27.Γιάννης Μυστακίδης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πάντως από τον μυστακιδη περίμενα περισσότερη σοβαρότητα μέχρι να αρχίσει τις βλακειες στο ινσταγκραμ του βιντεοκασέτα έδινε αυτήν την εικόνα, μετά χάθηκε η μπάλα
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Ο ιδιος ειπε (και αντιγραφω απο το σδνα) :

"Για το λάικ του στη φωτογραφία του Τζαβέλλα: Καλό είναι πριν κρίνουμε κάποιον να μαθαίνουμε πρώτα την αλήθεια. Ήταν ένα λάικ σε ένα πανηγύρι της Εθνικής μας ομάδας. Όταν είδα όμως το σχόλιο που υπήρχε τότε διέγραψα το λάικ μου. Καλό θα ήταν πριν κρίνουμε κάποιον να ξέρουμε την αλήθεια και να μη λέμε άλλα ντάλων."

;)

Συνεχιστε ελευθερα...
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Αντί να ζητήσει συγγνώμη που πρόσβαλε τον κόσμο του ΠΑΟΚ λέει βλακείες!
Και εμείς auto είπαμε....ότι δεν σκέφτεστε είπαμε. Ότι είστε για καμια ομαδούλα στιλ ρουλι pou οι παίκτες νομίζουν ότι θα κάνουν ότι γουστάρουν.
Πλακα μας κανεις ρε?

Allous paiktes den exei h ethnikh?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για να δούμε αν θα υπάρξει και άλλη φορά που θα κάνεις like...
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Δεν βρέχει μας φτύνουν.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

το δις εξαμαρτειν ουκ αντρος σοφου..
στοιχειωδης εστω εξυπναδα, λιγο να στροφαρει
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Καλό θα ήταν πριν κρίνουμε κάποιον να ξέρουμε την αλήθεια και να μη λέμε άλλα ντάλων."

Σοβαρα τωρα Γιαννακη;;; Θα μας την πεις κι απο πανω για την μ@λ@κια που κουβαλας;;;
Εμεις λεμε αλλα αντ' αλλων κι οχι εσυ που επιβραβευσες καποιον που εκδιωχθηκε απο την ομαδα ως ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ; Και μαλιστα επιβραβευεις σχολιο του που επιτιθεται στον προπονητη ΣΟΥ. Αλλα δεν ειδες το σχολιο ε; Το like το ειδες να το πατησεις ομως; Γκαβο εισαι παληκαρι μου και δεν ειδες το σχολιο ή δυσκολευεσαι να διαβασεις 5 λεξεις; Οτιδηποτε απο τα δυο κι αν ισχυει παντως το σιγουρο ειναι οτι δεν λεμε εμεις αλλα αντ' αλλων, αλλα εσυ.

Μαθε λοιπον Γιαννακη, πως ενας απο τους λογους για τους οποιους αμοιβεσαι αδρα, ειναι και το γεγονος οτι ως δημοσιο προσωπο εκτιθεσαι σε κοινο και οφειλεις να εισαι τριπλα προσεκτικος στις δημοσιες τοποθετησεις σου. Δεν εχεις την πολυτελεια να κανεις οτι γουσταρεις οπως καθε 20χρονος χωρις να κριθεις αυστηρα γι αυτο. Μερος της υψηλης αμοιβης σου λοιπον ειναι κατα καποιον τροπο "αποζημιωση" γι αυτο το γεγονος. Αν δεν σου αρεσει ή δεν μπορεις να το διαχειριστεις, μπορεις καλλιστα να παιζεις στον Αχιλλεα Τριανδριας για την χαρα του αθληματος.

Ακου εκει θρασσος... να βγει και να πει οτι λεμε αλλα αντ' αλλων οσοι τον κρινουμε ενω στην ιδια προταση ομολογει πως ηταν τοσο ηλιθιος που εκανε δημοσια like σε κατι που δεν διαβασε. Δηλαδη αν ο τρυπιος εγραφε στο σχολιο "μαμιεται ο ΠΑΟΚ κι η Βουλγαρια" κι εσυ εκανες like θα επρεπε να πουμε "ελα μωρε το παιδι, δεν ειδε" γιατι αλλιως θα ειμασταν κακεντρεχεις και θα λεγαμε αλλα αντ αλλων.... οκ...

ΥΓ: Το ειπε κι ο Napolitanos πριν νομιζω και το λεω κι εγω... Στα 45 μου θα εινα η πρωτη φορα που θα κραξω παικτη του ΠΑΟΚ στο γηπεδο. Αντε, αρκετα με τα καθυστερημενα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μέσα στο γήπεδο δεν θα έκραζα ποτέ παίχτη ή προπονητή του Π.Α.Ο.Κ., όπως δεν θα κάνω ούτε τώρα!!!! :shock:

:nairepaok:

Μια μερα μπαν. Mod team
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

sic-4 έγραψε:Καλό θα ήταν πριν κρίνουμε κάποιον να ξέρουμε την αλήθεια και να μη λέμε άλλα ντάλων."

