27.Γιάννης Μυστακίδης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Καταρχάς να πούμε ότι από το ποστ του Γιάννη, πληροφορηθήκαμε το εξής ενδιαφέρον γλωσσολογικά:
το ότι υπάρχει το ουσιαστικό "ντάλος", που προφανώς κάνει "ντάλοι" στον πληθυντικό εξ ου και η γενική "ντάλων" στην πασίγνωστη φράση "άλλα ντάλων", όπου ένα επίθετο στο ουδέτερο συνδυάζεται με ένα αρσενικό ουσιαστικό, σε μία παγκόσμια πρωτοτυπία. Ευτυχώς ξεπεράστηκε η απολιθωμένη άποψη που ήθελε την έκφραση να είναι άλλα αντί άλλων, με το αντί να παθαίνει έκθλιψη. :D

Θα μου πείτε μας τα έπρηξες πάλι με τα γλωσσικά σου. Κι όμως, το ένα και το αυτό είναι.
Πας να γράψεις μία απάντηση - τάπωμα, πάτα ρε φίλε κι ένα google, μήπως αυτό που γράφεις είναι λανθασμένο...

Το θέμα λαμβάνει διαστάσεις που δεν του αναλογούν παιδιά. Μην τρελαίνεστε.
Όσοι είστε/είμαστε εξοικειωμένοι με τον χώρο των σόσιαλ μίντια, ξέρετε/ξέρουμε πολύ καλά ότι το λάικ είναι μια διαδικασία ενστικτώδης. Εγώ, ειλικρινά, πιστεύω τον Μυστακίδη σε αυτό που λέει. Ότι τη στιγμή που πάτησε το λάικ, δεν είχε προσέξει μπόλικες λεπτομέρειες, που έθιγαν τον προπονητή του ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση, την ομάδα και τον σύλλογο.

Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα το κάθε νιάνιαρο χωρις να έχει καταφέρει τίποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ καρπώνεται ξάφνου μόνο τα οφέλη μίας βλακώδους και υπερβολικότατης δημοσιότητας, χωρίς όμως να αναλαμβάνει και καμία από τις ευθύνες που συνοδεύουν αυτή την παντελώς αναίτια και αβάσιμη δημοσιότητα.

Διότι αγαπητέ μου Κάτσε, δεν μπορείς να κάνεις home video υπέρ του uck λες και είσαι σε φοιτητική εστία των Τιράνων με τους κολλητούς σου
Διότι αγαπητέ μου Κλάους δεν μπορείς να ποστάρεις φώτοζ με Σιανίδη και Τρύφωνα Σαμαρά, ενώ είσαι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και σέρνεσαι στο γήπεδο.
Διότι αγαπητέ μου Μυστακίδη, δεν μπορείς να κάνεις λάικ σε ποστ του κουραδόμαγκα από τον Βύρωνα, ενώ αυτός πετά σπόντες -χαμηλότατου φυσικά επιπέδου, όπως αναμένετο- για τον προπονητή σου.
Διότι αγαπητέ Ιβάν Σαββίδη, δεν μπορείς να πεις κιχ σε αυτούς τους εργαζόμενούς σου περί σωστής επαγγελματικής συμπεριφοράς στον τομέα του φαίνεσθαι, όταν ο γιόκας σου κλέβει ώρες από τον ύπνο και το φαγητό για να κάνει τιτιβίσματα και εσύ δεν του έχεις βάλει στοιχειώδες χέρι.
Διότι -για να γίνω πάλι κακός- λαέ του ΠΑΟΚ, δεν μπορείς τώρα να μου βρίζεις τον Τζαβέλλα, ενώ τον θεωρούσες "μάγκα" και "ντόμπρο". Πάντα μ@λ@κ@ς ήταν, απλώς τώρα έγινε επίσημο. Αν ήταν σε άλλη ομάδα, θα τον μισούσες. (Ζω για τη μέρα που θα μας φέρουν κανέναν Τοροσίδη και θα κάνουμε πάλι το άσπρο - μαύρο και θα λέμε ότι "ο Τόρο βγάζει ψυχή" :lol:

Από εκεί και πέρα, επειδή ειπώθηκαν και πράγματα περί εξυπνάδας.
Υπάρχουν πολλών ειδών εξυπνάδες.
Ο Σπανούλης πχ φαίνεται ένας άνθρωπος τρομερά χαμηλού iq σε γενικό πλαίσιο, αλλά εντός του παρκέ έχει υπάρξει Νομπελίστας επιστήμονας. Διέθετε όμως, και την εξυπνάδα της επαγγελματικής συναίσθησης, ότι δηλαδή πρέπει να φέρεται με ένα συγκεκριμένο τρόπο και προς τα έξω ώστε να πάει ψηλά.

