάθος των mods είναι ότι επιτρέπουν τη δράση. Όσο υπάρχει η δράση θα υπάρχει και η αντίδραση. Αυτό λέω. Αυτός που ξεκινάει τον καυγά είναι ο πρωταίτιος. Αν δεν σταματήσει αυτός θα γίνεται κάθε φορά μπάχαλο.
ΥΓ: Τα περί ταγαριού κλπ δεν τα έχω δει.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μωρε αυτη την απαντηση την ειδα αλλα ειπα σε 3-4-5 ποστ οτι δεν με καλυψε (συν οτι αυτα που αναφερεις επεξεργαστηκαν και αφαιρεθηκαν) και εκανα αλλα ερωτηματα επι αυτης.

τεσπα, υπαρχει και ενα σαιτ να τρεξει οποτε το κλεινω εδω...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Φτανει...δεν ειναι δικηγορος ο αποστολης του Joshua.
Ο Joshua ειπε οσα ηθελε.

Μετα απο σειρα ενεργειων της μοντ τιμ ο Joshua βλεπει οτι μονιμως τον ριχνουμε σαν μελος και οτι παρεχουμε προστασια σε καποιους αλλους και χειραγωγουμε κτλ κτλ.
Ο Joshua που εγινε ολοκληρη κουβεντα την προηγουμενη βδομαδα και ειπε οτι δε θα γραψει για 2 βδομαδες εχοντας κατακρινει ευθεως ολους εμας.ειχε πει οτι θα σταματησει να γραφει για να ηρεμησει.

Οταν του ειπαμε να αναλαβει για να φερει και τις δικες του αποψεις και να γινουνε πιο σωστοι,ειπε οτι δεν μπορει και δεν προλαβαινει.

Αυτα.

Μονιμως ασχολουμαστε με 4-5 ατομα.ας μην ασχολειται ο ενας με τον αλλον.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Βασικά, αν μου επιτρέπεται, η δική μου άποψη είναι ότι η ύπαρξη κανόνων στην απόπειρα "συμβίωσης" σε ένα φόρουμ δεν μπορεί να γίνεται σεβαστή στο βαθμό, που επιτάσσει ο εκάστοτε "νομοθέτης". Δεν παίζει η περίπτωση αυτή κι όλοι οι εδώ συμμετέχοντες (εκτιμώ ότι) το ξέρουμε και το αποδεχόμαστε. Δε θα μπω σε διαδικασία κρίσης των όποιων χαρακτηρισμών έχουν αναφερθεί, δε με απασχολεί και ιδιαίτερα. Απλά δε βρίσκω λογική να προσπαθείται να ανακατευθύνεται στην "κοσμιότητα", όπως την ερμηνεύει ο καθένας βέβαια, ο όποιος χρήστης. Είμαστε αυτοί που είμαστε, με τις καλές και τις άσχημες στιγμές και πτυχές μας. Και απευθυνόμαστε και επικοινωνούμε και με τέτοιους και εδώ μέσα. Εντάξει, θα υπάρχουν προστριβές, είναι αναπόφευκτο. Μόνο ο ΠΟΡΚΥ-5 έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια όλων μας ...
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Προσωπικά αν ήμουν ο Ιβάν, σήμερα κιόλας θα βγαινα και θα ανακοίνωνα την τριετή ανανέωση κλειστής συνεργασίας με τους Ίβιτς και Μίχελ, ώστε να πάρουν όλοι χαμπάρι ποιοι (θα) κάνουν κουμάντο στο αγωνιστικό τμήμα του Π.Α.Ο.Κ. και να κάτσουν στ αυγά τους!!!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επανερχομαι για λιγο επειδη διαβασα οτι γραφτηκε.Το μονο που θα πω απλα επειδη δεν μου αρεσουν τα ψεμματα ειναι πως το ποστ μου που σβηστηκε μονο οφ τοπικ δεν ηταν.Ελεγε αυτο που εγραψα πριν και στο υστερογραφο μου ''Οταν μιλησα χτες για πικρα Σαββιδη αναφερθηκα στην πιθανοτητα οι συνεργατες του να μην φροντισαν να καλυψουν καθε νομικο παραθυρακι που θα εδινε την δυνατοτητα στους αντιπαλους που μεχρι τελευταια στιγμη θα παλευουν εναντια στα σχεδια της εξυγιανσης να καθυστερησουν τις οποιες διαδικασιες'' και συμπληρωνε πως αν αυτο ειναι τοσο αφελες που να αξιζει τα ''εισαι πιο γραφικος απο την ακροπολη'' το οποιο προφανως δεν ειναι βρισια και το ''πηγαινε να γραψεις στο γαυρομανια γιατι ΠΑΟΚ δεν εισαι '' τοτε παω πασο.

