Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
- buffalobill4
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
τζοσουα, αν ρωτας εμενα, εγω προσωπικα μισθο βασει συμμετοχων θα του εδινα. δεν ειναι δυνατον να εχεις παραδειγμα απο θητεια του συγκεκριμενου και μαλιστα στην ιδια σου την ομαδα που επαιξει ενα μηνα στην αρχη και ενα στο τελος και να ειναι out of the discussion. δηλαδη στυγνα επιχειρηματικα να το δεις, η κινηση (να παρει συμβολαιο μεγαλο, ποσο μαλλον να πληρωσεις και για να τον αγορασεις) ειναι εξαρχης λαθος. τωρα αν αποδωσει, οκ. παλι λαθος που ου βγηκε θα ειναι.
- sourmenetes
- Moderator
α)Απο που προκυπτει ενδιαφερον για βιειρινια???Ή το λεμε ετσι οπως το λεμε σε καθε μεταγραφικη περιοδο??joshua έγραψε: Ειναι στοιχημα ο Στοχ και ο Βιερινια 3 χρονια μεγαλυτερος με συνεχομενους τραυματισμους και ενω εχει ξεχασει τι σημαινει επιθετικη ενεργεια,ειτε γκολ ειτε ασιστ δεν ειναι?
Ρε παιδια δωσαμε 1,5 μυριο για Ενρικε και πανω απο 2 για τον Πριγιοβιτς και λεμε πως δεν αξιζει ενα ρισκο επιπεδου Στοχ σε αντιστοιχα χρηματα?
β)Εχει ξεχασει ο βιειρινια την επιθετικη ενεργεια???Επειδη τον βαζουν σε αλλη θεση. ο ενας παιζει Γερμανια και ο αλλος που??
γ)Δε νομιζω οτι τα χρηματα παιζουν ρολο. Πλεον φαινεται ξεκαθαρα οτι καθετι που χρειαζεται ερχεται, σε ενα λογικο βεβαια μπατζετ.Ρισκο χρηματων δεν ειναι ο στοχ.Ρισκο αλλου τυπου θεωρειται.
Το οτι η ομαδα βρηκε μια ηρεμια μετα απο πολλα χρονια οφειλεται κατα κυριο λογο στο υπαρχον υλικο και στις απομακρυνσεις καποιων παικτων.
Εκει ειναι για μενα το ρισκο.αν μπορει να κουλαντριστει ο Στοχ σε θεματα συμπεριφορας και πειθαρχιας.Κατα τ αλλα δε νομιζω οτι μας χαλαει.
3 σελιδες ποστ για δημοσιευμα της ΦΟΡΤΣΑ ρε φιλε...ΤΗΣ ΦΟΡΤΣΑ που μονο για κωλοχαρτο ειναι
- buffalobill4
κουβεντα να γινεται 87αρη. ουτε διαμαχες ουτε τιποτα.
Μια κινηση τυπου "επιστροφη Βιερινια" θα ηταν ταμαμ για τον προ δεκαετιας ΠΑΟΚ, οχι ομως για τον σημερινο.
Πρωτον, ο παικτης αν επιστρεψει, θα το κανει με τη λογικη "επιστροφη στο χωριο οπου θα ειμαι βασιλιας". Μονο που ο ΠΑΟΚ δεν ειναι πια η ομαδα του χωριου που τον "σκοτωσε" σε τιμη ευκαιριας για να μην φαλιρισει.
Θα ερθει περιμενοντας να ειναι ο αρχοντας της επιθετικης γραμμης, μονο που δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορει πια να ειναι, κυριως λογω ηλικιας/θεσης.
Οι οπαδοι θα περιμενουν τον μεσσια που θα παρει την ομαδα απο το χερι, αλλα δεν νομιζω οτι θα ανταποκριθει σε αυτες τις προσδοκιες και καπου εκει θα αρχισει η μιρλα.
Ο Βιερινια ειναι αδιαμφισβητητα καλος παικτης αλλα οχι αυτος που νομιζει η πλειοψηφια των οπαδων του ΠΑΟΚ.
Τελος, εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει το γεγονος οτι μαλλον θα ερθει σε στυλ "επιστρεφω σπιτι μου, στην ομαδα που αγαπαω κλπ".
