Τοσο ευκαιρια θεωρεις τον Στοχ? Ειναι πολυ μεγαλο στοιχημα να παρεις διαρκεια απο αυτον τον τρελιαρη. Ακριβο στοιχημα. Προσωπικα θα μου πεσει πολυ βαρυ το να μην ερθει επιτελους το καλοκαιρι ο Βιερινια. Δεν υπαρχει πιο ιδανικος παικτης να αντικαταστησει τον Καμπος και να αναβαθμιστει η ομαδα ποιοτικα χωρις να χασει τακτικη παιδεια.joshua έγραψε:Ελπιζω η ειδηση για Στοχ να μην ειναι πρωταπριλιατικο αστειο!!!
Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Ειναι στοιχημα ο Στοχ και ο Βιερινια 3 χρονια μεγαλυτερος με συνεχομενους τραυματισμους και ενω εχει ξεχασει τι σημαινει επιθετικη ενεργεια,ειτε γκολ ειτε ασιστ δεν ειναι?
Ο κουβεντιδης στο Facebook είπε ότι δεν είναι πρωταπριλιατικοjoshua έγραψε:Ελπιζω η ειδηση για Στοχ να μην ειναι πρωταπριλιατικο αστειο!!!
Κάτσε να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο βιερινια παίζει τώρα; Και αν δεν έρθει τώρα κλείνει η πόρτα πλέον γιαυτόν ο στόχ με αρέσει θα ήθελα να έρθειaoratos έγραψε:Τοσο ευκαιρια θεωρεις τον Στοχ? Ειναι πολυ μεγαλο στοιχημα να παρεις διαρκεια απο αυτον τον τρελιαρη. Ακριβο στοιχημα. Προσωπικα θα μου πεσει πολυ βαρυ το να μην ερθει επιτελους το καλοκαιρι ο Βιερινια. Δεν υπαρχει πιο ιδανικος παικτης να αντικαταστησει τον Καμπος και να αναβαθμιστει η ομαδα ποιοτικα χωρις να χασει τακτικη παιδεια.joshua έγραψε:Ελπιζω η ειδηση για Στοχ να μην ειναι πρωταπριλιατικο αστειο!!!
Πόσο καλύτερους παίκτες από τον Στοχ μπορούμε να φέρουμε για να μη μας αρέσει; Εγώ προσωπικά θα χαρώ αν έρθει.
- buffalobill4
εγω θα πω και στοχ και βαις να κανουμε national drinking team.
Ναι ρε μπιλ και ο Αραουχο ηταν ενα βημα απο τους ΑΑ!!!
- buffalobill4
το οτι ο μπεργκ για παραδειγμα μετα απο το σακατεμα που ειχε, εκανε και συνεχιζει να κανει πολυ καλη καριερα στο βαζελο δε σημαινει οτι πρεπει να παιρνεις σακατες
εδιτ. και στην τελικη για να πω και την αποψη μου, αν ερχεται με λεφτα πρωην επαγγελματια ποδοσφαιριστη και με ρητρες που να εξασφαλιζουν την παε, ας ερθει. τωρα αν ζηταει μυρια, ας μεινει στη φενερ. δεν ειναι σοβαρες κινησεις αυτες.
εδιτ. και στην τελικη για να πω και την αποψη μου, αν ερχεται με λεφτα πρωην επαγγελματια ποδοσφαιριστη και με ρητρες που να εξασφαλιζουν την παε, ας ερθει. τωρα αν ζηταει μυρια, ας μεινει στη φενερ. δεν ειναι σοβαρες κινησεις αυτες.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εδώ ανεδειξες το Μακ σκέψου τι μπορείς να κάνεις με το Στοχ
Sent fra min HTC One_M8 via Tapatalk
- buffalobill4
σου εφερα αντιπαραδειγμα. μου λες, επειδη παιζει ο αλκοολικος αραουχο στην αεκ να παρουμε και εμεις αλκοολικο. και σου λεω ο μπεργκ ηρθε μετα απο σακατεμα στο βαζελο και παιζει. αρα να παρουμε και εμεις σακατες.joshua έγραψε:Ποιος ειναι ο σακατης?