Σοβαρα τωρα Γιαννακη;;; Θα μας την πεις κι απο πανω για την μ@λ@κια που κουβαλας;;;
Εμεις λεμε αλλα αντ' αλλων κι οχι εσυ που επιβραβευσες καποιον που εκδιωχθηκε απο την ομαδα ως ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ; Και μαλιστα επιβραβευεις σχολιο του που επιτιθεται στον προπονητη ΣΟΥ. Αλλα δεν ειδες το σχολιο ε; Το like το ειδες να το πατησεις ομως; Γκαβο εισαι παληκαρι μου και δεν ειδες το σχολιο ή δυσκολευεσαι να διαβασεις 5 λεξεις; Οτιδηποτε απο τα δυο κι αν ισχυει παντως το σιγουρο ειναι οτι δεν λεμε εμεις αλλα αντ' αλλων, αλλα εσυ.

Μαθε λοιπον Γιαννακη, πως ενας απο τους λογους για τους οποιους αμοιβεσαι αδρα, ειναι και το γεγονος οτι ως δημοσιο προσωπο εκτιθεσαι σε κοινο και οφειλεις να εισαι τριπλα προσεκτικος στις δημοσιες τοποθετησεις σου. Δεν εχεις την πολυτελεια να κανεις οτι γουσταρεις οπως καθε 20χρονος χωρις να κριθεις αυστηρα γι αυτο. Μερος της υψηλης αμοιβης σου λοιπον ειναι κατα καποιον τροπο "αποζημιωση" γι αυτο το γεγονος. Αν δεν σου αρεσει ή δεν μπορεις να το διαχειριστεις, μπορεις καλλιστα να παιζεις στον Αχιλλεα Τριανδριας για την χαρα του αθληματος.

Ακου εκει θρασσος... να βγει και να πει οτι λεμε αλλα αντ' αλλων οσοι τον κρινουμε ενω στην ιδια προταση ομολογει πως ηταν τοσο ηλιθιος που εκανε δημοσια like σε κατι που δεν διαβασε. Δηλαδη αν ο τρυπιος εγραφε στο σχολιο "μαμιεται ο ΠΑΟΚ κι η Βουλγαρια" κι εσυ εκανες like θα επρεπε να πουμε "ελα μωρε το παιδι, δεν ειδε" γιατι αλλιως θα ειμασταν κακεντρεχεις και θα λεγαμε αλλα αντ αλλων.... οκ...

ΥΓ: Το ειπε κι ο Napolitanos πριν νομιζω και το λεω κι εγω... Στα 45 μου θα εινα η πρωτη φορα που θα κραξω παικτη του ΠΑΟΚ στο γηπεδο. Αντε, αρκετα με τα καθυστερημενα.
Δεν κράζουμε ποτέ παίκτη μας την ώρα του αγώνα πριν ή μετά κάνε ότι θες
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

Πάντως στην συγκεκριμένη δημοσίευση που έχει πάνω από 6.000 like εχουν κάνει επίσης πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Νομίζω ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβάει λόγω θέματος και όποιος ξέρει από την συγκεκριμένη εφαρμογή τα like γίνονται πολλές φορές γρήγορα πάνω στο scrolling χωρίς πολύ σκέψη. Ειδικά από παίκτες οι οποίοι βλέπεις ότι κάνουν like σε ότι κινείται (αρσενικό, θηλυκό και με τέσσερα πόδια!) δεν νομίζω ότι μπορείς να πεις ότι έγινε με κακό σκοπό.
Ας μην δημιουργούμε μια αρνητική στάση απέναντι στους παίκτες που έκαναν like. Ας πούμε ο Σιαμπάνης έκανε και στου Τζαβέλα και στου Σαββίδη. Τι σημαίνει ότι ειναι διχασμένη προσωπικότητα; Όλα αυτά είναι για ευρεία κατανάλωση. Οι περισσότεροι από τους μικρούς το χρησιμοποιούν για να κάνουν like σε κάνα κωλο και επί της ευκαιρίας κάνουν like και σε ανθρώπους του αθλήματος.
Δυστυχώς ο Τζαβέλας, που το χρησιμοποιεί πολλές φορές με δόλο όπως στην περίπτωση του Αναστασιαδη, έριξε το τυράκι, ψάρωσε αρκετός κόσμος και παλι δημιουργεί θέμα γύρω από τον εαυτό του. Αυτό που πάντα ήθελε. Είναι από τα μεγαλύτερα παραδείγματα εγωκεντρικου και ωραιοπαθη παίκτη.
Οπότε ας αφήσουμε το κράξιμο στους παίκτες μας και να επικεντρωθουμε στο αν παίζουν μπάλα. Τα social media είναι πραγματικά για να έχει κάτι να ασχολούνται οι ΑΡΔ και οι παίκτες τύπου Τζαβέλα. Αν κάνετε μια βόλτα στα social media των ΑΡΔ θα δείτε ότι βρήκαν ευκαιρία να λυσσαξουν για τα παιδιά (γιατί ξεκάθαρα περί παιδιων πρόκειται). Ας μην τους δώσουμε την ευκαιρία μετά από γιουχαρισμα σε παίκτη του ΠΑΟΚ να ξανά λυσσαξουν και να πάρουν κλικ. Γιατί το μόνο ζήτημα αυτό είναι.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ο τζο ο νάγκμπε