Αυτο θα το δεχομουν αν συνεβαινε πριν λιγα χρονια. Δηλαδη, οκ, θεμιτο και κατανοητο να ηθελες να φυγεις και να πας στην Μπουντεσλιγκα και να φτασεις οσο ψηλοτερα μπορεις. Το εκανες μιστερ. Πηγες, επιασες το ταβανι σου, εφτασες και στην Εθνικη σου, ολα καλα. Ψηλοτερα δεν εχει να πας, το ξερεις κι ο ιδιος. Αρα λοιπον, αν ειχες αγαπημενη ομαδα στην οποια ηθελες να επιστρεψεις, θα ηταν ιδανικη στιγμη να το κανεις οταν βλεπεις πως ενω εσυ εχεις πιασει το ταβανι σου, η ομαδα αυτη κανει κινησεις αναγεννησης με εναν υγιη επενδυτη. Αφου δεν το εκανες τοτε, τωρα θα ερθεις απλα για τα τελευταια ενσημα, οποτε θα με ξενερωσει αφανταστα να ακουσω "η ομαδα της καρδιας μου" και τετοια.
Πρωτον, ο παικτης αν επιστρεψει, θα το κανει με τη λογικη "επιστροφη στο χωριο οπου θα ειμαι βασιλιας". Μονο που ο ΠΑΟΚ δεν ειναι πια η ομαδα του χωριου που τον "σκοτωσε" σε τιμη ευκαιριας για να μην φαλιρισει.
Θα ερθει περιμενοντας να ειναι ο αρχοντας της επιθετικης γραμμης, μονο που δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορει πια να ειναι, κυριως λογω ηλικιας/θεσης.
Οι οπαδοι θα περιμενουν τον μεσσια που θα παρει την ομαδα απο το χερι, αλλα δεν νομιζω οτι θα ανταποκριθει σε αυτες τις προσδοκιες και καπου εκει θα αρχισει η μιρλα.
Ο Βιερινια ειναι αδιαμφισβητητα καλος παικτης αλλα οχι αυτος που νομιζει η πλειοψηφια των οπαδων του ΠΑΟΚ.
Τελος, εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει το γεγονος οτι μαλλον θα ερθει σε στυλ "επιστρεφω σπιτι μου, στην ομαδα που αγαπαω κλπ".
Αυτο θα το δεχομουν αν συνεβαινε πριν λιγα χρονια. Δηλαδη, οκ, θεμιτο και κατανοητο να ηθελες να φυγεις και να πας στην Μπουντεσλιγκα και να φτασεις οσο ψηλοτερα μπορεις. Το εκανες μιστερ. Πηγες, επιασες το ταβανι σου, εφτασες και στην Εθνικη σου, ολα καλα. Ψηλοτερα δεν εχει να πας, το ξερεις κι ο ιδιος. Αρα λοιπον, αν ειχες αγαπημενη ομαδα στην οποια ηθελες να επιστρεψεις, θα ηταν ιδανικη στιγμη να το κανεις οταν βλεπεις πως ενω εσυ εχεις πιασει το ταβανι σου, η ομαδα αυτη κανει κινησεις αναγεννησης με εναν υγιη επενδυτη. Αφου δεν το εκανες τοτε, τωρα θα ερθεις απλα για τα τελευταια ενσημα, οποτε θα με ξενερωσει αφανταστα να ακουσω "η ομαδα της καρδιας μου" και τετοια.
Από τις τρεις της Θεσσαλονίκης η μόνη που διαβάζετε και ας γράφει και ο κολκας εκεί.....Αν η φορτσα είναι για κολοχαρτο το βόθροσπορ είναι ραδιενεργό απόβλητοpaok87 έγραψε:3 σελιδες ποστ για δημοσιευμα της ΦΟΡΤΣΑ ρε φιλε...ΤΗΣ ΦΟΡΤΣΑ που μονο για κωλοχαρτο ειναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Σάβ 01 Απρ 2017, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
στα αγωνιστικα συμφωνω απολυτα με τον σικ. ετσι ακριβως ειναι. παιχταρας ειναι ο βιειρινια αλλα δεν υπαρχει παικτης που να μπορουμε να αγορασουμε και να μπορει μονος του να παρει την ομαδα στις πλατες του. οποτε η γκρινια θα ειναι δεδομενη ΑΝ τυχον γυρισει και ΑΝ περιμενουμε πραγματα τα οποια δεν μπορει να κανει ο ανθρωπος.