Προτείνω να το ξεχάσουμε όλοι και να πάρουμε και το κύπελλο, μπας και ξεκαυλώσουμε γενικώς γιατί έχουμε μπουκώσει υπερβολικά με τόση προσμονή. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το πρωτο κομματι της υπογραφης να αλλαχθει.
Aureliano
Άβαταρ μέλους
ο τζο ο νάγκμπε

Δημοσίευση από ο τζο ο νάγκμπε »

Sic συμφωνώ. Αλλά συνεχίζω να πιστεύω αυτό που έγραψα στο τέλος, οτι τα λάθη των παικτών θα τα χειριστεί και θα τα αντιμετωπίσει η ομάδα. Είναι κι αυτό θέμα αρχής για τη λειτουργία του συλλόγου. Ναι πειθαρχία, ναι επαγγελματισμός, αλλά αν είναι να τα επιβάλλουμε εμείς, ο καθένας με τις αντιλήψεις του, τότε αλλίμονό μας. Κανόνες λειτουργίας και καθημερινότητας, σαφείς και δίκαιες ποινές, συζητήσεις με τους παίχτες είναι νομίζω η καλύτερη λύση. Τώρα, αν θυμηθώ την αφεντιά μου στα 22-23 τελίωνα μια σχολή, δούλευα από καιρό, ήμουν 'επαγγελματίας', κι όμως αν κοιτάξω πίσω θεωρώ οτι ήμουν ανώριμο παιδαρέλι. Τα λεφτά που παίρνουν δεν φέρνουν από μόνα τους και την ωριμότητα. Τα λάθη αν γίνουν αφορμή να καταλάβουν τις ευθύνες τους μπορεί και να τους μεγαλώνουν. Προσοχή, δε λέω να κάνει η ομάδα τα στραβά μάτια, αλλά αυτός που προχωράει πρέπει να κάνει προσεκτική διαχείριση ώστε κι απ' τα λάθη να παίρνει το καλύτερο. Για τα σόσιαλ μίντια δεν είναι απλά τα πράγματα, είναι κ...κατάσταση λέμε: τα βλέπουμε συνέχεια γύρω μας, αλλά ρωτήστε αν ξέρετε κανένα δικηγόρο που κάνει οικογενειακό τί παρεξηγήσεις και πώς έχουν σφαχτεί φίλοι, οικογένειες και ζευγάρια με ιστορία...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

sourmenetes έγραψε:Το πρωτο κομματι της υπογραφης να αλλαχθει.
Aureliano
:?:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Την μάμησε λογικά. :opaokara:
gman90

Δημοσίευση από gman90 »

Πάντως εμενα δεν με έπεισες κύριε μυστακιδη με την εξήγηση σου για το λαικ αλλα ποιος ειμαι εγω για να με πείσεις.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Όχι δεν την μάμησε τελικά τσεκαρισμένο.
Με ντρίπλα ο Aureliano Buendia θα αλλάξει την υπογραφή του, θα βάλει ένα σκέτο Γ.
Aureliano Buendia έγραψε:
Διότι -για να γίνω πάλι κακός- λαέ του ΠΑΟΚ, δεν μπορείς τώρα να μου βρίζεις τον Τζαβέλλα, ενώ τον θεωρούσες "μάγκα" και "ντόμπρο". Πάντα μ@λ@κ@ς ήταν, απλώς τώρα έγινε επίσημο. Αν ήταν σε άλλη ομάδα, θα τον μισούσες.
Εδώ σ'αυτό το φόρουμ αν έλεγες κάτι για τον Τζαβέλλα το μπανάρισμα ήταν πολύ κοντά...

Ιδίως για τον Μύστα δεν υπάρχει δικαιολογία...Μόλις προχθές έκανε τη βλακεία με τους πανηγυρισμούς της ΑΕΚ που του είχε ρίξει 3 λίγο πριν. Εκεί δεν είδε τη φωτό ?
Εγώ δεν θέλω να κόψουν τα τιτιβίσματα. Γιατί, για να μου το παίξουν σοβαροί? όχι, να συνεχίσετε να εκτίθεστε λέω γω. Το προτιμώ. Την άλλη Κυριακή ο Πέλκας θα μου φιλάει τη φανέλα δακρυσμένος?
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Πολλές απαιτήσεις έχουμε από 22 χρόνων ποδοσφαιριστή. Τόσο μπορούν τόσο κάνουν.