- buffalobill4
ο στοχ αν ηθελε οντως να αναδειχθει ως ποδοσφαιριστης και οχι ως χομπιστας θα το εκανε στην τσελσι, η στη φενερ η ακομα και στο ολλανδικο πρωταθλημα με την τβεντε η τελος θα το εκανε και σε μας οταν ηρθε. ο μακ ηρθε σε μας ως επαγγελματιας ποδοαφαιριστης με κουσουρια μεν, διαθετοντας τα χαρακτηριστικα του επαγγελματια δε. τι συγκρινουμε τωρα?Μαυρο Χιονι έγραψε:Εδώ ανεδειξες το Μακ σκέψου τι μπορείς να κάνεις με το Στοχ
Έλα ντε.Hermann έγραψε:Πόσο καλύτερους παίκτες από τον Στοχ μπορούμε να φέρουμε για να μη μας αρέσει; Εγώ προσωπικά θα χαρώ αν έρθει.
Παίχτες επιπέδου Στοχ χωρίς τα όποια πιθανά κουσούρια του είναι τρομακτικά έξω από το μπάτζετ μας εκτός αν βρεις άγνωστο λαχείο.
Γενικά είμαι κ γω θετικός. Πιστεύω είναι ένα ρίσκο που πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ αν έχει την ευκαιρία, καθώς τέτοιοι παίκτες σε τέτοιες ηλικίες συνήθως ούτε κάθονται να συζητήσουν μαζί μας.
Το γεγονός ότι γνωριστήκαμε όπως γνωριστήκαμε κ μας γουστάρει (αν όντως μας γουστάρει) δεν πρέπει να πάει ανεκμετάλλευτο (σε Μαράκι-speaking οικονομικά πλάισια πάντα).
Ρε παιδια δωσαμε 1,5 μυριο για Ενρικε και πανω απο 2 για τον Πριγιοβιτς και λεμε πως δεν αξιζει ενα ρισκο επιπεδου Στοχ σε αντιστοιχα χρηματα?
Το οτι τα τελευταια χρονια παιζει full back σε πολυ πιο physical πρωταθλημα υψηλου επιπεδου για μενα τον κανει ακομα πιο ιδανικο για να παιζει μπροστα απο παικτη με τα χαρακτηριστικα και την αποτολεσματικοτητα του Ματος. Θα ειναι μεγαλο λαθος να ερθει εξτρεμ εκει που να μην εχει χημεια με τον Βραζιλιανο και να μην ειναι καλος τακτικα.joshua έγραψε:Ειναι στοιχημα ο Στοχ και ο Βιερινια 3 χρονια μεγαλυτερος με συνεχομενους τραυματισμους και ενω εχει ξεχασει τι σημαινει επιθετικη ενεργεια,ειτε γκολ ειτε ασιστ δεν ειναι?
Δεν ξερω αν εχει ´σκοτωσει ´ τον εξτρεμ μεσα του, πολυ αμφιβαλλω. Τα χαρακτηριστικα της θεσης παντως ολοι ξερουμε οτι τα εχει σε πολυ υψηλο επιπεδο. Καλη σεντρα, τεχνικη, finishing. Και ειναι ηγετικη φυσιογνωμια,σταθερος σε αποδοση και αψογος επαγγελματιας.
Ηλικιακα μειονεκτει σε συγκριση με τον Στοχ χωρις ομως η ηλικια του να ειναι προβλημα.
Με ποιανεις αδιαβαςτο στο θεμα των τραυματισμων. Αν οντως εχει θεματα με πολλους και συνεχομενους τραυματιςμους τοτε σιγουρα και αυτος σαν επιλογη εχει αρκετο ρισκο.