Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΛ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΛ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
3 βαθμοί, πάμε παρακάτω
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Γρηγορα πρεπει να αλλαξει κατι.
Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.
Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.
- Sick Bastard
τα βλαχαδερα ειναι με διαφορα η χειροτερη ομαδα που πατησε στην τουμπα φετος...εμεις παλι ενα συνονθυλευμα απο τα λιγα χωρις αρχη μεση και τελος...
ηρωες οσοι μπορεσαμε να παρακολουθησουμε τη σημερινη αναμετρηση η οποια εχει ξεχαστει ηδη θεωρω...
ηρωες οσοι μπορεσαμε να παρακολουθησουμε τη σημερινη αναμετρηση η οποια εχει ξεχαστει ηδη θεωρω...
- sourmenetes
- Moderator
xpan έγραψε:σαν τι;παίκτες δεν μπορούν να έρθουν τώρα.
Δεν ειναι θεμα παικτων.
- episimos73
Πολύ μέτρια εμφάνιση, συγκέντρωση σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Ας ελπίσουμε σε σταδιακό φορμάρισμα της ομάδας. Νομίζω με την επάνοδο των τιμωρημένων και των τραυματιών (όλοι κομβικοί παίκτες) θα δούμε καλύτερη εικόνα.
Για μένα MVP σήμερα ο Κάνιας, με τα καλά του και τα κακά του. Σκόραρε και για πρώτη φορά.
Για πρώτη φορά έφυγα από το γήπεδο πριν τελειώσει το παιχνίδι. Κακοί εμείς, τραγικοί οι άλλοι, καμιά ελπίδα να δεις κάτι.
Για μένα MVP σήμερα ο Κάνιας, με τα καλά του και τα κακά του. Σκόραρε και για πρώτη φορά.
Για πρώτη φορά έφυγα από το γήπεδο πριν τελειώσει το παιχνίδι. Κακοί εμείς, τραγικοί οι άλλοι, καμιά ελπίδα να δεις κάτι.
Προτιμώ τέτοιες εμφανίσεις και νίκες, παρά τα ψυχοβγαλτικά ματς που δεν μπαίνει μέσα η μπάλα με τίποτα και παίζουμε μπαλάρα.
Κατά τα άλλα, δεδομένου πως η ομάδα έπαιξε χωρίς τον ένα βασικό της στόπερ, με τον ένα αναπληρωματικό εξτρέμ,με τον άλλο εξτρέμ να έχει ούτε 3 μήνες στην ομάδα, χωρίς το βασικό σου χαφ στον άξονα και χωρίς φορ, εγώ δεν περίμενα να δω κάτι καλύτερο.
Θετικό πως δεν απειληθήκαμε καθόλου πλην μιας φάσης, θετικό οτι ρολάρει και πάλι ο Κάνιας και το πείσμα του Κίτσιου.
Ο Μπίσεσβαρ ξεχωρίζει σαν την μύγα μες το γάλα, εγώ δεν μπαίνω ακόμη στην διαδικασία να τον συγκρίνω με τον Ουάρντα για κανένα λόγο.
Συνεχίζουμε.
Κατά τα άλλα, δεδομένου πως η ομάδα έπαιξε χωρίς τον ένα βασικό της στόπερ, με τον ένα αναπληρωματικό εξτρέμ,με τον άλλο εξτρέμ να έχει ούτε 3 μήνες στην ομάδα, χωρίς το βασικό σου χαφ στον άξονα και χωρίς φορ, εγώ δεν περίμενα να δω κάτι καλύτερο.
Θετικό πως δεν απειληθήκαμε καθόλου πλην μιας φάσης, θετικό οτι ρολάρει και πάλι ο Κάνιας και το πείσμα του Κίτσιου.
Ο Μπίσεσβαρ ξεχωρίζει σαν την μύγα μες το γάλα, εγώ δεν μπαίνω ακόμη στην διαδικασία να τον συγκρίνω με τον Ουάρντα για κανένα λόγο.
Συνεχίζουμε.
Είδαμε στο τέλος την προσπάθεια βαρελα και το κολπάκι μπισε
... Ποτε δεν φεύγω προτού λήξει ανεξάρτητα πόσο είναι το σκορ Οπαδός είμαι