Η ΠΑΕ και π προπονητης τι κάνουν είναι το θέμα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

fossa έγραψε:Όχι δεν την μάμησε τελικά τσεκαρισμένο.
Με ντρίπλα ο Aureliano Buendia θα αλλάξει την υπογραφή του, θα βάλει ένα σκέτο Γ.
Αδερφέ fossa, ο ανώνυμος λαϊκός ποιητής που κατέθεσε τα σώψυχά του, με πιθανό κίνδυνο της ζωής του, στα ουράνια του εξωτερικού τοίχου της Θύρας 5, το έγραψε ολογράφως. Οποιαδήποτε χυδαία συντομογραφία σε ένα φόρο τιμής θα αποτελούσε ύβρι. Και η τιμωρία θα ήταν σκληρή. Η ικεσία προς τον Νίκο ήταν ξεκάθαρη. Γάμα. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

;)
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Μετα το χθεσινο μου σχολιο τυπου ''τσαμπα ασχολουμαστε με το θεμα δεν τρεχει τιποτα'' εκανα καποιες βαθυτερες σκεψεις και ειδα το ολο πραγμα απο αλλη οπτικη.

Αναρωτηθηκα, γιατι αν και ο προπονητης σου εχει δηλωσει δημοσιως οτι ο τζαβελλας αποτελει ουσιαστικα εχθρος της ομαδας, εσυ ως παιχτης του ΠΑΟΚ, συνεχιζεις το παρε δωσε μαζι του;
α) Χεστηκες που ο συγκεκριμενος εκανε κακο στην ομαδα;
β) Ουδεποτε υπεπεσε στην αντιληψη σου οτι ο συγκεκριμενος παικτης εκανε κακο στην ομαδα και θεωρεις αδικη την κριτικη του προπονητη σου και την αποδεσμευση του;

Η πραγματικοτητα εδειξε πως η φυγη του φουστανατου μονο καλο εκανε στην ομαδα, επομενως το δευτερο ενδεχομενο δυσκολα να ισχυει. Γιατι 4 5 εν ενεργεια παιχτες μας συνεχιζουν τις επαφες μαζι του; Γιατι στην πλειοφηφια τους προκειται για Ελληνες παιχτες και οχι για ''ξενους'';

Εκεινο που προσωπικα κραταω ειναι η εξης διαπιστωση(οχι οτι δεν το γνωριζαμε απο πριν αλλα..): αν ποναει καποιος πραγματικα την ομαδα αυτοι ειμαστε ΕΜΕΙΣ και κανενας αλλος. Ουτε τα ..αετοπουλα, ουτε τα..δικα μας παιδια πονανε. Δεν τους καιγεται καρφι. Γι αυτο τερμα οι συναισθηματισμοι και η προσωπολατρεια. Ολοι θα κρινεστε για την προσφορα σας και μονο απο δω και περα. Αφου απο πλευρας iq ειστε πολυ λιγοι για να κριθειτε, θα κριθειτε για την αγωνιστικη σας συμπεριφορα και μονο, χωρις καμια δικαιολογια(ελα μωρε 20 χρονων ειναι ακομη κλπ κλπ)!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Aureliano Buendia έγραψε:
fossa έγραψε:Όχι δεν την μάμησε τελικά τσεκαρισμένο.
Αδερφέ fossa, ο ανώνυμος λαϊκός ποιητής που κατέθεσε τα σώψυχά του, με πιθανό κίνδυνο της ζωής του, στα ουράνια του εξωτερικού τοίχου της Θύρας 5, το έγραψε ολογράφως. Οποιαδήποτε χυδαία συντομογραφία σε ένα φόρο τιμής θα αποτελούσε ύβρι. Και η τιμωρία θα ήταν σκληρή. Η ικεσία προς τον Νίκο ήταν ξεκάθαρη. Γάμα. :opaokara:
Στηρίζω.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Θα επρεπε να υπαρχει αυστηρος κανονισμος για την χρηση των social media απο τοτε που ειχε γινει η ιστορια με τον Κατσε. Το κακο ειναι ποιος θα κρινει και με τι κριτηριο θα μπει η οχι καποιο προστιμο. Π.χ. στο facebook την ημερα του ρεπο ο Γιαννακης ηταν στο nike store στην Γλυφαδα με 10 σακουλες προιοντα και ενα σχολιο τυπου nike rules. Θα επρεπε να μπει προστιμο γιατι η ομαδα φοραει macron; Κατα τ'αλλα οι καλοπροαιρετοι θα πειστουν απο τις εξηγησεις, οι κακοπροαιρετοι οχι. Και εγω εχω πατησει like σε photo χωρις να δω σχολιο και εχω ακομα στις επαφες ατομα που δεν μιλιομαστε. Ειναι ευαισθητα πραγματα γενικα. Παντως ο Ιβιτς μιλησε για ατομΑ και φαγαμε τον Τζαβελα για παραδειγματιαμο. Και ο μανατζερ ειναι ο ιδιος στην περιπτωση του Πελκα, του Γιαννη; Απλα μαζευονται διαφορα και αντι να προσεχουν τα κανουν χειροτερα.
ΥΓ Ποσοι απο αυτους εκαναν like στο σχολιο του Σαββιδη;

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Kostomanolis έγραψε: ΥΓ Ποσοι απο αυτους εκαναν like στο σχολιο του Σαββιδη;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ο σιαμπανης από ότι ειπώθηκε