απο την αλλη, επειδη εγω προσωπικα ειμαι του οπαδικου συναισθηματισμου, γουσταρω να κλεινουν στην ομαδα μου την καριερα τους, παικταραδες που τιμησαν τη φανελα και τιμηθηκαν απο τον λαο. με τη σωστη τιμη παντα (
θα με περασετε για λογιστη στο τελος)
απο την αλλη, επειδη εγω προσωπικα ειμαι του οπαδικου συναισθηματισμου, γουσταρω να κλεινουν στην ομαδα μου την καριερα τους, παικταραδες που τιμησαν τη φανελα και τιμηθηκαν απο τον λαο. με τη σωστη τιμη παντα (

Ας σταματησει λιγο η δικαιολογια της αλλης θεσης για τον Βιερινια.40 στα 150 παιχνιδια εχεις παιξει ως δεξι μπακ στην Γερμανια,ολα τα υπολοιπα ως μεσοεπιθετικος και οσο για το πρωταθλημα, η χαρα του επιθετικου ειναι η μπουντεσλιγκα,πρωταθλημα που ελαμψαν μεταξυ αλλων ο Γκεκας και ο Χαριστεας.sourmenetes έγραψε:α)Απο που προκυπτει ενδιαφερον για βιειρινια???Ή το λεμε ετσι οπως το λεμε σε καθε μεταγραφικη περιοδο??joshua έγραψε: Ειναι στοιχημα ο Στοχ και ο Βιερινια 3 χρονια μεγαλυτερος με συνεχομενους τραυματισμους και ενω εχει ξεχασει τι σημαινει επιθετικη ενεργεια,ειτε γκολ ειτε ασιστ δεν ειναι?
Ρε παιδια δωσαμε 1,5 μυριο για Ενρικε και πανω απο 2 για τον Πριγιοβιτς και λεμε πως δεν αξιζει ενα ρισκο επιπεδου Στοχ σε αντιστοιχα χρηματα?
β)Εχει ξεχασει ο βιειρινια την επιθετικη ενεργεια???Επειδη τον βαζουν σε αλλη θεση. ο ενας παιζει Γερμανια και ο αλλος που??
γ)Δε νομιζω οτι τα χρηματα παιζουν ρολο. Πλεον φαινεται ξεκαθαρα οτι καθετι που χρειαζεται ερχεται, σε ενα λογικο βεβαια μπατζετ.Ρισκο χρηματων δεν ειναι ο στοχ.Ρισκο αλλου τυπου θεωρειται.
Το οτι η ομαδα βρηκε μια ηρεμια μετα απο πολλα χρονια οφειλεται κατα κυριο λογο στο υπαρχον υλικο και στις απομακρυνσεις καποιων παικτων.
Εκει ειναι για μενα το ρισκο.αν μπορει να κουλαντριστει ο Στοχ σε θεματα συμπεριφορας και πειθαρχιας.Κατα τ αλλα δε νομιζω οτι μας χαλαει.
Bill κι εγω ειμαι του οπαδικου συναισθηματισμου φουλ, γι αυτο ακριβως θεωρω εμπαιγμο του οπαδικου μου αισθηματος το να ερθει ο αλλος για συνταξη και να μου πουλαει αγαπη...
Ελα στα ντουζενια σου και πες "ηρθα να βοηθησω την αγαπημενη μου ομαδα να παρει πρωταθλημα" να σε χαρω... να σε δεχτω σαν συνοπαδο... Θα μου πεις, αυτα δεν γινονται στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο. Οκ, δεκτον, αλλα σε αυτην την απαντηση δεν υπαρχει και χωρος για οπαδικο συναισθηματισμο.
ΥΓ: θεωρητικα ολα αυτα... χαβαλε να κανουμε... ουτε ξερουμε αν θα ερθει ο παικτης, ουτε ξερουμε αν θα πουλησει οπαδιληκι ή οχι.
Ελα στα ντουζενια σου και πες "ηρθα να βοηθησω την αγαπημενη μου ομαδα να παρει πρωταθλημα" να σε χαρω... να σε δεχτω σαν συνοπαδο... Θα μου πεις, αυτα δεν γινονται στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο. Οκ, δεκτον, αλλα σε αυτην την απαντηση δεν υπαρχει και χωρος για οπαδικο συναισθηματισμο.
