Χάντμπολ 2016-2017

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Χάντμπολ 2016-2017

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω δε θ αναφερθω στο κυπελλο αλλα σ ενα ποστ του Αλεκακιους στο τσατ. "Ειστε αξιοι συνεχιστες" εγραψε για τα παιδια που εκαναν τη μεταδοση.Παντα μεσα στο μυαλο μου ο Αλεκος αλλα κι ενα βημα πιο μπροστα.Απο χτες τριγυριζε στο μυαλο μου να γραψω ενα ποστ γι αυτα τα παιδια και τα συναισθηματα που μου προκαλεσε η αναμεταδοση που εκαναν χθες το πρωι (εστω και το λιγο που ακουσα) για ενα αθλημα που δεν ασχοληθηκα ποτε πριν.
Γι αυτα τα παιδια που τ αφηνουν ολα(οικογενεια,ξεκουραση,φιλους) και τρεχουν να μεταδωσουν ... την τρελα τους για τον ΠΑΟΚ χωρις να περιμενουν καποιο ανταλαγμα.Που καναν το Κοζανη Θεσσαλονικη ενα τσιγαρο δρομος τι στιγμη που αλλοι δε σηκωνονται απ τον καναπε.Γι αυτα τα παιδια που εχουν τη σπιθα (που αργοτερα θα γινει πυρκαγια και θα εξαπλωθει, ειμαι σιγουρος) κι αναβουν ΠΑΟΚτσηδικες ψυχες και τις κανουν να νοιωθουν ΠΑΟΚ πολυ περισσοτερο.
Τα τελευταια χρονια ειχα απελπιστει μ αυτα που εβλεπα στις κερκιδες.Κοσμος που λιγοστευει,που δε πιστευει ,που ξεσπαει στην ιδια του την ομαδα.Εμεις ειμαστε δεινοσαυροι πια,το κορμι δεν αντεχει σιγα σιγα πρεπει νακανουμε στην ακρη.Αυτα τα παιδια μου ξαναδωσαν την ελπιδα .Αυτη η ενεργεια κι η τρελα που βγαζουν με κανουν να αισαθνομαι καλυτερα και να λεω δε μπορει θ ακολουθησουν κι αλλοι.Γι αυτα τα παιδια ενα μεγαλο RESPECT.

ΥΓ1 δε ξερω να γραφω συμαπαθατε με.Ισως επρεπε να το κανει καποιος αλλος .

ΥΓ2 Καποιοι θα πουν απ εξω ή απο μεσα τους,διαφορα και παλι .Στα @@@@@ μου προκαταβολικα.Δε μπορειτε να καταλαβετε αυτο που νοιωθουμε.Το βλεπετε τελειως διαφορετικα.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Βλέποντας αυτά τα παιδιά να πανηγυρίζουν σα να ήταν οπαδοί και όχι αθλητές, βλέποντας τους να φέρονται σαν άνθρωποι και όχι σαν προνομιούχες πριμαντόνες, ακούγοντας αυτή την κερκίδα που κόχλαζε, δεν γίνεται παρά να συγκινηθώ.

Το χάντμπολ μετρά ήδη έξι τίτλους, όσους έχει να επιδείξει και το ποδόσφαιρο....
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω οτι ειναι το πιο ΠΑΟΚ τμημα στο πιο ΠΑΟΚ άθλημα.

θα ανεβουν και αλλες φοτο και βιντεο σε λιγο και απο το ΣΦ στη Κοζανη και γενικα.
Που τα παιδιά και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ εκαναν αυτο που θα..καναμε και εμείς σαν οπαδοί. Θα πηγαιναν να γουστάρουν το κύπελλο με το ΛΑΟ.