- potamda
- Bet Guru 2023
Τα πλέι-οφ αρχίζουν σε 1,5 μήνα. Όλες οι ομάδες θα μπουν με ελάχιστη διαφορά. Περάσαμε μια φάση φορμαρίσματος και τώρα παίζουμε στο σβηστό. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη στιγμή να κάνουμε κοιλιά. Κούλα και βάζελος (0-2) είναι στα πάνω τους, αλλά σε μια περίοδο που δε λέει τίποτα. Όλα θα κριθούν τότε, οπότε Βλάνταν κάνε τη δουλειά σου...
Odi έγραψε:Προτιμώ τέτοιες εμφανίσεις και νίκες, παρά τα ψυχοβγαλτικά ματς που δεν μπαίνει μέσα η μπάλα με τίποτα και παίζουμε μπαλάρα.
Συνεχίζουμε.
Και εγώ το προτιμώ
- Sick Bastard
Έτσι κατέβηκε η ομάδα στη Λάρισα:

χωρίς τον ένα βασικό της στόπερ, χωρίς κανένα εξτρέμ και παραμιλούσαμε.
Σαφώς και περίμενα κάτι καλύτερο. Τώρα ναι, δεν μας έκανε η παναδιάφορη ΑΕΛ του Βουτυρίτσα δύο φάσεις
δεν λέει και τίποτα σημαντικό. Σε ποιόν έχει κάνει πάνω από πέντε ξέρω γω, για να κάνει στη Τούμπα δύο;

χωρίς τον ένα βασικό της στόπερ, χωρίς κανένα εξτρέμ και παραμιλούσαμε.
Σαφώς και περίμενα κάτι καλύτερο. Τώρα ναι, δεν μας έκανε η παναδιάφορη ΑΕΛ του Βουτυρίτσα δύο φάσεις
δεν λέει και τίποτα σημαντικό. Σε ποιόν έχει κάνει πάνω από πέντε ξέρω γω, για να κάνει στη Τούμπα δύο;
όταν τα χάφ σου κάνουν λάθος πάσα στο ένα μέτρο, το μάτς δεν χωράει κριτική.
Ας ελπίσουμε να είναι μάτς που είναι βαριά τα πόδια λόγο λόγω αποχής και χαμηλής σημαντικότητας αγώνα.
Επίσης όταν παίζεις μόνο με μάτος και μπίρσε και οι υπόλοιποι ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ δεν δημιουργούν σχεδόν καθόλου,
τότε δεν μπορείς να περιμένεις πολλά!
ΦΟΡ ανύπαρκτο, χωρίς το βασικό εξτρέμ, το άλλο εξτρέμ ακόμα δεν ξέρει που βρίσκεται και σαλιαρίζει ασύστολα.
χωρίς το πιο δημιουργικό σου μπάκ για παιχνίδι απο πίσω (Κρέσπο) και με τερματά που τα έτρωγε όρθιος, όλα καλά.
Συνεχίζουμε το ρολάρισμα
Ας ελπίσουμε να είναι μάτς που είναι βαριά τα πόδια λόγο λόγω αποχής και χαμηλής σημαντικότητας αγώνα.
Επίσης όταν παίζεις μόνο με μάτος και μπίρσε και οι υπόλοιποι ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ δεν δημιουργούν σχεδόν καθόλου,
τότε δεν μπορείς να περιμένεις πολλά!
ΦΟΡ ανύπαρκτο, χωρίς το βασικό εξτρέμ, το άλλο εξτρέμ ακόμα δεν ξέρει που βρίσκεται και σαλιαρίζει ασύστολα.
χωρίς το πιο δημιουργικό σου μπάκ για παιχνίδι απο πίσω (Κρέσπο) και με τερματά που τα έτρωγε όρθιος, όλα καλά.
Συνεχίζουμε το ρολάρισμα