Ευχαριστω και συγνωμη.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι, αλλα αυτα που λες, σβηστηκαν και εγιναν αυστηροτατες νιξεις και μεσω πμ στο τσατ, που εχει δημιουργηθει -επαναλαμβανω- και για να λυνει τετοια φαινόμενα. οποτε δεν καταλαβαινω προς τι μια ακομα επιθεση προς τους μοντερεϊτορ όπως αυτή που ακολούθησε με χειραγωγηση, φίμωση κτλ κτλ.

επισης πανω σε αυτό, στη φιμωση, να πω οτι ο γκοραν για παράδειγμα εχει πολλπλασιες μερες ποινων απο "άλλους"πχ. περίπου 30χ...

αυτα περι ανισης μεταχειρισης...

επισης, για να κραταμε και ενα ιστορικο, σωστα και αληθινά, αυτα που αναφερεις δεν γραφτηκαν μετα την επεξήγηση σου, αλλά πριν. και κατα τη διάρκεια λογομαχιας που είχατε.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

:lol: Γαυρομανια κ κρισεις περι φρονηματων ξανα ε? ...
Και μετα τα περιποιημενα σβου, το γυρναμε οπως θελουμε, εστιαζοντας σ αυτους π θελουμε..
K_geo έγραψε:εγω δεν καταννοω το να χαρακτιρησεις μια αποψη ως αφελη ειναι υβρις, ενω το να πεις καποιον ταγαρι οχι. ή άρχοντα της παραποίησης, ή παπουλη τραβα σπιτι σου, ή αλλα παρόμοια.

τεσπα.. ξανα λεω.
Ρε συ φιλαρακι, για ποιο λογο το συνεχιζεις αυτο? Ηδη το γραψες καμια 5 φορες...

Οταν καποιος παρερμηνευει τα λογια σου (επι πολλοστη φορα, για λογους που κ συ αναφερες στο υγ για αποστολη-τζος...μονο π ο αποστολης στην προκειμένη υπερασπιστηκε το προφανες δικιο κ δν κανει το ασπρο μαυρο λογω φιλιας) και σου λεει για νοοτροπιες λαου και καληνυχτες, ειναι υβρις να γραψεις για "αρχοντα παρερμηνείας " (κ όχι παραποιησης οπως με στομφο λες)? Κ στην τελική, 10αδες φορες εχουμε διαφωνησει με Κατ, με ηπιο τόνο κ οι δυο, με αμοιβαια κατανοηση θελω να πιστευω, δε χρειαζεται υπερασπιση απτο πουθενα..

Επισης, οταν καποιος που επι καιρώ καταφερεται εναντίον μελων με καθε ειδους πιθανη εκφραση κ κατηγορια (ακάθεκτος, διχως ουδεμια παρατηρηση κ με κατι μονοημερα μπαν για τα ματια του κοσμου, κ αφου ξεδωσει στο τσατ με ειρωνείες για κατασκοπους, αλλοθρησκους κ περιεργους, επιστρεφει κάνοντας τα ιδια),
οταν ενω υπαρχει μια κοντρα κ quotαρει κατι π έγραψες (τουλαχιστον αυτη τη φορα εγινε με θαρρος κ όχι βολοκα γενικως κ αοριστως) κ κοτσαρει 12 ειρωνικα γελακια, προκαλωντας ξαναμανα αναιτια με πλάτες (αφου 2 μοντ που μπήκαν θεώρησαν οτι ειναι γελια χαρας κ οχι ειρωνείας)
αυτό που κρατας ειναι η αντιδραση περι παππουλη?

Εχει καταλυθεί καθε λογικη εδω μεσα..Προσχηματα dude!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”