κατ5 αφου παμε που παμε... :mrgreen:

ελπιζω προσωπικα οσο μπορουσα να σας βοήθησα να μπειτε πιο πολυ στο κλιμα και τη λογικη του αθληματος. Γιατι όσο πιο περισσότερο το κατανοεί κανείς, τόσο πιο πολύ θα του αρέσει και θα ανταμείβει τον κοπο των παιδών αυτών. Περασα απο τη θεση τους και καταννοώ παρα πολύ ότι αν υπάρχουν κάποιοι που πανω κατω το κανουν για..τη ψυχή της μανας τους (και της φανέλας δλδ) ειναι αυτοι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πωπώ λααόόόόςςςς, τι Κυπελλάάραααα,
σήκωσε, σήκωσε η Π.Α.Ο.Κ.άάραααα!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Για να χααζεεύύεειι όλη η πλάάσηηηη
με του Π.Α., με του Π.Α.Ο.Κ. μας την φάάσηηηη!!!! :opaokara:

:opaokara: :pano: ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ :nairepaok: HANDBALL 2017 :pano: :opaokara:

Υ.Γ. Πολλά συγχαρητήρια σε Ζαντό-Κ_geo-PAOKmania για την αναμετάδοση τους...Πάντα τέτοια και καλύτερα!!!!
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Μπράβο στην ομάδα του χαντμπολ! Είδα μόνο ένα τέταρτο στο β' ημίχρονο αλλά γέμισε η ψυχή μου ΠΑΟΚ!

PAOK for ever.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΦΟΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!

και σε λίγο η απονομή σε βίντεο HD όπως το κατέγραψε ο Kostas_Peraia4 :opaokara:
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Για όποιον δεν είδε την ΟΜΑΔΑΡΑ και την ΚΕΡΚΙΔΑΡΑ ολόκληρος ο αγώνας...

***ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ PAOKMANIA :opaokara: :opaokara: :opaokara:

http://webtv.ert.gr/katigories/athlitik ... ol-andron/
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Μέσα σε 9 σεζόν από κει που ο σύλλογος είχε μηδέν τρόπαια το τμήμα έφερε 6 (μακάρι να γίνουν 7...).
Τέτοιες βραδιές σαν τη χθεσινή νιώθεις δικαίωση για τους κόπους σου σαν οπαδός.
Δεν έχει σημασία το τμήμα. Σημασία έχει να φεύγεις ευχαριστημένος απ' το γήπεδο κυρίως ότι τα δωσαν όλα.
Όποιος ΠΑΟΚτσής από την γύρω περιοχή δεν βρέθηκε ούτε τη μια ούτε την άλλη μέρα ας ασχοληθεί με κάτι άλλο.
Να τελειώνει το παραμύθι ότι ο ΠΑΟΚ είναι η επαρχία.
Όχι κύριε, ούτε η επαρχία είναι ούτε η Θεσσαλονίκη.
Και στα δύο αυτοί που πραγματικά ασχολούνται και τρέχουν είναι 10%.
Όπως στη Τούμπα αν δεν έρθει η επαρχία δεν γεμίζει, έτσι και χθες αν δεν έρχονταν οι γνωστοί εκδρομικοί από Θεσσαλονίκη η εικόνα θα ήταν σαν του Σαββάτου.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

fossa έχεις ένα δίκαιο σε αυτό... Βασικά όχι ένα αλλά χίλια δίκαιο έχεις... Εμένα οι γονείς μου είναι από την Πτολεμαΐδα και γνωρίζω τα πάντα από εκεί γύρω... Μπορεί να φύτρωσαν λίγα βαζέλια και ελάχιστα χανουμάκια εκεί αλλά εκεί μιλάμε για καθαρό ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΦΟΝΤΟ το οποίο όμως δεν βρέθηκε στο γήπεδο γιατί πολύ απλά ήταν χάντμπολ και όχι ποδόσφαιρο... Και ερχόμαστε πάλι να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ΜΟΝΟ το ποδόσφαιρο... Αλλά το λέμε για να το πούμε πολύ απλά...

