το ότι υπάρχει το ουσιαστικό "ντάλος", που προφανώς κάνει "ντάλοι" στον πληθυντικό εξ ου και η γενική "ντάλων" στην πασίγνωστη φράση "άλλα ντάλων", όπου ένα επίθετο στο ουδέτερο συνδυάζεται με ένα αρσενικό ουσιαστικό, σε μία παγκόσμια πρωτοτυπία. Ευτυχώς ξεπεράστηκε η απολιθωμένη άποψη που ήθελε την έκφραση να είναι άλλα αντί άλλων, με το αντί να παθαίνει έκθλιψη.

Θα μου πείτε μας τα έπρηξες πάλι με τα γλωσσικά σου. Κι όμως, το ένα και το αυτό είναι.
Πας να γράψεις μία απάντηση - τάπωμα, πάτα ρε φίλε κι ένα google, μήπως αυτό που γράφεις είναι λανθασμένο...
Το θέμα λαμβάνει διαστάσεις που δεν του αναλογούν παιδιά. Μην τρελαίνεστε.
Όσοι είστε/είμαστε εξοικειωμένοι με τον χώρο των σόσιαλ μίντια, ξέρετε/ξέρουμε πολύ καλά ότι το λάικ είναι μια διαδικασία ενστικτώδης. Εγώ, ειλικρινά, πιστεύω τον Μυστακίδη σε αυτό που λέει. Ότι τη στιγμή που πάτησε το λάικ, δεν είχε προσέξει μπόλικες λεπτομέρειες, που έθιγαν τον προπονητή του ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση, την ομάδα και τον σύλλογο.
Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα το κάθε νιάνιαρο χωρις να έχει καταφέρει τίποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ καρπώνεται ξάφνου μόνο τα οφέλη μίας βλακώδους και υπερβολικότατης δημοσιότητας, χωρίς όμως να αναλαμβάνει και καμία από τις ευθύνες που συνοδεύουν αυτή την παντελώς αναίτια και αβάσιμη δημοσιότητα.
Διότι αγαπητέ μου Κάτσε, δεν μπορείς να κάνεις home video υπέρ του uck λες και είσαι σε φοιτητική εστία των Τιράνων με τους κολλητούς σου
Διότι αγαπητέ μου Κλάους δεν μπορείς να ποστάρεις φώτοζ με Σιανίδη και Τρύφωνα Σαμαρά, ενώ είσαι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και σέρνεσαι στο γήπεδο.
Διότι αγαπητέ μου Μυστακίδη, δεν μπορείς να κάνεις λάικ σε ποστ του κουραδόμαγκα από τον Βύρωνα, ενώ αυτός πετά σπόντες -χαμηλότατου φυσικά επιπέδου, όπως αναμένετο- για τον προπονητή σου.
Διότι αγαπητέ Ιβάν Σαββίδη, δεν μπορείς να πεις κιχ σε αυτούς τους εργαζόμενούς σου περί σωστής επαγγελματικής συμπεριφοράς στον τομέα του φαίνεσθαι, όταν ο γιόκας σου κλέβει ώρες από τον ύπνο και το φαγητό για να κάνει τιτιβίσματα και εσύ δεν του έχεις βάλει στοιχειώδες χέρι.
Διότι -για να γίνω πάλι κακός- λαέ του ΠΑΟΚ, δεν μπορείς τώρα να μου βρίζεις τον Τζαβέλλα, ενώ τον θεωρούσες "μάγκα" και "ντόμπρο". Πάντα μ@λ@κ@ς ήταν, απλώς τώρα έγινε επίσημο. Αν ήταν σε άλλη ομάδα, θα τον μισούσες. (Ζω για τη μέρα που θα μας φέρουν κανέναν Τοροσίδη και θα κάνουμε πάλι το άσπρο - μαύρο και θα λέμε ότι "ο Τόρο βγάζει ψυχή"

Από εκεί και πέρα, επειδή ειπώθηκαν και πράγματα περί εξυπνάδας.
Υπάρχουν πολλών ειδών εξυπνάδες.
Ο Σπανούλης πχ φαίνεται ένας άνθρωπος τρομερά χαμηλού iq σε γενικό πλαίσιο, αλλά εντός του παρκέ έχει υπάρξει Νομπελίστας επιστήμονας. Διέθετε όμως, και την εξυπνάδα της επαγγελματικής συναίσθησης, ότι δηλαδή πρέπει να φέρεται με ένα συγκεκριμένο τρόπο και προς τα έξω ώστε να πάει ψηλά.
Προτείνω να το ξεχάσουμε όλοι και να πάρουμε και το κύπελλο, μπας και ξεκαυλώσουμε γενικώς γιατί έχουμε μπουκώσει υπερβολικά με τόση προσμονή.