ΥΓ: θεωρητικα ολα αυτα... χαβαλε να κανουμε... ουτε ξερουμε αν θα ερθει ο παικτης, ουτε ξερουμε αν θα πουλησει οπαδιληκι ή οχι.
Δεν εχει γραφτει καπου οτι υπαρχει ενδιαφερον για Βιερινια αυτην την στιγμη, ειναι και νωρις ακομα ενοψει καλοκαιριου. Βαση θεσης, υψος συμβολαιου και χαρακτηριστικων θεωρω οτι ειναι καλο μετρο συγκρισης με τον Στοχ γι'αυτο και εβαλα το ονομα του στην συζητηση που ανοιξε για τον Σλοβακο. Οπως επισης και λογω του οτι ο Βιερινια μπαινει στον τελευταιο χρονο του συμβολαιο του και εχει μιλησει ανοιχτα οτι θελει να επιστρεψει σε μια ηλικια που να μπορει να προσφερει ουσιαστικα. Επομενως με δεδομενη την διαθεση ενισχυσης της ομαδας το καλοκαιρι και το οτι πλεον οικονομικα το κοστος μιας τετοιας κινησης δεν ειναι ασυμφορο, θεωρω απολυτα φυσιολογικη εξελιξη το καλοκαιρι να απασχολησει επιτελους σοβαρα.sourmenetes έγραψε:
α)Απο που προκυπτει ενδιαφερον για βιειρινια???Ή το λεμε ετσι οπως το λεμε σε καθε μεταγραφικη περιοδο??
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Kαι βιερινια και Στοχ. Και καμπος και Ενρίκε. Και αντε πιάστε μας
Sent fra min HTC One_M8 via Tapatalk
Sent fra min HTC One_M8 via Tapatalk
Αν λοιπον η πλειοψηφεια των παιχνιδιων που εχει κανει στην Μπουντεσλιγκα ειναι ως μεσοεπιθετικος γιατι τοτε σε προηγουμενο ποστ σου γραφεις οτι εχει ξεχασει τι σημαινει επιθετικη ενεργεια?joshua έγραψε:
Ας σταματησει λιγο η δικαιολογια της αλλης θεσης για τον Βιερινια.40 στα 150 παιχνιδια εχεις παιξει ως δεξι μπακ στην Γερμανια,ολα τα υπολοιπα ως μεσοεπιθετικος και οσο για το πρωταθλημα, η χαρα του επιθετικου ειναι η μπουντεσλιγκα,πρωταθλημα που ελαμψαν μεταξυ αλλων ο Γκεκας και ο Χαριστεας.
Δεν καταλαβα ειλικρινα το ποστ σου.Γραφω πολυ απλα οτι τα νουμερα του σε γκολ και ασιστ εδω και χρονια ειναι πολυ ασχημα ενω μαλιστα δεν αγωνιζεται ως δεξι μπακ οπως νομιζουν πολλοι.Θυμαμαι και τα παιχνιδια στο γιουρο πριν κατσει παγκο που ενω ανεβαινε εμοιαζε να παταει φρενο οταν πλησιαζε την περιοχη και περιοριζοταν στην σεντρα.Ουσιαστικα σε ολη του την καριερα εχει κανει ΜΙΑ ολη και ολη γεματη χρονια σε νουμερα οσον αφορα το γκολ την τελευταια σε εμας.Οσο ναναι εμενα με προβληματιζει αυτο ειδικα οταν μιλαμε για μια μεταγραφη που απαιτει οικονομικη υπερβαση.
Τωρα αυτο να περιμενουμε απο εναν παικτη να παρει μονος του ολη την ομαδα στις πλατες του τι ειναι παλι??buffalobill4 έγραψε:στα αγωνιστικα συμφωνω απολυτα με τον σικ. ετσι ακριβως ειναι. παιχταρας ειναι ο βιειρινια αλλα δεν υπαρχει παικτης που να μπορουμε να αγορασουμε και να μπορει μονος του να παρει την ομαδα στις πλατες του. οποτε η γκρινια θα ειναι δεδομενη ΑΝ τυχον γυρισει και ΑΝ περιμενουμε πραγματα τα οποια δεν μπορει να κανει ο ανθρωπος.