Δημοσίευση από ο τζο ο νάγκμπε »

Βλέπω και γω τον Μυστακίδη ψηλά στα τόπικς κάθε μέρα, λέω τί να γινε; Μπήκα σήμερα να δω, οκ βρήκαμε το νέο μεσανατολικό με τα λάικ στο ινσταγκραμ. Με την πειθαρχία έχω κόλλημα πολλά χρόνια τώρα, την θεωρώ το α και το ω σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα. Αλλά δεν έχω την ψευδαίσθηση οτι είμαι και γω τέλειος και ζω σε κόσμο τέλειων. Δεν ξέρω για σας μάγκες. Λάθη και γκάφες έχω κάνει πολλές και κάνω ακόμα και τώρα, και ας έχω σχεδόν τα διπλάσια χρόνια από τον Μυστακίδη και άλλους. Και βλέπω συνέχεια ανθρώπους πανέξυπνους και ικανούς να την πατάνε επίσης. Δεν ξέρω μπορεί να ζείτε στα τέλεια περιβάλλοντα με τους αλάνθαστους παρέα. Τί είπε ο Ίβιτς οτι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τις προάλλες; Ένα πράγμα. Να είναι ενωμένος. Αυτό. Το θέμα με τα λάθη των παικτών θα το χειριστεί η ομάδα και θα το λύσει.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Δικιο εχετε και πιθανοτατα δεν θα το κανω... αλλα με εξοργισε ενελως η ..διευκρινιστικη του δηλωση. Πολυ περισσοτερο απο το like
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:nairepaok:

Πολύ ωραίος κι ο Τζο ο Νάγκμπε!!!! "Η ισχύς εν τη ενώσει"!!!! ;) 8-)

:pano:
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τα είπα χθες το απόγευμα στου Πέλκα. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Έπεσαν σβου και δεν πτοείστε.

Τα off-topics θα φεύγουν άκλαυτα, όπως και τα ποστς με βρισιές.

Τα είπατε, τα ξαναείπατε.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ο τζο ο νάγκμπε έγραψε:Βλέπω και γω τον Μυστακίδη ψηλά στα τόπικς κάθε μέρα, λέω τί να γινε; Μπήκα σήμερα να δω, οκ βρήκαμε το νέο μεσανατολικό με τα λάικ στο ινσταγκραμ. Με την πειθαρχία έχω κόλλημα πολλά χρόνια τώρα, την θεωρώ το α και το ω σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα. Αλλά δεν έχω την ψευδαίσθηση οτι είμαι και γω τέλειος και ζω σε κόσμο τέλειων. Δεν ξέρω για σας μάγκες. Λάθη και γκάφες έχω κάνει πολλές και κάνω ακόμα και τώρα, και ας έχω σχεδόν τα διπλάσια χρόνια από τον Μυστακίδη και άλλους. Και βλέπω συνέχεια ανθρώπους πανέξυπνους και ικανούς να την πατάνε επίσης. Δεν ξέρω μπορεί να ζείτε στα τέλεια περιβάλλοντα με τους αλάνθαστους παρέα. Τί είπε ο Ίβιτς οτι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τις προάλλες; Ένα πράγμα. Να είναι ενωμένος. Αυτό. Το θέμα με τα λάθη των παικτών θα το χειριστεί η ομάδα και θα το λύσει.
Επικροτω το ενωτικο πνευμα που θελεις να εμφυσησεις, ομως επι της ουσιας του ποστ σου εχω να σχολιασω πως ναι μεν δεν ζουμε σε κοσμο αλανθαστων αλλα επισης ζουμε σε κοσμο οπου οι γκαφες και τα λαθη εχουν συνεπειες αναλογως της κλιμακας και της περιστασης στην οποια εκδηλωνονται.

Ετσι λοιπον, αν κανω γκαφα σε μια φιλικη παρεα, πιθανοτατα θα μου συγχωρεθει ευκολα, αν ειμαι υπαλληλος σε καφε και κανω γκαφες στην προετοιμασια των καφεδων πιθανοτατα θα εχω καποιες επιπληξεις, ενω αν ειμαι ανωτερο στελεχος πολυεθνικης και κανω γκαφα που θα θιγει πελατη που μας ακουμπαει εκατομμυρια, θα εχω σοβαρες συνεπειες.

Οι κυριοι αυτοι δεν ειναι παιδακια. Ειναι επαγγελματιες αθλητες με υψηλοτατες αμοιβες και οφειλουν να σεβονται την επαγγελματικη τους υποσταση, τους συνεργατες τους, τους "πελατες" τους. Κι αν ειναι στοκοι και δεν μπορουν να το κανουν μονοι τους, ας προσλαβουν συμβουλατορες να τους νταντευουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”