Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις

Δημοσίευση από Sera4 »

Ρεζιλι για πολλοστη φορα φετος...ντροπη τσαλοπουλε καταφερατε να μεινετε τελειως μονοι σας στο τελος....
Άβαταρ μέλους
ο τζο ο νάγκμπε

Δημοσίευση από ο τζο ο νάγκμπε »

Μεγάλη ήττα... Πιο πολύ στα τμήματα του ΠΑΟΚ καμαρώνω όταν κάνουμε υπερβάσεις της μικρής νοοτροπίας των αναλώσιμων και χτίζουμε κάτι με διάρκεια σε καθαρά αθλητικές και επαγγελματικές βάσεις, χτίζοντας ταυτόχρονα μια ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια. Γι' αυτό αγαπάω όλα αυτά τα χρόνια το μπάσκετ μας και ας μην έχουμε τα μεγαλεία του παρελθόντος. Δεν καταλαβαίνω.
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Αδέλφια συγνώμη που θ το πω αλλά παίζει να είμαι ο μόνος που συμφώνησα μ την απομάκρυνση.
Ο φετινός ΠΑΟΚ κούρασε απο την αρχή είχαμε πραγματικά τραυματισμούς κ ατυχίες κ απλά πίστευα οτι παιχνίδι μ παιχνίδι θ βελτιωνόμασταν αλλά τπτ.
Οταν βλέπεις οτι δεν σου βγαίνει προσπαθείς να γίνεις έστω κάπου καλύτερος τι θέλω να πω έχεις τους τάδε παίχτες δούλεψε το σέρβις η το μπλοκ γίνει απο τον αντίπαλο σου κάπου καλύτερος ρε συ.
Ο καλμα οτι παίχτες ήθελε τους ειχε αυτος έφτιαξε το ρόστερ δεν είχε καθολου θέμα στο οικονομικό. Εχει ευθύνη για μένα στην δημιουργία του ρόστερ. Αυτός δεν είπε στον τσαλο οτι μπορούμε να φέρουμε τον Μέσι του βόλεϊ κ τον έφερε? Εντάξει θ μου πείτε που ήξερε οτι ο άλλος θ είναι ανύπαρκτος. Στους κεντρικούς οταν ηταν να παρουμε Ανδρεάδη η σμαρα που ο δεύτερος αργούσε να απαντήσει κ πήραμε πρώτα Ανδρεάδη γιατί εφερε κ τον αλλον κ το θέμα αντε τον φέρνεις που τον ήθελες εξαρχής κ δεν παίζει καν. Πλην πετκο που ήρθε όπως ηρθε η άλλες ήταν επιλογές του βασικά κ για πετκο πιστεύω σύμφωνος ήταν. Αν έμενε έβλεπα ο γαύρος θ μας έπαιρνε 3-0 νίκες κ μ 3-1 σετ τώρα ελπίζω αλλά για μένα κ ο Χόρχε δεν με εντυπωσιάζει δεν πατάει καλά στα μυαλά του. Θυμάμαι στην Κούλα δεν τον πλήρωναν έφευγε απο προπονήσεις είχε θέματα μ παίχτες μέσα στους αγώνες κ πολλά άλλα. Ετσι που έγιναν τ πράγματα είναι απλά. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Ο καλμα δεν έχει μάθει να είναι δεύτερος θ έφευγε μόνος του το καλοκαίρι είναι κρύος άνθρωπος φαίνεται. Εννοείτε τον ευχαριστούμε για όλα και του εύχομαι καλή συνέχεια αλλά όπως σε μια μέρα είσαι θεός έτσι κ κάποια στιγμή μπορεί να μην σου βγεί δεν είναι κακό να λες την αλήθεια φέτος απέτυχε. Δείτε παράδειγμα Λέστερ μ ρανιερι.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Κάλμα ούτε έξω από το γήπεδο... Αυτό μας αξίζει... Όταν θα κλαίνε για να επιστρέψεις εσύ θα τους ρίχνεις τα άκυρα το ένα πίσω από το άλλο και θα είμαι μαζί σου... Δεν είναι κανένας Καλμαζίδης ο ΠΑΟΚ αλλά σε αυτή την φάση είμαι με τον Καλμαζίδη και ντρέπομαι για την απόφαση τους... Κ. Τσαλόπουλε με λίγα λόγια ο Κάλμα είπε ότι στις χαρές όλοι μπροστά αλλά τώρα δεν πήγες να τον πιάσεις και να του το πεις εσύ όπως επίσης να τον εξηγήσεις τον λόγο... ΜΑΛΙΣΤΑ... Έρχονται δύσκολες μέρες για το βόλεϊ του ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Βέβαια θέλω να πω και κάτι ακόμα... Με μία χαρά θα ξεχαστεί και αυτό... Χθες για παράδειγμα πανηγυρίζαμε όλοι το Κύπελλο στο χάντμπολ και καλά κάναμε αλλά εγώ προσωπικά δεν ξέχασα τον Αλέξη Αλβανό που τον έδιωξε ο έφορος της ομάδας μας χωρίς καν να μάθουμε τον λόγο... Υπάρχουν μερικά πράγματα που με τρελαίνουν γιατί πολύ απλά ποτέ δεν θα μάθω τον πραγματικό λόγο... Μακάρι το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο αλλά αν με ρωτήσετε αυτή την στιγμή είμαι τόσο απογοητευμένος που πιστεύω το αντίθετο... Εφόσον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο θα κάνουμε το γνωστό... ΥΠΟΜΟΝΗ!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν μαθαίνουμε με τίποτα ρε γαμωτο.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