απο την αλλη, επειδη εγω προσωπικα ειμαι του οπαδικου συναισθηματισμου, γουσταρω να κλεινουν στην ομαδα μου την καριερα τους, παικταραδες που τιμησαν τη φανελα και τιμηθηκαν απο τον λαο. με τη σωστη τιμη παντα (θα με περασετε για λογιστη στο τελος)
Οι ομαδες ειναι συνθεση στοιχειων. Ενας ηγετης μονο δεν φτανει. Για να πετυχουμε στοχους, την ομαδα θα πρεπει να την παιρνουν πανω τους τουλαχιστον 4-5 διαφορετικες πλατες. Σε εναν μαραθωνιο πρωταθληματος και ευρωπαικων υποχρεωσεων ηγετης θα πρεπει να αποδειχθει (με διαρκεια οχι ελπιζω για εναν 1-2 μηνες) ο Πριγιο, ο Ματος, ο Ενρικιε, ο Κανιας, καποιος απο τους μικρους που θα ξεπεταχθει (Μυστα? Πελκας? Ουαρντα?), καποιος τερματοφυλακας που θα κατεβασει ρολα σε 5-6 δυσκολα ματς, ο CB, ο Ivic. Αλιμονο αν περιμενουμε απο εναν παικτη να ντυθει Ιησους Χριστος Σωτηρας.
- buffalobill4
αυτο ακριβως λεω. δεν υπαρχει τετοιος παικτης. και να υπαρχει δεν μπορουμε να τον αγορασουμε. απλα ξερω πως θα παρουσιαστει μια πιθανη επιστροφη βιειρνια και πως θα εκληφθει απο τους οπαδους. ακριβως το ιδιο εγινε και με το ζαγορακη. το ιδιο και σε υπερθετικο βαθμο εγινε και με τον αδιαφορο μπερμπατοφ.aoratos έγραψε:Τωρα αυτο να περιμενουμε απο εναν παικτη να παρει μονος του ολη την ομαδα στις πλατες του τι ειναι παλι??buffalobill4 έγραψε:στα αγωνιστικα συμφωνω απολυτα με τον σικ. ετσι ακριβως ειναι. παιχταρας ειναι ο βιειρινια αλλα δεν υπαρχει παικτης που να μπορουμε να αγορασουμε και να μπορει μονος του να παρει την ομαδα στις πλατες του. οποτε η γκρινια θα ειναι δεδομενη ΑΝ τυχον γυρισει και ΑΝ περιμενουμε πραγματα τα οποια δεν μπορει να κανει ο ανθρωπος.
απο την αλλη, επειδη εγω προσωπικα ειμαι του οπαδικου συναισθηματισμου, γουσταρω να κλεινουν στην ομαδα μου την καριερα τους, παικταραδες που τιμησαν τη φανελα και τιμηθηκαν απο τον λαο. με τη σωστη τιμη παντα (θα με περασετε για λογιστη στο τελος)
Οι ομαδες ειναι συνθεση στοιχειων. Ενας ηγετης μονο δεν φτανει. Για να πετυχουμε στοχους, την ομαδα θα πρεπει να την παιρνουν πανω τους τουλαχιστον 4-5 διαφορετικες πλατες. Σε εναν μαραθωνιο πρωταθληματος και ευρωπαικων υποχρεωσεων ηγετης θα πρεπει να αποδειχθει (με διαρκεια οχι ελπιζω για εναν 1-2 μηνες) ο Πριγιο, ο Ματος, ο Ενρικιε, ο Κανιας, καποιος απο τους μικρους που θα ξεπεταχθει (Μυστα? Πελκας? Ουαρντα?), καποιος τερματοφυλακας που θα κατεβασει ρολα σε 5-6 δυσκολα ματς, ο CB, ο Ivic. Αλιμονο αν περιμενουμε απο εναν παικτη να ντυθει Ιησους Χριστος Σωτηρας.
ειμαι υπερ της ομαδας και επ ουδενι οχι υπερ του αμερικανοnbaικου "καλη η ομαδα αλλα οταν χανουμε δωσε τη μπαλα στο αστερι". πρεπει να υπαρχουν καποιοι παικτες με ηγετικα χαρακτηριστικα, δεν σημαινει ομως οτι μπορουν να παιρνουν ολα τα ματς μονοι τους.