Τώρα για όποιον βρέθηκε στο γήπεδο ας με πει εκτός από τα ΑΔΕΡΦΙΑ της Κοζάνης από την Πτολεμαΐδα ήρθαν;;; Πχ το ΠΑΝΟ από τον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΙ (Περδίκκας) και ας μην υπάρχει πλέον ο σύνδεσμος υπήρχε στο γήπεδο;;;
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Φίλε δεν είναι μόνο οι συνδεσμίτες που έτσι κ αλλιώς είναι μικρό κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ.
Μιλάμε για νομούς ασπρόμαυρους. Και για να μη βάλω μόνο το συγκεκριμένο.
Πες ότι παίζουμε στη Ξάνθη, στη Κομοτηνή. Στο ποδόσφαιρο. Και δεν ταξιδεύει κανείς από Θεσσαλονίκη.
Έρχεται η ομάδα μια φορά δίπλα σου. Πόσοι θα πάνε ? εγώ λέω ότι τα πέταλά μας θα είναι άδεια.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

HOOL4IGAN έγραψε:Τώρα για όποιον βρέθηκε στο γήπεδο ας με πει εκτός από τα ΑΔΕΡΦΙΑ της Κοζάνης από την Πτολεμαΐδα ήρθαν;;; Πχ το ΠΑΝΟ από τον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΙ (Περδίκκας) και ας μην υπάρχει πλέον ο σύνδεσμος υπήρχε στο γήπεδο;;;
http://www.paokmania.gr/alla-spor/xantm ... tin-kozani

[youtube]W0Jgxx3YVIQ[/youtube]

Για τον Κόσμο τα είπα. με τα συν και πλην του. Στα συν η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ στήριξη και επιμονή για τη νίκη στα πλην ότι ρε παιδιά, σταθείτε οσο μπορείτε περισσότερο σε τέτοια τμήματα που ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ.

Να το θεσω και αλλιώς. αν στο χαντμπολ, είχε 200-300 διαρκείας και άλλους 200 με εισιτήριο σε κάθε αγώνα, ΙΣΩΣ έβγαινε και η ομάδα οικονομικά στο να πάει να ΧΤΥΠΗΣΕΙ ευρωπαικη κουπα. Κατι διομηδηδες κτλ πως το έκαναν δλδ;

1,000,000 εκ. λαο η Θεσνικη και άλλα 500 χιλιάρικα στους τριγύρω νομους γμτη μου...
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Καταρχάς δεν ήταν "μπηχτή" αυτό που ρώτησα για τα πανιά απλά εγώ από την τηλεόραση δεν μπόρεσα να τα δω όλα.. Ευχαριστώ K_geo δεν το πρόσεξα πιο πριν το συγκεκριμένο βιντεάκι...

Αυτό που αναφέρεις πάντως ΑΔΕΡΦΕ το νιώθουν αποκλειστικά και μόνο οι ομογενείς... Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα μας πχ να πάει στην Αμερική θα γίνει χαμός...

Μεγάλη συζήτηση πολλές δικαιολογίες ή μη υπάρχουν...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

H μάχη για τα play-off της Handball Premier

γιατι αυτα, μονο στο PAOKMANIA, λαιμαι. :D
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Έτσι έτσι.......... Δώστε ΠΟΝΟ στους ΕΧΘΡΟΥΣ και ΧΑΡΑ στα ΑΔΕΡΦΙΑ!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

K_geo έγραψε:εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω οτι ειναι το πιο ΠΑΟΚ τμημα στο πιο ΠΑΟΚ άθλημα.

χωρίς πλάκα δηλαδή..εντελώς ..χύμα αθλημα! εκεί που παίζουν γίνονται αλλαγες χωρίς να σταματάει το παιχνίδι. ο τερματοφύλακας πηγαινε στον παγκο όποτε γουσταρε, ο χρόνος σταματάει όποτε τους..κ@βλωσει , και αλλες φορες δεν σταματαει .. όσο για τα βήματα... όσα θελει κανει ο καθένας αλλα υπαρχουν !Πρώτη φορά εβλεπα απο κοντά, και μο αρεσε πολύ! Εντελώς ΠΑΟΚ χωρίς πλάκα!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”