aver όλοι κρίνονται και κανείς δεν είναι ο ΠΑΟΚ... Φυσικά και απέτυχε φέτος στις επιλογές του...Εγώ θυμάμαι και στον γαύρο ότι όταν ήταν αυτός να φτιάξει το ρόστερ και τότε σε αυτούς απέτυχε αλλά τη δεδομένη στιγμή το θεωρώ λάθος... Έδιωξαν τον Καλμαζίδη για να πάρουν ποιον;;; ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ρε aver περισσότερο... Ποιον πήραμε;;; Εντάξει οκ... Ο γαύρος μέσα έχει άτομα που νιώθουν από βόλεϊ και ας διώχνουν κάθε χρόνο από 2-3 προπονητές... Εμείς ποιον έχουμε... Μόνο τον Καλμαζίδη είχαμε ως γνώστη του αθλήματος το πιστεύω αυτό και πλέον δεν έχουμε κανέναν... Μακάρι να με διαψεύσουν και μακάρι aver ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ!!! Διαφορετικά έρχονται δύσκολες μέρες για το τμήμα...
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Καλά η άποψη είναι δεν σημαίνει οτι ισχύει αυτό.
Συμφωνώ οτι ηταν ο μόνος εκεί μέσα που ένιωθε.
Απλά ο σταροβιτς ασπουμε ήρθε μ ατού το μπλοκ του κ δεν, έδειξε τπτ ας δούμε αν μεταμορφωθεί η ομάδα
Συμφωνώ ο Αργεντίνος λίγος αλλά ελπίζω ο ψυχάκιας να τους ανεβάσει
Καλμα θ έφευγε καλοκαίρι θ μπορούσαμε να τον κρατούσαμε όπως λες αλλά ίσως η αλλαγή μας βγει σε καλό
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Ναι ρε συ απόψεις λέμε και απλά εγώ θέλω να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ η δική σου άποψη και με την καμία η δική μου... ΦΟΒΑΜΑΙ τόσο απλά!!! Μακάρι να μας βγει σε καλό και ποιος δεν το θέλει αυτό...

Aver δεν θα πω ότι τον ξέρω καλά τον προπονητή αλλά πάνω σε αυτό που ανέφερες σε προηγούμενο post σου θυμήθηκα έναν αγώνα της Κούλας που μπήκε μέσα στο γήπεδο αυτός και έκραζε τον παίκτη του... Είναι ο Ζντοβς του Βόλεϊ... Μακάρι να μας βγει αυτός και ας τον κρατήσουμε τι να πω μακάρι απλά δεν το πιστεύω...

