άδικα χάθηκε ο παίκτης, ήταν αξιοπρεπής η παρουσία του, λογικά δεν θα ξαναγυρίσει για του χρόνου.
Ουδείς αναντικατάστατος και δεν έβγαλε κάνα τρομερό ποσοστό στα σουτ, αλλά ήταν συμπαθής, έδινε ότι μπορούσε σε όλους τους τομείς και προσπάθησε. Καλή καριέρα στη συνέχεια
18. Jordan Sibert
- PAOK_Antarctica
- Δημοσιεύσεις: 16704
- Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
- Τοποθεσία: Νότιος Πόλος
Re: 18. Jordan Sibert
Περαστικά ρε παλίκαρε.
Ελπίζω αυτό να μην σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε του χρόνου.
Ελπίζω αυτό να μην σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε του χρόνου.
- Chuck Norris
- Δημοσιεύσεις: 2190
- Εγγραφή: Πέμ 11 Ιουν 2015, 20:29
- Τοποθεσία: Πόλη με μια ομάδα
Re: 18. Jordan Sibert
Από την στιγμή που δεν μπορούσε να παίξει στα play-off δεν υπήρχε κάποιος λόγος να μείνει άλλο. Ας πάει στην οικογενεια του για τώρα και να επιστρέψει το καλοκαίρι στην ομάδα με όρεξη. Για πρώτη χρονιά μετά το κολλέγιο και ευρώπη , πιστεύω ήταν πολύ καλός με μεγάλο περιθώριο για βελτίωση.
Re: 18. Jordan Sibert
φυσικά τιμιότατος, προσπαθούσε πολύ, πάρα πολύ, χαμηλά το κεφάλι, έκανε ό,τι του λεγες. Από ουσία? στην πρώτη του χρονιά ήτανε ΟΚ, ένας streaky shooter ο οποίος είχε και διάθεση να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο, κάτι το οποίο αρχικά σχεδιάζαμε αλλά ουδέποτε εφαρμόσαμε. Είχε καλή κίνηση στην baseline και έβαλε αρκετά απο τα μη τρίποντά του από εκεί (μην ξεχνάμε οτι και οι 3 άσσοι μας δίνουν φέτος βία 6.5-7 ασσιστ ανά ματς). Προσπαθούσε να βάλει τη μπάλα στο παρκέ αλλά ας είμαστε ειλικρινείς δεν το χε (ή τλς πάντων δεν μας έδειξε οτι το χει). Το μακρινό του σουτ όπως είπα ήταν streaky και επουδενί δεν ήταν performer όπως έλεγαν τα scouting reports. ξαναλέω κρίνω από αυτά που είδα. αν μου λεγανε να τον ανανεώσω? χμμμ, έχω πολύ συγκεκριμένο στυλ παικτών στο μυαλό μου για 6 αμερικανούς. άσσο-άσσο, έναν κίλλερ 2, ένα περιφερειακό 3αρι στυλ κάρτερ, έναν post-up ψηλό καλό στην επίθεση και με καλό assist/TO ratio, έναν συμπληρωματικό περιφερειακό κοντό τύπου AC Law, και έναν ψηλό για κοψίματα και rebounds τύπου έναν που παιζε κολοσσό και κάνει παπάδες Α2 ιταλίας (δε θυμάμαι όνομα). Συνεπώς σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται παίκτης τύπου Sibert. Αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που φτιάχνω την ομάδα.
Re: 18. Jordan Sibert
Συμφωνώ απόλυτα, χρυσή μετριότητα που όμως έχει στοιχεία που μπορεί στο μέλλον να τον κάνουν να βελτιώσει τις επιδόσεις του αλλά και την συνεισφορά του στις ομάδες που θα αγωνιστεί.
Ο παίχτης σίγουρα δεν είναι για πέταμα,αυτή τη στιγμή που μιλάμε όμως δεν είναι ο Αμερικανός που θα κάνει την διαφορά.
Ο παίχτης σίγουρα δεν είναι για πέταμα,αυτή τη στιγμή που μιλάμε όμως δεν είναι ο Αμερικανός που θα κάνει την διαφορά.
- kataramenos5
- Δημοσιεύσεις: 29911
- Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 08:50