Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
elvetos giatros

Re: Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Μια χαρά έχουνε να χάσουμε
Το επόμενο πρωταθλημα :oops:
Οι ομάδες δε χτίζονται σε μερικές εβδομάδες
Μαλακιες κάνει η διοίκηση
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν είναι πρώτη φορά που φεύγει

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Επαναλαμβανω πως δεν ειμαι συμφωνος με την κινηση αλλα αντιθετα απο πριν απο δυο χρονια, εχω την εντυπωση πως ο κυκλος του Καλμαζιδη στην ομαδα εκλεινε σιγα σιγα.

Η ομαδα δεν εχει δειξει το παραμικρο δειγμα βελτιωσης ολη τη χρονια, να μη πω οτι ειναι και χειρωτερη παρα το γεγονος οτι ενισχύθηκε.

Τι να πεις, και η δοιηκηση θα κριθει απο το τι σχεδια εχει για του χρονου...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

pilotos έγραψε:Δεν είναι πρώτη φορά που φεύγει

SM-G935F
ίσως όμως είναι η τελευταία
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν ξέρω κάτι για την απομάκρυνση του προπονητή,αυτό που ξέρω είναι ότι ο Καλμαζιδης είναι το πρώτο φαβορί να αναλάβει την εθνική.
Μπορεί και αυτό να έπαιξε το ρόλο του.
Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό;
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

bane σα να λέμε ο Σάντος του βόλεϊ :oops:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Οι κινήσεις πανικού μιας οποιασδήποτε αθλητικής διοίκησης, το μόνο που κάνει είναι να διώχνει κι όχι να φέρνει υγιή οπαδικό κόσμο στα γήπεδα... :twisted:
Μεγάλο λάθος λοιπόν της διοίκησης, κατά την άποψη μου πάντα, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή να λυθεί η συνεργασία με έναν κορυφαίο προπονητή, πριν καν τελειώσει δηλαδή (με οποιοδήποτε πρόσημο) η σεζόν!!!! :oops:

Υ.Γ. Περιμένω με αγωνία τις επόμενες κινήσεις της διοίκησης, δίχως να δίνω καμιά σημασία στα ρεπορτάζ περί της φυγής που θα ακολουθήσουν, μιας και δεν θα μπορώ να είμαι σίγουρος κατά 99% για το τι έφταιξε... :( :evil:
Η ουσία με ενδιαφέρει κι η ουσία είναι μία: Το μέλλον του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 27 Μαρ 2017, 14:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Η πρωτη μου αντιδραση ειναι να γραψω κατι χωρις παπακια (οποτε δεν θα το γραψω καθολου :mrgreen: ). ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να συμβει το "αλλαζω προπονητη=αλλαζω το κλιμα" ουτε μια στο εκατομμυριον στην συγκεκριμενη περιπτωση. Αυτη την στιγμη, αυτη η ποδοσφαιρικη λογικη, πολυ απλα ειναι λαθος η απομακρυνση εκτος και αν ειναι παραιτηση του Καλμα. Θα μαθουμε φανταζομαι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ακριβώς,και όχι μόνο όμως. ;)
Κακά τα ψέματα,σίγουρα η Ομοσπονδία θα του δίνει περισσότερα,αν του έχει βάλει όρο να προπονει μόνο την εθνική;
Μπορεί και ο ίδιος βέβαια να θέλει να αφοσιωθεί εκεί,να πιστεύει ότι είχε να δώσει στον ΠΑΟΚ το έδωσε.
Πιστεύω πάντως ότι ο λόγος που λύθηκε η συνεργασία είναι κυρίως αυτός και θα φανεί στην πορεία.
Κρίμα πάντως,ήταν πολύ αποτελεσματικός όσο έκατσε στον πάγκο μας.
Σίγουρα όμως υπάρχουν πολύ καλύτεροι προπονητές που όμως πρέπει να τα σταξεις για να έρθουν.
Κάποιοι Ιταλοί ίσως.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Απ τον aver4a πιθανά θα πίστευα κάτι που θα γραφε για τους λόγους διακοπής συνεργασίας, ακόμα κι αν δεν τον γνωρίζω προσωπικά...Απ τους ΑΡΔ όμως δεν πιστεύω λέξη, αν δεν γίνουν δηλώσεις απ τον Κάλμα... 8-)
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Πριν λιγο το διαβασα και ακομα τσιμπιεμαι για να πιστεψω πως ειναι αληθεια...... :(
Μου φαινεται πανηλιθιο να το εκανε η διοικηση......
Επισης δεν θεωρω τον Καλμαζιδη κοτα χνουδωτη να παρατησει την ομαδα σε αυτο το σημειο........
Αβερ περιμενουμε να μας μεταφερεις τι συνεβει...... :roll:
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Όχι ρε τι να πιστέψεις από τους ΑΡΔ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Τώρα θα έχουν να ασχοληθούν και ξαφνικά θα γίνουν όλοι γνώστες του αθλήματος...

Ο bane βέβαια είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα αλλά δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα ας μπει και ο aver και θα ξεκαθαρίσουν όλα + ότι περιμένω να τοποθετηθεί και ο ίδιος ο Κάλμα...

Αν πας σε πειραματισμό προπονητή το βόλεϊ θα εξαφανιστεί όπως παλιά το ξέρω και το λέω ξεκάθαρα... Αν φέρουν όμως όντως ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ θα έχουμε ΜΕΛΛΟΝ!!!

Εγώ πάντως μετά από αυτό πολύ φοβάμαι! Δεν θέλει και πολύ ο Τσαλόπουλος να αποχωρήσει και αυτός από το τμήμα και μετά ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!! Και επαναλαμβάνω να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο τμήμα γιατί στον ΠΑΟΚ μια ζωή ήταν και θα είναι ο συγκεκριμένος...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Χορχε Ελγκετα γραφει το γκαζετα ο αντικαταστατης. Ηταν στην ΑΕΚ το 14
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Άρχισαν οι ΑΡΔ... Πάμε για αποκλειστικά και στο βόλεϊ...

Τα πρώτα ονόματα υποψήφιων προπονητών, έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους, με τους Αργεντινούς Χόρχε Ελγκέτα και Ντανιέλ Καστελάνι να παίζουν δυνατά ως αντικαταστάτες του Καλμαζίδη.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Αντε και να επρεπε να φυγει ο προπονητης γιατι η ομαδα δεν επαιζε καλα,ειδικα στα ντερμπι,αλλα γιατι σε αυτο το timing? Νομιζω δεν υπαρχει χειροτερο timing για αποχωρηση σε εναν προπονητη που μας εβγαλε και δευτερους στην κανονικη διαρκεια φετος και μας εφερε και 2 πρωταθληματα . Τουλαχιστον αστον να ολοκληρωσει την χρονια και κρινε τον στο τελος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”