Όσο για τον Στάροβιτς πως να διαφωνήσει κανείς με αυτό που αναφέρεις όλοι το βλέπουν... Εγώ άλλον θυμόμουν αυτός είναι πολύ light ρε παιδί μου... Τίποτα δεν μας βγήκε φέτος αλλά η χρονιά από την αρχή φάνηκε...
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

aver4a έγραψε:Αδέλφια συγνώμη που θ το πω αλλά παίζει να είμαι ο μόνος που συμφώνησα μ την απομάκρυνση.
Ο φετινός ΠΑΟΚ κούρασε απο την αρχή είχαμε πραγματικά τραυματισμούς κ ατυχίες κ απλά πίστευα οτι παιχνίδι μ παιχνίδι θ βελτιωνόμασταν αλλά τπτ.
Οταν βλέπεις οτι δεν σου βγαίνει προσπαθείς να γίνεις έστω κάπου καλύτερος τι θέλω να πω έχεις τους τάδε παίχτες δούλεψε το σέρβις η το μπλοκ γίνει απο τον αντίπαλο σου κάπου καλύτερος ρε συ.
Ο καλμα οτι παίχτες ήθελε τους ειχε αυτος έφτιαξε το ρόστερ δεν είχε καθολου θέμα στο οικονομικό. Εχει ευθύνη για μένα στην δημιουργία του ρόστερ. Αυτός δεν είπε στον τσαλο οτι μπορούμε να φέρουμε τον Μέσι του βόλεϊ κ τον έφερε? Εντάξει θ μου πείτε που ήξερε οτι ο άλλος θ είναι ανύπαρκτος. Στους κεντρικούς οταν ηταν να παρουμε Ανδρεάδη η σμαρα που ο δεύτερος αργούσε να απαντήσει κ πήραμε πρώτα Ανδρεάδη γιατί εφερε κ τον αλλον κ το θέμα αντε τον φέρνεις που τον ήθελες εξαρχής κ δεν παίζει καν. Πλην πετκο που ήρθε όπως ηρθε η άλλες ήταν επιλογές του βασικά κ για πετκο πιστεύω σύμφωνος ήταν. Αν έμενε έβλεπα ο γαύρος θ μας έπαιρνε 3-0 νίκες κ μ 3-1 σετ τώρα ελπίζω αλλά για μένα κ ο Χόρχε δεν με εντυπωσιάζει δεν πατάει καλά στα μυαλά του. Θυμάμαι στην Κούλα δεν τον πλήρωναν έφευγε απο προπονήσεις είχε θέματα μ παίχτες μέσα στους αγώνες κ πολλά άλλα. Ετσι που έγιναν τ πράγματα είναι απλά. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Ο καλμα δεν έχει μάθει να είναι δεύτερος θ έφευγε μόνος του το καλοκαίρι είναι κρύος άνθρωπος φαίνεται. Εννοείτε τον ευχαριστούμε για όλα και του εύχομαι καλή συνέχεια αλλά όπως σε μια μέρα είσαι θεός έτσι κ κάποια στιγμή μπορεί να μην σου βγεί δεν είναι κακό να λες την αλήθεια φέτος απέτυχε. Δείτε παράδειγμα Λέστερ μ ρανιερι.
Όσο και αν σέβομαι την άποψη σου γιατί νοιώθεις το άθλημα περισσότερο από τον καθένα εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πώς μπορεί αυτή η αλλαγή προπονητή μπορεί να επηρεάσει θετικά την ομάδα,ειδικά με κάποιον που έχει τα θεματάκια του.Και επέτρεψε μου να έχω τις αμφιβολίες μου κατά πόσον ο συγκεκριμένος που έρχεται ως αντικαταστάτης έχει την δυνατότητα να στήσει και να διαχειριστεί ρόστερ πρωταθλητισμού την επόμενη σεζόν.
Για μένα ο καλμαζίδης ήταν δώρο Θεούστον ΠΑΟΚ καθόσον δεν θεωρώ ότι η διοίκηση έχει μεν την διάθεση αλλά όχι την δυνατότητα να κάνει καλές επιλογές στο θέμα προπονητή.Φάνηκε και το καλοκαίρι που έφερε για προπονητή έναν άνθρωπο που ξεκάθαρα δεν έχει το iq για προπονητική έχοντας φάει πρόλογο από γνωστό μάνατζερ γειτονικής χώρας.Τους έχω γνωρίσει και τους δύο προσωπικά,και μπορεί ο Ανδρέου να είχε διάφορα θέματα αλλά δεν είχε πιαστεί κορόιδο την προπέρσινη σεζόν όταν ο ίδιος μάνατζερ προσπαθούσε να του πασάρει παίχτες του ως υπερπαιχταράδες.
Εν κατακλείδι,δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αυτήν την στιγμή υπάρχει στο ΤΑΠ κάποιος που να έχει την εμπειρία (και την πονηριά αν θές) να καθοδηγήσει την επόμενη χρονιά,και θα είναι πραγματικά κρίμα γιατί οι άνθρωποι που είναι στο ΤΑΠ έχουν διάθεση.
Και προσωπικά δεν με πειράζει που δεν παίρνουμε τίτλο φέτος,άλλωστε και οι ατυχίες μέσα στο πρόγραμμα είναι και δεν μπορείς να παίρνεις κάθε χρόνο πρωτάθλημα,με πειράζει όμως να βλέπω να τίθεται σε κίνδυνο ένα οικοδόμημα που χτίστηκε με πολύ κόπο,προσπάθεια και χρήμα και που ενέπνευσε τον κόσμο να πάει στο γήπεδο να δει βόλλευ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τα έχουμε πει μέσα στη σεζόν, ας το ξανά πούμε και σήμερα

Η ομάδα φέτος, δεν έχει κάνει ένα ολόκληρο καλό παιχνίδι.

Το ποιος φταίει, αν φταίει κλπ, δεν είναι δικό μας θέμα. Πέρσι η ομάδα, μπορεί να τερμάτισε 4η, αλλά έδειχνε ότι το ταβάνι της ήταν πολύ ψηλό. Φέτος, δυστυχώς δεν δείχνει να μπορεί. Κι ενώ το ροστερ άπλωσε και θεωρητικά ήταν πιο ποιοτικό, στην πράξη η ομάδα είχε και έχει πολύ χαμηλή απόδοση.

σαν μία κακή μάγισσα να μας κυνηγάει από το καλοκαίρι...

Υγ. Ιβάν πάρε τον κάλμα στην ΠΑΕ, έχει ρόλο...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Αν ήταν δεδομένο να φύγει το καλοκαίρι, καλώς έφυγε τώρα.
Αν δεν τον πιστεύουν και δε θέλουν να χτίσουν μαζί του τον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς, δεν έχει πια καμία θέση στην αποτυχημένη φετινή χρονιά...
Φυσικά ο αντικαταστάτης δείχνει λευκή πετσέτα.
Θα κρίνουμε τα πάντα με τις αποφάσεις για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.
P.A.O.K AGAINST ALL

Δημοσίευση από P.A.O.K AGAINST ALL »

Τον φέρνεις πρώτη χρονιά σου περνει νταμπλ.. Τον διώχνεις και φέρνεις κάποιον ζελιασκοφ.. Τον διώχνεις αυτόν και φέρνεις καλμαζιδη ξανά.. Βγαίνεις 4ος και χάνεις πάλι το λίγκ καπ και το κυπελλο και όλοι μας είχαν ξεγραμμένους.. Σου κάνει repeat από 4ος περνει πρωταθλημα που αυτό δεν έχει ξαναγινει.. Φέτος όλα πήγανε στραβά από την αρχή.. Με τον πασαδορο και τον γκόμεζ κλπ.. Χάνεις πάλι το λίγκ καπ και το κυπελλο αλλά βγαίνεις 2ος και παίρνεις πλεονέκτημα μέχρι τον τελικο..και πας και μου τον διώχνεις πάλι.. Και φέρνεις πάλι κάποιον άλλον.. 3τιτλους σε δύο χρόνια μας έφερε ο ανθρωπος.. Άστον να τελειώσει τουλάχιστον την χρονιά.. Θα σου το έφερνε πάλι ο καλμαζιδης το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Δεν έχω καθόλου εσωτερική πληροφόρηση, ασφαλώς υπάρχουν πράγματα που δε γνωρίζω, αλλά η απόλυση Καλμαζίδη δε φαίνεται να έχει καμία λογική. Να γινόταν το καλοκαίρι, θα διαφωνούσα, αλλά θα είχε μία λογική. Τώρα γιατί να απολυθεί, από τη στιγμή που πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα υπό αντίστοιχες συνθήκες; Και αν δεν πιστεύουν ότι μπορεί ο Καλμαζίδης να ολοκληρώσει το έργο του, μπορεί ο Ελγκέτα; Να στηρίξουμε τον καινούριο προπονητή, δε λέω, αλλά τη λογική δεν τη βλέπω.

Με βάση την ειδησεογραφία, ο Καλμαζίδης δεν είχε συμφωνήσει με την εθνική επειδή έθεσε προϋποθέσεις που η ομοσπονδία δε δέχτηκε. Ακόμα και αν συμφωνούσε, δε νομίζω να υπήρχε πρόβλημα να συνδυάσει ΠΑΟΚ και εθνική (μόνο ο Λεμονίδης - ο συντάκτης για το βόλεϊ στο Φως και το volleynews.gr - είχε πρόβλημα). Ακόμα και αν υπήρχε πρόβλημα, τον διώχνεις το καλοκαίρι, όχι τώρα. Όπως έκανε ο Ζαγοράκης με το Σάντος.

Η άποψη ότι δεν ξέρει να χτίζει ομάδες δε μου φαίνεται σωστή, ίσως να έχει δόση αλήθειας, αλλά σωστή δεν είναι. Τη σεζόν 2014-2015 που πήραμε πρωτάθλημα ήταν προπονητής από την αρχή, ποιος έχτισε την ομάδα αν όχι αυτός; Πέρυσι μετά την πρόσληψή του ήρθαν ένα σωρό παίκτες-κλειδιά, ποιος έχτισε την ομάδα, ο Ζελιάσκοφ; Και ας πούμε ότι φέτος δεν έχτισε σωστά την ομάδα, γιατί να μην ολοκληρώσει το έργο του και να κριθεί στο τέλος;

Μπορώ να δεχτώ ότι σε σύγκριση με τα λεφτά που δαπανήθηκαν η ομάδα δεν αποδίδει όσο θα περίμενε κανείς. Ωστόσο, οι κριτικές που έχω ακούσει / διαβάσει είναι υπερβολικές. Σε αυτό συμβάλλει το ότι η ομάδα δεν είναι ιδιαίτερα θεαματική για αυτό και πολλοί τη θεωρούν κατώτερη από ότι πραγματικά είναι. Φταίει και η υπερβολή του Καλμαζίδη για τη σύγκριση του Ντάντε με το Μέσι σε αυτό, δε λέω.

Ωστόσο, ακόμα και αν η ομάδα δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, το μπάτζετ μας είναι μικρότερο από του Ολυμπιακού. Ποια είναι η αποτυχία του προπονητή, ότι χάνει από ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ; Και το κριτήριο είναι ότι τις 2 προηγούμενες χρονιές πήρε το πρωτάθλημα πάλι έχοντας μικρότερο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό, άρα γιατί να μην το κάνει και τώρα; Ας πούμε ότι έκανε λάθη στις μεταγραφές, στο σχεδιασμό και εγώ δεν ξέρω που αλλού. Άνθρωπος είναι, θα κάνει σωστά θα κάνει και λάθη. Από τη στιγμή που είναι αποδεδειγμένα ικανός πρέπει να συζητήσεις μαζί του τα λάθη και να τον στηρίξεις στη διόρθωση. Ή να τον αντικαταστήσεις με κάποιον ικανότερο, αλλά δε νομίζω ότι έγινε αυτό.

Με βάση όλα αυτά, όπως είπα στην αρχή, δε βλέπω λογική σε αυτήν την κίνηση. Για να είμαι πιο ακριβής δε βλέπω λογική στα πλαίσια της διατήρησης της ομάδας σε επίπεδο διεκδίκησης τίτλων. Αυτή η κίνηση φαίνεται λογική (ή τουλάχιστον ελαφρώς λογική) μόνο βλέπωντάς την στα πλαίσια υποβάθμισης της ομάδας. Μακάρι να κάνω λάθος.

Κύριε Καλμαζίδη, σας ευχαριστώ για τα κατορθώματά σας ως προπονητής του ΠΑΟΚ.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

potamda έγραψε:Αν ήταν δεδομένο να φύγει το καλοκαίρι, καλώς έφυγε τώρα.
Σεβαστή η αποψη και λογικοφανης

Αλλά η κίνηση δε δείχνει δα και σεβασμό στον προπονητή των τίτλων του ΠΑΟΚ

ΕφόΣον δεν έχεις λογικά ελπίδες για πάνω από δεύτερη θέση, κι αυτή με τα χίλια ζόρια, τότε περιμένεις το καλοκαίρι και κάνεις το σχεδιασμο σου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”